Θήκη για iPhone 4 & 4s
Ad
Δημοσίευση 31/08/2012 - 22:00
Αύριο θα ανεβάσω φωτό τοποθετημένη απο κινητό φίλου
Δημοσίευση 07/09/2012 - 19:54
Δημοσίευση 09/09/2012 - 15:03
Δημοσίευση 10/09/2012 - 11:27
Δημοσίευση 11/09/2012 - 14:19
Δημοσίευση 12/09/2012 - 13:19
μόλις παρέλαβα την sgp neo hybrid 2 απο τον επίσημο ebay seller.Στις 2 γωνίες του εξω τμήματος φαίνεται η κόλληση του πλαστικού, είναι φυσιολογικό ή θα μου ανοίξει μετά απο λίγο?
Είναι εξαιρετική θήκη τη συνιστώ ανεπιφύλακτα (έχω πάρει 2 - την 2η για φιλαράκι μου), το μόνο πρόβλημα είναι ότι αν πάρετε accessories που δεν είναι από τη μαμά Apple, ενδέχεται να έχετε πρόβλημα...π.χ. αγόρασα data cable 2m από έγκυρο και αξιόπιστο ebay Seller, και δεν κούμπωνε στο iPhone ,γιατί έβρισκε στη θήκη... To ίδιο έχω διαβάσει ότι συμβαίνει και με κάποια ακουστικά. Δοκίμασα να πάρω και από άλλον, οπότε μόλις έρθει θα ενημερώσω...
Το γράφω ενημερωτικά για να γνωρίζει ο κόσμος... Με τα original ακουστικά και data cable που είχε μέσα το iPhone δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.
BTW, αν κάποιος που έχει την συγκεκριμένη θήκη έχει βρει από το ebay data cable 2m για το 4S και να κουμπώνει χωρίς πρόβλημα, ας ποστάρει το λίνκ γιατί το 1m cable που δίνει η original συσκευασία δεν φτάνει ούτε για γιούπι...
Δημοσίευση 12/09/2012 - 13:27
Δες στο istore. Σε άσπρο είναι απίστευτη η sgp που έχει. Εγω αυτή έχω κ δείχνει πολυ όμορφο!
Να σαι καλα φιλε, χαιρομαι που σε βολεψε
Μόνο που δεν είναι γνήσια της SGP..
nick δεν αναφερεται πουθενα οτι ειναι SGP, αλλα νομιζω δε χρειαζεται σε καθε ποστ για τη συγκεκριμενη θηκη να αναφερεις οτι δεν ειναι αυθεντικη SGP, το καταλαβαινει ο κοσμος. Και επειδη απ'οτι βλεπεις ειναι μονο θετικα τα σχολια, αφου το κανεις, συμπληρωνε οτι οσοι την πηραν ειναι ευχαριστημενοι
Δημοσίευση 12/09/2012 - 14:21
Τα ποστ ειναι #772 #732 #638 απλα ψαχνοντας 3-4 σελιδες πισω, σε ολο το topic ειναι πολλες ακομα
Το γραφουν αρκετοι εδω μεσα, δε νομιζω οτι ειδες εστω ενα ποστ που να ειχε παραπονο, οποτε δε νομιζω να πιστευεις οτι ειναι "βαλτοί" και το λενε. Κι ακριβως επειδη εισαι απο αυτους θελεις να ενημερωνεις τους υπολοιπους, δεν ειναι κακο να κανεις μια αναφορα στις καλες κριτικες τους.
Δημοσίευση 12/09/2012 - 14:43
Τι θηκη ψαχνεις?...εννοω σε τι στυλ?...Παιδιά ξέρει κανείς κανένα site ελληνικό με αρκετές θήκες να δω σχέδια να διαλέξω; Θέλω κανένα καλό γιατί mobilecenter, eclick και λοιπά δεν έχουν κάτι που να με ενδιαφέρει και τα έχω βαρεθεί και έχουν όλο μαύρες θήκες και θέλω άσπρη γιατί έχω άσπρο τηλέφωνο
Δημοσίευση 12/09/2012 - 15:16
Το #638 είναι 5 μήνες πριν και αναφέρεται σε αντικείμενο απο το eBay..:
OK γραψε λαθος για το συγκεκριμενο. Απλα επειδη παντα σπεύδει ο νικος να το διευκρινίζει, λεω οτι δεν ειναι κακο να λεγεται και καμια καλη κουβεντα που και που και να μην παμε να την περασουμε στο ντουκου. Δε νομιζω οτι ζητησα απο κανεναν να πει ψεματα, απλα δεν ειναι κακο να ακουστει και κατι καλο καποιον που προσπαθει να κανει καλα τη δουλεια του
Τελευταία επεξεργασία από: DjVassel, 12/09/2012 - 15:24
Δημοσίευση 12/09/2012 - 21:19
Εξάλλου όπως και 'συ λες δεν είπα κάποιο ψέμα, άσχετα αν έσυ περιμένεις να το καταλάβουν για τις θήκες όπως λες.
Στο είπα και πιο πάνω.. Να γραψω καλή κουβέντα όπως λες για κάτι που δεν έχω? Και το οποίο δεν είναι γνήσιο? Πως να το κάνουμε?
Τα παραπάνω στα είχα πει και σε κάτι PM που είχες στείλει.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες