οπα για εξηγησου, ενοοεισ οτι εχεις βαλει μεσα τισ κρακ εφαρμογες και το semitether και οταν κανεις επανεκινηση σου δουλευουν αι οι κρακ εφαρμογες? για εξηγησε λιγο πως.τι κανει δλδ το iresign?Εγώ πάντως το δουλεύω με iResign και όχι appsync και είμαι κομπλέ. Μπορώ να τρέχω κανονικά και τα cracked apps μου. Το μόνο που δεν έχω είναι τα tweaks του Cydia, το Mail και το Safari αλλά θεωρώ πως είναι μικρό το κακό.
[BETA] Semi-Tethered Jailbreak iOS5!
Δημοσίευση 25/10/2011 - 08:10
Ad
Δημοσίευση 25/10/2011 - 08:33
Δημοσίευση 25/10/2011 - 12:31
Εγώ πάντως το δουλεύω με iResign και όχι appsync και είμαι κομπλέ. Μπορώ να τρέχω κανονικά και τα cracked apps μου. Το μόνο που δεν έχω είναι τα tweaks του Cydia, το Mail και το Safari αλλά θεωρώ πως είναι μικρό το κακό.
Δηλαδή εννοείς ότι δεν σου δουλεύουν to Cydia, Mail και Safari?
Τότε γιατί να το κάνω; αυτά είναι τα πιο βασικά
Δημοσίευση 25/10/2011 - 12:35
διαβασες ολο το τοπικ ή μονο την τελευταια απαντηση? διαβασετο ολο και θα καταλαβεις.Δηλαδή εννοείς ότι δεν σου δουλεύουν to Cydia, Mail και Safari?
Τότε γιατί να το κάνω; αυτά είναι τα πιο βασικά
Δημοσίευση 26/10/2011 - 10:17
Δημοσίευση 27/10/2011 - 07:33
Δημοσίευση 27/10/2011 - 07:49
κι αυτο τι σημαινει? θα λειτουργουν τα tweaks με semi-tethered?
Οχι σημαινει οτι δουλευει το mobilesubstrate.
Sent from my iPhone using Mapatalk(arpouzi)
Δημοσίευση 27/10/2011 - 07:50
καλημερα παιδια . εγω το εκανα jailbreak, ολα καλα αλλα μολις παω να το κανω αυτο που λετε μου σβεινη το instalusτελειως ετσι παρεμηνα μονο στο jailbreak και θα περιμενω το τελικο. απο οτι διαβαζω γενικα απο μερα σε μερα θα βγει οποτε καντε λιγο υπομονη. απλα εγω ειμαι παντα με ενα usb ( ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ) συνεχεια μαζι μου μπας και σβησει αλλα δεν ειναι και τιποτα το τραγικο , νομιζω οτι εαν το προσεξεις δεν την πατας ετσι απλα. τουλαχιστων εγω τωρα διανειο την 3 μερα και ολα οκ . ολα στο μυαλο μας ειναι δεν σβηνουνε τα τηλεφονα ετσι απλα ρε παιδια ελεος δηλαδη , λιγο προσοχη θελει
Συμφωνω απολυτα, και γω το τρεμα, μια χαρα και κανενα προβλημα δεν εχει
Sent from my iPhone using Mapatalk(arpouzi)
Δημοσίευση 27/10/2011 - 07:55
Δημοσίευση 27/10/2011 - 08:25
H μπαταρια ειναι μια χαρα!!!!!παιδες οταν το χρησιμοποεις για δουλεια τοτε εισαι λιγο πιο επιφυλακτικος και εφοσον στην 4.3.3 δουλευει μια χαρα το σκεφτεται καποιος για κανα 2 καλουδια παραπανω να παει στην 5 με tethered. Οσοι το έχεται περάσει με συγκριση την 4.3.3 τι βλεπεται απο μπαταρία τωρα που συναιχεια εχεται και το notification και τα widgets.?
Τελευταία επεξεργασία από: TheVagKout, 27/10/2011 - 08:25
Δημοσίευση 27/10/2011 - 08:27
παιδες οταν το χρησιμοποεις για δουλεια τοτε εισαι λιγο πιο επιφυλακτικος και εφοσον στην 4.3.3 δουλευει μια χαρα το σκεφτεται καποιος για κανα 2 καλουδια παραπανω να παει στην 5 με tethered. Οσοι το έχεται περάσει με συγκριση την 4.3.3 τι βλεπεται απο μπαταρία τωρα που συναιχεια εχεται και το notification και τα widgets.?
O κύριος λογος για να κλείσει είναι η μπαταρία, από κρασάρισμα δεν παίζει, τουλάχιστον στο δικό μου. Παρτε μαζι την πριζα ή ένα car USB charger και είστε εντάξει.
Δημοσίευση 27/10/2011 - 08:29
βρε συς ρωταω σε συγκριση με την 4.3.3 πως παει η μπαταρια. Ειναι ασπουμε αισθητα καλυτερα? ωστε να δινει το κινιτρο να παμε?O κύριος λογος για να κλείσει είναι η μπαταρία, από κρασάρισμα δεν παίζει, τουλάχιστον στο δικό μου. Παρτε μαζι την πριζα ή ένα car USB charger και είστε εντάξει.
Δημοσίευση 27/10/2011 - 08:31
βρε συς ρωταω σε συγκριση με την 4.3.3 πως παει η μπαταρια. Ειναι ασπουμε αισθητα καλυτερα? ωστε να δινει το κινιτρο να παμε?
Πολύ καλύτερα, για μένα, στο 4.3.3 μου την έτρωγε κυριολεκτικά (είχα και παρα πολλά φορτωμένα απο συντια, τώρα στο 5 καταρχήν πριν κάνω tethered με ίδια χρήση κραταγε αρκετά περισσότερο, πολύ μπορώ να πώ, τώρα με tethered και όχι 100.000 tweaks αλλά επιλεκτικά, πάλι δουλεύει πολύ καλύτερα απο μπαταρία.
Δημοσίευση 28/10/2011 - 08:33
αν εξαιρέσουμε αυτό κατά τα άλλα δε με χαλάει το tethered. σχεδόν ποτέ δεν έχω μείνει απο μπαταρία αλλά αυτό που με κρατούσε ήταν το reboot! το semitethered κάνει τη δουλειά!
καλημέρες παντού
Δημοσίευση 28/10/2011 - 09:27
λοιπον μια χαρα ολα κομπλέ.... η διαδικασια εννοω! γιατί έφαγα τρελή νίλα με το RemoveBG για SBSettings. απλά φράκαρε το σύμπαν! δεν έσβηνε το κινητό. κ το έβαζα σε DFU ενώ δεν είχε κλείσει η οθόνη. και παρόλα αυτά έμπαινε κανονικά σε DFU και έκανα just boot και ξανά φράκαρε! τεσπα είναι προφανές ότι είναι buggy ακόμα και κυρίως προσοχή στα πακέτα. εγώ πήγα να τα βάλω κουτουρού χωρίς να τσεκάρω συμβατότητα και έτρεχα μιάμιση το βράδυ να το επαναφέρω!
αν εξαιρέσουμε αυτό κατά τα άλλα δε με χαλάει το tethered. σχεδόν ποτέ δεν έχω μείνει απο μπαταρία αλλά αυτό που με κρατούσε ήταν το reboot! το semitethered κάνει τη δουλειά!
καλημέρες παντού
Aντε μπράβο, μια χαρά, τελος καλο ολα καλα!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες