Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1246   christoss78

christoss78

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 25/02/2015 - 23:00

στην αρχή μου έδιναν το ίδιο πακέτο κανονικά όπως αυτο που έκλεισα τωρα .. Εκεί που ολα οκ .. Μια μερα ξαφνικά μου είπαν οτι δεν γίνεται ... Ξενέρωσα απίστευτα. Δια μαγείας μετά απο 5-6 μέρες συνδεδεμένος στη wind , άλλαξαν στάση και μου το πρότειναν.
Ειχα γράψει Mail σαν παράπονο , μου έριξαν άκυρο . Και τους απάντησα κατι του στυλ " με αυτο που κάνετε με αναγκάζετε να μεταφέρω ολο το οικογενειακό πακέτο "
Δεν ξέρω βέβαια αν έπαιξε μεγάλο ρόλο. Αλλα ταλαιπωρία . Και απο την εμπειρία μου με wind κακο σήμα εδώ στη πατρα ...

Εμενα πριν μια εβδομαδα και ενω ζητησα φορητοτητα κανοντας wind η προταση της cosmote ηταν 30Ε το plus 65 και 17Ε το plus 35 και ανανεωσα.Οπως κατσει ειναι μου φαινεται!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1247   vanity

vanity

iPH User

• 122 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 26/02/2015 - 11:07

Θα ηθελα κι εγω το programma plus 65 της cosmote μιας και πληρωνω και το spotify 7 ευρω το μηνα τωρα. Εχει τελειωσει η δεσμευση μου με wind και θελω να μεταφερω κινητο και σταθερο μαζι, λετε να πετυχω καποια καλη προσφορα γυρω στα 25 ευρω  για το plus 65 και κατι αναλογο για το σταθερο . Χρειαζεται να έχεις πανω απο 1 συνδεση κινητου για να πετυχεις καλη τιμη;

#1248   Eliaskat

Eliaskat

iPH User

• 122 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2015 - 12:45

πάντως άσχετα με το τι θα γίνει τελικά σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω καρτοκινητο Q έχει απίστευτες προσφορές, γιατι τα αστέρια στην βοντα θελουν για τα 2 red1 77 ευρω απο 54 που δινω.. 

#1249   stark

stark

iPH Contributor

• 1.055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 26/02/2015 - 15:12

πάντως άσχετα με το τι θα γίνει τελικά σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω καρτοκινητο Q έχει απίστευτες προσφορές, γιατι τα αστέρια στην βοντα θελουν για τα 2 red1 77 ευρω απο 54 που δινω.. 

Εφόσον έχεις 2 Red 1 με το που κάνεις αίτηση για φορητότητα σε Cosmote ή Wind, η Voda κατά πάσα πιθανότητα θα σου κάνει αντιπροσφορά να παραμείνεις σε αυτούς με την τιμή που έχεις τώρα (διατήρηση) ή λίγο χαμηλότερη. Το ίδιο ακριβώς έγινε σε κολλητό μου πριν λίγες εβδομάδες.

#1250   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 26/02/2015 - 16:17

Δινεις τωρα 54 ευρω για 2 αριθμους RED 1 και σου ειπαν οτι θα στο κανουν 77 ευρω? Εγω δινω 34 ευρω στα 2 RED 1 (20 λιγοτερα ευρω απο εσενα) και τωρα ετοιμαζομαι για ανανεωση και ελεγα να κρατησω το ιδιο ποσο η και να το παζαρεψω. Δυσκολα τα πραγματα...

#1251   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 26/02/2015 - 18:57

Ρε παιδιά πόσες φορές θα το γράψουμε...ΜΟΝΟ με αίτηση φορητότητας ξεκλειδώνουν οι εκπτώσεις...σιγά μην ταλαιπωρηθητε με μια ανάκληση ή εάν πάτε από cosmote σε Vodafone ή το αντίστροφο... Φ Ω Ρ Η Τ Ο Τ Η Τ Α ...

#1252   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1.439 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 26/02/2015 - 21:36

Πλέον οι αιτήσεις φορητότητας γίνονται μεσα σε 6 ώρες και υπάρχει περίπτωση να μην προλάβουν να σε πάρουν απο την εταιρία σου όπως επίσης απο ότι ξέρω υπογράφεις εκείνη τη στιγμή που κανεις φορητότητα

#1253   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 26/02/2015 - 21:39

Πλέον οι αιτήσεις φορητότητας γίνονται μεσα σε 6 ώρες και υπάρχει περίπτωση να μην προλάβουν να σε πάρουν απο την εταιρία σου όπως επίσης απο ότι ξέρω υπογράφεις εκείνη τη στιγμή που κανεις φορητότητα

δεν υπογραφεις τιποτα και εκτος απο αυτο ακομα και κατι στραβα να παει εχεις δικαιωμα υποαναχωρησης μεσα σε 14 μερες αν δεν κανω λαθος.

#1254   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1.439 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 26/02/2015 - 21:39

Έτσι μου είπαν τελευταία που ρωτησα δεν ξέρω και κοσμοτε και Βονταφον

Τελευταία επεξεργασία από: pantelisn, 26/02/2015 - 21:40

#1255   Dimitris83

Dimitris83

iPH newbie

• 48 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:DIMITRIS_VOROI

Δημοσίευση 27/02/2015 - 15:12

Τα πράγματα έχουν ως εξής:

Όντως ισχύει αυτό μέσα σε 6 ώρες απο όταν παραλάβουν την αιτηση με την υπογραφή σου η νέα σου εταιρεία σε παιρνει στο δίκτυό της.

Αν έχεις καλύτερη προσφορά απο την παλιά σου εταιρεια κάνεις "ακύρωση" φορητότητας, αν δεν προλάβει να γίνει η ακύρωση τότε ξανακάνεις αίτηση φορητότητας για να επανέλθεις στο δίκτυο που ήσουν...

Μπέρδεμα.. Πολυήμερη αναμονή.. αλλά αν έχεις καλύτερη προσφορά αξίζει τον κόπο..

Εμένα πάντως για τις 14 ημερες αλλαγής με απλή αίτηση φορητότητας με διαβεβαίωσαν οτι ισχύει!

#1256   zafts

zafts

iPH newbie

• 6 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 02/03/2015 - 23:38

Παιδια να σας πω και εγω :Ρ

Εχω 4 αριθμους στην κοσμοτε, οικογενειακο με συνηθως συνολο 100 ευρω τον μηνα.

Τον ιουνιο ληγει το συμβολαιο μου, απλα εχω το iphone 4 και εχω ψηθει να παρω το 5s ή το 6.

Τι λετε να κανω τωρα με τα παζαρια? Παντως πραγματι, ειμαστε χρονια στην κοσμοτε και παντα μας δινουν χαμηλες επιδοτησεις..

#1257   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2015 - 10:33

Παιδια να σας πω και εγω :Ρ
Εχω 4 αριθμους στην κοσμοτε, οικογενειακο με συνηθως συνολο 100 ευρω τον μηνα.
Τον ιουνιο ληγει το συμβολαιο μου, απλα εχω το iphone 4 και εχω ψηθει να παρω το 5s ή το 6.
Τι λετε να κανω τωρα με τα παζαρια? Παντως πραγματι, ειμαστε χρονια στην κοσμοτε και παντα μας δινουν χαμηλες επιδοτησεις..

Με τη διαδικασία φορητότητας εκτιμώ (σύμφωνα με δικές μου παρόμοιες περιπτώσεις) οτι σε 18μηνο θα σου βγει καμιά επιδότηση γύρω στα 300-400 ευρώ και καμιά έκπτωση 20-30%.

Επαναλαμβάνω. Απλά μια εκτίμηση και μόνο μετά από διαδικασία φορητότητας. Σε 24 μήνο εννοείτε οτι θα σου δώσουν κάτι καλύτερο.

#1258   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 03/03/2015 - 10:54

Παιδιά για τη φορητότητα δεν είναι ανάγκη να υπογράψετε.

Η υπογραφή είναι το κόλπο που κάνουν τα καταστήματα για να σας δεσμεύσουν.

Λόγω του ότι η αγορά είναι ελεύθερη και λόγω του υγιούς ανταγωνισμού (που προσπαθούν να εξαλείψουν) έχετε δικαίωμα να ζητήσετε φορητότητα χωρίς να υπογράψετε.

Εγώ όταν πήγα στο κατάστημα εξήγησα στον υπάλληλο ότι δεν θέλω να υπογράψω και να δεσμευτώ γιατί μπορεί η εταιρία μου να κάνει καλύτερη προσφορά από αυτή που μου έδιναν αυτοί, οπότε και δεν θα ήταν σωστό να με δεσμεύσουν έτσι.

Το κατάλαβε και έστειλε το αίτημα αμέσως και θα υπέγραφα σε περίπτωση που το αίτημα γινόταν δεκτό από την εταιρία μου.

Όταν πήγα να ακυρώσω ήταν άλλος υπάλληλος. Η πρώτη του κουβέντα ήταν: "μα δεν έχετε υπογράψει χαρτιά;"

Όταν του είπα όχι , άλλαξε 50 αποχρώσεις του άσπρο-κίτρινου.

Μη μασάτε λοιπόν, απλά εξηγήστε τους κόσμια ότι δεν υπογράφετε μέχρι να γίνει δεκτή η αίτηση από την εταιρία. Αν δεν υπογράψετε δεν μπορούν να σας πάρουν στο δίκτυο τους λογικά, αφού δεν υπάρχει η υπογραφή σας πουθενά, και συνεπώς μπορείτε να κινηθείτε νομικά μετά.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#1259   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 03/03/2015 - 11:27

Παιδιά για τη φορητότητα δεν είναι ανάγκη να υπογράψετε.

Η υπογραφή είναι το κόλπο που κάνουν τα καταστήματα για να σας δεσμεύσουν.

Λόγω του ότι η αγορά είναι ελεύθερη και λόγω του υγιούς ανταγωνισμού (που προσπαθούν να εξαλείψουν) έχετε δικαίωμα να ζητήσετε φορητότητα χωρίς να υπογράψετε.

Εγώ όταν πήγα στο κατάστημα εξήγησα στον υπάλληλο ότι δεν θέλω να υπογράψω και να δεσμευτώ γιατί μπορεί η εταιρία μου να κάνει καλύτερη προσφορά από αυτή που μου έδιναν αυτοί, οπότε και δεν θα ήταν σωστό να με δεσμεύσουν έτσι.

Το κατάλαβε και έστειλε το αίτημα αμέσως και θα υπέγραφα σε περίπτωση που το αίτημα γινόταν δεκτό από την εταιρία μου.

Όταν πήγα να ακυρώσω ήταν άλλος υπάλληλος. Η πρώτη του κουβέντα ήταν: "μα δεν έχετε υπογράψει χαρτιά;"

Όταν του είπα όχι , άλλαξε 50 αποχρώσεις του άσπρο-κίτρινου.

Μη μασάτε λοιπόν, απλά εξηγήστε τους κόσμια ότι δεν υπογράφετε μέχρι να γίνει δεκτή η αίτηση από την εταιρία. Αν δεν υπογράψετε δεν μπορούν να σας πάρουν στο δίκτυο τους λογικά, αφού δεν υπάρχει η υπογραφή σας πουθενά, και συνεπώς μπορείτε να κινηθείτε νομικά μετά.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Στην πόλη μου όμως όταν πήγα σε ένα κατάστημα vodafone πριν 2-3 χρονια, για να κάνω αίτημα και ήθελε ο πωλητής-αφεντικό να να παραλάβω κάρτες με το ζόρι, του εξήγησα οτι θα το έκανα μονο αν η βοντα μου έκανε τελικά την καλύτερη προσφορά. Η αγενέστατα απάντηση του ήταν :

"αααα κατάλαβα. Δυστυχώς εδώ τέτοια κόλπα δε δεχόμαστε, να κάνετε αίτημα μονο κ μονο για να αυξήσετε την επιδότηση της κοσμοτε! Για να κάνετε αίτημα πρέπει να είστε σίγουρος οτι θα έρθετε σε εμάς. Γεια σας!"

Και δυστυχώς επειδή από νομικά δεν έχω ψαχτεί, έφυγα χωρίς να πω κάτι και πλέον κάνω τη διαδικασία με Ίντερνετ μέσω κούριερ.

Οποίος γνωρίζει τι κ πως θα το πει( που να στέκει νομικά) πιστεύω μπορεί να το στηρίξει οτι είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε μονο την αίτηση φορητότητας. Αν και τελικά κ συμβόλαιο να υπογράψεις, δεν ενεργοποείται ή έχεις τη 14ημερη δυνατότητα υπαναχώρησης.

#1260   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 03/03/2015 - 11:34

Νομικά ούτε εγώ γνωρίζω πολλά (δεν έχω σχέση με τον κλάδο), αλλά όταν του μίλησα σωστά και ευγενικά δεν έφερε αντίρρηση. Αυτό και μόνο με κάνει να πιστεύω ότι κάτι παίζει με αυτούς, και όντως δεν έχουν το δικαίωμα να μας υποχρεώσουν. Αυτά είναι όλα θεωρητικά βέβαια, αλλά οκ.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 25