Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Παραγγελια Iphone 4s μεσω Aramex

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
486 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   giari

giari

iPH newbie

• 24 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:41

Απ ότι μου είπαν σε ένα από τα mail και μέσω internet banking μπορεί να γίνει η συναλλαγή αλλά μόνο τηλεφωνικώς... Αφού παίρνεις που παίρνεις τηλ,δεν το ρωτάς αν έχεις τα χρήματα στο λογαριασμό σου;

αν εννοείς να τους βάλεις τα χρήματα σε λογαριασμό μέσο ibank είναι μπλέξιμο γιατί πρέπει να στείλεις έμβασμα και έχει και βαρβάτη χρέωση αν θυμάμαι καλά...

Τελευταία επεξεργασία από: giari, 27/10/2011 - 20:46

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:43

και εγω σου λεεω οτι την δεχτει την καρτα το συστημα, και μετα σου πει η apple οπως εγινε σε εμενα και στον φιλο πιο πανω στειλε μου σκαναρισμενα τα ενγραφα που να δειχνουν οτι εισαι εσυ ο κατοχος της καρτας, πως θα το αποδειξεις που στην καρτα δεν θα γραφει πανω το ονομα σου?

ελα μου ντε!?

#243   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:43

και εγω σου λεεω οτι την δεχτει την καρτα το συστημα, και μετα σου πει η apple οπως εγινε σε εμενα και στον φιλο πιο πανω στειλε μου σκαναρισμενα τα ενγραφα που να δειχνουν οτι εισαι εσυ ο κατοχος της καρτας, πως θα το αποδειξεις που στην καρτα δεν θα γραφει πανω το ονομα σου?

Θα πάρεις ένα παραπάνω χαρτάκι από την τράπεζα, που νομίζω ότι με τόσα που σε έβαλαν να υπογράψεις,αν τα έχεις κρατήσει τους scanάρεις ένα και τέλος.

#244   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:44

αν εννοείς να τους βάλεις τα χρήματα σε λογαριασμό μέσο ibank είναι μπλέξιμο γιατί πρέπει να στείλεις έμβασμα και έχει και μπαρμπάτι χρέωση αν θυμάμαι καλά...

ναι ετσι ειναι, δεν συμφέρει να μεταφερεις λεφτα σε λογαριασμο τραπεζας στο εξωτερικο...

#245   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:44

Θα πάρεις ένα παραπάνω χαρτάκι από την τράπεζα, που νομίζω ότι με τόσα που σε έβαλαν να υπογράψεις,αν τα έχεις κρατήσει τους scanάρεις ένα και τέλος.

οκ δοκιμασε το και πες μας αν πιασει...

#246   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:46

αν εννοείς να τους βάλεις τα χρήματα σε λογαριασμό μέσο ibank είναι μπλέξιμο γιατί πρέπει να στείλεις έμβασμα και έχει και μπαρμπάτι χρέωση αν θυμάμαι καλά...

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά απ ότι μου είχαν πει στην εθνική γίνεται να γίνει η χρέωση σαν σε χρεωστική ή προπληρωμένη απλά φεύγουν κατευθείαν απ τον λογαριασμό σου αντί για κάρτα...

#247   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:49

οκ δοκιμασε το και πες μας αν πιασει...

Αν δεν το βρει ο άλλος στα apple stores και η τιμή δε συμφέρει εδώ θα το δοκιμάσω. Αλλά αν είναι 659 η τιμή του και είναι εδώ τέλος Νοέμβρη δε θα μπορώ να περιμένω άλλες 3 εβδομάδες... Δώρο για τη γιορτή μου ειναι :P

#248   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:54

Αν δεν το βρει ο άλλος στα apple stores και η τιμή δε συμφέρει εδώ θα το δοκιμάσω. Αλλά αν είναι 659 η τιμή του και είναι εδώ τέλος Νοέμβρη δε θα μπορώ να περιμένω άλλες 3 εβδομάδες... Δώρο για τη γιορτή μου ειναι :P

Αν το κανεις παραγγελια σημερα θα το εχεις σε 2 εβδομαδες, με τελικη τιμη 611 ευρω... γιατι να περιμενεις να το παρεις απο εδω οταν βγει στα 650? Ασε που στην αρχη θα γινεται οπως παντα χαμος, θα υπαρχουν λιστες αναμονης και οι εταιριες θα κοιτανε πρωτα να τα δινουν σε συμβολαια και στο τελος σκετες συσκευες. οποτε υπαρχει κινδυνος να το εχεις καλα χριστουγεννα...

Τελευταία επεξεργασία από: ababapanos, 27/10/2011 - 20:56

#249   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:56

Αχ σε αυτο εχει απολυτο δικιο συμφερει και απο οικονομιης αποψης και χρονικως! το θεμα ειναι πως πολυ δεν ειναι και τοσο εξοικειομενοι κε αγορες τετοιου ειδουσ του στυλ παρτο απο εκει στειλτο εκει μετα αποστολη σε εσενα! ουφ!

#250   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 20:58

Αν το κανεις παραγγελια σημερα θα το εχεις σε 2 εβδομαδες, με τελικη τιμη 611 ευρω... γιατι να περιμενεις να το παρεις απο εδω οταν βγει στα 650? Ασε που στην αρχη θα γινεται οπως παντα χαμος, θα υπαρχουν λιστες αναμονης και οι εταιριες θα κοιτανε πρωτα να τα δινουν σε συμβολαια και στο τελος σκετες συσκευες. οποτε υπαρχει κινδυνος να το εχεις καλα χριστουγεννα...

Αν το βρει όμως ο φίλος μου θα το έχω με 575 άσε που δεν έχω καμία όρεξη να μου έρθει στραπατσαρισμένο και να τρέχω.. το Vaio έκανε 2 μήνες να έρθει μέχρι να βρουν ότι δεν έφταιγα εγώ,τώρα αν γίνει κάτι η apple θα τα ρίχνει σε μένα και στην aramex και η aramex στην apple και τη μεταφορική της. No thanks δεν τα ξαναπερνάω,προτιμώ 50 ευρώ παραπάνω...

#251   giari

giari

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 21:03

στο mail που σου στέλνει η apple σου ζητάει απόδειξη λογαριασμού και σου λέει ότι μπορείς να σβήσεις από αυτό που θα τις στείλεις ότι νομίζεις ότι είναι προσωπικό και δεν αφορά την συναλλαγή, οποτε πάρε το καταθετήριο που έβαλες τα χρήματα στην προπληρωμένη σβήνεις την διεύθυνση και ότι άλλο νομίζεις και το στέλνεις και έχουν και την υπογραφή σου !!!

#252   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 21:04

Αχ σε αυτο εχει απολυτο δικιο συμφερει και απο οικονομιης αποψης και χρονικως! το θεμα ειναι πως πολυ δεν ειναι και τοσο εξοικειομενοι κε αγορες τετοιου ειδουσ του στυλ παρτο απο εκει στειλτο εκει μετα αποστολη σε εσενα! ουφ!

κοιτα προκειται για τοσο μεγαλες εταιριες οπως η apple και η aramex , δεν υπαρχει θεμα να σε κοροιδεψει καμια απο τις δυο η να σου φανε τα χρηματα σου

οσο για αυτο που λεει η κατια, γνωριζω οτι η apple αποστελει παρα πολυ καλα συσκευασμενα τα προιοντα της, το κουτι του iphone το συσκευαζει μεσα σε αλλο κουτι και το ασφαλιζει με προστατευτικο φελιζολ με φυσαλιδες αερα. Θα πρεπει να προσπαθησει παρα πολυ η aramex για να το φερει σε σενα σπασμενο, θα πρεπει η να ειναι πολυ μ@l@κες η να το ριξουν απο τον δευτερο οροφο καμιας πολυκατοικιας και παλι παιζεται ...

Τελευταία επεξεργασία από: ababapanos, 27/10/2011 - 21:05

#253   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 21:06

Ένα σου λέω UPS και DHL μου έκαναν τη νίλα με το Vaio. Αν θες σε pm να σου πω και λεπτομέριες... Γι αυτό όποια και να είναι η εταιρεία αν ο άλλος είναι άσχετος... Α ναι και η Sony μου έλεγε να πληρώσω 880 ευρώ για μια οθόνη γιατί λέει εγώ είχα κανει τη ζημιά.

Τελευταία επεξεργασία από: katya, 27/10/2011 - 21:08

#254   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 21:29

Ένα σου λέω UPS και DHL μου έκαναν τη νίλα με το Vaio. Αν θες σε pm να σου πω και λεπτομέριες... Γι αυτό όποια και να είναι η εταιρεία αν ο άλλος είναι άσχετος... Α ναι και η Sony μου έλεγε να πληρώσω 880 ευρώ για μια οθόνη γιατί λέει εγώ είχα κανει τη ζημιά.

ενταξει ειχες μια πολυ κακη εμπειρια και το καταλαβαινω αυτο, αλλα η δικη σου περιπτωση ειναι λιγο διαφορετικη... Πρωτον ειχες να κανεις με ενα λαπτοπ το οποιο ειναι πολυ πιο ευκολο να παθει ζημια σε μια πτωση ιδικα αν δεν ειναι καλα συσκευασμενο.

Επισης δοκιμασε να ριξεις κατω ενα πακετο που εχει βαρος 4-5 κιλα και ενα πακετο που ζυγιζει γυρω στα 300-400 γραμμαρια.... την ιδια ζημια θα παθουν? και οπως σου ειπα τα iphone η apple τα συσκευαζει και σε αλλο κουτι και τους βαζει προστατευτικα γιαυτο ακριβως τον λογο...

Παντως αν δεν βαριεσαι θα ηθελα πολυ σε ενα πμ αν θες και εσυ, να μου γραψεις την ιστορια σου με το vaio και τι ακριβως εγινε...

#255   johnred7

johnred7

iPH newbie

• 37 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 27/10/2011 - 21:50

καλησπερα και απο μενα... εκανα τα βηματα οπως εγραψε ο spacegucci αλλα στην καταχωρηση της καρτας(alpha bank visa χρεωστικη , τη χρησιμοποιω στο paypal) μου ζηταει promotion code και δεν κανει submit...τι κανω λαθος? ευχαριστω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες