Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1036   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/11/2014 - 20:41

α. Επιταχύνεται ο χρόνος εξέτασης και υλοποίησης του αιτήματος της φορητότητας
• Μειώνεται σε 6 εργάσιμες ώρες από μία εργάσιμη ημέρα ο χρόνος εξέτασης της αίτησης που υποβάλλεται από τον νέο πάροχο στον υφιστάμενο. Ως αποτέλεσμα, μειώνεται αντίστοιχα ο χρόνος υλοποίησης της φορητότητας και στην κινητή τηλεφωνία είναι δυνατή η αυθημερόν ολοκλήρωση του αιτήματος.

• Εντός μίας εργάσιμης ημέρας, ο νέος πάροχος οφείλει να ενημερώσει το συνδρομητή για τους λόγους απόρριψης.

γ. Καθορίζονται συγκεκριμένες προθεσμίες για την ακύρωση της αίτησης φορητότητας

• Στην κινητή τηλεφωνία, ο συνδρομητής έχει το δικαίωμα ακύρωσης της αίτησης φορητότητας ΜΕΧΡΙ να παραλάβει τη νέα κάρτα SIM από τον νέο πάροχο.

Η κάρτα θα χορηγείται πλέον υποχρεωτικά ΜΕΤΑ την αποδοχή της αίτησης φορητότητας από τον υφιστάμενο πάροχο.

ε. Καθορίζεται διαδικασία αποζημίωσης για καθυστέρηση μεταφοράς και καταχρηστική μεταφορά αριθμών

Οι συνδρομητές αποκτούν δικαίωμα αποζημίωσης σε περίπτωση που:
• η καθυστέρηση υλοποίησης της φορητότητας, με ευθύνη του παρόχου, υπερβαίνει τις 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

• η φορητότητα υλοποιηθεί χωρίς τη συγκατάθεσή τους ή παρά την εμπρόθεσμη υποβολή της αίτησης ακύρωσης, καθώς και στις περιπτώσεις διακοπής της σύνδεσης/υπηρεσίας, κατά τη μεταφορά, για διάστημα που υπερβαίνει τη μία ημερολογιακή ημέρα.

Το ζουμί πιστεύω είναι στα πιο πάνω ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

Απ'οτι φαίνεται:

- Οι 6 εργάσιμες ώρες μπορούν να γίνουν 3 εργάσιμεςημέρες (καθώς δεν εχει υποχρέωση αποζημίωσης αν καθυστερήσει λιγότερο από 3 ημέρες) ΑΛΛΑ θα πρέπει ο υφιστάμενος πάροχος σε 1 εργάσιμη μέρα να ενημερώσει τον συνδρομητή για τους λόγους ακύρωσης.

- Οι κάρτες sim θα πρέπει να δίνονται ΜΕΤΑ την απόδοχή της αίτησης φορητότητας από τον προηγούμενο πάροχο.

ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΙΚΆ. ΕΙΔΟΜΕΝ

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 27/11/2014 - 20:44

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1037   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 28/11/2014 - 01:34

Ελαφρά διαφορετικές διαδικασίες αλλά η ουσία ίδια.

Η ακύρωση 14 ημερών δεν φαίνεται να αλλάζει καθώς δεν αγγίζεται πουθενά στην ανακοίνωση.

Γυρνάμε στο παλιό που καθυστερούσαμε τον κούριερ που μας έφερνε τις κάρτες ώστε να μας πάρει το δίκτυό μας.

Κατά τα άλλα όλα ίδια.

ΥΓ: Οι 6 ώρες τελικά είναι η ώρα εξέτασης της αίτησης και όχι οι ώρες ολοκλήρωσης του αιτήματος. Απλά κατά συνέπεια λέει ότι θα γίνεται εντός της ημέρας. Ένα παράδειγμα είναι να μιλάς με τον νέο πάροχο σήμερα και να σου στέλνει αύριο τις κάρτες. Ταυτόχρονα θα στέλνει και το αίτημα φορητότητας την επόμενη. Έτσι, με το που θα εγκριθεί το αίτημα στο 6ωρο, θα μπορείς έχοντας τις κάρτες να συνδεθείς μη μπορώντας να ακυρώσεις τη φορητότητα.

#1038   chadpsy

chadpsy

iPH newbie

• 41 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/11/2014 - 08:02

Η κάρτα θα χορηγείται πλέον υποχρεωτικά ΜΕΤΑ την αποδοχή της αίτησης φορητότητας από τον υφιστάμενο πάροχο. 

πιστεύω θα γίνεται το εξης: θα ενημερώνεται ο παροχος δοτης για την φορητοτητα μέσα σε έξι ώρες. Μέσα σε αυτές τις ώρες σίγουρα θα μας παίρνει τηλ για αντιπροσφορά. οπότε θα το ακυρώνουμε. Αν δεν προλαβαίνουμε δεν θα παραλαμβάνουμε τις σιμ. 

#1039   tomvrs

tomvrs

iPH Member

• 240 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 28/11/2014 - 10:12

εχω και γω μια απορια ρε παιδια.

ειμαι συνδρομητης κοσμοτε κ εκανα ηλεκτρονικά μια αιτηση στην βονταφον για να γινω συνδρομητής σε αυτούς. η αιτηση εγινε σαββατο 22/11 κ παραλαβη των συμβολαιων απο συγκεκριμενο καταστημα. απο τοτε περασαν 5 εργασιμες κ δεν με ειδοποιησαν ακομη. ουτε απο βοντα ουτε απο κοσμοτε.

να αναφερω οτι το εκανα για πιεση προς την κοσμοτε για καλυτερη επιδοτηση. ουσιαστικα δεν με ενδιαφερει το προγραμμα της βονταφον. 

τι προτείνετε να κανω? 

#1040   TaDrik

TaDrik

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα
  • Twitter:@tadrik
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TaDrik

Δημοσίευση 28/11/2014 - 10:18

εχω και γω μια απορια ρε παιδια.
ειμαι συνδρομητης κοσμοτε κ εκανα ηλεκτρονικά μια αιτηση στην βονταφον για να γινω συνδρομητής σε αυτούς. η αιτηση εγινε σαββατο 22/11 κ παραλαβη των συμβολαιων απο συγκεκριμενο καταστημα. απο τοτε περασαν 5 εργασιμες κ δεν με ειδοποιησαν ακομη. ουτε απο βοντα ουτε απο κοσμοτε.
να αναφερω οτι το εκανα για πιεση προς την κοσμοτε για καλυτερη επιδοτηση. ουσιαστικα δεν με ενδιαφερει το προγραμμα της βονταφον.
τι προτείνετε να κανω?

Πρέπει να σου εχει έρθει ενα mail με τα στοιχεία της αίτησης σου. Εκει εχει και τηλεφωνο στο οποίο μπορεις να καλέσεις και με τον αριθμό της αίτησης να μάθεις τι εχει γίνει.

#1041   mpoukadoros

mpoukadoros

iPH User

• 137 μηνύματα

Δημοσίευση 28/11/2014 - 11:41

Με πηραν την τριτη απο βοντα μου εδωσαν το τεντ 1 με 23.50 ολα και hol με 17 ευρω.μου ειπαν παρασκευη θα ερθει ο κουριερ αλλα η κοσμοτε δεν με εχει παρει ακομη.επισης το συμβολαιο κλεινει 18 μηνο στις 21 /12 μου ειπαν ομως οτι απο τη στιγμη που βγηκε η επιδοτηση μπορω να φυγω ισχυει;;;;

#1042   tasosbin

tasosbin

iPH Member

• 208 μηνύματα
  • Twitter:@tasosbin

Δημοσίευση 29/11/2014 - 14:13

παίδες τα φώτα σας. είμαι στη βονταφων στο ρεντ1 και πληρώνω γύρω στα 69 ευρω το μηνα. 
Θελω να κάνω αίτηση για φορητότητα στην κοσμοτε με σκοπο να πάω σε αντίστοιχο πρόγραμμα με καλύτερο πάγιο (plus 65 νομίζω είναι το αντίστοιχο τους) ή να μου κάνει η βόνταφων μια καλύτερη πρόταση για μείωση στο πάγιο.
Δεν είμαι στη λήξη του συμβολαίου μου όμως δεν τους οφείλω κάποιο αναπόσβεστο γιατί το έχω εξοφλήσει οπότε μπορώ να μετακινηθώ χωρίς να πληρώσω.

Πως με συμβουλεύετε να κινηθώ ;

#1043   stifler

stifler

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@stiflerakos
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:MrJail

Δημοσίευση 29/11/2014 - 14:30

Συνδρομητης κοσμοτε 2 χρονια και κατι.Ειχα το κοσμοτε 65 με 1500 προς ολους 1500 μηνυματα και 1500 mb.Ληγει το συμβολαιο τελος του μηνα.Τους παιρνω και  μου απαντανε πως το πακετο δεν υπαρχει πια και πρεπει να παω στο plus 65 με την μονη διαφορα οτι αντι για 1500mb θα εχω 2000.Τιμη εως τωρα ...Πληρωνα 19 ευρω ανα γραμμη για δυο γραμμες που ειχα.Απιστευτο αλλα ειχα πετυχει καλη προσφορα.Πλεον μου ζητανε 65 ευρω.Λεω λοιπον πως θα κανω ερευνα και θα φυγω αν βρω κατι καλυτερο και φυσικα με αγνοησαν.Τσεκαρω λοιπον εταιρειες (ολες) και βρισκω μια καλη προσφορα στην CYTA.Κανω αιτηση φορητοτητας νευριασμενος με τον παροχο μου που ηταν εντελως καθετος και τσουπ με παιρνει η κοσμοτε...

Γιατι θελετε να φυγετε κυριε?

Γιατι σας καλεσα και ησασταν αδιαπραγματευτοι...

Τι μπορουμε να κανουμε για να σας πεισουμε να μεινετε σε μας?

Να μου δωσετε το ιδιο πακετο που ειχα με τα ιδια χρηματα που εδινα ως τωρα.

Το πακετο σας δυστυχως δεν υπαρχει αλλα μπορουμε να σας παμε στο κοσμοτε πλας 65 με περισοτερο ιντερνετ.

Σε τι τιμη απαντω?

Στα 20 ευρω ανα γραμμη απαντανε και απλα ακυρωσα φορητοτητα.

Ειναι πραγματικα παραξενο γιατι πρεπει να μπαινω σε ολη αυτη τη διαδικασια εφοσων στο τελος απλα μου δινουν αυτο που θελω..

Η CYTA απο την αλλη με το που υπεγραψα μου εδωσε και καρτες σιμ(παρανομο νομιζω πριν την ολοκληρωση της φορητοτητας)

#1044   tasosbin

tasosbin

iPH Member

• 208 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2014 - 15:50

Έκανα κι εγώ τηλεφωνική αίτηση στη CYTA. με 56€ τελική τιμή. Καλύτερα από τα 69 που πληρώνω τώρα.
Θα μου στείλουν με κούριερ κάρτες και συμβόλαιο. Ερώτηση: η Vodafone ποτε θα δει οτι φεύγω ώστε να με πάρει για αντιπρόταση; Αφού υπογράψω τα συμβόλαια ;

#1045   DLS

DLS

iPH Addict

• 890 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 29/11/2014 - 15:54

Έκανα κι εγώ τηλεφωνική αίτηση στη CYTA. με 56€ τελική τιμή. Καλύτερα από τα 69 που πληρώνω τώρα.
Θα μου στείλουν με κούριερ κάρτες και συμβόλαιο. Ερώτηση: η Vodafone ποτε θα δει οτι φεύγω ώστε να με πάρει για αντιπρόταση; Αφού υπογράψω τα συμβόλαια ;

Χαχαχα οχι ρε, η δεύτερη εταιρεία πρέπει να επικοινωνήσει με την πρώτη για να αποδεσμευτείς απο εκεί. Τότε η πρώτη λέει στη δεύτερη: μισό λεπτό σας παίρνω σε λιγο. Και ενδιάμεσα παίρνει εσένα για να σε μεταπείσει να μη φύγεις. Εκείνο το χρονικό διάστημα ειναι το πιο καίριο!

#1046   mpoukadoros

mpoukadoros

iPH User

• 137 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2014 - 16:00

Ουτε κουριερ ουτε τηλ απο την κοσμοτε ακομα για να δουμε!!!

#1047   tasosbin

tasosbin

iPH Member

• 208 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2014 - 16:13

Χαχαχα οχι ρε, η δεύτερη εταιρεία πρέπει να επικοινωνήσει με την πρώτη για να αποδεσμευτείς απο εκεί. Τότε η πρώτη λέει στη δεύτερη: μισό λεπτό σας παίρνω σε λιγο. Και ενδιάμεσα παίρνει εσένα για να σε μεταπείσει να μη φύγεις. Εκείνο το χρονικό διάστημα ειναι το πιο καίριο!

Ναι αλλα αυτο γινεται πριν πάρω συμβόλαιο κ Σιμ ή μετά ;

#1048   DLS

DLS

iPH Addict

• 890 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 29/11/2014 - 18:07

Ναι αλλα αυτο γινεται πριν πάρω συμβόλαιο κ Σιμ ή μετά ;

Πριν υπόγραψεις! Μολις πεις το οκ στη δεύτερη εταιρεία προφορικά, αυτοί παίρνουν την πρώτη τηλ να τους πουν να οτι φεύγεις κ οτι θα πας σ αυτούς. Κ καπου εκει η πρώτη τα παίρνει κρανίο κ σε παίρνει τηλ. Εννοείται πριν πέσουν υπογραφές. Αν πέσουν τελειωσε το παραμύθι.

#1049   mpoukadoros

mpoukadoros

iPH User

• 137 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2014 - 18:36

Εγω ειμαι σε αυτο το σταδιο πριν την υπογραφη αλλα η κοσμοτε δεν βλεπω να παιρνει τηλεφωνο!!!δευτερα θα ερθει ο κουριερ και δεν βλεπω να γινεται καμμια αντιπροσφορα

#1050   tasosbin

tasosbin

iPH Member

• 208 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2014 - 19:55

Πιστεύω οτι λόγω του οτι ειναι ΣΚ η Vodafone θα με καλέσει από Δευτέρα. Τα συμβόλαια επειδή είμαι επαρχία θα ειναι εδω Τρίτη. Όποτε έχω χρόνο. Ακόμα και αν θέλω να κερδίσω λίγο παραπάνω χρόνο θα πω στον υπάλληλο της ACS οτι θα πάω εκεί εγώ την επόμενη μέρα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες