Cosmote και ελλατωματικο iPhone 3GS απατεωνια
Δημοσίευση 15/10/2011 - 16:56
Πήγε πίσω στο κατάστημα με το iPhone μαζί, τους ειπε ότι από την στιγμή που το άνοιξε το Home button δεν ανταποκρίνεται σωστά και τις είπαν ότι φταίει η υγρασία για αυτό και ότι είναι υπεύθυνη η ίδια!
Και σαν μην έφτανε αυτό της είπαν ότι για να κοιτάξουν το κουμπί θέλουν 50 ευρώ! και για να το φταίξουν 480!!! δηλαδή ΕΛΕΟΣ
Για ένα iPhone 3GS 480 για επισκευή στο Home button!!!
Έστειλε εξώδικο στην cosmote τώρα, να δούμε που θα βγει όλο αυτό. Πολύ μεγάλοι απατεώνες αυτό έχω να πω.
Ad
Δημοσίευση 15/10/2011 - 17:02
Just like underwear, passwords should be changed often...
Δημοσίευση 15/10/2011 - 17:03
Μην αφήνετε τίποτα να πέσει! Καταγγελίες με το παραμικρό...
Δημοσίευση 15/10/2011 - 17:04
#5 Guest_ugotthelooks_*
Δημοσίευση 15/10/2011 - 17:18
Δημοσίευση 15/10/2011 - 17:24
2.) Αν το τηλέφωνο είναι εντός εγγύησης, ο έλεγχος για βλάβη είναι υποχρεωτικά δωρεάν.
3.) Αν το τηλέφωνο είναι εντός εγγύησης, ειδικά για το iPhone, ακόμα και να διαπιστωθεί ότι η βλάβη οφείλεται στον χρήστη, υπάρχει δυνατότητα πληρώνοντας περίπου 250€, να στο αντικαταστήσουν με ανακατασκευασμένο, στις ζελατίνες του, πλήρως λειτουργικό!
#7 Guest_ugotthelooks_*
Δημοσίευση 15/10/2011 - 17:31
Χαχαχαχαχα παιδιά δεν εντέχω άλλο. Πείτε κάποιος ότι υπάρχει περίπτωση να φταίω εγώ και πώς να το λύσω.! Μόλις μου ξανα έστειλε !+1000 μην το αφήσει έτσι. Μήπως να κάνω και εγώ καταγγελία που ενώ έχω το wifi 24/h σπίτι μου και επειδή ξέρω το κινητό μου , δεν άφηνα καμία ενημέρωση να γίνετε , η cosmote με χρεώνει κάθε μέρα 1ευρώ. Ξέρετε για το απεριόριστο κάθε μέρα. Εποικινωνώ και τι μου λέει με υφάκι ? Εντάξει θα στο κλείσουμε τελείως το 3g να μην έχεις θέμα. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό? Δεν έχω και πως να το αποδείξω..
Δημοσίευση 15/10/2011 - 17:35
Δημοσίευση 15/10/2011 - 17:37
Χαχαχαχαχα παιδιά δεν εντέχω άλλο. Πείτε κάποιος ότι υπάρχει περίπτωση να φταίω εγώ και πώς να το λύσω.! Μόλις μου ξανα έστειλε !
Λογικα αν κλεισεις το data απο το sbsettings δε θα συνεχισει γιατι δε θα προσπαθει η συσκευη να συνδεθει στο Internet μεσω της cosmote. Επεισης δοκιμασε απο τη διαχειρηση του λογαριασμου σου στο site της cosmote να απενεργοποιησεις αυτο το προγραμμα με το 1€/μερα για να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.
Just like underwear, passwords should be changed often...
Δημοσίευση 15/10/2011 - 17:37
Χαχαχαχαχα παιδιά δεν εντέχω άλλο. Πείτε κάποιος ότι υπάρχει περίπτωση να φταίω εγώ και πώς να το λύσω.! Μόλις μου ξανα έστειλε !
η τροποποιησε το apn internet απο τις ρυθμισεις για να μπορεις να λαμβανεις Mms καινα ειναι τα δεδομενα ανοιχτα.Κλείσε το Cellular Data από τίς ρυθμίσεις.
Δημοσίευση 15/10/2011 - 17:52
+1000 μην το αφήσει έτσι. Μήπως να κάνω και εγώ καταγγελία που ενώ έχω το wifi 24/h σπίτι μου και επειδή ξέρω το κινητό μου , δεν άφηνα καμία ενημέρωση να γίνετε , η cosmote με χρεώνει κάθε μέρα 1ευρώ. Ξέρετε για το απεριόριστο κάθε μέρα. Εποικινωνώ και τι μου λέει με υφάκι ? Εντάξει θα στο κλείσουμε τελείως το 3g να μην έχεις θέμα. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό? Δεν έχω και πως να το αποδείξω..
Μπορείς να στείλεις μνμ END DAY στο 1313 και να το απενεργοποιησεις...
Sent from my iPhone using Tapatalk
#12 Guest_ugotthelooks_*
Δημοσίευση 15/10/2011 - 17:57
Τους πήρα και μου είπε γινεται να το κλείσεις αλλά αν ξανα μπείς θα ξαναενεργοποιηθει γιατι πλεον δεν υπάρχει το 1ε ανα 1mb που ήταν στο περίπου. οπότε δεν υπαρχει λόγος να το κλείσω τα λεφτά τα πήρε. Και τώρα έχω την απορία. Αν θέλουμε να στείλουμε με imessage και δεν έχουμε κανένα data plan θα χρεώνει 1ε ευρώ ?Μπορείς να στείλεις μνμ END DAY στο 1313 και να το απενεργοποιησεις...
Sent from my iPhone using Tapatalk
P.S. Ζήλεψε η cosmote και έβαλε δικό της assistant ( siri ) . 13813 οποιος θέλει να δει..
Δημοσίευση 17/10/2011 - 21:38
Τους πήρα και μου είπε γινεται να το κλείσεις αλλά αν ξανα μπείς θα ξαναενεργοποιηθει γιατι πλεον δεν υπάρχει το 1ε ανα 1mb που ήταν στο περίπου. οπότε δεν υπαρχει λόγος να το κλείσω τα λεφτά τα πήρε. Και τώρα έχω την απορία. Αν θέλουμε να στείλουμε με imessage και δεν έχουμε κανένα data plan θα χρεώνει 1ε ευρώ ?
P.S. Ζήλεψε η cosmote και έβαλε δικό της assistant ( siri ) . 13813 οποιος θέλει να δει..
Εννοειται θα σε χρεωνει χαχαχαχαχα! Ελεος τι το θελετε το μηλοφωνο χωρις data plan, βαλτε ενα unlimited με ιντερνετ μαζι να τελειωνετε
Sent from my Apple thingamagiggy using Tapatalk
Δημοσίευση 17/10/2011 - 21:51
Δημοσίευση 17/10/2011 - 21:56
Εδω είναι ΕΛΛΑΣ ,γι'αυτο θα μείνουμε πάντα πίσω απο την Ευρώπη ,μαλακες μονο να περνούν θέλουν ! Η νοοτροπία του κλέφτη
Nαι τη βλεπουμε και την υπολοιπη Ευρωπη τι καλα που τα παει.
Sent from my Apple thingamagiggy using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες