Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 14 ψήφοι

Πώς να διπλασιάσετε την επιδότησή σας!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3012 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1336   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 10/03/2015 - 14:09

Εμένα έκαναν βλακεία απο Cosmote, μάλλον δεν είχε περαστεί το αίτημα φορητότητας απο το τμήμα  τους (ειμαι wind στο W και απο 29.90 θα μου το πάνε τώρα που έληξε 43 και θα πάω cosmote στο 65 me 42 ευρω). Είχαμε ραντεβού εχθές για παράδοση συμβολαίων και sim και δεν φάνηκαν, πήρα wind, δεν είχαν κανένα αίτημα φορητότητας. Τελικά με πήραν απο cosmote, αύριο μου έκλεισαν το ραντεβού, προφανώς τώρα το πέρασαν ορθώς το αίτημα, αλλά η WIND ακόμη άφαντη, δεν με κάλεσαν, λογικά δεν θα τους έχει πάει το αίτημα φορητότητας, δεν έπρεπε να με καλέσουν? Θα καλέσω ξανά απόψε να δω αν έλαβαν το αίτημα φορητότητας μπας και με πάρουν για αντιπροσφορά, αν μου δώσουν το 29.90 θα μείνω, αν οχι, απλά θα πάω cosmote γιατι ευνόητους λόγους.

Αυριο μετα που θα υπογραψεις το νεο συμβολαιο κ θα παραλαβεις τη νεα sim θα ενημερωθει η Wind κ θα σε καλεσει στο 6ωρο που εχει περιθωριο μεχρι να διακοπει το σημα.

Τελευταία επεξεργασία από: Gavros7, 10/03/2015 - 14:09

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1337   blade

blade

iPH User

• 127 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 10/03/2015 - 14:42

μενουν ακριβως 10 μερες για τη ληξη του συμβολαιου μου στην Hol

να παρω την εταιρεια τωρα τηλεφωνο?να περιμενω λιγο ακομα?θελω την ιδια προσφορα ειμαι ικανοποιημενος σε γενικες γραμμες.

#1338   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα

Δημοσίευση 10/03/2015 - 14:45

Παρε τωρα.Κι εμενα εληγε σε κανενα μηνα κ πηρα τηλ κ ανανεωσα στα ιδια ακριβως πολυ ευκολα.Ειναι πολυ συνεργασιμοι εκει στυ HOL.

#1339   blade

blade

iPH User

• 127 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 10/03/2015 - 16:02

Παρε τωρα.Κι εμενα εληγε σε κανενα μηνα κ πηρα τηλ κ ανανεωσα στα ιδια ακριβως πολυ ευκολα.Ειναι πολυ συνεργασιμοι εκει στυ HOL.

με ηρεμεις με αυτα που λες.για να δουμε

#1340   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.972 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 10/03/2015 - 22:11

Σήμερα σε συνδέθηκα σε Κόσμοτε. Καμπάνα σήμα.

Μπορώ σε 14 μέρες να ακυρώσω το συμβόλαιο μου;

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#1341   panakoun

panakoun

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 10/03/2015 - 23:01

Εγώ που έκανα το αντίστροφο είχα υπογράψει και συμβόλαιο με τη vodafone, είχα παραλάβει κ sim και ούτε μπήκαν καν στον κόπο να μου πούνε να τους τις στείλω πισω. Εννοείται πως δεν επιβαρύνθηκα καθόλου.

Δηλαδή υπέγραψες το συμβόλαιο κανονικά ; Και κάτι ακόμη μέχρι το τηλεφώνημα από την vodafone (cosmote για σένα ) για καλύτερη προσφορά παραμένεις στο δίκτυο που είχες μέχρι εκείνη τη στιγμή ή πραγματοποιειται απευθείας  η φοριτότητα ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

#1342   oekab1992

oekab1992

iPH User

• 119 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 10/03/2015 - 23:34

Ελπίζω να πάρουν με μια σοβαρή αντιπροσφορά, αλλιώς τι είχαμε τι χάσαμε.

Αυριο μετα που θα υπογραψεις το νεο συμβολαιο κ θα παραλαβεις τη νεα sim θα ενημερωθει η Wind κ θα σε καλεσει στο 6ωρο που εχει περιθωριο μεχρι να διακοπει το σημα.

#1343   aldon

aldon

iPH Enthousiast

• 353 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2015 - 15:40

τελικά με πήρε η cosmote πίσω και μου έδωσε το cosmote 65 (αυτό που έχω και τώρα) με 22 ευρώ τον μήνα (τρεις γραμμές συνολικά, στην ίδια τιμή που πληρώνω και τώρα). άξιζε η φασαρία φορητότητας κτλ. η vodafone μου έδινε με 28 ευρώ 700 λεπτά προς όλους, 70 sms και 800 mb internet.

#1344   andreashadji

andreashadji

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Twitter:@andreashadji
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 11/03/2015 - 16:05

τελικά με πήρε η cosmote πίσω και μου έδωσε το cosmote 65 (αυτό που έχω και τώρα) με 22 ευρώ τον μήνα (τρεις γραμμές συνολικά, στην ίδια τιμή που πληρώνω και τώρα). άξιζε η φασαρία φορητότητας κτλ. η vodafone μου έδινε με 28 ευρώ 700 λεπτά προς όλους, 70 sms και 800 mb internet.

Πρόλαβες να ενεργοποιήθεις Voda ή οχι;
Λήγει κ μενα τέλη μαρτη 2 γραμμές κ μαλλον παω για φορητότητα γιατι η επιδότηση ειναι αστεία...5€ αμα γραμμή σε οικογενειακό,το 65αρι

#1345   oekab1992

oekab1992

iPH User

• 119 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2015 - 17:29

Γιατί πάντα πέφτω σε πανάσχετους πωλητές.... ?

Κάνω την αίτηση φορητότητας για Cosmote στο cosmote 65 με πάγιο 41,70 τηλεφωνικά στις 04/02 και έχουμε ραντεβού για να έρθει το courier με sim και χαρτιά στις 09/02. Το ραντεβού ποτέ δεν γίνεται, η wind ουδέποτε λαμβάνει αίτημα φορητότητας φυσικά και ανίδεη πωλήτρια του "εξειδικευμένου" τμήματος προσφορών της COSMOTE..

1. Δεν ήξερε πως όλα τα χαρτιά που φεύγουν πάντα έχουν voucher και με έβαζε να παίρνω 500 τηλέφωνα στα ΕΛΤΑ ψάχνοντας χαρτιά χωρίς στοιχεία

2. Τις λεω η αίτηση δεν πρέπει να περάστηκε το ραντεβού δεν έγινε, την τύφλα της πάλι.

3. Τις λες πότε θα πάει το αίτημα φορητότητας στην WIND, μου λέει έχει ήδη πάει απο την πρώτη μέρα που κάναμε την τηλεφωνική αίτηση, το σύστημα δεν ειναι όπως με τον ΟΤΕ, δεν χρειάζεται να υπογράψεις χαρτιά ώστε να εκκινήσει η διαδικασία (εδώ και αν πέταξε εγκληματική μπαρούφα ασχετοσύνης).

Αφού την πήρα, με το ζόρι την βρήκα, ξεστραβώθηκε τελικά και πέρασε την αίτηση εκ νέου, τελικά το κουριερ ήρθε σήμερα, παρέδωσα δικαιολογητικά και υπέγραψα το αίτημα φορητότητας. Επειδή στα χαρτιά άκρη δεν έβγαλα πως τεκμηριώνω το πάγιο που συμφωνήσαμε, την έψαχνα 10 φορές σήμερα να μου το εξηγήσει μη και έχει γίνει λάθος και την πατήσω όπως με τον ΟΤΕ προσφάτως που καταστρατήγησαν ακόμη και ηχογραφήσεις.

Ευτυχώς δεν με πήρε αυτή αλλά ένα άλλο ευγενικό παιδί που είχε γνώσεις των διαδικασιών, μου επιβεβαίωσε αυτά που ήξερα και εγώ, λογικά η COSMOTE θα λάβει τον φάκελο μου απο Δευτέρα, και εκεί αρχίζει ο καυτό παιχνίδι, να πάει το αίτημα φορητότητας στην WIND μπας και με πάρουν για αντιπροσφορά καλύτερη απο το υφιστάμενο που πρότειναν. Να δούμε τι θα δούμε, θα σας κρατήσω ενήμερους, αν μου δώσει ξανά το W η WIND στα 29,90 όπως ήταν αντι για 43 που ήθελαν να το πάνε, θα κάτσω, αφού έβαλαν και 4G.

#1346   oekab1992

oekab1992

iPH User

• 119 μηνύματα

Δημοσίευση 12/03/2015 - 14:08

Σήμερα έλαβαν την φορητότητα απο Cosmote, πολλαπλά τηλέφωνα απο WIND, τελικά μου το έκαναν το W 28 ευρώ αν μείνω και το 2play που ειχα στην μάνα μου παραμένει 10 ευρώ λόγω του συνδυασμού. Είπα οκ, αλλά παίζει κρυφτούλι τώρα η Cosmote στα ακυρωτικά.

#1347   aldon

aldon

iPH Enthousiast

• 353 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2015 - 00:10

Πρόλαβες να ενεργοποιήθεις Voda ή οχι;
Λήγει κ μενα τέλη μαρτη 2 γραμμές κ μαλλον παω για φορητότητα γιατι η επιδότηση ειναι αστεία...5€ αμα γραμμή σε οικογενειακό,το 65αρι

όχι δεν είχα ενεργοποιηθεί στη vodafone :)

#1348   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2015 - 10:54

Σήμερα έλαβαν την φορητότητα απο Cosmote, πολλαπλά τηλέφωνα απο WIND, τελικά μου το έκαναν το W 28 ευρώ αν μείνω και το 2play που ειχα στην μάνα μου παραμένει 10 ευρώ λόγω του συνδυασμού. Είπα οκ, αλλά παίζει κρυφτούλι τώρα η Cosmote στα ακυρωτικά.

Αυτο το κρυφτουλι ειναι το σπαστικο στην ολη υποθεση...

#1349   oekab1992

oekab1992

iPH User

• 119 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2015 - 11:01

Καλημέρα σε όλους. Το θέμα έληξε αισίως και δεν χρειάστηκε να αλλάξω δίκτυο. Είχα ένα πολύ καλό πακέτο, το WIND W στα 29,90 και επίσης είχα στο όνομα του ενα παλιό legacy προιον της WIND, μη εμπορικά διαθέσιμο, 2play με 24αρι ιντερνετ και απεριόριστα σταθερά (χωρίς κινητά) με 10 ευρώ τον μήνα μόνο λόγω 50% έκπτωσης που έπαιρνε το πρόγραμμα αυτό λόγω του συνδυαστικού. Νομίζω λοιπόν ένα τρομερό πρόγραμμα όπως το W + 2play όλα μαζί 29,90 + 10 = 39,90 ειναι τρομερή τιμή. Το 2play το είχα για την μάνα μου και τις το πλήρωνα εγώ για να την βοηθήσω, το ιντερνετ της είναι άχρηστο, απλά επειδή εγώ μένω απο κάτω της το έχω και για backup adsl.

Δυστυχώς στην ανανέωση μετά την λήξη του 18μηνου το W θα πήγαινε 43 ευρώ, το 2play το ίδιο. Ήταν να παω cosmote, στο 65 με 42 ευρώ, και όντως θα το έκανα αν δεν έπιανε η εκβιαστική φορητότητα. Ρίσκαρα και δικαιώθηκα. Προτίμησα να μείνω wind μιας και δεν ειχα κανένα παράπονο, μέχρι και το 4G τελικά ήρθε, διότι αν πήγαινα cosmote θα έχανε το σταθερό η μάνα μου, λόγω διακοπής κινητού το 2play θα πήγαινε 35 ευρώ οπότε ήταν μονόδρομος να τις το δώσω ξανά στο όνομα της με φορητότητα σε άλλο δίκτυο πχ hol ή cyta.

Την προηγούμενη Τετάρτη κάνω ηχογράφηση με COSMOTE και συμφωνώ στο 41,70 για το Cosmote 65. Τιμή όμως που λάμβανα μόνο επειδή έχω σπίτι ΟΤΕ 2PLAY; Και αν το κόψω; Μετά θα πήγαινε 55+. Και έχανε και η μάνα μου το σταθερό. Μεγάλο το δίλημα, έπρεπε όμως να ρισκάρω. Έπρεπε Δευτερα να είχαν έρθει τα συμβόλαια αλλά η πωλήτρια της cosmote έκανε πέτσα, οπότε ορίσαμε εκ νέου ραντεβού. Τελικά την τετάρτη που μας πέρασε ήρθε στον χώρο μου courier απο ΕΛΤΑ και έφερε συμβόλαια που υπέγραψα για 18μήνες και 2 sim μέσα. Μαζί έδωσα και δικαιολογητικά για να τους δώσω το οκ να κάνουν την φορητότητα. Δεν μπορούν μόνο με την ηχογράφηση να τραβήξουν την γραμμή. Έπρεπε να το έχουν υπογεγραμμένα.

Σε χρόνο ρεκόρ μιας μέρα, εχθές δηλαδή λαμβάνουν τον φάκελο και μου έρχεται sms στο κινητό πως το αίτημα καταχωρήθηκε και η γραμμή ειναι σε διαδικασία μεταφοράς, είχα λίγες ώρες μπροστά μου. Αμέσως μετά απο λίγο σκάει τηλέφωνο απο το 6933828000 της WIND που δεν πρόλαβα να σηκώσω γιατι ήμουν δουλειά με το τηλ στο αθόρυβο αλλά με δόνηση αλλά δεν το πρόλαβα. Το καλώ, δεν μπορείς να το καλέσεις αυτό. Το θρίλερ ξεκινάει.

Παίρνω στο 1260, τους λεω με καλέσατε, με συνδέει με επιδοτήσεις, μου λένε γιατι θέλετε να φύγετε, τους λεω για την τιμή κτλ, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο απο το 43, οκ λεω, το παίρνω απόφαση, είχα πάρει ρίσκο, ήταν μια εν γνώση μου και μελετημένη εκδοχή, τελειώνουμε εδώ είπα. Μετά απο λίγο ξανά κλήση απο το ίδιο νούμερο, πάλι το έχασα, τρελάθηκα. Παίρνω πάλι πίσω στο 1260, πάλι το ίδιο στόρι, τους λέω, μα καλά, αφού δεν έχετε αντιπροσφορά σοβαρή, τι με καλείτε? Μου λένε ειναι απο το τμήμα ακυρώσεων, ίσως έχουν να σας πουν κάτι διαφορετικό. Το βάζω στο κανονικό το τηλ, παω τουαλέτα, ξανα παίρνουν, κάτι σκάλωσε το τηλ ενώ το σήκωσα έπεσε η κλήση.

Λέω μέσα μου.... μάλλον ο θεός με τιμωρεί που το ψυρίζω, δεν με θέλει η μέρα και η κατάσταση. Ξανα παίρνουν μετά απο ώρα, επιτέλους... μιλώ μαζί τους. Τους λέω μου έδωσε η cosmote τιμή 29.90, οκ λέει, σας το κάνουμε το w 28 ευρώ και το άλλο ως έχει δεν αλλάζει. Δέχομαι λέω, πως ακυρώνω κτλ?

Όπως αντιλαμβάνεστε, εδώ αμα είχα πει, 25 μου το έδωσε η cosmote, θα μου το έδινε 24 εκτιμώ, αλλά ας μην είμαστε άπληστοι γιατί όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα, ήμουν ήδη νικητής. Κάναμε ηχογράφηση και τέλος όλα. Μετά ξεκινάει όμως το κρυφτούλι της cosmote. Έπαιρνα στο 13888, στο 13897, άκρη δεν έβγαζα. Η wind εστειλε φαξ ακύρωσης αλλά η ουσία ήταν να το κάνω εγώ, προφορικά και γραπτώς. Τελικά έπρεπε να πάρω στο 2108006300 που ηταν το ειδικό τους τμήμα προσφορών για να μιλήσω με την τύπισα που μου έκανε την αρχική προσφορά. Την ζήταγα, δεν μου την έδιναν, δεν με καλούσε κανένας πίσω, δεν μου έδιναν κανένα φαξ να στείλω ακύρωση, δεν μου έλεγαν τίποτα, έκαναν τους αλέκους, τους φαντομάδες, κρυβόντουσαν, το έπαιζαν ηλίθιοι.

Εφαγα την μισή μέρα να τους ψάχνω, τους απείλησα πως θα κάνω μηνύσεις τους την είπα χοντρά, βρήκα ένα φαξ έστειλα μια επιστολή ακύρωσης στο 2108198871 (μου το είχε δώσει η πωλήτρια που έκανα την συμφωνία στην cosmote μετά απο πολύ πίεση μου σε περίπτωση που ήθελα να ακυρώσω τις είπα) και φυσικά ήταν μούφα αριθμός, έγκυρος αλλά οχι για την δουλειά αυτή. Κάλεσα στο 13838 και αφου πίεσα σφοδρά μου είπαν να στείλω στο 2102501452 και το εκανα, μετά απο ώρες, δεν φαίνεται καλά το φαξ, στέιλτε ξανά.

Με τα πολλά, μετά απο τρέξιμο, ψάξιμο, άγχος, φαξ τηλέφωνα κτλ, με πήρε η υπάλληλος, το ακύρωσε και αυτή, έστειλα ξανά τα φαξ εκεί, και τέλος. Επιβεβαίωσα με το τμήμα επιδοτήσεων της wind πως περάστηκε η νέα προσφορά, πως ακυρώθηκε το αίτημα της cosmote, και τέλος καλό όλα καλά. Απο μόνος μου έκανα ξανά μαζί τους νέα ηχογράφηση και το έκανα το συμβόλαιο w 24μηνο για να μην έχω σε 18μηνες τα ίδια πάλι. Το καλό... το 2play δεν εξαρτάται απο το w. Αν θέλω το κόβω έτσι και αλλιώς ισχύει για πάντα όσο έχω το κινητό αυτό στο όνομα μου. Με λίγα λόγια, για 2 χρόνια ηρεμώ με το w στα 28 που με έχει σώσει, και όποτε θέλω κόβω το Play χωρίς πρόστιμο και χωρίς να επηρεάζει το πακέτο μου.

Τα παραπάνω προς γνώση σας για να ξέρετε τι να κάνετε σε ίδια περίπτωση. Οι προσφορές τους τελείωσαν για να σε πάρουν απο το δίκτυο τους αλλού, σε λίγο θα σταματήσουν να δίνουν εξοπλισμούς, όλο ανακοινώσεις για αυξήσεις τιμών. Τελικά μόνο με φορητότητα κάνεις την δουλειά σου.

Για τιμωρία η cosmote θέλει να στείλω τον φάκελο με τα συμβόλαια και τις πανάκριβες σιμ στην Χαλκίδα με ΕΛΤΑ. Μικρό το κακό

#1350   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 13/03/2015 - 11:28

Όταν συμφωνείτε τελικά με το δίκτυο σας, μετά από αντιπροσφορά, ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΠΙΟ ΦΑΞ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΚΥΡΩΤΙΚΟ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες