Ο Χριστός και η Παναγία, έλεος δηλαδη! Λοιπον εγω εβαλα την θήκη σε 4 αρι και έκατσε καταπληκτικά ΝΑΙ δεν κάθεται στο κινητο 100% αλλα κατα 98% κάθεται καλα! Πρέπει να την πιάσεις στα χέρια σου να την περίεργαστις ποοοοοοολυ ωρα για να δεις το ένα σημείο που δεν κάθεται καλα! Μη μεμπτό και αμελητέο! Τωρα για κάποιον που χαλίετε μονο και μονο που ξέρει πως δεν ειναι η γνήσια τότε τον καταλαβαίνω! Απλώς όπως τα χωνουμε δημόσιος στο φόρουμ για ορισμένους αχρηστους που μας κλέβουν και ειναι αντι επαγγελματίες και χααααααλια προϊόντα έτσι σκέφτηκα πως καλο θα ήταν να λέμε ρε φίλε και κανα ΜΠΡΑΒΟ σε κάποιον που το κανει καλα, αυτο που κανει!
Ο Βασίλης (συν ονόματος) ευγενικοτατος εξυπηρετικοτατος δεν θέλησε να μου πουλήσει τπτ παραπάνω απο αυτο που ζήτησα, δεν "έσπρωξε" κανένα προϊόν απο το σάιτ του ίσα ίσα που με αποτρέψει να αγοράσω κάτι λόγω ασυμβατοτητας! Και ΔΕΝ τον ξέρω προσωπικά μια φορα τον ειδα!
Ξέρω ποοοοοολυ καλα ότι αγοράσα replica με ότι συνεπάγεται αυτο! Και το σάιτ απλο και απέριττο, ειναι καθαρα θέμα γουστου! Και σας παρακαλω ε λ ε ο ς εδω μέσα που όλοι διορθώνουν τους πάντες! Όλοι τα ξέρουν καλύτερα απο τους πάντες! Κοιταχτε να τα χωσετε σε ατομα που κάνουν τρολλινγκ και μέσα σε 1 βδομαδα κάνανε 800 ποστ και ας μην πριζουμε ο ενας τα φρυδια του αλλου! Σε όποιον δεν αρέσει κάτι απλα μην ασχολείται! Και εμένα ρε φίλε δεν μου αρέσει το σκατί σε χρώμα αμάξι σου δεν σε ζαλιζω ομως τον έρωτα! Απλα δεν ασχολούμε! Απλα δεν το αγοράζω!
Και αν κάποιος μπορει να μου βρει γνήσια εδω Ελλάδα ελεμεντ κεις vapor4 θα την αγοράσω γνήσια! Πααααρα φιλικά προς όλους παίδες! Δεν εχουμε να χωρισουμε με κάτι μεταξύ μας!
Τελευταία επεξεργασία από: pontiaras, 31/10/2011 - 22:19