Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Παραγγελια Iphone 4s μεσω Aramex

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
486 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#346   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/11/2011 - 17:02

Gravis.de και στέλνουν Ελλάδα αλλα εμένα το δικο μου μου το έστειλε ο Αδερφος μου αγοράς νέο απο το apple store φρανκφουρτης!

τα μεταφορικα απο γερμανια ποσο πηγαν? εμενα με αραμεξ για 2 iphone 4s βγηκαν 14 ευρω + 33 η εγγραφη , συννολο 47 ευρω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#347   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2011 - 17:03

Κάτι τελευταιο δεν σε πρηζω αλλο.αποδειξη κανονικα μεσα apple store ε;

ναι κανονικα αποδειξη απο apple store

Τελευταία επεξεργασία από: ababapanos, 06/11/2011 - 17:03

#348   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 06/11/2011 - 17:08

Δεν πρέπει να το εχει το gravis αν ξέρεις γερμανικά δες κι εσύ.

Αναρτημένη εικόνα

#349   giannos92

giannos92

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2011 - 17:09

Μια λιγο off topic ερωτηση παιδια, .αυριο θα στιλω χρηματα στην αγγλια σε φιλο για το 4s . . Υπαρχουνε διαθεσιμα γενικα στην αγορα η δεν υπαρχει περιπτωση να του δωσουνε;

#350   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2011 - 17:10

δεν υπαρχουν διαθεσιμα ακομα... εχουν αναμονη 1-2 εβδομαδες με παραγγελια

#351   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2011 - 17:11

Αυτό είναι για ονλαιν μάλλον.Αν προπαραγγείλεις και στηθείς στην ουρά παίζει να σου δώσουν.Στο λέω με επιφύλαξη δεν ξέρω σίγουρα.

Αναρτημένη εικόνα

#352   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2011 - 11:27

πρωι πρωι τα εφεραν σημερα! ολα οκ! και αψογα συσκευασμενα απο την apple και την aramex!

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: ababapanos, 07/11/2011 - 11:27

#353   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2011 - 11:33

Καλορίζικα αρχηγέ και καλοδούλευτα.Πότε τα είχες παραγγείλει μου ξαναλές μια ημερομηνία;Το είχες πει αλλά δε θυμάμαι.Σκέφτομαι σοβαρά να κάνω την κίνηση.Ευχαριστώ προκαταβολικά

Αναρτημένη εικόνα

#354   Slaughter

Slaughter

iPH Addict

• 879 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 07/11/2011 - 11:36

Μια λιγο off topic ερωτηση παιδια, .αυριο θα στιλω χρηματα στην αγγλια σε φιλο για το 4s . . Υπαρχουνε διαθεσιμα γενικα στην αγορα η δεν υπαρχει περιπτωση να του δωσουνε;

για να το αγοράσεις από κάποιο apple store θα πρέπει να μπεις στο ακόλουθο λίνκ (αυτό είναι για το UK Store) και να κάνεις κράτηση να το παραλάβεις την επόμενη ημέρα από το apple store της επιλογής σου. Πρέπει να μπεις μετά της 9 local time και να πας να το πάρεις την επόμενη μέχρι της 12 το μεσημέρι. Έτσι έκανα εγώ κ το πήρα από το apple store στη Γαλλία. Είχε μια ουρά αλλά αρκετά μικρή.

#355   Slaughter

Slaughter

iPH Addict

• 879 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 07/11/2011 - 11:37

πρωι πρωι τα εφεραν σημερα! ολα οκ! και αψογα συσκευασμενα απο την apple και την aramex!

πολύ μεγάλα κουτιά έχουνε. Το δικό μου ήτανε στο 1/3 από αυτά. ίσως λόγο του UK Power Adapter.

#356   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2011 - 11:40

Δε νομίζω λόγω adapter πόσο πιο μεγάλος είναι σιγά.Απλά έχει διαφορά η συσκευασία.Καλύτερα να σου πω πιο μεγάλη για να είναι πιο ασφαλές αν πέσει τίποτα βαρύ πάνω του.

Αναρτημένη εικόνα

#357   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2011 - 11:54

Καλορίζικα αρχηγέ και καλοδούλευτα.Πότε τα είχες παραγγείλει μου ξαναλές μια ημερομηνία;Το είχες πει αλλά δε θυμάμαι.Σκέφτομαι σοβαρά να κάνω την κίνηση.Ευχαριστώ προκαταβολικά

18/10 ειχα κανει την παραγγελια. Η μεγαλη αναμονη ηταν μεχρι να τα στειλει η apple, γιατι απο Αγγλια για Ελλαδα εκαναν πραγματικα να ερθουν μονο 2 ημερες

#358   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 07/11/2011 - 11:56

Καταρχάς με 'γειά στον ababapanos!!!!!! Και στα δικά μας!
Για να το πάρεις από Αγγλία πρέπει να το κάνεις παραγγελία μέχρι Uk apple store μέγιστος χρόνος παράδοσης 2 εβδομάδες (αν βάλεις Τ.Κ. θα σου βγάλει delivery dates.
Η άλλη επιλογή είναι να στήνεσαι κάθε βράδυ από τις 11 παρα 5 ώρα Ελλάδας στο link http://www.apple.com/uk/retail/ και προσπαθείς να βρεις το iPhone που θες. Αλλά επειδή τα 16άρια έχουν τεράστια έλλειψη στα περισσότερα μαγαζιά ή δε στα βγάζει καν επιλογή ή ελάχιστα και αν προλάβεις. Επίσης ένα θέμα είναι ότι ο φίλος σου για να το πάρει πρέπει να στηθεί και να είναι μέσα στο μαγαζί την ώρα που θα βάλεις αλλιώς χάνει το reservation.
Προσωπικά μου φαίνεται άσχημο να αγγαρέψεις τόοοοσο πολύ τον φίλο σου,ειδικά αν έχει και άλλα πράγματα να κάνει (πχ σχολή).

#359   themdro

themdro

iPH User

• 182 μηνύματα
  • Twitter:@th3m
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 07/11/2011 - 11:59

Παιδιά για εσας που παραλάβατε τα 4s, σε περιοχές με χαμηλό 3G σήμα πως τα πάει? Φίλου που του ήρθε λίγες μέρες πριν (μέσω aramex και αυτός), έχει μεγάλο θέμα με το σήμα. Προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει το 3g ακόμα και αν έχει μια ή καμια παύλα και πολλές φορές αντί να πάει κατευθείαν σε edge χάνει τελείως το σήμα και πάει σε no service.
Έχει κανείς άλλος τέτοια θέματα?

#360   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2011 - 12:21

Παιδιά για εσας που παραλάβατε τα 4s, σε περιοχές με χαμηλό 3G σήμα πως τα πάει? Φίλου που του ήρθε λίγες μέρες πριν (μέσω aramex και αυτός), έχει μεγάλο θέμα με το σήμα. Προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει το 3g ακόμα και αν έχει μια ή καμια παύλα και πολλές φορές αντί να πάει κατευθείαν σε edge χάνει τελείως το σήμα και πάει σε no service.
Έχει κανείς άλλος τέτοια θέματα?

δεν κανει κατι τετοιο σε εμενα μεχρι τωρα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;