iPhone 4S vs iPhone 4: Η μάχη της μπαταρίας
Δημοσίευση 18/10/2011 - 10:35
Ad
Δημοσίευση 18/10/2011 - 10:47
βασικά δεν ξέρω αν έχει ήδη υποθεί, αλλά και το iphone 4 με το iOS 5 είναι ίδιο αίσχος! μιλάμε αναπολώ την 4.3.3 που κρατούσε 2 μέρες και τώρα δυσκολεύετε να κλείσει 24ωρό με ακριβώς την ίδια χρήση! ανοίγω το 3g και data και τελειώνει πιο γρήγορα από τον καφέ μου (υπερβολικός)! στην 4.3.3 έτρεχα 15 tweaks της cydia και τώρα τρέχω 1 το οποίο δεν έχει και ιδιαίτερη σχέση με την μπαταρία! (sbsettings)
το θετικό είναι ότι στην παρουσίαση που έδειχναν ότι πλέον με το iOS 5 κάνεις update on air, στην οθόνη του iPhone που έκαναν την παρουσίαση έγραφε iOS 5.1 ας ελπίσουμε ότι θα βγει άμεσα και θα διορθώσει όλα τα προβλήματα!
Αυτο που λες προφανως και δεν ισχυει για ολους.Πρωτη φορα ολα αυτα τα χρονια που εμεινα χωρις jailbreak σε συσκευη μου λογω ios 5.Ηθελα απλα απο περιεργεια να δω πως θα ειναι εστω για μια μερα χωρις να το πειραξω.Η συσκευη μου ειναι το iphone 4 και το αποτελεσμα φαινεται στη φωτογραφια.
ImageUploadedByTapatalk1318927142.509213.jpg 44.37KB 4 downloads
Πρωτη φορα βλεπω σε συσκευη μου τοσες ωρες χρησης και αν την αφηνα την μπαταρια να αδειασει εντελως ισως ακουμπαγε και τις 9.Η χρηση που εγινε ηταν καθαρα internet με 3g στο 80% και 20% wifi.Εμενα προσωπικα μου φανηκαν απιστευτα αυτα τα νουμερα και γιαυτο τραβηξα και screenshot.Τωρα πλεον με το ios 5 ισως το ξανασκεφτω καλυτερα την επομενη φορα το jailbreak.
Δημοσίευση 18/10/2011 - 11:02
Αν ησουν στην 4.3.3 j/b εχεις και shsh .Γιατι δεν γυρνας πισω .Εγω οπως λες πηγα για 2 ημερες ios 5 και ξανα γυρισα πισω .Εχω αγοράσει ολα τα tweaks απο cydia και πιστεψε με ειναι πολλα..... ,νομιζω πως δε αξιζει να τα χαραμίσω ετσι ,για ενα ios το οποιο ουσιαστικα βγηκε στην παραγωγη ,αλλα επι τις ουσιας beta ειναι ακομα .Τελικα κανενα ios δεν μπορει να φτασει μια j/b συσκευη.Δυστυχωςβασικά δεν ξέρω αν έχει ήδη υποθεί, αλλά και το iphone 4 με το iOS 5 είναι ίδιο αίσχος! μιλάμε αναπολώ την 4.3.3 που κρατούσε 2 μέρες και τώρα δυσκολεύετε να κλείσει 24ωρό με ακριβώς την ίδια χρήση! ανοίγω το 3g και data και τελειώνει πιο γρήγορα από τον καφέ μου (υπερβολικός)! στην 4.3.3 έτρεχα 15 tweaks της cydia και τώρα τρέχω 1 το οποίο δεν έχει και ιδιαίτερη σχέση με την μπαταρία! (sbsettings)
το θετικό είναι ότι στην παρουσίαση που έδειχναν ότι πλέον με το iOS 5 κάνεις update on air, στην οθόνη του iPhone που έκαναν την παρουσίαση έγραφε iOS 5.1 ας ελπίσουμε ότι θα βγει άμεσα και θα διορθώσει όλα τα προβλήματα!
Θα περασουν ακομα δυστυχως πολλα χρονια μεχρι η apple να ενσωματωσει αυτα που πρεπει..... στην συσκευη της .
Υ,Γ οσοι εχουν j/b πιστευω να καταλαβαινουν τι εννοω .
Αποψη μου .Φιλικα
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 18/10/2011 - 11:44
Ειλικρινά μακάρι να βγει η 5.1 και να γίνουν οι διορθώσεις που πρέπει γιατί προς το παρόν ένα iPhone 4 jailbroken με τα tweaks του είναι πολυ πιο λειτουργικό σα συσκευή!
Προσωπικά δεν περιμένω iPhone 5 πριν το επόμενο καλοκαίρι βλέποντας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το 4s.
Το 4s θα έπρεπε να κοστίζει λιγότερο κατα την άποψή μου.
Για μια λίγο καλύτερη κάμερα και έναν επεξεργάστη γρηγορότερο απο τον προηγούμενο αλλά ήδη παλιό(Μάρτιος 2011) δεν μπορείς να ζητάς τα ίδια λεφτά με πέρυσι!
Για το Siri δεν αναφέρομαι καν! Είναι τόσο beta που δε δουλεύει ούτε στον Καναδά που βρίσκεται δίπλα στις ΗΠΑ , όχι για Ευρώπη και Ελλάδα...
Δέχομαι τις υψηλές πωλήσεις των πρώτων ημερών καθώς είναι το πρώτο iPhone που βγαίνει μετά απο σχεδόν 1.5 χρόνο αλλα ως εκεί!
Φέτος δεν υπήρχαν ούτε sold outs , ούτε ο περσινός πανικός...
Τα πιο σημαντικά όμως στοιχεία έρχονται από τα πρώτα reviews και δοκιμές τα οποία αναφέρουν ξεκάθαρα πόσο minor upgrade είναι σε σχέση με το 4.
Αν έπρεπε να αγοράσω οπωσδήποτε iPhone , θα αγοράζα ένα 4αρι λίγο πριν κυκλοφορήσει το 4s. Η καταναλωτική μανία του Έλληνα είναι τόσο μεγάλη που θα υπάρχουν και φέτος τιμές σκότωμα για συσκευές του κουτιού...
Μετά απλά θα περίμενα το 5αρι έχοντας ένα σκασμό λεφτά στην άκρη που θα μου έμεναν
Δημοσίευση 18/10/2011 - 18:29
Δημοσίευση 18/10/2011 - 18:44
Attached Files
Δημοσίευση 18/10/2011 - 18:59
εμ έλα που δεν τα έχω τα SHSH!!!! αλλιώς τώρα θα ήμουν ήδη εκεί!!Αν ησουν στην 4.3.3 j/b εχεις και shsh .Γιατι δεν γυρνας πισω .Εγω οπως λες πηγα για 2 ημερες ios 5 και ξανα γυρισα πισω .Εχω αγοράσει ολα τα tweaks απο cydia και πιστεψε με ειναι πολλα..... ,νομιζω πως δε αξιζει να τα χαραμίσω ετσι ,για ενα ios το οποιο ουσιαστικα βγηκε στην παραγωγη ,αλλα επι τις ουσιας beta ειναι ακομα .Τελικα κανενα ios δεν μπορει να φτασει μια j/b συσκευη.Δυστυχως
Θα περασουν ακομα δυστυχως πολλα χρονια μεχρι η apple να ενσωματωσει αυτα που πρεπει..... στην συσκευη της .
Υ,Γ οσοι εχουν j/b πιστευω να καταλαβαινουν τι εννοω .
Αποψη μου .Φιλικα
Δημοσίευση 19/10/2011 - 01:13
Δημοσίευση 21/10/2011 - 21:46
Attached Files
Δημοσίευση 29/10/2011 - 02:06
http://www.macrumors...ry-life-issues/
http://9to5mac.com/2...e Intelligence)
Τελευταία επεξεργασία από: alej, 29/10/2011 - 02:07.
Δημοσίευση 29/10/2011 - 02:52
Δημοσίευση 29/10/2011 - 03:33
Mε ανοιχτο 3G μονιμα...
"Το iPhone έχει συνδεθεί σε πρίζα από την τελευταία πλήρη φόρτιση"......
Τελευταία επεξεργασία από: mithra, 29/10/2011 - 03:34.
Δημοσίευση 29/10/2011 - 08:05
"Το iPhone έχει συνδεθεί σε πρίζα από την τελευταία πλήρη φόρτιση"......
Xaxaxa! Βουλωμένο γράμμα διαβάζει!
Sent from my iPhone using Mapatalk(arpouzi)
Δημοσίευση 29/10/2011 - 09:47
τι σου εκανε εντυπωση δηλαδη...μολις το εβαλα για φορτισμα τραβηξα και τη screenshot"Το iPhone έχει συνδεθεί σε πρίζα από την τελευταία πλήρη φόρτιση"......
Δημοσίευση 29/10/2011 - 10:40
Φίλε συμφωνώ μαζι σου εκτως του ότι το galaxy s2 (καθώς επεισης και το senasation!) με ίδια χρήση πάντα ανοιχτά 3g + wifi το νέο μηλοφωνο κέρδισε έστω και με διάφορα 10 λεπτού, πάντως κέρδισε!Εγω παραδέχομαι την apple που χώρεσε τόσα πολλα πραγματα στο ίδιο σχέδιο. Η μπαταρια εφτασε το μεγιστο που επιτρεπει το υπαρχον σχεδιο. Το iPad2 με κανονική χρήση (να το χρησιμοποιείς) θέλει φορτισμα καθε μέρα, άντε καθε 2 μέρες. Πως μπορει το iPhone 4s να κράταγε εστω το ιδιο? το μόνο σίγουρο ειναι ότι θα μεγαλώσει η οθονη στις επόμενες γενιές iPhone προκειμένου να δώσουν ενα συνολικά μεγαλύτερο σχέδιο για να χωρέσει μεγαλύτερη μπαταρία. Η μικρότερη διάρκεια αναμονής κατα 100 ώρες οφείλεται 99,999% στον α5. Γιατι το Siri και που το εχουν κάποιοι μπορει και να μη το χρησιμοποιούν, ενώ τα επίσημα στοιχεία της apple και οι πρώτες ενδείξεις για την μικρότερη αναμονή δηλώνουν και το λόγο υποχρονισμου του a5 στα 800MHz τελικά. Το θέμα της μπαταρίας στο android (το λεω μιας και ειπώθηκε παραπάνω) ειναι άλλο θέμα, δεν λειτουργεί σα το iOS αλλα πολυ διαφορετικά και πολλές φορές ξεκινάνε εφαρμογες (μόνες τους) και σου τρώνε τη μπαταρία. Αυτο οφείλεται συνήθως σε προβληματικές ρόμ. Ενδεικτικά αναφέρω ότι σε πραγματική χρήση το nexus s με το iPhone 4 εχουν τους ίδιους χρόνους (ισως και λιγο καλυτερα το nexus s) και τώρα που δοκιμάζω galaxy s2 βλεπω ότι η μπαταρία κρατάει τα ίδια, που οφείλεται καθαρά μόνο στην μεγαλύτερη μπαταρία. Άρα θεωρώ δεδομένο ότι και το επόμενο iPhone θα έχει μεγαλύτερη οθονη και κατ´επεκταση μπαταρία.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες