Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Παραγγελια Iphone 4s μεσω Aramex

• Please log in to reply
486 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 08/11/2011 - 19:50

Τις προηγούμενες μέρες σκεφτόμουνα να το παραγγείλω κι εγώ έτσι μέσω Aramex και να μου έρθει κανα 50ρικο φθηνότερα.Ο λόγος που με κράτησε δεν ήταν γιατί φοβόμουν ότι θα χάσω τα λεφτά μου ή οτιδήποτε αλλά όλη η Ευρώπη μας βρίζει,λένε ως πότε θα βοηθάμε τους Έλληνες και γενικά υπάρχει ένα κλίμα δυσαρέσκειας που για τα δικά μου μάτια είναι τελείως άδικο.Ε είπα κι εγώ να με βρίζουν να τους δίνω και τα λεφτά μου;Να μου πεις εδώ δε θα δώσεις λεφτά στην Apple?Θα δώσω αλλά θα πάρει κι ο Έλληνας και θα ενισχυθεί λίγο η αγορά κι ας δώσω και 50 παραπάνω δε θα βγω 5 βράδια και θα τα καλύψω.

ΥΓ.Μην πέσετε να με φάτε.Εγώ λέω πως το σκέφτηκα δεν κατακρίνω κάποιον που αγόρασε με αυτόν τον τρόπο.

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 08/11/2011 - 19:59

Τις προηγούμενες μέρες σκεφτόμουνα να το παραγγείλω κι εγώ έτσι μέσω Aramex και να μου έρθει κανα 50ρικο φθηνότερα.Ο λόγος που με κράτησε δεν ήταν γιατί φοβόμουν ότι θα χάσω τα λεφτά μου ή οτιδήποτε αλλά όλη η Ευρώπη μας βρίζει,λένε ως πότε θα βοηθάμε τους Έλληνες και γενικά υπάρχει ένα κλίμα δυσαρέσκειας που για τα δικά μου μάτια είναι τελείως άδικο.Ε είπα κι εγώ να με βρίζουν να τους δίνω και τα λεφτά μου;Να μου πεις εδώ δε θα δώσεις λεφτά στην Apple?Θα δώσω αλλά θα πάρει κι ο Έλληνας και θα ενισχυθεί λίγο η αγορά κι ας δώσω και 50 παραπάνω δε θα βγω 5 βράδια και θα τα καλύψω.

ΥΓ.Μην πέσετε να με φάτε.Εγώ λέω πως το σκέφτηκα δεν κατακρίνω κάποιον που αγόρασε με αυτόν τον τρόπο.

Συγγνώμη κιόλας αλλά οι ξένοι δεν είναι τόσο κλέφτες όπως οι Έλληνες. Να είχαν φυσιολογικές τιμές να το συζητούσα κι εγώ. Αλλά 670 ευρώ δεν είναι λίγα και ειδικά για ανθρώπους που δε δουλεύουν όπως εγώ. 90 ευρώ είναι περίπου 3 έξοδοί μου για φαγητό,ποτό,cinema,δεν είναι λίγα λεφτά,και προφανώς δε θα τους τα χαρίσω για να τα φάνε πάλι όσοι τα έτρωγαν τόσα χρόνια και δε θα σταματήσουν να τα τρώνε ποτέ. Εκτός αυτού θέλω να ξέρω πότε θα έχω το τηλέφωνό μου και όχι να είμαι έρμαιο της κάθε εταιρείας που πρώτα θέλει να τα δώσει σε άλλους και να κάθομαι να παρακαλάω για να τους δώσω 670 ευρώ. Έτσι το βλέπω από τη μεριά μου και αποφάσισα να παραγγείλω απο έξω...

#423   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1,600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 08/11/2011 - 20:55

Λοιπον, σημερα πρωι αποφάσισα να παρω την κατάσταση στα χέρια μου ξυπνάω 8 μπαίνω στο track trace βλέπω πως σημερα λεει αίτηση αναζήτησης πακέτου.....? 8:02 τήλ στο ταχυδρομειο της γειτονιάς μου! Προσπαθω εώς τις 8:22 αλλα δεν το σηκώνει κανεις! Σηκωνομε και πάω αυτοπροσώπως ζητάω τον διευθυντή ο οποίος οταν έρχεται στην εξιστόρηση της ιστορίας μου μου λεει πως ορισμένες φορες ρε φίλε χάνονται και ορισμένα πακέτα και πως τυχαίνει και στα καλύτερα ταχυδρομεία και πως δεν ήταν σίγουρος αν το έχασαν τα ελληνικα ταχυδρομεία αλλα μεγαλη πιθανότητα να το έχασε η deutsche post! Να αναφέρω πως στο track trace της deutsche post έλεγε πως απο τις 31.10 ήτανε ΚΔ Αεροδρμιου!
Του λέω σας παρακαλω (δηλαδη τον παρακαλέσω να κανει την δουλεια του) μπορείτε να ρίξετε μια ματια στις αποθήκες σας και μου απαντάει "εχουμε καλύτερα πράγματα να κανουμε απο το ψάχνουμε το πακέτο σας κύριε!" πολυ καλως λοιπον! Όντας δικηγόρος γνωρίζω πως εκ νομού ειναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ να ψάξουν στις αποθήκες τους παρουσία ΜΟΥ πριν μου πούνε όχι! Παίρνω την στο αστυνομικό κέντρο της γειτονιάς μου, έρχονται μετα απο 25 λεπτα στις 9:15 το πρωι.... Λέω Η θα κανει ο διευθυντής αυτο που πρέπει να κανει Η θά τον μηνυσω (δηλαδη θα τον πάρουν απο την δουλεια του και θα τον πάμε στο τμήμα!) πάμε λοιπον αστυνομος διευθυντής και εγω στο γραφειο!
Συζητάμε μισή ωρα, παίρνει κάποια τήλ ο διευθυντής στο κέντρο διανομής δυτικής Θεσσαλονίκης και ωωωωωω το πακέτο βρέθηκε! Πάμε εκει και βρίσκουμε το πακέτο σκισμενο όχι ανοιγμενο.... Με σκισμενο το barcode! Το όνομα φαινοτανε καθαρα! Το πηρα δ ε ν υπέγραψα πουθενα κ α ι φύγαμε!
ΕΛΤΑ = Ελληνική Ταλαιπωρία!

#424   angelosath

angelosath

iPH newbie

• 95 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/11/2011 - 21:07

Λοιπον, σημερα πρωι αποφάσισα να παρω την κατάσταση στα χέρια μου ξυπνάω 8 μπαίνω στο track trace βλέπω πως σημερα λεει αίτηση αναζήτησης πακέτου.....? 8:02 τήλ στο ταχυδρομειο της γειτονιάς μου! Προσπαθω εώς τις 8:22 αλλα δεν το σηκώνει κανεις! Σηκωνομε και πάω αυτοπροσώπως ζητάω τον διευθυντή ο οποίος οταν έρχεται στην εξιστόρηση της ιστορίας μου μου λεει πως ορισμένες φορες ρε φίλε χάνονται και ορισμένα πακέτα και πως τυχαίνει και στα καλύτερα ταχυδρομεία και πως δεν ήταν σίγουρος αν το έχασαν τα ελληνικα ταχυδρομεία αλλα μεγαλη πιθανότητα να το έχασε η deutsche post! Να αναφέρω πως στο track trace της deutsche post έλεγε πως απο τις 31.10 ήτανε ΚΔ Αεροδρμιου!
Του λέω σας παρακαλω (δηλαδη τον παρακαλέσω να κανει την δουλεια του) μπορείτε να ρίξετε μια ματια στις αποθήκες σας και μου απαντάει "εχουμε καλύτερα πράγματα να κανουμε απο το ψάχνουμε το πακέτο σας κύριε!" πολυ καλως λοιπον! Όντας δικηγόρος γνωρίζω πως εκ νομού ειναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ να ψάξουν στις αποθήκες τους παρουσία ΜΟΥ πριν μου πούνε όχι! Παίρνω την στο αστυνομικό κέντρο της γειτονιάς μου, έρχονται μετα απο 25 λεπτα στις 9:15 το πρωι.... Λέω Η θα κανει ο διευθυντής αυτο που πρέπει να κανει Η θά τον μηνυσω (δηλαδη θα τον πάρουν απο την δουλεια του και θα τον πάμε στο τμήμα!) πάμε λοιπον αστυνομος διευθυντής και εγω στο γραφειο!
Συζητάμε μισή ωρα, παίρνει κάποια τήλ ο διευθυντής στο κέντρο διανομής δυτικής Θεσσαλονίκης και ωωωωωω το πακέτο βρέθηκε! Πάμε εκει και βρίσκουμε το πακέτο σκισμενο όχι ανοιγμενο.... Με σκισμενο το barcode! Το όνομα φαινοτανε καθαρα! Το πηρα δ ε ν υπέγραψα πουθενα κ α ι φύγαμε!

Κάποιος το είχε σε αναμονή προς "τσίμπημα"!!! :P

#425   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2011 - 21:13

Και πάλι καλά να λες.Τυχερός είσαι.Το χειρίστηκες καλά πάντως.Έτσι θέλουν τσαμπουκά γιατί δεν καταλαβαίνουν αλλιώς είναι ανεύθυνοι τελείως.
Άκου να πει ο άλλος έχουμε καλύτερα πράγματα από το να ψάχνουμε το δέμα.Τι καλύτερο έχει να πιεί καφέ;

ΥΓ.Εγώ πάντως απ'όταν είχε χαθεί ένα έγγραφο που είχα στείλει σε ξένο Πανεπιστήμιο και είχα χάσει το deadline ποτέ μα ποτέ δεν ξαναχρησιμοποίησα ΕΛΤΑ για μεταφορές.Περνάω απέξω και ρίχνω καντήλια έχω πάθει ψυχολογικά με δαύτους.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 08/11/2011 - 21:17.

Αναρτημένη εικόνα

#426   mais

mais

iPH Member

• 316 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Billys Mais

Δημοσίευση 08/11/2011 - 22:41

Πολύ ωραίος B)

#427   panakk87

panakk87

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/08/2012 - 09:46

καλημερα στο φορουμ !!

μεχρι την 12 σελιδα που διαβασα καταλαβα οτι για αγορες απο ε.ε. οσοι δεν εχουν γνωστο καπου ,μπορουν να χρησιμοποιησουν την aramex,για αγορες απο αμερικη με aramex = τελωνειο ??
ποια εναλλακτικη υπαρχει για αγορα macbook απο αμερικη , μονο byserv ?

#428   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6,766 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 30/08/2012 - 23:48

καλημερα στο φορουμ !!

μεχρι την 12 σελιδα που διαβασα καταλαβα οτι για αγορες απο ε.ε. οσοι δεν εχουν γνωστο καπου ,μπορουν να χρησιμοποιησουν την aramex,για αγορες απο αμερικη με aramex = τελωνειο ??
ποια εναλλακτικη υπαρχει για αγορα macbook απο αμερικη , μονο byserv ?

αλλες εταιριες αναφερονται στο "αγορα απο το εξωτερικο"

#429   Mikopos

Mikopos

iPH Member

• 277 μηνύματα
  • Twitter:@opc_addict
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:mikopos

Δημοσίευση 14/09/2012 - 01:01

Εγώ που έκανα account τώρα στην aramex μου ζητησαν ταυτότητα και ενώ την έστειλα και πλήρωσα ακόμα δεν μου έδωσαν διευθύνσεις και μου λέει κάτι του στυλ το account σας είναι ανενεργό και για να το ενεργοποιήσετε να πατήσω ένα λινκ το οποίο όταν το πατάω με βάζει να συμπληρώσω μία φόρμα για να ανοίξω case

#430   islascanarias

islascanarias

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 20/09/2012 - 08:24

ασχετο με aramex, εκανα παραγγελια (ΟΧΙ ΑΓΟΡΑ, απλά παραγγελια) στην byserv για iphone 5 από αγγλικο appstore. έχει κανείς άποψη?

#431   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 08:31

ξυσταρχίδηδες, κοπρόσκυλα. Δε στενοχωριέμαι καθόλου που τους @@@νε τα νέα μέτρα. Μια ζωή αυτή η γενιά έμαθε στο αραλίκι και στο ζητάω. Κρίμα που την πληρώνουν και οι νόμιμοι και ειδικά οι συνταξιούχοι που ήταν όλο λάσπες εδώ και το έκαναν κράτος.

#432   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 08:39

Να μην γενικεύουμε και να μην μηδενίζουμε έναν ολόκληρο κλάδο εγώ θα πρότεινα. Παντού υπάρχουν και καλοί και κακοί. Εμένα η εμπειρία μου με τα ΕΛΤΑ αρκετά χρόνια τώρα είναι αρκετά θετική. Παντού υπάρχουν οι ξύστηδες και οι ασεβείς. Το θέμα είναιη γενικότερη αντιμετώπιση ποια είναι...

Αναρτημένη εικόνα

#433   valantisritsa

valantisritsa

iPH Addict

• 837 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 20/09/2012 - 08:49

Έχει δικιο ο Mark. Παντού τυχαίνουν αυτά. Ας μη τα γενικεύουμε.
Δεν λέω ότι ο υπάλληλος φέρθηκε σωστά ή ότι το όλο σύστημα στη συγκεκριμένη περίπτωση δούλεψε σωστά, αλλά δεν είναι παντού έτσι.

#434   AKITA

AKITA

iPH newbie

• 47 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 22/10/2012 - 14:12

Εγώ που έκανα account τώρα στην aramex μου ζητησαν ταυτότητα και ενώ την έστειλα και πλήρωσα ακόμα δεν μου έδωσαν διευθύνσεις και μου λέει κάτι του στυλ το account σας είναι ανενεργό και για να το ενεργοποιήσετε να πατήσω ένα λινκ το οποίο όταν το πατάω με βάζει να συμπληρώσω μία φόρμα για να ανοίξω case

Επειδη εχω ακριβως το ιδιο προβλημα...Τι εκανες τελικα...?

#435   petros29

petros29

iPH Hero

• 4,323 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 22/10/2012 - 14:17

πήγαινε εδώ

Επειδη εχω ακριβως το ιδιο προβλημα...Τι εκανες τελικα...?

και εσύ ακολούθα το λίνκ που έδωσα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21