Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

[BETA] Semi-Tethered Jailbreak iOS5!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
309 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1.878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/10/2011 - 08:10

Εγώ πάντως το δουλεύω με iResign και όχι appsync και είμαι κομπλέ. Μπορώ να τρέχω κανονικά και τα cracked apps μου. Το μόνο που δεν έχω είναι τα tweaks του Cydia, το Mail και το Safari αλλά θεωρώ πως είναι μικρό το κακό. :)

οπα για εξηγησου, ενοοεισ οτι εχεις βαλει μεσα τισ κρακ εφαρμογες και το semitether και οταν κανεις επανεκινηση σου δουλευουν αι οι κρακ εφαρμογες? για εξηγησε λιγο πως.τι κανει δλδ το iresign?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 25/10/2011 - 08:33

Ακριβώς αυτό εννοώ. Για να γινει αυτο ομως χρειαζεται το UDID σου να ειναι register σε καποιο developer account, αλλιως δεν γινεται. Ουσιαστικα το iResign αυτο που κανει ειναι να κανει την οποιαδηποτε εφαρμογη να φαινεται πως την εχεις φτιαξει εσυ και σου επιτρεπει να την συγχρονισεις με το Itunes. Με απλα λογια, το iTunes και το iPhone δεν την βλεπει σαν "σπασμενη" εφαρμογη, αλλα σαν μια εφαρμογη που εχεις δημιουργησει εσυ ως developer. Τωρα, αν εσυ δεν εχεις developer account (που κοστιζει 99$), αν ψαξεις στο google μπορεις να βρεις developers που πουλανε slots με 5$.

#138   Ahingel

Ahingel

iPH User

• 131 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 25/10/2011 - 12:31

Εγώ πάντως το δουλεύω με iResign και όχι appsync και είμαι κομπλέ. Μπορώ να τρέχω κανονικά και τα cracked apps μου. Το μόνο που δεν έχω είναι τα tweaks του Cydia, το Mail και το Safari αλλά θεωρώ πως είναι μικρό το κακό. :)

Δηλαδή εννοείς ότι δεν σου δουλεύουν to Cydia, Mail και Safari?
Τότε γιατί να το κάνω; αυτά είναι τα πιο βασικά

#139   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1.878 μηνύματα

Δημοσίευση 25/10/2011 - 12:35

Δηλαδή εννοείς ότι δεν σου δουλεύουν to Cydia, Mail και Safari?
Τότε γιατί να το κάνω; αυτά είναι τα πιο βασικά

διαβασες ολο το τοπικ ή μονο την τελευταια απαντηση? διαβασετο ολο και θα καταλαβεις.

#140   grrocker

grrocker

iPH User

• 130 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2011 - 10:17

Παιδια σε μενα δεν δουλεψε. Δεν ξεκιναει , κολλαει παλι στο μηλο και θελει " just boot now " . Καμοια ιδεα? εβαλα κανονικα το πακετο που δωσατε απο το bigboss repo.

#141   deankiss

deankiss

iPH newbie

• 77 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 07:33

καλημερα παιδια . εγω το εκανα jailbreak, ολα καλα αλλα μολις παω να το κανω αυτο που λετε μου σβεινη το instalusτελειως ετσι παρεμηνα μονο στο jailbreak και θα περιμενω το τελικο. απο οτι διαβαζω γενικα απο μερα σε μερα θα βγει οποτε καντε λιγο υπομονη. απλα εγω ειμαι παντα με ενα usb ( ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ) συνεχεια μαζι μου μπας και σβησει αλλα δεν ειναι και τιποτα το τραγικο , νομιζω οτι εαν το προσεξεις δεν την πατας ετσι απλα. τουλαχιστων εγω τωρα διανειο την 3 μερα και ολα οκ . ολα στο μυαλο μας ειναι δεν σβηνουνε τα τηλεφονα ετσι απλα ρε παιδια ελεος δηλαδη , λιγο προσοχη θελει

#142   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 27/10/2011 - 07:49

κι αυτο τι σημαινει? θα λειτουργουν τα tweaks με semi-tethered? :huh:

Οχι σημαινει οτι δουλευει το mobilesubstrate. :)

Sent from my iPhone using Mapatalk(arpouzi)
Whatsapp doc?

#143   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 07:50

καλημερα παιδια . εγω το εκανα jailbreak, ολα καλα αλλα μολις παω να το κανω αυτο που λετε μου σβεινη το instalusτελειως ετσι παρεμηνα μονο στο jailbreak και θα περιμενω το τελικο. απο οτι διαβαζω γενικα απο μερα σε μερα θα βγει οποτε καντε λιγο υπομονη. απλα εγω ειμαι παντα με ενα usb ( ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ) συνεχεια μαζι μου μπας και σβησει αλλα δεν ειναι και τιποτα το τραγικο , νομιζω οτι εαν το προσεξεις δεν την πατας ετσι απλα. τουλαχιστων εγω τωρα διανειο την 3 μερα και ολα οκ . ολα στο μυαλο μας ειναι δεν σβηνουνε τα τηλεφονα ετσι απλα ρε παιδια ελεος δηλαδη , λιγο προσοχη θελει

Συμφωνω απολυτα, και γω το τρεμα, μια χαρα και κανενα προβλημα δεν εχει

Sent from my iPhone using Mapatalk(arpouzi)
Whatsapp doc?

