Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Παραγγελια Iphone 4s μεσω Aramex

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
486 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/10/2011 - 18:49

προσθεσε την στο λογ/σμό σου στο ebay, εχω αγοράσει χωρίς προβλημα στο ebay σε διευθυνση 3η, ασχετη με τη δική μου,

Εισαι σιγουρος για αυτο? γιατι ξερω οτι ο πωλητης παιρνει τα στοιχεια απο το paypal

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   chrispe

chrispe

iPH Member

• 340 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:chrispel

Δημοσίευση 26/10/2011 - 18:53

διαλέγεις ποια διευθυνση απ' ολες που εχεις καταχωρήσει στο ebay θα ειναι η ''βασική'' σου, εσυ μαλλον εχεις βαλει αυτην που εχεις ορισει στο paypal, μπορεις να προσθεσεις αυτη της αραμεξ και να την κάνεις primary. Ψαξτο, 99,9% θα σου δουλέψει.

#183   jon7

jon7

iPH Member

• 202 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 26/10/2011 - 20:53

Οδηγίες αγοράς από κατάστημα Apple store στην Αγγλία.
Δυο λόγια για τους δύο τρόπους που μπορεί κανείς να αγοράσει αυτή την στιγμή το τηλέφωνο από την Αγγλία.
Ο πρώτος τρόπος είναι να υπάρχει κάποιο φυσικό πρόσωπο στην Αγγλία. Σε αυτή την περίπτωση κάθε βράδυ μετά τις 21:00 το βράδυ ώρα Αγγλίας ( 23:00 ώρα Ελλάδος) και στο ακόλουθο site www.apple.com/uk/retail μπορεί κανείς να παραγγείλει ένα τηλ και να πάει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ!!!!! την επόμενη μέρα να το παραλάβει. Η διαδικασία αυτή την δεδομένη στιγμή (λόγου έλλειψης κινητών) θέλει αρκετή υπομονή. Ορίζεται με την συγκεκριμένη διαδικασία και ραντεβού ( π.χ pick up time 13:00 – 13:15).
Αν δεν υπάρχει φυσικό πρόσωπο στην Αγγλία η επόμενη λύση είναι η παραγγελία από το Apple store ( online κατάστημα) www.apple.com/uk Για να μπορέσει κάποιος να παραγγείλει από το ηλεκτρονικό κατάστημα θα πρέπει να διαθέτει υπαρκτή διεύθυνση στην Αγγλία!!!
Σε αυτό το σημείο μπαίνει η εταιρεία Aramex!!!! Η Aramex είναι μια εταιρεία courier ( όπως λέμε Acs, Speedex κλπ….)
Το site είναι www.aramex.com Θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο συγκεκριμένο site.
Στην συνέχεια αφού κάνετε εγγραφή θα δείτε στο αριστερό μέρος της ίδιας σελίδας ένα κουτάκι που λέει Get anywhere shop and ship.com
Πατάτε εκεί πάνω και σας μεταφέρει στην σελίδα του shop and ship anywhere. Είναι της εταιρείας Aramex και αυτή η σελίδα. Στην συνέχεια κάνετε πάλι login. Κάπου στην μέση της σελίδας αν θυμάμαι καλά γράφει ότι δεν έχετε κάποιο package ( αυτό το σημείο δεν το πολύ θυμάμαι καλά διότι σαν μέλος δεν μου βγάζει πλέον αυτή την επιλογή)
Ακολουθείτε την διαδικασία ( βάζετε τα στοιχεία της κάρτας σας για την πληρωμή κλπ…) και είστε έτοιμοι !!!!! Σας δίνει 3 διευθύνσεις μία στην Αγγλία, μία στην Αμερική και μία στην Κίνα.
Με την διεύθυνση που θα έχετε πλέον στα χέρια σας ξανά πάτε στο site www.apple.com/uk και κάνετε την αγορά που θέλετε. Κανονικά σαν στο οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα ( π.χ plaisio, e-shop κλπ….)
Αυτό ήταν!!!!! Η apple θα στείλει το προϊόν στην διεύθυνση πού έχετε δηλώσει στην Αγγλία.
Μόλις φτάσει εκεί αναλαμβάνει η Aramex να το παραλάβει ( δεν απαιτείται η φυσική σας παρουσία εκεί!!!!) και σας το στέλνει στην Ελλάδα ( έχετε ήδη δηλώσει κατά την εγγραφή σας στην Aramex την διεύθυνση σας!!!!) μέσω της εταιρείας courier ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

Στη σελίδα του shop and ship anywhere στο step 2 του profile information εχει μια επιλογη που ειναι και υποχρεωτικη να τη συμπληρωσεις το Source. Τι βαζουμαι εκει Aramex ?

#184   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2011 - 21:08

Στη σελίδα του shop and ship anywhere στο step 2 του profile information εχει μια επιλογη που ειναι και υποχρεωτικη να τη συμπληρωσεις το Source. Τι βαζουμαι εκει Aramex ?

εγω αυτο εβαλα

#185   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2011 - 21:19

τελικα βλεπω πολυς κοσμος εκανε παραγγελια απο Αγγλια μεσω aramex απο οταν το αναφεραμε... στην αρχη ημασταν μονο 3-4 ατομα, και μεχρι τωρα εχω διαβασει για τουλαχιστον 10!

Αυτο ειναι πολυ καλο, για να σταματησουν να μας πιανουν τον κ@λο εδω στην Ελλαδα με τις τιμες κλεψιας που μας βαζουν...

#186   Nnaf

Nnaf

iPH Addict

• 733 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/10/2011 - 21:23

Θα το έπαιρνα και εγώ απο Αγγλία με aramex αλλα ος όψεται η επιδότηση που έχω

#187   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2011 - 21:29

τελικα βλεπω πολυς κοσμος εκανε παραγγελια απο Αγγλια μεσω aramex απο οταν το αναφεραμε... στην αρχη ημασταν μονο 3-4 ατομα, και μεχρι τωρα εχω διαβασει για τουλαχιστον 10!

Αυτο ειναι πολυ καλο, για να σταματησουν να μας πιανουν τον κ@λο εδω στην Ελλαδα με τις τιμες κλεψιας που μας βαζουν...

Φιλε μου πολυ σωστο αυτο που ειπες!!!
Δεν θα πρεπει να ξεχναμε οτι την δυναμη την εχουμε εμεις οι καταναλωτες!!!!!

#188   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2011 - 21:40

οι τιμες απο apple store Αγγλιας ειναι:

iphone 4s 16gb: 570 ευρω
iphone 4s 32gb: 685 ευρω
iphone 4s 64gb: 800 ευρω

Σε αυτα πρεπει να υπολογισουμε τα εξεις...

Εφαπαξ εγγραφη στην aramex: 33 ευρω
+
εξοδα αποστολης: 8.5 ευρω

Αρα Οι τελικες τιμες λοιπον απο το apple store Αγγλιας μεχρι την πορτα μας ειναι:

iphone 4s 16gb: 611 ευρω
iphone 4s 32gb: 726 ευρω
iphone 4s 64gb: 841 ευρω

Νομιζω πως αξιζει τον κοπο η ολη διαδικασια! Το μονο αρνητικο ειναι η αναμονη 2 εβδομαδων.

#189   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2011 - 21:43

Να κανουμε και λιγο χιουμορ!
Να περιμενουμε τις αποφασεις στην συνοδο κορυφης σημερα.
Σε περιπτωση που δοθει λυση θα έχουμε ανοδο του ευρω οποτε πιο φτηνο Iphone!!!!
Αρα για εμας δουλευει η Τροικα :):):)

#190   jon7

jon7

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2011 - 21:49

οκ εκανα την εγγραφη στην aramex. Τωρα στο apple store εκει που λεει delivery contact, τι βαζουμαι στο suffix, area code και primary phone ?
Αναρτημένη εικόνα

#191   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2011 - 21:57

area code βαζεις τον κωδικο περιοχης τηλεφωνου που σου εδοσε η aramex και στο pimary phone το τηλεφωνο

#192   jon7

jon7

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2011 - 22:03

Ευχαριστω φιλε μου. Στο suffix δεν βαζω τιποτα ? sorry για τις πολλες ερωτησεις απλως θελω να σιγουρευτω μην παει τιποτα στραβα.

Τελευταία επεξεργασία από: jon7, 26/10/2011 - 22:06

#193   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2011 - 22:07

Στο suffix αν θυμαμαι καλα δεν ειχα βαλει κατι...

#194   jon7

jon7

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2011 - 22:09

Οκ thanks, αυριο πρωι κανω την παραγγελια......

#195   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2011 - 22:11

Σε αυτο εδω το λινκ υπαρχουν οδηγιες βημα βημα και με εικονες πως να παραγγηλει κανεις ενα iphone απο το apple store με την Aramex...

http://www.saudimac....k-using-aramex/

ελπιζω να βοηθησα..,

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;