Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1231   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 21/02/2015 - 17:39

Δεν γνωρίζω πολλά για το spotify να σου πω την αλήθεια. Πάντως δες το και κοιτά τι σε συμφέρει περισσότερο ( που μάλλον η έκπτωση στο πάγιο θα ειναι ) και δες και απο Σκρουτζ μήπως πάρεις το 6+ ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1232   kamounias

kamounias

iPH User

• 124 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/02/2015 - 17:42

Να σαι καλα φιλε...θα το κοιτάξω!

#1233   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 21/02/2015 - 17:49

Σωστά...εχω φίλο στην cosmote, θα τον παρω τηλ. !! Απο τηλ άλλη συο cosmote plus 65ειναι πολυ καλο το spotify(Πιστεύω να είναι όντως δωρεάν) αλλα κ τα 2GB INTERNET!!

Το έδινε 1 μηνα δωρεάν, μετα εχει μηνιαία συνδρομή, δωρεάν δίνει η κοσμοτε τα δεδομένα που καταναλώνει οχι την συνδρομή...;)

#1234   kamounias

kamounias

iPH User

• 124 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/02/2015 - 17:50

Α ετσι εξηγηται...

#1235   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 21/02/2015 - 19:05

Το έδινε 1 μηνα δωρεάν, μετα εχει μηνιαία συνδρομή, δωρεάν δίνει η κοσμοτε τα δεδομένα που καταναλώνει οχι την συνδρομή...;)

Το spotify ειναι με δωρεαν συνδρομη στο plus 65 (και εννοω το premium)απλα πρεπει να το ενεργοποιησεις απο την σελιδα της cosmote και οχι απο την εφαρμογη(που σου το δινει δωρεαν το premium για καποιες μερες).Αυτο το λαθος εκανα και γω και εμαθα

#1236   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 21/02/2015 - 22:16

Εγω εχω 2 αριθμους στη Vodafone και οι δυο Red 1 στα 17 ευρω εκαστος.Με τετοια τιμη μαλιστα τα ειχα κανει 18μηνο να ξεμπερδευω αλλα...ηρθε η ωρα και ληγουν τα συμβολαια στις 15 Απριλιου. Να παω για φορητοτητα κανενα μηνα νωριτερα η εκεινες τις μερες κοντα στη ληξη? Διαβαζω οτι εχουν σφιξει και τα πραγματα με τις εταιριες κινητης και με βλεπω να μπλεκω...για κανενα λογο ομως δεν αλλαζω τη Vodafone. Ε ρε τι τραβαμε καθε φορα...

#1237   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 21/02/2015 - 22:37

Εγω εχω 2 αριθμους στη Vodafone και οι δυο Red 1 στα 17 ευρω εκαστος.Με τετοια τιμη μαλιστα τα ειχα κανει 18μηνο να ξεμπερδευω αλλα...ηρθε η ωρα και ληγουν τα συμβολαια στις 15 Απριλιου. Να παω για φορητοτητα κανενα μηνα νωριτερα η εκεινες τις μερες κοντα στη ληξη? Διαβαζω οτι εχουν σφιξει και τα πραγματα με τις εταιριες κινητης και με βλεπω να μπλεκω...για κανενα λογο ομως δεν αλλαζω τη Vodafone. Ε ρε τι τραβαμε καθε φορα...

ενα μηνα πριν ληξει θα πας να κανεις φορητοτητα στον οτε και τις δυο γραμμες και μετα απο κανενα 3-4ωρο θα σε παρουν τηλ να σου κανουν αντιπροσφορα και θα σα ρωτησουν για ποιο λογο φευγεις και τι σου προσφερει ο οτε....εσυ θα πεις 40 ευρω και τις δυο γραμμες στο plus65 πχ και αμεσως θα σου προτεινουν την δικη τους προσφορα..δεχεσαι η οχι και κανεις παζαρια.και θα κερδισεις αυτο που θες.

#1238   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 22/02/2015 - 00:57

Ακριβως οτι λέει ο φίλος απο πανω, αλλά θα πας σε καταστημα, όχι τηλεφωνικά, και θα υπογράψεις κανονικά. Όταν σε πάρουν για νέα προσφορά και δεχτεις, θα γυρίσεις στο καταστημα άμεσα για να κανεις ακυρώσει της φορητοτητας. Έτσι έκανα πριν 2 μηνες κι έχω 2 γραμμές στο Red 1 με τελική 44€ και για τις δυο, με ΦΠΑ/τέλη/κλπ!

Τελευταία επεξεργασία από: tfd1978, 22/02/2015 - 00:58

#1239   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 22/02/2015 - 07:59

Παιδιά αν γίνει φορητότητα από cosmote για cu σε παίρνουν για αντιπροσφορά?? Απλά για να μην γίνει καμία στραβή και δεν μπορώ να γυρίσω πίσω.

#1240   stelios2809

stelios2809

iPH User

• 187 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 22/02/2015 - 22:56

Λοιπόν εγω τελικά .. Πέρασα την περιπέτεια μου αλλα .. Απο cosmote έφυγα για wind , υπέγραψα μπήκα στο δίκτυο κανονικά ... Ενώ στην αρχή μου έλεγαν πως σεν μου κάνουν επιδότηση η καλο πακέτο .. Μεςα σε μια εβδομάδα πήρα πρόσφορα , απεριόριστα 65 στα 24.70€... Δέχθηκα , έκανα υπαναχώρηση και μου ήρθαν νέες σιμ κλπ απο κοσμοτε . Λογικά σε 1-2 μέρες θα χαθεί το σήμα της wind και θα αλλάξω την κάρτα ....

#1241   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 22/02/2015 - 23:15

Λοιπόν εγω τελικά .. Πέρασα την περιπέτεια μου αλλα .. Απο cosmote έφυγα για wind , υπέγραψα μπήκα στο δίκτυο κανονικά ... Ενώ στην αρχή μου έλεγαν πως σεν μου κάνουν επιδότηση η καλο πακέτο .. Μεςα σε μια εβδομάδα πήρα πρόσφορα , απεριόριστα 65 στα 24.70€... Δέχθηκα , έκανα υπαναχώρηση και μου ήρθαν νέες σιμ κλπ απο κοσμοτε . Λογικά σε 1-2 μέρες θα χαθεί το σήμα της wind και θα αλλάξω την κάρτα ....

Οταν σε πηραν για αντιπροσφορα απο cosmote τι σου εδιναν στην αρχη;Καλησπερα

#1242   pcdoctorvirus

pcdoctorvirus

iPH Member

• 234 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 24/02/2015 - 12:14

καλησπέρα,

είμαι συνδρομητής στη wind και τώρα που λήγει το συμβόλαιο πήρα τηλ στη VODAFONE για να ζητήσω προσφορά και μου ανέφερε η πωλήτρια ότι έχει αλλάξει η διαδικασία φορητότητας, και ότι τώρα όταν κάνεις αίτημα φορητότητας πρέπει πρώτα να υπογράψεις την προσφορά της νέας εταιρείας και μετά η νέα εταιρεία θα στείλει το αίτημα φορητότητας στη παλιά σου εταιρεία

δεν ξέρω αν ισχύει αυτό, σίγουρα μέχρι τώρα ήξερα ότι πριν υπογράψεις στέλνουν το αίτημα αλλαγής στη παλιά σου εταιρεία και ξεκινάει το παιχνίδι

#1243   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 24/02/2015 - 21:49

καλησπέρα,
είμαι συνδρομητής στη wind και τώρα που λήγει το συμβόλαιο πήρα τηλ στη VODAFONE για να ζητήσω προσφορά και μου ανέφερε η πωλήτρια ότι έχει αλλάξει η διαδικασία φορητότητας, και ότι τώρα όταν κάνεις αίτημα φορητότητας πρέπει πρώτα να υπογράψεις την προσφορά της νέας εταιρείας και μετά η νέα εταιρεία θα στείλει το αίτημα φορητότητας στη παλιά σου εταιρεία

δεν ξέρω αν ισχύει αυτό, σίγουρα μέχρι τώρα ήξερα ότι πριν υπογράψεις στέλνουν το αίτημα αλλαγής στη παλιά σου εταιρεία και ξεκινάει το παιχνίδι

Ισχύει. Κάνε ένα κόπο και διάβασε τα προηγούμενα σχόλια. Εχει ειπωθεί αρκετές φορές και θα διαβάσεις και πολύ χρήσιμες λεπτομέρειες.

#1244   Eliaskat

Eliaskat

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2015 - 14:40

έχω 2 γραμμές στην βοντα red1 και πληρώνω 56ευρω το μήνα .

Τα συμβόλαια λήγουν στης 10 του μήνα, αν κάνω φορητοτητα σe cosmote με κάρτα   θα με πάρουν  την για προσφορά η όχι ?

#1245   stelios2809

stelios2809

iPH User

• 187 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 25/02/2015 - 18:33

Οταν σε πηραν για αντιπροσφορα απο cosmote τι σου εδιναν στην αρχη;Καλησπερα

στην αρχή μου έδιναν το ίδιο πακέτο κανονικά όπως αυτο που έκλεισα τωρα .. Εκεί που ολα οκ .. Μια μερα ξαφνικά μου είπαν οτι δεν γίνεται ... Ξενέρωσα απίστευτα. Δια μαγείας μετά απο 5-6 μέρες συνδεδεμένος στη wind , άλλαξαν στάση και μου το πρότειναν.
Ειχα γράψει Mail σαν παράπονο , μου έριξαν άκυρο . Και τους απάντησα κατι του στυλ " με αυτο που κάνετε με αναγκάζετε να μεταφέρω ολο το οικογενειακό πακέτο "
Δεν ξέρω βέβαια αν έπαιξε μεγάλο ρόλο. Αλλα ταλαιπωρία . Και απο την εμπειρία μου με wind κακο σήμα εδώ στη πατρα ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες