Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Παραγγελια Iphone 4s μεσω Aramex

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
486 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   giari

giari

iPH newbie

• 24 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/10/2011 - 19:55

Τα χρηματα δεσμευονται μεχρι να φυγει η παραγελλια απο την αποθηκη τους!
Ο μοναδικος λογος που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ο χρονος δεσμευσεις απο την συγκεκριμενη καρτα δεν ειναι επαρκης και ετσι δεν την εγκρινει την παραγγελια

τους έχω στείλει και mail οποτε λογικά θα μου απαντήσουν αύριο τον λόγο ακριβώς που ακυρώθηκαν. αν είναι αυτό που λες, αύριο θα πέσει σοβαρό κράξιμο στην εθνική τράπεζα.....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:00

Ωχ εθνική κι εσύ; Ναι μεν είναι καλή σαν Τράπεζα αλλά το customer support βρε παιδί μου δεν παλεύεται,τουλάχιστον στο τηλ. Καλά και από κοντά δηλαδή με όλα τα Κ.Α.Π.Η στις ουρές (εχω μια απέναντί μου πάνε και μαζεύονται απ τις 7 παρά έλεος δηλαδή)...

#228   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:04

τους έχω στείλει και mail οποτε λογικά θα μου απαντήσουν αύριο τον λόγο ακριβώς που ακυρώθηκαν. αν είναι αυτό που λες, αύριο θα πέσει σοβαρό κράξιμο στην εθνική τράπεζα.....

δεν ξερω βρε παιδια... αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο και θα σας πω γιατι...
Στην δικη μου τραπεζα (πειραιως) που μιλησα για να ρωτησω ακριβως τα ιδια πραγματα, μου ειπαν οτι τα χρηματα δεσμευτηκαν και θα ειναι δεσμευμενα για 10 ημερες... Σε αυτες τις 10 ημερες εχει την δυνατοτητα η apple να τα παρει. επειδη ομως οπως ξερουμε η apple τα περνει οταν ειναι να στειλει τα κινητα ο χρονος που τα χρηματα ειναι δεσμευμενα μπορει να ξεπεραστει...

Και μου ειπαν απο την Πειραιως οτι και σε 10 ημερες να μην τα παρει τα χρηματα, και ας επιστραφει το ποσο παλι πισω στον λογαριασμο, απο την στιγμη που δεσμευτικαν μια φορα, μπορει να τα παρει οποιαδηποτε αλλη στιγμη και μετα το διαστημα των 10 ημερων αρκει να υπαρχουν φυσικα και να ειναι διαθεσημα.

#229   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:07

Μιλησα με καποιους φιλους που δουλεουν σε τραπεζα και χωρις να ειναι 100% σιγουρο ( αλλα παρα πολυ πιθανο) ο χρονος προεγκρισης ανα Τραπεζα διαφερει!
Η παραγγελια θελει 1 - 2 εβδομαδες για να αποσταλει αρα τοσο ειναι και το διαστημα που πρεπει να ειναι δεσμευμενα τα χρηματα.
Αν η τραπεζα σου τωρα τα δευσμευει για 7 μερες τοτε υπαρχει προβλημα.
Οποιος φιλος γνωριζει παρα πανω στο θεμα αυτο ας μας βοηθησει

#230   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:10

Μιλησα με καποιους φιλους που δουλεουν σε τραπεζα και χωρις να ειναι 100% σιγουρο ( αλλα παρα πολυ πιθανο) ο χρονος προεγκρισης ανα Τραπεζα διαφερει!
Η παραγγελια θελει 1 - 2 εβδομαδες για να αποσταλει αρα τοσο ειναι και το διαστημα που πρεπει να ειναι δεσμευμενα τα χρηματα.

οπως ειπα σε εμενα η τραπεζα τα δεσμευει για 10 ημερες αλλα μου ειπαν οτι και σε 10 ημερες να μην τα παρει τα χρηματα, και ας επιστραφει το ποσο παλι πισω στον λογαριασμο, απο την στιγμη που δεσμευτικαν μια φορα, μπορει να τα παρει οποιαδηποτε αλλη στιγμη και μετα το διαστημα των 10 ημερων αρκει να υπαρχουν φυσικα και να ειναι διαθεσημα.

#231   giari

giari

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:14

Ωχ εθνική κι εσύ; Ναι μεν είναι καλή σαν Τράπεζα αλλά το customer support βρε παιδί μου δεν παλεύεται,τουλάχιστον στο τηλ. Καλά και από κοντά δηλαδή με όλα τα Κ.Α.Π.Η στις ουρές (εχω μια απέναντί μου πάνε και μαζεύονται απ τις 7 παρά έλεος δηλαδή)...

η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει ξανά δημιουργήσει πρόβλημα..
όσο για το γνωστό 181818 ναι έχεις απόλυτο δίκιο είναι απαράδεχτοι, τώρα από κοντά έχω πολύ καλή σχέση γιατί η εταιρεία που δουλεύω συνεργάζεται με την εθνίκη πολύ 'στενά' και έχω άλλη μεταχείριση, ταμείο μεγάλων εταιριών όπου αράζεις στο καναπεδάκι σου και στο 5λεπτό έχεις τελειώσει ούτε ουρές ούτε τίποτα οποτε μαζί με τις συναλλαγές τις εταιρίας κάνω και τις δικες μου!!! :P

#232   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:14

Αν υπάρχει αυτό το πρόβλημα τότε πιστεύω ότι αν το εξηγήσεις με e-mail στην apple και μεκάποια απόδειξη από την τράπεζα ότι ισχύει προφανώς, δε θα υπάρχει πρόβλημα και ή θα τα πάρουν κατευθείαν ή θα τα δεσμεύσουν κάποιες μέρες πριν τα στείλουν...

#233   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:23

ababapanos απο οτι καταλαβα εχεις την προπληρωμενη καρτα απο την πειραιως, σωστα! σε αυτην την καρτα ΔΕΝ αναγραφεται πουθενα το ονομα κατοχου, τουλαχιστον οχι σε αυτην που εχω εγω, υπαρχει καποιο προβλημα αν πληρωσουμε με αυτην την καρτα και μας ζητηθει να στειλουμε φωτοτυπιες που δεν γραφει η καρτα το ονομα μας?

#234   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:31

φιλε δεν εχω την προπληρωμενη καρτα, εχω κανονικη VISA , που εχει κανονικα και ονομα κατοχου και απο πισω τον 3ψηφιο κωδικο ασφαλέιας. Απλα δεν ειναι πιστωτικη , ειναι χρεωστικη , και την δεχτηκε κανονικα η apple

Τελευταία επεξεργασία από: ababapanos, 27/10/2011 - 20:31

#235   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:32

Αρα αυτοι που εχουνε την προπληρωμενη που δεν αναγραφεται πουθενα το ονομα κατοχου δεν θα γινεται να αγορασουνε με αυτον τον τροπο εε?

#236   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:34

Απ ότι μου είπαν σε ένα από τα mail και μέσω internet banking μπορεί να γίνει η συναλλαγή αλλά μόνο τηλεφωνικώς... Αφού παίρνεις που παίρνεις τηλ,δεν το ρωτάς αν έχεις τα χρήματα στο λογαριασμό σου;

#237   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:35

Αρα αυτοι που εχουνε την προπληρωμενη που δεν αναγραφεται πουθενα το ονομα κατοχου δεν θα γινεται να αγορασουνε με αυτον τον τροπο εε?

ετσι ειναι...

πρεπει να αναγραφεται το ονομα του κατοχου για να γνωριζει η apple οτι εισαι ο νομιμος κατοχος της καρτας και οτι δεν ειναι κλεμμενη

Τελευταία επεξεργασία από: ababapanos, 27/10/2011 - 20:36

#238   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:37

Λες??? Κι εγώ προπληρωμένη έχω... Πιστεύω όμως ότι αφού η τράπεζα σε αυτόν τον αριθμό προπληρωμένης έχει δώσει τα δικά σου στοιχεία ταυτότητας δε θα παίζει πρόβλημα... Αλλιώς θα είχαμε πρόβλημα και στο itunes store που εγώ δεν έχω κανένα...

#239   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:39

ετσι ειναι...

πρεπει να αναγραφεται το ονομα του κατοχου για να γνωριζει η apple οτι εισαι ο νομιμος κατοχος της καρτας και οτι δεν ειναι κλεμμενη

οοοοοκ!

#240   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:40

Λες??? Κι εγώ προπληρωμένη έχω... Πιστεύω όμως ότι αφού η τράπεζα σε αυτόν τον αριθμό προπληρωμένης έχει δώσει τα δικά σου στοιχεία ταυτότητας δε θα παίζει πρόβλημα... Αλλιώς θα είχαμε πρόβλημα και στο itunes store που εγώ δεν έχω κανένα...

και εγω σου λεεω οτι την δεχτει την καρτα το συστημα, και μετα σου πει η apple οπως εγινε σε εμενα και στον φιλο πιο πανω στειλε μου σκαναρισμενα τα ενγραφα που να δειχνουν οτι εισαι εσυ ο κατοχος της καρτας, πως θα το αποδειξεις που στην καρτα δεν θα γραφει πανω το ονομα σου?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες