Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1111   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/01/2015 - 16:41

Αυτό είπα και πιο πάνω, πρέπει να επιλέξεις τι θες, έκπτωση ή συσκευή... Μόνο τότε υπάρχει καλή προσφορά και υπάρχουν οι εκπτώσεις στα πάγια των 22€ και των 25€.

Ίσως να μην σου έδωσα εγώ να καταλάβεις σωστά.Τα προγράμματα που ανανέωσα έχουν αρχική τιμή με όλους τους φόρους και το Φ.Π.Α 78ευρώ και μου τα κατέβασε στα 60.Επιπλέον πήρα επιδότηση(έπειτα από παζάρια) 400ευρώ αντί για 160 που ήταν αρχικά.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1112   alexis13

alexis13

iPH newbie

• 67 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 11/01/2015 - 17:02

μετα λοιπον και απο πολυ σκεψη και εγω αποφασισα να κανω τα παζαρια μου!περνω την vodafone καμια προσφορα!!!

οικογενειακο πακετο λοιπον με ενα καρτοσυμβολαιο 20 και 2 συνδεσεις μια 35αρα και μια 45αρα!

περνω λοιπον το τμημα ακυρωσεων αφου το 45αρι εχει ληξει και η επιδοτηση ηταν για 24 μηνες 180ε για το 6αρι

και ζηταω ποσο ρητρας για να παρω τα αλλα 2 νουμερα που ληγουν τον μαρτιο και εβγαινε ενα ποσο 45ε και για τα 2!

με ρωταει λοιπον η κοπελα τον λογο που επιθυμω να φυγω και της λεω οτι ειχα απαρεδεκτες προσφορες για τοσα χρονια πελατης και 3 γραμμες κλπ κλπ!

καταφερα λοιπον να παρω τα εξης:

στο καρτοσυμβολαιο απο 21ε να παει στα 11ε

το 35+ να παει στα 25ε με διπλασιασμο απο τα αρχικα σε χρονο ομιλιας προς τριτους και ιντερνετ

και το 45αρι να μεταφερθει στο 65+ (μιας και οι λογαριασμοι ηταν απο 45-55ε) με 50ε τελικο λογαριασμο και 440ε επιδοτηση για το 6αρι!!!

μιληστε με το τμητα ακυρωσεων της κοσμοτε ειδικα αν εχετε οικογενειακα πακετα και ζητατε ποσα για να φυγετε διοτι εχετε πολυ καλες προσφορες απο αλλες εταιριες!

ο λογος ειναι οτι οταν σας παρουν απο αλλη εταιρια και εχετε ηδη υπολοιπο μηνων σε συμβολαια θα σας πουν οτι θα εχετε καποια ρητρα και θα πρεπει να το μαθετε μονοι σας!

οποτε αλλη μια λυση ειναι και αυτη!!!

#1113   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 11/01/2015 - 23:40

μετα λοιπον και απο πολυ σκεψη και εγω αποφασισα να κανω τα παζαρια μου!περνω την vodafone καμια προσφορα!!!
οικογενειακο πακετο λοιπον με ενα καρτοσυμβολαιο 20 και 2 συνδεσεις μια 35αρα και μια 45αρα!
περνω λοιπον το τμημα ακυρωσεων αφου το 45αρι εχει ληξει και η επιδοτηση ηταν για 24 μηνες 180ε για το 6αρι
και ζηταω ποσο ρητρας για να παρω τα αλλα 2 νουμερα που ληγουν τον μαρτιο και εβγαινε ενα ποσο 45ε και για τα 2!
με ρωταει λοιπον η κοπελα τον λογο που επιθυμω να φυγω και της λεω οτι ειχα απαρεδεκτες προσφορες για τοσα χρονια πελατης και 3 γραμμες κλπ κλπ!
καταφερα λοιπον να παρω τα εξης:
στο καρτοσυμβολαιο απο 21ε να παει στα 11ε
το 35+ να παει στα 25ε με διπλασιασμο απο τα αρχικα σε χρονο ομιλιας προς τριτους και ιντερνετ
και το 45αρι να μεταφερθει στο 65+ (μιας και οι λογαριασμοι ηταν απο 45-55ε) με 50ε τελικο λογαριασμο και 440ε επιδοτηση για το 6αρι!!!
μιληστε με το τμητα ακυρωσεων της κοσμοτε ειδικα αν εχετε οικογενειακα πακετα και ζητατε ποσα για να φυγετε διοτι εχετε πολυ καλες προσφορες απο αλλες εταιριες!
ο λογος ειναι οτι οταν σας παρουν απο αλλη εταιρια και εχετε ηδη υπολοιπο μηνων σε συμβολαια θα σας πουν οτι θα εχετε καποια ρητρα και θα πρεπει να το μαθετε μονοι σας!
οποτε αλλη μια λυση ειναι και αυτη!!!

Είναι μια ευκολότερη διαδικασία, ΑΛΛΑ έχουμε πει αρκετές φορές οτι τα τμήματα Φορητότητας των εταιριών "ξεκλειδώνουν " μεγαλύτερες προσφορές κ επιδοτήσεις από τα τμήματα Ακυρώσεων.

Δηλ άν κάνεις πως φεύγεις θα πάρεις κάτι καλύτερο απ'οτι αν κάνεις πως απλά ακυρώνεις-διακόπτεις τη σύνδεση.

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 11/01/2015 - 23:44

#1114   giannopgeo

giannopgeo

iPH User

• 193 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR

Δημοσίευση 13/01/2015 - 10:25

Αναμονή. ..

καλημέρα...οι κάρτες του νέου πάροχου ήρθαν (δεν τις έχω παραλάβει), αλλά ακόμα καμία αντιπροσφορά. καμία συμβουλή;;; 

#1115   MixalhsHe

MixalhsHe

iPH User

• 199 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Playstation 4

Δημοσίευση 13/01/2015 - 11:46

Μπορει  να μην σου κανουν προσφορα και να εχουν κανει παραχωρηση ηδη τον αριθμο σου στον αλλο παροχο.

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις τον παλιο σου παροχο και να τους ρωτησεις και καλα γιατι καθυστερουν την φορητοτητα.....

#1116   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 13/01/2015 - 12:56

Μπορει να μην σου κανουν προσφορα και να εχουν κανει παραχωρηση ηδη τον αριθμο σου στον αλλο παροχο.
Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις τον παλιο σου παροχο και να τους ρωτησεις και καλα γιατι καθυστερουν την φορητοτητα.....

Το πρώτο δεν εχει ξανασυμβεί, χωρίς να σε πάρουν τηλ πρώτα.

Το δεύτερο το προτείνω κ εγώ. Μπορεί να σου απαντήσουν οτι δεν μας εχει σταλεί τέτοιο αίτημα ακόμα, όποτε εχει καθυστερήσει ο νέος πάροχος να στείλει το αίτημα.

#1117   misos

misos

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 13/01/2015 - 13:17

Καλημέρα,

πριν ενάμιση χρόνο μετέφερα 3 εταιρικές συνδέσεις σε οικογενειακό πρόγραμμα, τα 2 είναι PLUS 65 και το τρίτο PLUS 25. Το συνολικό πάγιο βγαίνει περίπου 65 euro. Στις 27/01 λήγει το συμβόλαιο και επικοινώνησα με COSMOTE για προσφορά. Μου έκαναν προσφορά όσο λέει στους καταλόγους τους, δηλαδή συνολικό πάγιο περίπου 125 euro. Πήρα Vodafone και μου έκανε προσφορά 128 euro. Τι με συμβουλεύετε; Να κάνω το γνωστή αίτηση φορητότητας στη VODAFONE; Πως είναι είναι δυνατόν να κάνουν τέτοιες προσφορές; Και οι τρεις γραμμές είναι στη ΚΟΣΜΟΤΕ 15 χρόνια!

#1118   h8breed

h8breed

iPH Addict

• 660 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/01/2015 - 13:42

Καλημέρα,
πριν ενάμιση χρόνο μετέφερα 3 εταιρικές συνδέσεις σε οικογενειακό πρόγραμμα, τα 2 είναι PLUS 65 και το τρίτο PLUS 25. Το συνολικό πάγιο βγαίνει περίπου 65 euro. Στις 27/01 λήγει το συμβόλαιο και επικοινώνησα με COSMOTE για προσφορά. Μου έκαναν προσφορά όσο λέει στους καταλόγους τους, δηλαδή συνολικό πάγιο περίπου 125 euro. Πήρα Vodafone και μου έκανε προσφορά 128 euro. Τι με συμβουλεύετε; Να κάνω το γνωστή αίτηση φορητότητας στη VODAFONE; Πως είναι είναι δυνατόν να κάνουν τέτοιες προσφορές; Και οι τρεις γραμμές είναι στη ΚΟΣΜΟΤΕ 15 χρόνια!

Κανε αιτηση φορητοτητας στη vodafone
Μολις πριν 2 λεπτα εκανα 2 αριθμους οικογενειακο red 1 στα 50 ευρω και τα 2
Την Παρασκευη σκεψου μου εδιναν τον ενα αριθμο στα 43 με εκπτωσεις κτλπ
(Εκανα αιτηση φορητοτητας στη cosmote και ολα πηραν το δρομο τους)
Πες στη cosmote οτι σου εκαναν τους 2 αριθμους στο αντιστοιχο red1 στα 50 και τον 3ο αριθμο στα 15 η και λιγοτερα
Θα σου τα αφησουν και λιγοτερο απο 65 μην αγχωνεσαι

#1119   kombra

kombra

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2015 - 18:19

Καλησπερα και απο μένα πάλι !!! Σήμερα πήρα τηλ στην cosmote και μου πρότειναν το 45plus στα 39€ και με κάτι εκπτώσεις 34€ . Αυτό για να μεταφέρω 2 γραμμές και 24 μηνός συμβόλαιο .. Επίσης 230€ σύνολο επιδότηση για το iphone6 . Όλα αυτά πριν κάνω την αίτηση για φορητότητα ... Τωρα τι να κάνω ; Να ξεκινήσω αυτό που περιγράφεται παραπάνω ; Βλέπω οτι πολλοί πετυχαίνουν πολυ καλύτερες τιμές απο αυτές ... Τωρα ειμαι wind και θα ήθελα πολυ να πάω cosmote .. Αλλά φυσικά με κάτι καλύτερο απο αυτό που με πρότειναν ... Any help ?

#1120   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2015 - 22:31

Η καλύτερη προσφορά όταν κάνεις αιτηςη φορητότητας, σχεδόν πάντα, γίνεται από την εταιρία σου ως αντιπροσφορά για να σε κρατήσει.

#1121   kombra

kombra

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2015 - 10:46

ευχαριστώ για την απάντηση ... βασικά δεν θέλω να φύγω οπωσδήποτε  λόγω του πακέτου που έχω αλλά απλά να "εκβιάσω" ας πούμε κάτι καλύτερο σε επιδότηση. υπάρχει περίπτωση να κάνω αίτηση φορητοτητας και η παλιά εταιρία να μην με ξαναπάρει και να μείνω κολλημένος στην νέα εταιρία? αν ναι πόσο καιρό περιμένω για απάντηση - αντιπροσφορά της παλιάς εταιρείας? 

#1122   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2015 - 13:29

ευχαριστώ για την απάντηση ... βασικά δεν θέλω να φύγω οπωσδήποτε λόγω του πακέτου που έχω αλλά απλά να "εκβιάσω" ας πούμε κάτι καλύτερο σε επιδότηση. υπάρχει περίπτωση να κάνω αίτηση φορητοτητας και η παλιά εταιρία να μην με ξαναπάρει και να μείνω κολλημένος στην νέα εταιρία? αν ναι πόσο καιρό περιμένω για απάντηση - αντιπροσφορά της παλιάς εταιρείας?

Δεν εχει ξανασυμβεί να μη σε πάρουν τηλ για αντιπροσφορά. Απλά σε έβαζαν από την νέα εταιρία να παραλάβεις sim κ να υπογράψεις και αίτηση φορητότητας κ συμβόλαιο.

ΑΛΛΑ μεσα σε 4 εργάσιμες σε έπαιρνε τηλ για αντιπροσφορά ο πάροχός σου και ακυρώνοντας της φορητότητα με ένα fax, το νέο σου συμβόλαιο δεν έμπαινε ποτέ σε ισχύ.

ΠΛΕΟΝ ο χρόνος που θα πρέπει να σε πάρει για αντιπροσφορά ο πάροχος σου υποτίθεται οτι ελαχιςτοποιήθηκε Σε αυθημερόν διαδικαςία ΑΛΛΑ απ'οτι φαίνεται έχουν βρει φόρμουλα να καθυστερούν κ να σε παίρνουν τηλ κ πιο μετά.

ΑΑΑΑΑΑΑΝ τύχει κ κολλήσεις με τη νέα εταιρία, έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης πληρώνοντας μέρος του παγίου για τις μέρες που χρησιμοποίησες το δίκτυο.

#1123   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1.910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 16/01/2015 - 13:38

Εγω ειχα προλαβει το απεριοριστα 65 της κοσμοτε οικογενειακο(με την μεγαλη εκπτωση που βγαινει γυρω στα ~44€ τα 2 και πριν τελειωσει το 18μηνο) μας προτεινε η εξυπηρετηση να παμε στο plus (δλδ αντι για 1.5gb -> 2gb) με ~1€ διαφορά

#1124   MixalhsHe

MixalhsHe

iPH User

• 199 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Playstation 4

Δημοσίευση 16/01/2015 - 13:55

Ποσα νουμερα?

#1125   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster