Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

[BETA] Semi-Tethered Jailbreak iOS5!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
309 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   magiruss

magiruss

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/11/2011 - 11:26

εχω κολλησει στο μηλαρακι μετα απο το σημειο που ειδα κανονικα το cydia εικονιδιο
Βοηθεια!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   katdoc

katdoc

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2011 - 10:13

εχω κολλησει στο μηλαρακι μετα απο το σημειο που ειδα κανονικα το cydia εικονιδιο
Βοηθεια!!

κανε just boot

#228   hyper

hyper

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2011 - 20:49

Αρχιζω πλεον και πιστευω πως τελικα untethered j/b δεν θα υπαρξει-φτου φτου (μακαρι να κανω λαθος )αλλα εχει περασει αρκετος καιρος και δεν βλεπω φως δυστυχως .
Το μονο που ειδα ειναι το semi το οποιο απ αυτα που διαβαζω στο twitter ,ειναι πως τελικα εαν και εφοσων βγει το untethered ,ισως θα χρειαστει ξανα restore και ερωτώμαι αν χρειαστει restore, τοτε αυτομάτως θα παμε ios 5.0.1 (η και πιο πανω)οπου εκει παλι μας εχουν πει οι hackers μην αναβαθμισετε (μεινετε ios 5.0) εαν θελετε untethered . Αν χρειαστει restore, τοτε ποίος ο λογος να κανω tethered-semi ,εφοσων θα αναβαθμισω και εκει παλι δεν θα μπορω να κανω τιποτα ?

Επειδη ολα αυτα ειναι λιγο περιεργα για μενα και ερχεται στο καπακι και ενα app στο appstore ονοματι jailbreak (σαν να τους λεει ξεχαστε το πλεον) αρχιζω και πιστευω πως τα πραγματα φτανουν στο τελος για το jailbreak :( (Mακαρι να κανω λαθος)

Τελευταία επεξεργασία από: hyper, 14/11/2011 - 20:50

#229   katdoc

katdoc

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 10:11

Αρχιζω πλεον και πιστευω πως τελικα untethered j/b δεν θα υπαρξει-φτου φτου (μακαρι να κανω λαθος )αλλα εχει περασει αρκετος καιρος και δεν βλεπω φως δυστυχως .
Το μονο που ειδα ειναι το semi το οποιο απ αυτα που διαβαζω στο twitter ,ειναι πως τελικα εαν και εφοσων βγει το untethered ,ισως θα χρειαστει ξανα restore και ερωτώμαι αν χρειαστει restore, τοτε αυτομάτως θα παμε ios 5.0.1 (η και πιο πανω)οπου εκει παλι μας εχουν πει οι hackers μην αναβαθμισετε (μεινετε ios 5.0) εαν θελετε untethered . Αν χρειαστει restore, τοτε ποίος ο λογος να κανω tethered-semi ,εφοσων θα αναβαθμισω και εκει παλι δεν θα μπορω να κανω τιποτα ?

Επειδη ολα αυτα ειναι λιγο περιεργα για μενα και ερχεται στο καπακι και ενα app στο appstore ονοματι jailbreak (σαν να τους λεει ξεχαστε το πλεον) αρχιζω και πιστευω πως τα πραγματα φτανουν στο τελος για το jailbreak :( (Mακαρι να κανω λαθος)

Αν δεν το πουνε επισημα χειλη τοτε δε πιστευω τιποτα.Οσο η apple αφηνει απεξω λειτουργιες της συσκευης(ενας θεος ξερει γιατι) τοσο θα υπαρχει η αναγκη για jb.Το semitether ειναι κατα 80-90% untether.Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι να μη χρειζεsαι pc για να ανοιξεις το κινητο.Αφου εχει ξεπεραστει αυτο ολα ειναι καλα.Παρεπιπτοντως ποτε εγινε τοσο γρηγορα jb σε επισημο release?H jb κοινοτητα καλα κρατει

#230   daneos

daneos

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2011 - 23:54

Όλα καλά σε μένα (iphone 4).
Πολύ καλό, ουσιαστικά για τη χρήση που κάνω δεν έχει διαφορά από untethered.

#231   nick21

nick21

iPH newbie

• 27 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/11/2011 - 18:04

βγήκε νέα έκδοση σήμερα με patch για τον safari και δουλεύει κανονικά μόλις το δοκίμασα. :rolleyes: :rolleyes:

#232   hulio

hulio

iPH Enthousiast

• 426 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 19/11/2011 - 02:18

Κριμα να μην δουλευει και για 4s... >:(

#233   gogosst

gogosst

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/11/2011 - 22:24

Σε iphone 4 ios 5.0.1 με gevey οταν το κλείνω και ανοίγω κολλάει μετά το μηλαράκι σαν να παει να φορτώσει αλλα μένει εκεί.δεν έχω άλλες εφαρμογές περασμένες.το semitether είναι πρασινο και λεει οκ.κάνω κάτι λάθος??

#234   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 22/11/2011 - 19:27

Την καλησπερα μου!
Σκεφτομαι να κανω το semitethered σε iPhone4 5.0.1. Εαν εγκαταστησω λιγα και συγκεκριμενα tweaks (sbsettings,Activator,background removal και κατι αντιστοιχο του locktopus) πιστευετε θα υπαρχει σημαντικη επιδραση στην καταναλωση της μπαταριας?

ΥΓ Καθε φορα που παταω το homebutton ποναει η καρδια μου!!!Δεν γινεται χωρις Activator , απλα δε γινεται!

#235   entzo

entzo

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2011 - 19:38

Την καλησπερα μου!
Σκεφτομαι να κανω το semitethered σε iPhone4 5.0.1. Εαν εγκαταστησω λιγα και συγκεκριμενα tweaks (sbsettings,Activator,background removal και κατι αντιστοιχο του locktopus) πιστευετε θα υπαρχει σημαντικη επιδραση στην καταναλωση της μπαταριας?

ΥΓ Καθε φορα που παταω το homebutton ποναει η καρδια μου!!!Δεν γινεται χωρις Activator , απλα δε γινεται!

Μόλις δοκιμασίες και το intelliscreenX το ίδιο θα πεις (δεν γίνεται χωρίς αυτό)Δεν θα έχεις πρόβλημα με τα παραπάνω ,προχωρά άφοβα .Ισως το winter board αν το περάσεις να σου δημιουργήσει θέμα με την αυτονομία ,κατα τα αλλά βουρρρρρ

#236   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 22/11/2011 - 20:50

Μόλις δοκιμασίες και το intelliscreenX το ίδιο θα πεις (δεν γίνεται χωρίς αυτό)Δεν θα έχεις πρόβλημα με τα παραπάνω ,προχωρά άφοβα .Ισως το winter board αν το περάσεις να σου δημιουργήσει θέμα με την αυτονομία ,κατα τα αλλά βουρρρρρ

οκ λοιπον, θα το δοκιμασω...

#237   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2.729 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2011 - 21:05

οκ λοιπον, θα το δοκιμασω...

μη βαλεις winterboard εγω το ειχα δοκιμασει και σερνοταν το κινητο!!
κατα τα αλλα βαλτο το untether
σου ειπα και απο κοντα δεν εχει κανενα προβλημα

#238   kle

kle

iPH Addict

• 764 μηνύματα
  • Twitter:@akiskle
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 23/11/2011 - 15:09

το εκανα και εγω, δε μου δουλευει..

#239   eski

eski

iPH Junior

• 371 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:42

Semitether δουλευει με 5.0.1 και αφου περαστουν Close Button και Installus?? γτ εμενα κολλησε ενω πριν βαλω τα παραπανω δουλεψε αμεσως

Τελευταία επεξεργασία από: eski, 23/11/2011 - 16:43

#240   kle

kle

iPH Addict

• 764 μηνύματα
  • Twitter:@akiskle
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 23/11/2011 - 18:44

ακυρο, δουλεψε, αλλα το κουτακι του semitethered ειναι λευκο...
ειναι οκ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2