#144   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1.878 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 07:55

παιδες οταν το χρησιμοποεις για δουλεια τοτε εισαι λιγο πιο επιφυλακτικος και εφοσον στην 4.3.3 δουλευει μια χαρα το σκεφτεται καποιος για κανα 2 καλουδια παραπανω να παει στην 5 με tethered. Οσοι το έχεται περάσει με συγκριση την 4.3.3 τι βλεπεται απο μπαταρία τωρα που συναιχεια εχεται και το notification και τα widgets.?

#145   TheVagKout

TheVagKout

iPH User

• 148 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 08:25

παιδες οταν το χρησιμοποεις για δουλεια τοτε εισαι λιγο πιο επιφυλακτικος και εφοσον στην 4.3.3 δουλευει μια χαρα το σκεφτεται καποιος για κανα 2 καλουδια παραπανω να παει στην 5 με tethered. Οσοι το έχεται περάσει με συγκριση την 4.3.3 τι βλεπεται απο μπαταρία τωρα που συναιχεια εχεται και το notification και τα widgets.?

H μπαταρια ειναι μια χαρα!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: TheVagKout, 27/10/2011 - 08:25

#146   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 08:27

O κύριος λογος για να κλείσει είναι η μπαταρία, από κρασάρισμα δεν παίζει, τουλάχιστον στο δικό μου. Παρτε μαζι την πριζα ή ένα car USB charger και είστε εντάξει.
Whatsapp doc?

#147   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1.878 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 08:29

O κύριος λογος για να κλείσει είναι η μπαταρία, από κρασάρισμα δεν παίζει, τουλάχιστον στο δικό μου. Παρτε μαζι την πριζα ή ένα car USB charger και είστε εντάξει.

βρε συς ρωταω σε συγκριση με την 4.3.3 πως παει η μπαταρια. Ειναι ασπουμε αισθητα καλυτερα? ωστε να δινει το κινιτρο να παμε?

#148   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 08:31

βρε συς ρωταω σε συγκριση με την 4.3.3 πως παει η μπαταρια. Ειναι ασπουμε αισθητα καλυτερα? ωστε να δινει το κινιτρο να παμε?

Πολύ καλύτερα, για μένα, στο 4.3.3 μου την έτρωγε κυριολεκτικά (είχα και παρα πολλά φορτωμένα απο συντια, τώρα στο 5 καταρχήν πριν κάνω tethered με ίδια χρήση κραταγε αρκετά περισσότερο, πολύ μπορώ να πώ, τώρα με tethered και όχι 100.000 tweaks αλλά επιλεκτικά, πάλι δουλεύει πολύ καλύτερα απο μπαταρία.
Whatsapp doc?

#149   ckyrias

ckyrias

iPH Enthousiast

• 439 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2011 - 08:33

λοιπον μια χαρα ολα κομπλέ.... η διαδικασια εννοω! :lol: γιατί έφαγα τρελή νίλα με το RemoveBG για SBSettings. απλά φράκαρε το σύμπαν! δεν έσβηνε το κινητό. κ το έβαζα σε DFU ενώ δεν είχε κλείσει η οθόνη. και παρόλα αυτά έμπαινε κανονικά σε DFU και έκανα just boot και ξανά φράκαρε! τεσπα είναι προφανές ότι είναι buggy ακόμα και κυρίως προσοχή στα πακέτα. εγώ πήγα να τα βάλω κουτουρού χωρίς να τσεκάρω συμβατότητα και έτρεχα μιάμιση το βράδυ να το επαναφέρω!

αν εξαιρέσουμε αυτό κατά τα άλλα δε με χαλάει το tethered. σχεδόν ποτέ δεν έχω μείνει απο μπαταρία αλλά αυτό που με κρατούσε ήταν το reboot! το semitethered κάνει τη δουλειά! :)

καλημέρες παντού

#150   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2011 - 09:27

λοιπον μια χαρα ολα κομπλέ.... η διαδικασια εννοω! :lol: γιατί έφαγα τρελή νίλα με το RemoveBG για SBSettings. απλά φράκαρε το σύμπαν! δεν έσβηνε το κινητό. κ το έβαζα σε DFU ενώ δεν είχε κλείσει η οθόνη. και παρόλα αυτά έμπαινε κανονικά σε DFU και έκανα just boot και ξανά φράκαρε! τεσπα είναι προφανές ότι είναι buggy ακόμα και κυρίως προσοχή στα πακέτα. εγώ πήγα να τα βάλω κουτουρού χωρίς να τσεκάρω συμβατότητα και έτρεχα μιάμιση το βράδυ να το επαναφέρω!

αν εξαιρέσουμε αυτό κατά τα άλλα δε με χαλάει το tethered. σχεδόν ποτέ δεν έχω μείνει απο μπαταρία αλλά αυτό που με κρατούσε ήταν το reboot! το semitethered κάνει τη δουλειά! :)

καλημέρες παντού

Aντε μπράβο, μια χαρά, τελος καλο ολα καλα!
Whatsapp doc?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5