Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1171   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 29/01/2015 - 23:11

Καλησπερα,εχω cosmote και σκεφτομαι να κανω το γνωστο να κανω συνδεση vodafone για να παρω καλυτερη προσφορα.Θελω να ρωτησω πρεπει να υπογραψω συμβολαια και να παρω καρτες sim απο vod και μετα να περιμενω τηλ απο cosmote η συμφωνω με vod και κανω τον κινεζο με τις sim μεχρι να με παρει η cosmote;Ποτε δηλαδη μαθαινει η cosmote οτι θελω να φυγω για να με παρει τηλ για αντιπροσφορα;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1172   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2015 - 23:48

Καλησπερα,εχω cosmote και σκεφτομαι να κανω το γνωστο να κανω συνδεση vodafone για να παρω καλυτερη προσφορα.Θελω να ρωτησω πρεπει να υπογραψω συμβολαια και να παρω καρτες sim απο vod και μετα να περιμενω τηλ απο cosmote η συμφωνω με vod και κανω τον κινεζο με τις sim μεχρι να με παρει η cosmote;Ποτε δηλαδη μαθαινει η cosmote οτι θελω να φυγω για να με παρει τηλ για αντιπροσφορα;

Λογικά με το που θα κάνεις την αίτηση φορητότητας,θα δεχτεις τηλεφωνημα απο cosmote.

#1173   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα

Δημοσίευση 29/01/2015 - 23:58

Λογικά με το που θα κάνεις την αίτηση φορητότητας,θα δεχτεις τηλεφωνημα απο cosmote.

Η αιτηση φορητοτητας δεν γινεται με το που υπογραψεις το συμβολαιο και παραλαβεις sim;

#1174   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2015 - 00:04

Όχι.Φορητότητα μπορείς να αιτηθείς και τηλεφωνικά χωρίς πρώτα να υπογράψεις κάτι.Τα βήματα έχουν ως εξής.Επικοινωνείς πρώτα με την αντίπαλη εταιρία(πχ αν είσαι στην Cosmote,παίρνεις τηλ την Vodafone τη Wind κτλ) και τους ζητάς να σου κάνουν μια προσφορά.Δεν δέχεσαι αμέσως αυτό που θα σου πουν.Στο καπάκι παίρνεις την δικιά σου εταιρια και τους λες οτι θέλεις να φύγεις.Αυτό είναι και το σύνθημα.Αμέσως θα σε ρωτήσουν το λόγο και θα προσπαθήσουν να σου κάνουν μια καλή προσφορά.Για να τους πιέσεις,θα τους αναφέρεις οτι το αντίστοιχο πρόγραμμα που θέλεις(πχ αν θέλεις το 45plus) τους λές οτι η αντίπαλη εταιρια σου το δίνει σε μια πολυ δελεαστικη τιμη.Τους αφηνεις να δεις τι θα σου προσφέρουν και κινήσαι ανάλογως.Ελπιζω να βοηθησα.

#1175   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2015 - 01:31

Όχι.Φορητότητα μπορείς να αιτηθείς και τηλεφωνικά χωρίς πρώτα να υπογράψεις κάτι.Τα βήματα έχουν ως εξής.Επικοινωνείς πρώτα με την αντίπαλη εταιρία(πχ αν είσαι στην Cosmote,παίρνεις τηλ την Vodafone τη Wind κτλ) και τους ζητάς να σου κάνουν μια προσφορά.Δεν δέχεσαι αμέσως αυτό που θα σου πουν.Στο καπάκι παίρνεις την δικιά σου εταιρια και τους λες οτι θέλεις να φύγεις.Αυτό είναι και το σύνθημα.Αμέσως θα σε ρωτήσουν το λόγο και θα προσπαθήσουν να σου κάνουν μια καλή προσφορά.Για να τους πιέσεις,θα τους αναφέρεις οτι το αντίστοιχο πρόγραμμα που θέλεις(πχ αν θέλεις το 45plus) τους λές οτι η αντίπαλη εταιρια σου το δίνει σε μια πολυ δελεαστικη τιμη.Τους αφηνεις να δεις τι θα σου προσφέρουν και κινήσαι ανάλογως.Ελπιζω να βοηθησα.

Στο περίπου είναι έτσι όπως τα λεει ο φίλος.

Πιο συγκεκριμένα:

Πλέον αν δεν λάβει η εταιρία σου το αίτημα φορητότητας δεν μπορεί να σου κάνει καλύτερη προσφορά (ή σου κάνει μια ελαφρώς αυξημένη)

Επίσης η νέα εταιρία συνήθως σε βάζει μαζί με την αίτηση φορητότητας, να υπογράψεις κ τα συμβόλαια (τα οποία δεν έχουν ισχύ αν δεν ενεργοποιηθείς στο δίκτυό τους) και να παραλάβεις κ sim. Στη συνέχεια προωθούν το αίτημα φορητότητας στην εταιρία σου για να αποδεσμεύσει τον αριθμό σου κ πριν το κάνουν αυτο, σε παίρνουν πάντα για αντιπροσφορά. Παλιά σε έπαιρναν τηλ μέσα σε 4 εργάσιμες από τη στιγμή που λάμβαναν την αίτηση φορητότητας. Τώρα σε παίρνουν πιο νωρίς, μπορεί κ την ίδια μέρα που θα λάβουν το αίτημα.

Μετά ... παζαρεύεις! Όταν κλείσει η συμφωνία σου λένε να στείλεις ένα φαξ για ακύρωση του αιτήματος φορητότητας. Αν τυχόν στραβώσει κάτι κ ενεργοποιηθείς στο νέο δίκτυο, έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης μεσα σε 14 μέρες, πληρώνοντας μέρος του παγίου για τις μέρες που τυχόν θα χρησιμοποιήσεις το νέο δίκτυο.

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 30/01/2015 - 01:34

#1176   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2015 - 07:54

Εμενα πάντως φέτος με αντιμετώπισε διαφορετικά η βοντα.το συμβόλαιο μου λήγει μέσα Φλεβάρη και είχα πει να ξεκινήσω τα γνωστά σιγά σιγά,περί φορητότητας.χθες με πήραν τηλ και με ενημέρωσαν ότι λήγει σε 15 ημέρες το συμβόλαιο και αν θα ήθελα να συνεχίσω με την ίδια έκπτωση,50%,στα πάγια ,που είμαι από πέρυσι.
Εταιρικό συμβόλαιο 4 γραμμές.οποτε απέφυγα το άγχος.
Ps.πρεπει να κάνουμε και ένα θέμα περί ote vs nova γιατί και εκεί παίζει μεγάλη κόντρα.3 μέρες με παζαρευουν.:)

#1177   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα

Δημοσίευση 30/01/2015 - 07:59

Σας ευχαριστω

#1178   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 31/01/2015 - 18:51

Παιδια για να μην ανοιγω νεο θέμα γινεται να κοψω τιμολογιο για αγορα του κινητου μεσω επιδοτησης?

#1179   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2015 - 20:06

Παιδια για να μην ανοιγω νεο θέμα γινεται να κοψω τιμολογιο για αγορα του κινητου μεσω επιδοτησης?

Λογικά αν η γραμμή για την οποία επιδοτείσαι είναι εταιρικός αριθμός τότε γίνεται

#1180   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 31/01/2015 - 21:03

Λογικά αν η γραμμή για την οποία επιδοτείσαι είναι εταιρικός αριθμός τότε γίνεται

Εταιρικός δεν είναι, ένας αριθμός απλός είναι σε ένα από τα προγράμματα της Cosmote.

#1181   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2015 - 06:39

Καλημερα επειδη τελειωσε το συμβολαιο μου στην cosmote μηπως μπορειτε να να πειτε τα τηλεφωνα απο wind και voda που μπορω να καλεσω για να μου κανουν προσφορα

#1182   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3.333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 05/02/2015 - 08:37

Εταιρικός δεν είναι, ένας αριθμός απλός είναι σε ένα από τα προγράμματα της Cosmote.

Λογικά γίνεται αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή έχεις κατάστημα κλπ

#1183   kombra

kombra

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2015 - 09:04

Καλημερα , με στείλανε με κούριερ τα συμβόλαια και τις sim αλλά αρνήθηκα να τις παραλάβω , γιατι νόμιζα οτι ήταν το τέλος . Έπρεπε να τις πάρω για να έχω αντιπροσφορά απο τον πάροχο που ειμαι ήδη ;

#1184   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2015 - 11:10

Καλημερα , με στείλανε με κούριερ τα συμβόλαια και τις sim αλλά αρνήθηκα να τις παραλάβω , γιατι νόμιζα οτι ήταν το τέλος . Έπρεπε να τις πάρω για να έχω αντιπροσφορά απο τον πάροχο που ειμαι ήδη ;

Πλέον ναι. Έπρεπε να παραλάβεις, γιατί αλλιώς δεν στέλνουν το αίτημα φορητότητας. Είναι ένα μέσο πίεσης για να σε κάνουν να νομίζεις οτι δεν υπάρχει επιστροφή κ για να ξέρουν οτι επιθυμείς σίγουρα να κάνεις τη φορητότητα. Μήπως υπέγραψες το αίτημα φορητότητας τουλάχιστον που σου φέρνει ο κούριερ μαζί με τα υπόλοιπα;

#1185   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2015 - 14:23

Πλέον ναι. Έπρεπε να παραλάβεις, γιατί αλλιώς δεν στέλνουν το αίτημα φορητότητας. Είναι ένα μέσο πίεσης για να σε κάνουν να νομίζεις οτι δεν υπάρχει επιστροφή κ για να ξέρουν οτι επιθυμείς σίγουρα να κάνεις τη φορητότητα. Μήπως υπέγραψες το αίτημα φορητότητας τουλάχιστον που σου φέρνει ο κούριερ μαζί με τα υπόλοιπα;

Είμαι Cosmote και σκέφτομαι να κάνω και εγώ το ίδιο Με wind για να πάρω αντιπροσφορά. Οπότε και εγώ κάνω το ίδιο έτσι παραλαμβάνω sim υπογράφοντας συμβόλαιο μήπως γνωρίζεις για δύο plus 65 Μέχρι που μπορεί να πέσει η cosmote;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες