Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1141   ckanas

ckanas

iPH newbie

• 80 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/01/2015 - 13:04

Καλημέρα , να πω και εγώ τον πόνο μου.

Στην οικογένεια έχουμε όλοι cosmote (5αριθμοι) , από όσο με θυμάμαι να έχουμε κινητό.

τα τελευταια 3 χρόνια είχα μαζέψει τους 4 αριθμούς σε ένα οικογενειακό πακέτο στο ονομά μου.

Απεριοριστα 55 , απεριοριστα 20 , καρτοσυμβολαιο 35 και καρτοσυμβολαιο 20. Τα τελευταία 2 χρόνια ημουν στο εξωτερικό και το δικό μου καρτ 35 το αλλάξαμε σε καρτοσ 20 για να έχω υπόλοιπο οταν ερχομαι ελλάδα και το χρησιμοποιώ. Τους τελευταίους μήνες είμαι ελλάδα και για πολλους λόγους θέλω αρκετα MB. Πηγα λοιπον σε κατάστημα , πηρα τηλεφωνο την εξυπηρέτηση και τελικά δεν γινόταν καποιος τρόπος η προσφορά ωστε να έχω ένα άλλο πακέτο πιο οικονομικά. (ο αριθμος μου τωρα ξοδευει 20ευρω παγια και 3 περιπου καρτες των 10 για να βαλω 3χ500mb ... δλδ κοντα 50 ευρώ). Άρα η αλλαγή προγράμματος μονόδρομος. 

Πάω στη wind 20/01 , με 19 ευρω 100 λεπτα προς όλους (δεν μιλάω πάρα πολυ) και 10 GB το μήνα. Ξεκινάω διαδικασίες αιτησης και την επομένη μερα 21/01 χτυπάει τηλέφωνο απτη cosmote. Η προσφορα cosmote plus 65 στην τιμή των 25 ευρω. Λέω οκ και με ενημερώνει για κάποια διαδικαστικά που χρειάζονταν για να ακυρώσω την wind. Την επομένη 22/01 πάλι τηλέφωνο και λεεί δεν είναι τελικά δυνατό αυτό γιατί τον 8/2014 είχε παρθει επιδότηση στον αριθμό σου. Λέω ποιο το πέναλτι να φυγω? ενημερώνει 60 κατι ευρώ. παρολα αυτά με κανεναν τρόπο δεν γινόταν κάτι. τους λεω με ηπιο τόνο να ξέρετε οτι ειμαστε πελατες τοσα χρονια , διαχειρίζομαι 4 αριθμους και προτιμάτε να αλλάξω εταιρία ? γιατί σταδιακά θα τα παω όλα σε αντιστοιχο οικογενειακό. δλδ για 60 ευρώ... προτιμουν να χάσουν μηναιου λογαριασμους 200-250 που έρχονται αυτή τη στιμγή :huh:

Αφού δεν βρέθηκε άκρη , την επόμενη ηταν προγραμματισμένο να έρθει το courier της wind . οπου και υπεγραψα. 

πιστεύετε θα με ξανακαλέσουν? ειμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές αλλα η αντιμετώπιση αυτη για μένα είναι απαράδεκτοι.

δεν τόνισα χρεώσεις περασμένων ετών 350-400 ευρώ κατι μήνες αλλά τι στο καλο δεν έχουν επιγνωση :huh:

τι θα κάνατε?

Ότι έκανες και εσύ, θα πήγαινα Wind και θα έπαιρνα όλες τις συνδέσεις απευθείας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1142   stelios2809

stelios2809

iPH User

• 187 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 24/01/2015 - 13:24

Σκέφτομαι να κάνω αίτηση μεταφοράς και σε έναν δευτερο αριθμό και να πω σε αυτο που τον χρησιμοποιεί , (πατερας /μανα) να τους προωθησουν την κληση σε εμενα για να τους τα ξαναπώ.

έχει νόημα όμως? έχω στειλει μειλ και στην κοσμοτε περιγραφοντας αυτο αλλά πέρα βρέχει

#1143   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 26/01/2015 - 02:08

ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!!!Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1422230876.615645.jpg   115,41KB   110 λήψεις
Rafael Nadal

#1144   stelios2809

stelios2809

iPH User

• 187 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 26/01/2015 - 21:10

Και η απάντηση της κοσμοτε στο email που έστειλα :

Αγαπητέ κύριε ..., Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέσατε για να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σχετικά με το αίτημα σας, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι για τους υφιστάμενους συνδρομητές, παρέχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα προσφορές στα πλαίσια ανανέωσης της σύμβασης, που περιλαμβάνουν επιδότηση για αγορά συσκευής ή έκπτωση στο πάγιο του οικονομικού σας προγράμματος. Η δυνατότητα αυτή διαμορφώνεται σύμφωνα με την εμπορική πολιτική που ισχύει την δεδομένη χρονική στιγμή. Για να διαμορφώσουμε μια πρόταση – προσφορά στον εκάστοτε συνδρομητή, συνυπολογίζουμε μια ομάδα παραμέτρων οι οποίες ενδέχεται να τροποποιηθούν. Για τη σύνδεση σας, ισχύουν οι προσφορές για τις οποίες ενημερωθήκατε. Ελπίζουμε στο μέλλον να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας με νέες προσφορές. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε ό,τι περαιτέρω επιθυμείτε, σεβόμενοι την ανάγκη σας για παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών. Με εκτίμηση, Για το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών,

#1145   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 26/01/2015 - 21:40

Πέρσι τον Φεβρουάριο είχα κανει με την cosmote 24μηνη σύμβαση σε δυο COSMOTE plus 45 και σε δυο 25 συν μια γραμμή internet, και μου είχαν δώσει 920€ επιδότηση για δυο iphone 5S. Εαν τωρα φέτος ζητήσω αίτημα προανανεωσης, και τους πω οτι με ενδιαφέρει ξανά 24 μηνο συμβόλαιο, θα μου δώσουν νορμαλ ποσο επιδότησης ούτως ώστε πουλώντας το 5S να πάρω τζάμπα το6αρι;; Γίνεται αυτο καταρχάς, μπορείς στο χρονο επάνω να ζητήσεις αίτημα προανανεωσης;;;

#1146   teachertza

teachertza

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/01/2015 - 00:54

Καλησπέρα πάλι.

Την πάτησα και εγώ.

Έκανα αίτηση στην cyta απο wind. Υπέγραψα την Πέμπτη και σήμερα η wind μου έκανε καλή προσφορά και την δέχτηκα. Πάνω που την πήρα τσακ!κόβεται το τήλ και ενεργοποιούμαι στην cyta.

Τί κάνουμε τώρα???

#1147   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 27/01/2015 - 02:21

μιλα με την wind για να σε καθοδηγησουν, αλλα εν ολιγοις ακυρωνεις την cyta και γυρνας wind.

εχει νομιζψ δικαιωμα 2 βδομαδες. λογικα θα πληρωσεις καποιο ποσο που αναλογει στο μηνιαιο παγειο της cyta.

το ιδιο μου ειχε τυχει κι εμενα (οπου wind-> vodafone, cyta->cosmote), δεχστηκα την πολυ βελτιωμενη προταση της βοντα, αλλα με προλαβε η cosmote. αλλα μετα για ασχετους λογους δεν εκανα την ακυρωση που σου λεω πως πρεπει να κανεις. Ρωτα την wind πως να κινηθεις.

legit

#1148   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 27/01/2015 - 09:05

Το θεμα ειναι να σε συμφερει να κανεις την ακυρωση, μην σου ζητησουν κανενα υψηλο ποσο. Γιατι απο τη wind θα σου πουν κανε αυτο και αυτο, αλλα δε τους νοιαζει τι θα πληρωσεις για ακυρωση

#1149   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.919 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 27/01/2015 - 09:08

φορητοτητα ξανά από την αρχή θέλει με την προσφορά που του έδωσαν από wind .

#1150   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2015 - 10:02

Ρωτάς wind. Έχεις δικαίωμα να κάνεις υπαναχώρηση, πληρώνοντας κάτι ψιλά για τις μέρες που χρησιμοποίησες το δίκτυο της cyta.

#1151   teachertza

teachertza

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2015 - 10:28

Έκανα ένα αίτημα στην Wind περιμένουμε απάντηση...

Ευχαριστώ για τη βοήθεια θα έχετε νέα μου.

#1152   teachertza

teachertza

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2015 - 00:16

Λοιπόν, η WIND θα μου στείλει το συμβόλαιο για υπογραφή.

Θέλει κάποια αίτηση υπαναχώρησης κάπου?

Βλέπω π.χ. οτι μαζί με την αίτηση η CYTA μου έφερε και αίτημα υπαναχώρησης. Να το συμπληρώσω να το στείλω στην CYTA?

#1153   3xwsapiax3ria

3xwsapiax3ria

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα
  • Twitter:@Xaroumeno_kranio
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:6inner6net6

Δημοσίευση 28/01/2015 - 00:32

Ωραιο αρθρο. Εκατσα και το διαβασα ολο και ο τροπος που τα περιεγραφες ηταν λες και σε ειχα μπροστα μου..χαχα.

Θελει οντως υπομονη και καλη χρηση του μπλα μπλα. Ειδαλλως το χασαμε το παιχνιδι. Αν και το εχουνε παρει χαμπαρι το κολπο και τωρα τελευταια δε μασανε και πολυ.. Σου λενε ευχαριστω πολυ, μπορεις να πας στο αλλο δικτυο.

#1154   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2015 - 22:19

Ωραιο αρθρο. Εκατσα και το διαβασα ολο και ο τροπος που τα περιεγραφες ηταν λες και σε ειχα μπροστα μου..χαχα.

Θελει οντως υπομονη και καλη χρηση του μπλα μπλα. Ειδαλλως το χασαμε το παιχνιδι. Αν και το εχουνε παρει χαμπαρι το κολπο και τωρα τελευταια δε μασανε και πολυ.. Σου λενε ευχαριστω πολυ, μπορεις να πας στο αλλο δικτυο.

Σε ευχαριστώ φίλε μου!

Τι να πω! Έχω το "παζάρεμα" στο αίμα μου!

Αν φτάσουν να σου πουν "οκ φύγε" τοτε απλά έχεις φτάσει στο όριο της διαπραγμάτευσης κ αυτοί δεν έχουν δυνατότητα να ξεπεράσουν εκείνο το όριο. Υπάρχει κάποιο πλαφόν ανάλογα με τα δεδομένα του κάθε συνδρομητή (αριθμός συνδέσεων, ύψος παγίου, αν ξεπερνάς το πάγιο σε κάθε λογαριασμό, κλπ.)

#1155   MixalhsHe

MixalhsHe

iPH User

• 199 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Playstation 4

Δημοσίευση 29/01/2015 - 00:19

Παντα εχει σχεση και η χρονική στιγμη, αν θελουν να κλείσουν στόχους κτλπ.
Γενικα θελει παζάρι και τυχη .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11