Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Παραγγελια Iphone 4s μεσω Aramex

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
486 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#391   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/11/2011 - 19:11

Στο track trace λεει τα εξής παρακάτω:

4 Νοεμβρίου 2011 1:20:54 μ.μ. GMT+02:00 ` ` ` `
`
ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Αντικείμενα σε Συσκευασία

4 Νοεμβρίου 2011 11:42:44 μ.μ. GMT+02:00 ` ` ` `
`
ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Αποστολή Συσκευασίας

7 Νοεμβρίου 2011 12:50:33 π.μ. GMT+02:00 ` ` ` `
`
Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

7 Νοεμβρίου 2011 2:24:25 π.μ. GMT+02:00 ` ` ` `
`
Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αποστολή Συσκευασίας

7 Νοεμβρίου 2011 6:26:01 π.μ. GMT+02:00 ` ` ` `
`
ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΚΗΣ

Παραλαβή Συσκευασίας

7 Νοεμβρίου 2011 6:39:27 π.μ. GMT+02:00 ` ` ` `
`
ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΚΗΣ

7 Νοεμβρίου 2011 8:37:45 π.μ. GMT+02:00 ` ` ` `
`
ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΚΗΣ

Προς Επίδοση
Περιττό να πω πως στο track trace της Γερμανίας μου λεει απο τις 31.10 πως έφτασε στον αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος! Εδω πηρα τήλ στο ταχυδρομιο Ευοσμου ο υπάλληλος με ειπε πως δεν πήγε κάτι εκει! Στα ΕΛΤΑ ταχυμεταφορες πως δεν ειναι σε αυτους και στο κ.διανομης δυτικής Θεσσαλονίκης πως ΔΕΝ ειναι ούτε εκει! Και ταχυδρομος δ ε ν ήρθε! ΠΑΡΑΝΟΜΟ! Ύστερα τρελλενονται οταν τους λένε για μειώσεις! Τεσπα! Κανεις καμία ιδέα?

φιλε εβγαλες καμια ακρη τελικα?
το δεμα σου ειναι ασφαλησμενο στα 650 ευρω δεν μου ειχες πει?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#392   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 07/11/2011 - 20:10

Ναι ασφαλισμενο ειναι και μαλλον χάθηκε!

#393   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2011 - 20:14

Ναι ασφαλισμενο ειναι και μαλλον χάθηκε!

τι να πω... γιαυτο και εγω δεν το εμπιστευομαι το ταχυδρομιο και το πηρα μεσο aramex....

αλλα μην βιαζεσαι να πεις οτι χαθηκε απο την στιγμη που σου σταλθηκε συστημενο και ασφαλεισμενο και εχεις και tracking number.
περιμενε μεχρι αυριο και ξανα παρε τους τηλεφωνο. η ακομα καλυτερα πηγενε απο εκει και κανε τους φασαρια. Το δεμα σιγουρα δεν χαθηκε. Μαλον καποιος το βουτηξε

#394   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2011 - 20:16

Δεν χάθηκε. Τα δέματα απλώς που περνούν τελωνείο κάνουν 4-5 ημέρες παραπάνω. Προσωπική εμπειρία.

#395   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2011 - 20:18

σιγουρα δεν του περασε απο τελωνειο του φιλου. μην λεμε οτι νανε... απο γερμανια του το στειλανε

#396   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2011 - 20:24

Δεν χάθηκε. Τα δέματα απλώς που περνούν τελωνείο κάνουν 4-5 ημέρες παραπάνω. Προσωπική εμπειρία.

ΔΕΝ περνάει τελωνείο! Το θέμα ειναι πως οταν πηρα σημερα τήλ στο ταχυδρομειο της περιοχής μου μου έκαναν και ναζακια! Και που να ψάχνω τωρα! Και θα σε ερθει! Και περίμενε καμία βδομαδα! Αύριο θα πάω απο κοντα να με γνωρίσουμε καλα! Είμαι μες στα νεύρα! Ειναι απιστευτοι καραγκιοζηδες!

#397   mazlou

mazlou

iPH Enthousiast

• 401 μηνύματα
  • GameCenter:mazlou

Δημοσίευση 07/11/2011 - 20:26

Ελλαδιστάν είμαστε και θα είμαστε!

#398   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 07/11/2011 - 20:26

Δεν θέλω να σε αγχώσω φίλε μου αλλά καλύτερα πήγαινε αύριο κιόλας ταχυδρομείο,εφόσον είναι ασφαλισμένο πρέπει να δεις τι θα κάνεις.Γιατί αν αργήσεις ντάξει δε θα χάσεις τα λεφτά αλλά το θέμα είναι πότε θα τα πάρεις.
Κινήσου γρήγορα για να μην μπορούνε να σου πούνε τίποτα.Κι αν πας εκεί και σου πουν το οτιδήποτε δεν ξέρω να τους ζητήσεις να στο δώσουν και εγγράφως με σφραγίδες και τα πάντα μη σου λένε μετά μαλακίες.
Είχα χάσει έτσι δέμα από ebay.Είχα παραγγείλει ένα φορτιστή γύρω στα 5-6 ευρώ και κάπου χάθηκε δεν ξέρω και τα λεφτά μου τα δωσαν μετά από κανά 2 μήνες.Ντάξει το ποσό δεν ήταν μεγάλο αλλά είναι ένα δείγμα.

Αναρτημένη εικόνα

#399   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2011 - 20:27

δυστηχως τα Ελληνικα ταχυδρομεια ειναι της πλακας. το πιθανοτερο ειναι οτι δεν χαθηκε απλα θα στο φερουν οποτε θελουν αυτοι

#400   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 07/11/2011 - 20:54

ΔΕΝ περνάει τελωνείο! Το θέμα ειναι πως οταν πηρα σημερα τήλ στο ταχυδρομειο της περιοχής μου μου έκαναν και ναζακια! Και που να ψάχνω τωρα! Και θα σε ερθει! Και περίμενε καμία βδομαδα! Αύριο θα πάω απο κοντα να με γνωρίσουμε καλα! Είμαι μες στα νεύρα! Ειναι απιστευτοι καραγκιοζηδες!

Πήγαινε φώναξε και θα δεις πως θα στο φέρουν. Είχα πάει κι εγώ για ένα έγγραφο απ τη σχολή μου που μου είχαν στείλει και ούτε καν σηκώθηκε από την καρέκλα η άλλη να πάει να κοιτάξει και μου είπε "δεν έχουμε λάβει τίποτα", της έδειξα το ειδοποιητήριο και μου έλεγε το έχει πάρει μαζί ο ταχυδρόμος (ενώ εγώ είχα πάρει τηλ την προηγούμενη μέρα ότι θα πάω εκεί αυτοπροσώπως αφού ο μ@λ@κας δεν χτύπησε καν κουδούνι!!!). Άρχισα να της φωνάζω ότι είναι πολύ σημαντικό έγγραφο και ότι αν χάσω τη μεταγγραφή μου (γιατί γι αυτό ήταν) θα μου πληρώνει αυτή τα 900 ευρώ το μήνα κτλ,πήγε μέσα για 1 λεπτό και μου το έφερε. Τα υπόλοιπα προφανώς ήρθαν με ACS και πλήρωσα 13 ευρώ αλλά ήμουν ήσυχη...

#401   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2011 - 20:58

Πήγαινε φώναξε και θα δεις πως θα στο φέρουν. Είχα πάει κι εγώ για ένα έγγραφο απ τη σχολή μου που μου είχαν στείλει και ούτε καν σηκώθηκε από την καρέκλα η άλλη να πάει να κοιτάξει και μου είπε "δεν έχουμε λάβει τίποτα", της έδειξα το ειδοποιητήριο και μου έλεγε το έχει πάρει μαζί ο ταχυδρόμος (ενώ εγώ είχα πάρει τηλ την προηγούμενη μέρα ότι θα πάω εκεί αυτοπροσώπως αφού ο μ@λ@κας δεν χτύπησε καν κουδούνι!!!). Άρχισα να της φωνάζω ότι είναι πολύ σημαντικό έγγραφο και ότι αν χάσω τη μεταγγραφή μου (γιατί γι αυτό ήταν) θα μου πληρώνει αυτή τα 900 ευρώ το μήνα κτλ,πήγε μέσα για 1 λεπτό και μου το έφερε. Τα υπόλοιπα προφανώς ήρθαν με ACS και πλήρωσα 13 ευρώ αλλά ήμουν ήσυχη...

Πιστεψε με αύριο πρωι στο ταχυδρομειο της γειτονιάς μου θα εχουμε σόου! Δεν γίνεται να με κοροϊδεύουν έτσι το κόσμο! Που στο φιναλε φιναλε εμείς τους πληρωνουμε! Ασε που εσενα περασε ο μλκς σε εμένα που σημερα απλα ΔΕΝ περασε καν ο ταχυδρομος!

Τελευταία επεξεργασία από: pontiaras, 07/11/2011 - 21:00

#402   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 07/11/2011 - 21:00

Πιστεψε με αύριο πρωι στο ταχυδρομειο της γειτονιάς μου θα εχουμε σόου! Δεν γίνεται να με κοροϊδεύουν έτσι το κόσμο! Που στο φιναλε φιναλε εμείς τους πληρωνουμε!

Τι λες τώρα,αφού είναι τα ζώα μου αργά εκει μέσα. Σε μια κοπέλα που είχε πάρει κάτι ρούχα ή παπούτσια από online store είχαν πάει και είχαν παρατήσει το δέμα έτσι στην αυλή. Δεν ήταν βέβαια πολυκατοικία αλλά 2όροφο αλλά και πάλι δε δικαιολογούνται...

#403   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2011 - 21:02

Τι λες τώρα,αφού είναι τα ζώα μου αργά εκει μέσα. Σε μια κοπέλα που είχε πάρει κάτι ρούχα ή παπούτσια από online store είχαν πάει και είχαν παρατήσει το δέμα έτσι στην αυλή. Δεν ήταν βέβαια πολυκατοικία αλλά 2όροφο αλλά και πάλι δε δικαιολογούνται...

Το μονο που σκεφτομε ειναι μην τυχόν το εχει βουτηξει κανας μλκς!

#404   mazlou

mazlou

iPH Enthousiast

• 401 μηνύματα
  • GameCenter:mazlou

Δημοσίευση 07/11/2011 - 21:04

Το μονο που σκεφτομε ειναι μην τυχόν το εχει βουτηξει κανας μλκς!

Τόσο ξεφτίλα ρε φίλε?Είναι δυνατόν?

#405   angelosath

angelosath

iPH newbie

• 95 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/11/2011 - 21:05

Μαλλον ειναι το ταχυδρομειο της περιοχης σου...
Εδω και χρονια παραγγελνω καλαμια και μηχανακια ψαρεματος απο ιαπωνια και ποτε δεν ειχα προβλημα με το ταχυδρομειο. Και μιλαμε για αντικειμενα ισης και μεγαλυτερης αξιας με το Iphone

Πηγαινε μια βολτα για καλο και για κακο, αλλα μην ανησυχεις, το πιο πιθανο, να στο φερουν και αυριο

Τελευταία επεξεργασία από: angelosath, 07/11/2011 - 21:06

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23