Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Θήκη για iPhone 4 & 4s

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1067 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 07/11/2011 - 09:28

Δεν θα γρατζουνιέται όμως πολύ εύκολα και επειδή είναι διάφανη να φαίνεται μετά από λίγο άσχημη..? ???

Μα Κωστα κι αυτος στο βιντεακι που κανει το review το ιδιο ακριβως λεει! Την ακουμπησα στο τραπεζι και μολις τη σηκωσα ειχε ηδη γρατζουνια! Εκτος κι αν βαλεις κανενα back protector πανω στη θηκη :lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   sixtypounder

sixtypounder

iPH Enthousiast

• 589 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:sixtypounder

Δημοσίευση 07/11/2011 - 10:52

αυτη πηρα τελευταια belkin essential 016 καλη αρκετα , βεβαια απεχη λιγο η πραγματικοτητα απο τη φωτογραφια!
ειναι ποιο σκουρο γενικα, αλλα πολυ λεπτη και απιστευτα βολικη!

#168   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 10/11/2011 - 21:35

Καλά αυτό που έχουν κάνει τα public δεν περιγράφεται. Ήθελα μια θήκη την belkin essential 031 την έχω ποστάρει κιόλας σε προηγούμενη σελίδα. Ενώ την είχα δει στο internet και σε κατάστημα ξαφνικά εξαφανίστηκε από το internet. Ρωτάω τα public στο facebook και μου λένε ότι είναι πολύ καινούριο μοντέλο και θα έρθει τέλος του μήνα (ενώ η belkin το έχει ως case iPhone 4 συμβατό και με 4S). Πήγα σήμερα να δω από κοντά και είχε 3. Είχαν κολλήσει από πάνω αυτοκόλλητο Public Belking TPU true grip :P Το ίδιο και με τις Belkin essential 016(οι οποίες επίσης είναι συμβατές με 4S). Δεν ξέρω τί έχουν σκοπό να κάνουν,εγώ την πήρα και αν δεν ταιριάζει την αλλάζω σε 2 εβδομάδες (αν και δε νομίζω). Η 16 που έχει ποστάρει το παιδί απο πάνω όντως πολύ λεπτή και με τέλεια αίσθηση απλά δεν ειχε shock absorption που ήθελα για να μην το κλαίω...

#169   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα
  • Twitter:@@Ssou28
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:dreamangel25

Δημοσίευση 12/11/2011 - 11:14

σκεφτομαι κ εγω να παω σε μεταλλικο bumber κ απο to σκρουτζ επεσα πανω σε αυτο το site!εχει αγορασει κανεις απο εδω για να ξερει τι παιζει?
idealshop
και σκεφτομουν ποιο πολυ για αυτη εδω
My link

#170   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 12/11/2011 - 15:10

Καλησπέρα, εγω σκέφτομαι μια θήκη element vapor και ενα invisible shield απο την zagg. Γενικα δεν μου αρέσουν οι γρατζουνιες και προσέχω τα κινητά μου, αυτα τα 2 λέτε θα προστατεύσουν το iphone απο γρατζουνιές και χτυπήματα?
Προτείνετέ μου και εσεις καποιες θήκες, μπορω να δώσω το πάρα πολυ μέχρι 150ευρω.

#171   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2011 - 15:12

Τα 150 ευρω για θηκες και μεμβρανες ειναι ενα τεραστιο budget και παιρνεις πραγματικα οτι θελεις. Το θεμα ειναι αν θελεις να τα δαπανησεις σε 1-2 πραγματα, η σε 5-6 πραγματα για να εχεις τη δυνατοτητα να αλλάζεις θηκες ανάλογα με τις αναγκες σου ανα πασα στιγμή.

Απλα να προσθέσω οτι αυτο που γραφει το Idea shop ως ΟΕΜ, δεν ισχυει.

ΔΕΝ υπαρχουν ΟΕΜ θηκες, υπαρχουν αυθεντικες, και υπαρχουν και replicas. Απλα στις replica υπαρχουν διαφορες ποιοτητες, απο πολυ φθηνες μεχρι πολυ καλες που δεν τις ξεχωριζεις καν απο τις αυθεντικες. Το σημειώνω γιατι κι εγω στο καταστημά μου το αναφέρω οταν κάτι ειναι replica.

Τελευταία επεξεργασία από: DjVassel, 12/11/2011 - 15:15

#172   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2011 - 15:24

Εσυ τι θα μου πρότεινες..ειναι το πρώτο μου iphone και δεν ξέρω και πολλα..ποσο ευκολα κανει γρατζουνιες κλπ..αυτο με το OEM το είχα καταλάβει λογω χαμηλής τιμης

#173   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2011 - 15:35

Αν θελεις ριξε μια ματια στο καταστημα μου, και οτι θελεις με ρωτας σε μηνυμα για να μη γεμιζουμε το τοπικ.

Παντως γενικοτερα, ολα εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους. π.χ Ειναι τελειες σχεδιαστικα οι Vapor και οι Deff Cleave, αλλα εχουν καποιες φορες θεματακια με το GPS, η λιγο προβλημα σε μερη που δεν εχει δυνατο σημα. Οι πλαστικες-λαστιχενιες δεν ειναι τοσο ομορφες αλλα απορροφουν καλυτερα κραδασμους σε περιπτωση πτωσης κτλ. Οσο για γρατζουνιες, θα βαλεις σιγουρα screen protectors για να μη δεις καμια γρατσουνια και μετα στεναχωρεθεις, και στην πλατη παλι μεμβρανη ή αυτοκόλλητο.

#174   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2011 - 15:42

Αν θελεις ριξε μια ματια στο καταστημα μου, και οτι θελεις με ρωτας σε μηνυμα για να μη γεμιζουμε το τοπικ.

Παντως γενικοτερα, ολα εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους. π.χ Ειναι τελειες σχεδιαστικα οι Vapor και οι Deff Cleave, αλλα εχουν καποιες φορες θεματακια με το GPS, η λιγο προβλημα σε μερη που δεν εχει δυνατο σημα. Οι πλαστικες-λαστιχενιες δεν ειναι τοσο ομορφες αλλα απορροφουν καλυτερα κραδασμους σε περιπτωση πτωσης κτλ. Οσο για γρατζουνιες, θα βαλεις σιγουρα screen protectors για να μη δεις καμια γρατσουνια και μετα στεναχωρεθεις, και στην πλατη παλι μεμβρανη ή αυτοκόλλητο.

Οκ σε ευχαριστω για την βοήθεια ::) θα κανω μεσα στην εβδομάδα μια ερευνα αγοράς :D

#175   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα

Δημοσίευση 13/11/2011 - 13:50

λοιπον η vapor επειδη δεν την εχω δει απο κοντα το κανει χοντρο το κινητο?και 2ον την Deff Cleave θα τη φερεις σε ασημενιο γιατι πιστευω ο γρανιτης δεν πηγαινει στην νυφη μου!!!
σρο μεταξυ αγορασα αυτο το bumber σε λευκο αλλα μαπα το καρπουζι δεν καθετε καθολου καλα στο iphone My link
και κατι τελευταιο vapor replica σε λευκο δεν βγαινει?

#176   agelos89

agelos89

iPH Contributor

• 1.080 μηνύματα
  • Twitter:@ageloskosmatos
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:agelos1989

Δημοσίευση 13/11/2011 - 13:58

εχω bumper για 4ς αν θελει κανενας

#177   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2011 - 20:31

αυτη την θηκη την εχετε δει?τι λετε?
My link
βασικα θελω μια θηκη που να μην "κρυβει" το iphone και να εχει την καλυτερη δυνατη προστασια

Τελευταία επεξεργασία από: dreamangel25, 16/11/2011 - 20:34

#178   HarrisCasual

HarrisCasual

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2011 - 20:39

για 4 ή 4ς τη θες?

#179   dreamangel25

dreamangel25

iPH Addict

• 870 μηνύματα