Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1081   stavros1807

stavros1807

iPH newbie

• 19 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/12/2014 - 15:48

επισης, αν μεταφερω και ενα σταθερο στην hol συνδυαζοντας το με το κινητο τι εκπτωση θα εχω?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1082   peripolo

peripolo

iPH Enthousiast

• 583 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2014 - 15:49

Μετα απο αιτηση φορητοτητας cyta, προσφορα vodafone RED 1 στα 25,48. το δεχτηκα φυσικα. Ακυρωσα τηλεφωνικα το αιτημα φορητοτητας της cyta. Πως βλεπω αν οντως αλλαξε το προγραμμα μου στη vodafone?

Τι προγραμμα είχες πριν ποσο πλήρωνες ;

#1083   stavros1807

stavros1807

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2014 - 15:52

ειχα το vodafone my business 50, μετα απο προσφορα πληρωνα καπου στα 35-40 κάθε φορα, αναλογα με τα sms που εστελνα. Το παγιο ηταν 35

#1084   kombra

kombra

iPH newbie

• 61 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/12/2014 - 18:12

Καλησπέρα .. Έχω και εγω 4 γραμμές στην wind απο τις οποίες επειδή η μια εχει μόνο εισερχομενες κλήσεις και οχι εξερχόμενες με χαμηλό πάγιο χάνω την επιδότηση για όλες τις γραμμές . Το σκέφτομαι πολυ σοβαρά για cosmote ... Τωρα τι κάνω ; Δεν με εχουν πάρει ποτε απο άλλη εταιρία για προσφορά ...!!

#1085   mpoukadoros

mpoukadoros

iPH User

• 137 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2014 - 00:31

Εκπτωση 5 ευρω νομιζω

#1086   kombra

kombra

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2014 - 17:24

οκ να μην την ζητησω μην πεσει εξω η εταιρεια ....!

#1087   elninio13

elninio13

iPH User

• 143 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2014 - 20:44

Υπαρχει καποιος που μπορει να μας πει με βεβαιοτητα ποια ακριβως ειναι η διαδικασια οταν κανουμε αιτηση φορητοτητας για αλλαγη παροχου?

Πλεον με το καινουργιο καθεστως τι ισχυει οταν γινει η αιτηση ειτε τηλεφωνικα ειτε online μεσω internet?

Aν ξερει καποιος και εχει ολοκληρωσει ολη την διαδικασια θα ηταν πολυ καλο να ξεραμε πως μπορουμε να κινηθουμε πλεον

Ευχαριστω

#1088   giannopgeo

giannopgeo

iPH User

• 193 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR

Δημοσίευση 30/12/2014 - 10:13

Υπαρχει καποιος που μπορει να μας πει με βεβαιοτητα ποια ακριβως ειναι η διαδικασια οταν κανουμε αιτηση φορητοτητας για αλλαγη παροχου?

Πλεον με το καινουργιο καθεστως τι ισχυει οταν γινει η αιτηση ειτε τηλεφωνικα ειτε online μεσω internet?

Aν ξερει καποιος και εχει ολοκληρωσει ολη την διαδικασια θα ηταν πολυ καλο να ξεραμε πως μπορουμε να κινηθουμε πλεον

Ευχαριστω

κανείς;;;;;;;;

#1089   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 30/12/2014 - 23:11

Δες τις 3-4 προηγούμενες σελίδες κ θα μπεις στο κλίμα. Τα πιο πρόσφατα. Μικρές διάφορες υπήρξαν τελικά, κυρίως με επίσπευση του χρόνου αντιπροσφορας.

#1090   h8breed

h8breed

iPH Addict

• 660 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 02/01/2015 - 11:16

Παιδες εχει κανει κανενας προσφατα τα red 1?

παιζει καμια προσφορα αυτο το καιρο?

#1091   junkie

junkie

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 02/01/2015 - 15:14

Καλησπερα παιδια και Καλη χρονια! Ειμαι χρονια συνδρομητης της Cosmote σε οικογενειακο συμβολαιο (2 65αρια, ενα 25αρι και ενα Internet on the Go 20 ευρω). Εδινα γυρω στα 130-140 ευρω συνολο. Μολις εληξε το προγραμμα μου, σκοπευω να κρατησω μονο τα δυο 65αρια προγραμματα σε οικογενειακο παλι. Η Cosmote μου δινει επιδοτηση για αυτα τα 2 νουμερα 680 ευρω. Μου προτεινει να παω στο 65 plus με εκπτωσεις ανα νουμερο:

α) 15% οικογενειακο πακετο, 20% λογω γραμμης ΟΤΕ, 5% προωθητικη ενεργεια

β) 15% οικογενειακο πακετο, 15% προωθητικη ενεργεια

Σκοπευω να παρω το iphone6, με επιδοτηση θα μου βγαινουν οι λογαριασμοι 47+53 πανω κατω. 

Ερωτησεις:

Πως μπορω να πετυχω αυτα τα 25 και 22 ευρω που λετε στα προγραμματα 65 plus?

Πως μπορω να πετυχω καλυτερες εκπτωσεις? 

Ευχαριστω 

#1092   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 02/01/2015 - 15:33

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, μόνο με αίτηση φορητότητας μπορείς να πετύχεις καλές εκπτώσεις ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ επιδότηση συσκευής... Και τα δυο μαζί δεν γίνεται. Επικοινωνείς με Vodafone και τους ζητάς προσφορά και μετά φεύγεις, όταν σε πάρουν τηλέφωνο για αντιπροσφορά από cosmote επιλέγεις την καλύτερη ΑΛΛΑ μόνο με αίτηση φορητότητας...

#1093   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 02/01/2015 - 15:36

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.Στο θέμα μας.Λίγο πριν τα χριστούγεννα βγήκαν οι επιδοτήσεις για τα 2 νούμερα που έχω στην Cosmote αλλά λόγο το ότι ήταν πολύ χαμηλές(110 ευρώ για το ένα και 45 ευρώ για το άλλο) απευθύνθηκα στην Vodafone με σκοπό την φορητότητα σε περίπτωση καλύτερης προσφοράς κάτι όμως που δεν έγινε λόγο το ότι έπειτα από παζάρια με το τμήμα ακυρώσεων της Cosmote κατάφερα 24μηνη ανανέωση των προγραμμάτων που είχα(Cosmote 45+ και Cosmote 25+) σε μορφή οικογενειακού πακέτου με τελική τιμή 60 ευρώ το μήνα τα 2 μαζί συν 400 ευρώ επιδότηση συσκευής.

#1094   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 02/01/2015 - 15:44

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.Στο θέμα μας.Λίγο πριν τα χριστούγεννα βγήκαν οι επιδοτήσεις για τα 2 νούμερα που έχω στην Cosmote αλλά λόγο το ότι ήταν πολύ χαμηλές(110 ευρώ για το ένα και 45 ευρώ για το άλλο) απευθύνθηκα στην Vodafone με σκοπό την φορητότητα σε περίπτωση καλύτερης προσφοράς κάτι όμως που δεν έγινε λόγο το ότι έπειτα από παζάρια με το τμήμα ακυρώσεων της Cosmote κατάφερα 24μηνη ανανέωση των προγραμμάτων που είχα(Cosmote 45+ και Cosmote 25+) σε μορφή οικογενειακού πακέτου με τελική τιμή 60 ευρώ το μήνα τα 2 μαζί συν 400 ευρώ επιδότηση συσκευής.

Αυτό είπα και πιο πάνω, πρέπει να επιλέξεις τι θες, έκπτωση ή συσκευή... Μόνο τότε υπάρχει καλή προσφορά και υπάρχουν οι εκπτώσεις στα πάγια των 22€ και των 25€.

#1095   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2015 - 16:12

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, μόνο με αίτηση φορητότητας μπορείς να πετύχεις καλές εκπτώσεις ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ επιδότηση συσκευής... Και τα δυο μαζί δεν γίνεται. Επικοινωνείς με Vodafone και τους ζητάς προσφορά και μετά φεύγεις, όταν σε πάρουν τηλέφωνο για αντιπροσφορά από cosmote επιλέγεις την καλύτερη ΑΛΛΑ μόνο με αίτηση φορητότητας...

Γίνεται και τα 2 μαζί στην Cosmote συνήθως. Στην vodafone όμως συνήθως δίνουν ή μεγάλη έκπτωση (κυρίως) ή μεγαλύτερη επιδότηση.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες