Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Siri enabled on the iPhone 4

• Please log in to reply
77 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   tasulm

tasulm

iPH Addict

• 673 μηνύματα
  • Twitter:@tasulm
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:tasulm

Δημοσίευση 16/10/2011 - 12:09

αστον μπορει να θελει να βλεπει το ιδιο springboard συνεχεια και να μην τον κουραζει :P

εσυ δεν ήσουν που δεν έκανες jb ή κάνω λάθος?
btw το ίδιο springboard έχω κι εγώ με jb πολυ απλά γιατι το winterboard κάνει μπαμ οτι δεν είναι native
οπότε όσον αοφρά το οπτικό του springboard, καλύτερα μαμα apple παρα καραγκιοζιλέ με 12323 χρώματα που κάθονται απο πάνω απο τα μαμά!
το dreamboard μου φαίνεται καλή δουλειά αν και όσa θέματα δοκίμασα δεν με βόλεψαν. Tουλάχιστον φαίνεται native...

Τελευταία επεξεργασία από: tasulm, 16/10/2011 - 12:10.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   turbomakis

turbomakis

iPH Contributor

• 900 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/10/2011 - 12:50

btw το ίδιο springboard έχω κι εγώ με jb πολυ απλά γιατι το winterboard κάνει μπαμ οτι δεν είναι native
οπότε όσον αοφρά το οπτικό του springboard, καλύτερα μαμα apple παρα καραγκιοζιλέ με 12323 χρώματα που κάθονται απο πάνω απο τα μαμά!
το dreamboard μου φαίνεται καλή δουλειά αν και όσa θέματα δοκίμασα δεν με βόλεψαν. Tουλάχιστον φαίνεται native...

Γιατί καραγκιοζιλέ???
Βάζεις ότι θέλεις και σταματάς εκεί...δεν χρειάζεται να το υπερφορτώσεις το κινητό!!
Επίσης πάντα μα πάντα θα σκέφτεσαι αν είχα jb τώρα θα δοκίμαζα εκείνο το παιχνίδι ή κάποια εφαρμογή!!
Και γενικά δεν είναι μόνο για παιχνίδια...περιλαμβάνει πάρα πολλά...έχεις εσύ τον έλεγχο του κινητού σου...
Ξαναλέω βάζεις αυτά που θέλεις(π.χ. εγώ θα βάλω,όταν βγει σωστό jb για την 5, winterboard,sbsettings ή bbsettings,και άλλα λίγα για δική μου διευκόλυνση χωρίς να επιβαρύνω πολύ το κινητό μου!!

Αξίζει να δοκιμάσεις το jb!!

#63   timos26

timos26

iPH Enthousiast

• 462 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2011 - 13:01

Ρε παιδια οπως εχει χιλιοειπωθει και απο αλλα μελη του forum jailbreak δεν ειναι σπασμενες εφαρμογες για να την βγαζουμε τζαμπα
Jailbreak σημαινει system customization οπου συνεπαγεται ενα εντελως διαφορετικο τηλεφωνο με απειρες λειτουργιες
Και στην τελικη ειναι αλλη φαση να ξερεις οτι το τηλεφωνο σου ειναι "πειραγμενο" και κοντρα στην μερικες φορες συντηριτικη νοοτροπια της apple
και μην ξεχναμε πως η νεα φανταστικη ουαου iOS 5 βασιστηκε στα διαφορα tweaks που κυκλοφορουν τοσο καιρο τωρα στο Cydia
και ηταν αυτονοητα για μια jailbroken συσκευη
A....και κατι αλλο ποιος προσεληφθη προσφατα απο την Apple??Ο κυριος Comex....Ναι ο δημιουργος του JailbreakMe ;)

#64   kos75

kos75

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 16/10/2011 - 13:18

ΤΟ JB και οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω για tweeks ειναι φοβερο!!! barrel,sbsetings κ.α πολλα

#65   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2011 - 13:22

αναθεωρησα...αγορασα πολλα καλουδια

#66   mad4paok

mad4paok

iPH newbie

• 38 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 16/10/2011 - 17:48

m'aresei pou to topic gia to siri katelhkse topic gia "to jb or not to jb?" :P

#67   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 16/10/2011 - 17:59

εγω παλι χωρις τζου μπου δεν μπορω, οχι για τις τσαμπα εφαρμογες(δεν το παιζω αγιος βαζω και σπασμενες) αλλα πιο πολυ για τα tweaks του cydia..
sbsetings, winterboard, five icon dock, folder enchancer, celeste,weather icon, ushare ..... αμα αρχισω να γραφω θα φαω καμμια ωρα :lol: :lol:

Και αμα δεν θελω αλλο jb απλα με ενα restore ολα οπως πριν :P

Πόσο δίκιο έχεις...έβαλα προχθές το iOS 5 και επειδή δεν θέλω να μπλέκω με tethered jailbreak περιμένω το untethered!
Από συνήθεια και μόνο σέρνω το δάχτυλο μου στο επάνω μέρος περιμένοντας να εμφανιστεί το SBSettings και να ενεργοποιήσω αυτό που θέλω χωρίς να πάω στα Settings...μόλις όμως εμφανίζονται τα Notifications χαλιέμαι...Δεν μπορώ πια χωρίς jailbreak...Δεν λέω και εγώ έχω περάσει τις εφαρμογές μου σπασμένες...αλλά τώρα καταλαβαίνω πως το iPhone χωρίς jailbreak με χαλάει πολύ :P

#68   tasulm

tasulm

iPH Addict

• 673 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2011 - 18:17

Πόσο δίκιο έχεις...έβαλα προχθές το iOS 5 και επειδή δεν θέλω να μπλέκω με tethered jailbreak περιμένω το untethered!
Από συνήθεια και μόνο σέρνω το δάχτυλο μου στο επάνω μέρος περιμένοντας να εμφανιστεί το SBSettings και να ενεργοποιήσω αυτό που θέλω χωρίς να πάω στα Settings...μόλις όμως εμφανίζονται τα Notifications χαλιέμαι...Δεν μπορώ πια χωρίς jailbreak...Δεν λέω και εγώ έχω περάσει τις εφαρμογές μου σπασμένες...αλλά τώρα καταλαβαίνω πως το iPhone χωρίς jailbreak με χαλάει πολύ :P

κανε tethered.. κι εγώ κολλημένος με το unthethered ήμουνα αλλά η μόνη περίπτωση που χρειάζεται να κάνω το boot thethered είναι να ζητάει reboot κάτι απο cydia.
Απο μπαταρία να ναι καλά το ebay κι έχω καλώδια και στο γραφείο και στο αυτοκίνητο, οπότε λίγο χλωμό να ξεμείνω.

τωρα για το siri όλοι ξυνίζαμε στην αρχή και τώρα βλέπω οτι οι περισσότεροι ψιλογυρίσαμε και το θέλουμε στα 4αρια μας.
Νταξ, για να παίξουμε το θέλουμε η αλήθεια ειναι.. όχι οτι θα το χρησιμοποιήσουμε.

#69   telis11

telis11

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/10/2011 - 20:33

Σε αυτό το site http://www.tradelibr...-4-or-ipad.html
έχει ένα λίκν για ένα αρχείο ipa στο filesonic που λέγεται siri assistant ver 3.3
Οποίος μπορεί ας το δοκιμασει

#70   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1,699 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2011 - 23:38

ακυρο ποστ

Τελευταία επεξεργασία από: ababapanos, 16/10/2011 - 23:39.

#71   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1,046 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 17/10/2011 - 19:45

Μόλις κατέβασα μια εφαρμογή που λέγεται voice actions κ βασικά κάνει ότι κάνει κ το Siri! Βέβαια δεν αναγνωρίζει τόσο καλα φωνητικές εντολές αλλά πλάκα έχει!

#72   tasulm

tasulm

iPH Addict

• 673 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2011 - 22:33

βασικά δεν θα το διαθέσει απο το cyda αυτός αν κατάλαβα καλά...

απο το twitter:
stroughtonsmith
4. Can I release it on Cydia? No, it requires Apple's files from a 4S. I'll leave the illegal distribution to you

χαιρετίσματα δηλαδή.. το θεωρεί πειρατεία

#73   Eirini1988

Eirini1988

iPH Addict

• 613 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 17/10/2011 - 22:56

Τοτε εφοσον το κανει ported κ τοσος ντορος εχει γινει, που θα το διαθεσει τζαμπα ελπιζουμε;

written on Tapatalk

#74   tasulm

tasulm

iPH Addict

• 673 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2011 - 23:04

προφανώς το κάνει για πειραματικούς σκοπούς.. για να αποδείξει στον εαυτό του και στην κοινότητα οτι γίνεται και μέχρι εκεί.

#75   Eirini1988

Eirini1988

iPH Addict

• 613 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 17/10/2011 - 23:16

Γμτ ελπιζω να μην ισχυει κ να ενσωματωθει τελικα αν οχι απο τον ιδιο...

written on Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4