Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

[BETA] Semi-Tethered Jailbreak iOS5!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
309 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   entzo

entzo

iPH Addict

• 747 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/11/2011 - 19:26

Οποτε καλυτερα θα ειναι να το αφησω ετσι μεχρι να δουμε αν θα βγει untethered...ευχαριστω για την απαντηση...

εγω προσωπικα εχω κανει μονο tethered, διοτι δεν μου καθεται καλα το semi....και δεν εχω κανενα προβλημα με την συσκευη .
Μονο σε reboot υπαρχει προβλημα ,το οποιο θα συμβει σε μερικα εως ελαχιστα tweaks απο cydia (στην τελικη κατεβασε tweaks(cydia) απο το σπιτι σου)
Οσων αφορα το εαν θα κλεισει η συσκευη απο μπαταρια ,τι να πω .... δεν μου εχει συμβει εδω και ενα χρονο που εχω το 4 αρι .

Υ.Γ απο το να περιμενεις ,δεν ξερω και εγω μεχρι ποτε ....untethered(και αμα βγει) ,νομιζω το tethered ειναι μια απο τα ιδια ,αν θες j/b :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   jimvouts

jimvouts

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 23/11/2011 - 19:31

εγω προσωπικα εχω κανει μονο tethered, διοτι δεν μου καθεται καλα το semi....και δεν εχω κανενα προβλημα με την συσκευη .
Μονο σε reboot υπαρχει προβλημα ,το οποιο θα συμβει σε μερικα εως ελαχιστα tweaks απο cydia (στην τελικη κατεβασε tweaks(cydia) απο το σπιτι σου)
Οσων αφορα το εαν θα κλεισει η συσκευη απο μπαταρια ,τι να πω .... δεν μου εχει συμβει εδω και ενα χρονο που εχω το 4 αρι .

Υ.Γ απο το να περιμενεις ,δεν ξερω και εγω μεχρι ποτε ....untethered(και αμα βγει) ,νομιζω το tethered ειναι μια απο τα ιδια ,αν θες j/b :)

Απλα φοβαμαι το ενδεχομενο να κανω το tethered και οταν βγει το untethered να μην μπορω να το περασω...Ουτε εμενα εχει θεμα εκτος απο 2 φορες που εχει κλεισει μονο του...Χωρις λογο...Την μια σε 4.3.1 με jb και την αλλη σε 5 χωρις jb...Περα απ αυτες τις φορες δεν εχει κλεισει ποτε το τηλεφωνο...Υπαρχει πλεον περιπτωση αν γινει στραβη να κανω restore και να βαλω παλι την 5 η πρεπει αναγκαστικα μετα να κανω update σε 5.0.1??Θα δινει εγκριση η apple?

#258   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 19:31

Εγώ έχω μια χαζό απορία...σε βάζει σε dfu με reboot ο Dinfun είχε ενα τοπικ με το αν μπει σε dfu με δυο απανωτά hard reboot ανοίγει..εδώ δεν ισχύει ε;

#259   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2.997 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:GioAth

Δημοσίευση 23/11/2011 - 19:33

Η apple υπογραφει την 5.0.1 !

Και...μη φοβασαι να κανεις tethered ! και μετα περνας απο πανω untethered !!!

#260   jimvouts

jimvouts

iPH Member

• 295 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 19:35

θα το βαλω να γινεται λοιπον και εχει ο Θεος.... :P

#261   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2.997 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 19:36

να γινετε ΤΙ ?

#262   jimvouts

jimvouts

iPH Member

• 295 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 19:38

Θα το βαλω να κανει tethered εννοω...Λαθος διατυπωση...:)

#263   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2.997 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 19:39

Δεν το αφηνεις ! Εσυ το κανεις ... χαχα . Αντε καλη επιτυχια . Εγω σε 10' μπαμ μπαμ το κανα !

#264   eski

eski

iPH Junior

• 371 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/11/2011 - 19:41

τι εννοείς; Εμένα μια χαρα μου δούλεψε και έχω installus

Στάλθηκε απο το κινητό μου

Toτε δεν θα εχεις το close button widget
Αν το βαλεις το πιο πιθανο ειναι να στο κανει κ σενα
Δεν εξηγειται αλλιως
Σε 2 κινητα το επαθα σημερα

#265   jimvouts

jimvouts

iPH Member

• 295 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 19:42

Το ξερω...Εχω κανει απειρες φορες jb...Καποτε εκανα jb για πλακα...Ειδικα στο 3G μου... ::)

#266   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2.997 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 19:42

Toτε δεν θα εχεις το close button widget
Αν το βαλεις το πιο πιθανο ειναι να στο κανει κ σενα
Δεν εξηγειται αλλιως
Σε 2 κινητα το επαθα σημερα

ρε φιλε γινε λιγο πιο συγκεκριμενος . Ποιος αν βαλεις ? Και τι ειναι πιθανον να σου κανει ? και σε τι κινητα το εβαλες ?

#267   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2.997 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 19:43

Το ξερω...Εχω κανει απειρες φορες jb...Καποτε εκανα jb για πλακα...Ειδικα στο 3G μου... ::)

ασε ασε ωραιες εποχες . 3GS old-bootrom 4.3.3 ειμουν στο συγκεκριμενο κινητο ! ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ ΗΤΑΝ

#268   jimvouts

jimvouts

iPH Member

• 295 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 19:44

Και τωρα κανουμε και τον σταυρο μας που εχουμε και tethered....

#269   entzo

entzo

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 19:46

Απλα φοβαμαι το ενδεχομενο να κανω το tethered και οταν βγει το untethered να μην μπορω να το περασω...Ουτε εμενα εχει θεμα εκτος απο 2 φορες που εχει κλεισει μονο του...Χωρις λογο...Την μια σε 4.3.1 με jb και την αλλη σε 5 χωρις jb...Περα απ αυτες τις φορες δεν εχει κλεισει ποτε το τηλεφωνο...Υπαρχει πλεον περιπτωση αν γινει στραβη να κανω restore και να βαλω παλι την 5 η πρεπει αναγκαστικα μετα να κανω update σε 5.0.1??Θα δινει εγκριση η apple?

δυστυχως θα πας στην τελευταια που υπογραφει η apple την συγκεκριμενη στιγμη .Αποψη μου ομως απ'το να περιμενεις το untethered που οπως ειπα κανεις δεν ξερει εαν θα βγει και ποτε ,προχωρα αφοβα σε tethered ,περνα καπακι και το intelliscreen x και θα ξεχασεις μια για παντα και το ios4xxx και το untethered.

#270   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2.997 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 19:48

δυστυχως θα πας στην τελευταια που υπογραφει η apple την συγκεκριμενη στιγμη .Αποψη μου ομως απ'το να περιμενεις το untethered που οπως ειπα κανεις δεν ξερει εαν θα βγει και ποτε ,προχωρα αφοβα σε tethered ,περνα καπακι και το intelliscreen x και θα ξεχασεις μια για παντα και το ios4xxx και το untethered.

...,περνα καπακι και το intelliscreen x .... Φιλε για δωσε λιγο παραπανω στοιχεια για το συγκεκριμενο -απο που , τι κανει , ειναι συμβατο ιος 5.0.1- κλπ κλπ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες