Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Παραγγελια Iphone 4s μεσω Aramex

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
486 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/10/2011 - 13:10

Παιδιά να ρωτήσω κ εγώ κάτι?

Όταν σταλεί το κινητό στη διεύθυνση της aramax, ποιος το παραλαμβάνει στην πραγματικότητα? δε ζητάνε κάποιον με τα δικό μου ονοματεπώνυμο να υπογράψει για να παραλάβει?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   giorgossssss

giorgossssss

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 30/10/2011 - 13:30

Όταν σταλεί το κινητό στη διεύθυνση της aramax, ποιος το παραλαμβάνει στην πραγματικότητα? δε ζητάνε κάποιον με τα δικό μου ονοματεπώνυμο να υπογράψει για να παραλάβει?

αυτο το εχω και εγω απορια γιατι αν δεν ερθει το 4s στην Ελλαδα μεχρι τα μεσα Νοεμβριου που λενε θα το παρω και εγω απο Αγγλια

#288   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 13:45

αυτο το εχω και εγω απορια γιατι αν δεν ερθει το 4s στην Ελλαδα μεχρι τα μεσα Νοεμβριου που λενε θα το παρω και εγω απο Αγγλια

Αναλαμβανει η Aramex την παραβαλη. Δεν χρειαζεται η φυσικη σας παρουσια εκει!

#289   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 13:50

Να αυτο λέω κ εγω. Η aramax αναλαμβάνει να το παραλάβει. Ο currier που το παει εκεί, πώς κ δέχεται να το παραδώσει?

μήπως στην παραγγελία που κάνω στο apple store, βάζω εκτός απο το όνομα μου κ το όνομα της ή γράφω ότι θα το παραλάβει άλλος αντί για εμένα?

Ρωτάω γιατί θέλω να κάνω την αγορα εγω κ να το παραλάβει κατευθείαν ένας φίλος μου. Για να μη μπλέξει με το να του μεταφέρω λεφτά κλπ,κλπ. Τι κάνω δε αυτή την περίπτωση

#290   dalas

dalas

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 13:53

Αναλαμβανει η Aramex την παραβαλη. Δεν χρειαζεται η φυσικη σας παρουσια εκει!

+1 σε φιλο μου που πηγαν τα αφησαν στην ρεσεψιον της εστιας.

#291   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 17:10

Πριν αγορασω το ειχα και εγω απορια αυτο, αλλα το ρωτησα.... δεν χριαζεται να εισαι εσυ για να τα παραλαβει η aramex. Η κατασταση ειναι οπως και στην Ελλαδα... Δηλαδη οταν αγοραζεις εσυ απο καπια κουριερ και στο φερνει σπιτι στην διευθυνση που τους εχεις δωσει , δεν σου ζητανε ποτε ταυτοτητα για να στο δωσουν... Το ιδιο και εκει...

και στην τελικη μην μου πει κανεις οτι δεν γνωριζει η apple την κατασταση με την ARAMEX, οταν καθημερηνα τους ερχονται δεκαδες παραγγελιες για παραδοση σε αυτην την διευθυνση και το μονο που αλλαζει ειναι το ονομα...

Τελευταία επεξεργασία από: ababapanos, 30/10/2011 - 17:12

#292   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 30/10/2011 - 21:51

Να αυτο λέω κ εγω. Η aramax αναλαμβάνει να το παραλάβει. Ο currier που το παει εκεί, πώς κ δέχεται να το παραδώσει?

μήπως στην παραγγελία που κάνω στο apple store, βάζω εκτός απο το όνομα μου κ το όνομα της ή γράφω ότι θα το παραλάβει άλλος αντί για εμένα?

Ρωτάω γιατί θέλω να κάνω την αγορα εγω κ να το παραλάβει κατευθείαν ένας φίλος μου. Για να μη μπλέξει με το να του μεταφέρω λεφτά κλπ,κλπ. Τι κάνω δε αυτή την περίπτωση

Επειδή κι εγώ ήθελα να το παραλάβει φίλος μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,έστειλα mail στην apple. Το μόνο που χρειάζεται είναι η διεύθυνση του φίλου σου. :)

#293   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 23:09

Σόρυ ρε παιδιά, αλλα αγοράζω με την κάρτα μου κ γράφει το όνομα μου
πχ Voulis Foufoutos

Κ γράφω τη διεύθυνση του φίλου μου, ο οποίος ζει σε πολυκατοικία. Σε ποιον θα το παραδώσει ο courier, αφού δε θα υπάρχει Mr Foufoutos στην πολυκατοικία? μήπως το παραλάβει κανένα κ&!:/φαρδο κοκκινομάγουλο αγγλάκι?

#294   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 23:11

Σόρυ ρε παιδιά, αλλα αγοράζω με την κάρτα μου κ γράφει το όνομα μου
πχ Voulis Foufoutos

Κ γράφω τη διεύθυνση του φίλου μου, ο οποίος ζει σε πολυκατοικία. Σε ποιον θα το παραδώσει ο courier, αφού δε θα υπάρχει Mr Foufoutos στην πολυκατοικία? μήπως το παραλάβει κανένα κ&!:/φαρδο κοκκινομάγουλο αγγλάκι?

Όχι φίλε θα βάλεις το όνομα του φίλου σου και θα το πανε σε αυτόν.

#295   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 23:38

Έτσι πεστε μου ρε παιδιά!

Λέω κ εγω τόσο στη τύχη?
άρα δεν υπάρχει πρόβλημα να πληρώσω με την κάρτα μου κ να βάλω όνομα κ διεύθυνση στην παραγγελία τα στοιχεία του φίλου μου.

Θέλει να γράψω καμία επεξήγηση? ότι φιλοξενούμαι κλπ?μη νομίζουν ότι έγινε λάθος στα στοιχεία ή ειναι κλεμμένη η κάρτα?

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 30/10/2011 - 23:41

#296   dalas

dalas

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 23:41

voulis foufoutos...
ΠΑΡΩΝ...

#297   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 23:51

Λέω κ εγω τόσο στη τύχη?
άρα δεν υπάρχει πρόβλημα να πληρώσω με την κάρτα μου κ να βάλω όνομα κ διεύθυνση στην παραγγελία τα στοιχεία του φίλου μου.

Θέλει να γράψω καμία επεξήγηση? ότι φιλοξενούμαι κλπ?μη νομίζουν ότι έγινε λάθος στα στοιχεία ή ειναι κλεμμένη η κάρτα?

οχι δεν υπαρχει προβλημα και εγω ετσι εκανα...

δεν γραφεις καμια επεξηγηση, απλα μπορει να σου στειλουν μαιλ για να τους σκαναρεις την ταυτοτητα σου και την καρτα σου. Δεν το στελνουν παντα σε ολους. σε εμενα το εστειλαν, τους τα εστειλα και ολα καλα...

Τελευταία επεξεργασία από: ababapanos, 30/10/2011 - 23:52

#298   dalas

dalas

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 23:54

σε μενα 4 παραγγελειες και δεν ζητησαν τιποτα.

#299   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 23:59

σε μενα 4 παραγγελειες και δεν ζητησαν τιποτα.

ετυχε... ειπαμε δεν ζητανε σε ολους...

#300   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 31/10/2011 - 00:05

Λέω κ εγω τόσο στη τύχη?

Όχι τίποτα,δεν το ψάχνουν κιόλας. Αυτοί βλέπουν ότι πήγε το πακέτο στον προορισμό του. Τους έγραψα στο mail οτι λείπω συνήθως τις delivery ωρες και δεν είπαν τίποτα,μόνο διεύθυνση θέλουν. Στο κάτω κάτω αν δεις έχει να το κάνεις gift οπότε αν το αγοράζεις και το πας δώρο τί τους νοιάζει?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες