Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Παραγγελια Iphone 4s μεσω Aramex

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
486 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#436   AKITA

AKITA

iPH newbie

• 47 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 22/10/2012 - 14:27

πήγαινε εδώ

και εσύ ακολούθα το λίνκ που έδωσα...

Το link που μου εδωσες ειναι η αρχικη σελιδα του shop and ship το θεμα ειναι οτι ο λογαριασμος ειναι inactive και δεν μπορω να δω πουθενα το uk address

επεισεις μου δινει ενα λινκ για να κανω activate το ακολουθω και μου βγαζει μια φορμα για να κανω request .Request για ποιο πραγμα ομως.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#437   petros29

petros29

iPH Hero

• 4.323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 22/10/2012 - 14:29

Το link που μου εδωσες ειναι η αρχικη σελιδα του shop and ship το θεμα ειναι οτι ο λογαριασμος ειναι inactive και δεν μπορω να δω πουθενα το uk address

επεισεις μου δινει ενα λινκ για να κανω activate το ακολουθω και μου βγαζει μια φορμα για να κανω request .Request για ποιο πραγμα ομως.

φίλε μου όταν έκανες εγγραφή στην aramex έβαλες ένα μαιλ και ένα κωδικό, βάλτα στη σελίδα που δίνω και θα συνδεθείς στο λογαριασμό σου, τουλάχιστον εγώ πριν ένα χρόνο έτσι είχα κάνει. Απο εκεί θα δείς τις 3 διευθύνσεις σου...

#438   AKITA

AKITA

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2012 - 14:36

φίλε μου όταν έκανες εγγραφή στην aramex έβαλες ένα μαιλ και ένα κωδικό, βάλτα στη σελίδα που δίνω και θα συνδεθείς στο λογαριασμό σου, τουλάχιστον εγώ πριν ένα χρόνο έτσι είχα κάνει. Απο εκεί θα δείς τις 3 διευθύνσεις σου...

καταρχας ευχαριστω για το χρονο σου...αυτο κανω που αναφερεις μπενω στο shop and ship κανω login αλλα ειναι inactive.ουτε διευθηνσεις βλεπω

Θυμασε αν ειχες στηλει αντιγραφο πιστωτικης ?μηπως εκει ειναι το κολιμα?

#439   petros29

petros29

iPH Hero

• 4.323 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2012 - 14:36

καταρχας ευχαριστω για το χρονο σου...αυτο κανω που αναφερεις μπενω στο shop and ship κανω login αλλα ειναι inactive.ουτε διευθηνσεις βλεπω

πάρε ένα τηλ εδώ (210) 4851200 και πές τους το πρόβλημα σου, η aramex ελλάδα συνεργάζεται με Γενική ταχυδρομική, πές τους οτι έχεις πρόβλημα με το λογαριασμό σου της shop and ship και θα το κοιτάξουν, παίξτο άσχετος γιατί είναι λίγο μακάκας ο υπάλληλος εκεί...Και προσοχή στις αγορες απο Αμέρικα, έχω φάει ένα παλούκι και ξέρω...

#440   AKITA

AKITA

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2012 - 14:41

πάρε ένα τηλ εδώ (210) 4851200 και πές τους το πρόβλημα σου, η aramex ελλάδα συνεργάζεται με Γενική ταχυδρομική, πές τους οτι έχεις πρόβλημα με το λογαριασμό σου της shop and ship και θα το κοιτάξουν, παίξτο άσχετος γιατί είναι λίγο μακάκας ο υπάλληλος εκεί...Και προσοχή στις αγορες απο Αμέρικα, έχω φάει ένα παλούκι και ξέρω...

φιλε ευχαριστω θα τους παρω τωρα ειναι μεχρι τις 6 .Η αγορα θα γινει απο αγγλια

Τελευταία επεξεργασία από: AKITA, 22/10/2012 - 14:41

#441   AKITA

AKITA

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2012 - 15:03

]πηρα τηλ και μου ειπαν οτι θελει ενα 24 ωρο περιπου αρα θα περιμενω γιατι το εκανα χθες κατα της 12 το βραδυ .Ευχαριστω

#442   AKITA

AKITA

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2012 - 17:19

Ρε παιδια μια ερωτηση.Στο billing address που βαζεις στο Apple store(εκει που σου ζηταει και αριθμο ποιστοτικης) θα βαλω το στοιχεια που πηρα απο την aramex?η θα βαλω κανονικα τα στοιχεια της πιστωτικης?.

#443   petros29

petros29

iPH Hero

• 4.323 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2012 - 17:28

Τα στοιχεία που θα σου δώσει η Aramex θα βάλεις, σαν διεύθυνση αποστολής τουλάχιστον, τώρα για πιστωτική δε ξέρω πως γίνεται, αλλα απο προηγούμενους χρήστες που έκαναν αγορά απο Apple μέσω aramex δε νομίζω να είχαν πρόβλημα επειδή η κάρτα ήταν ελληνική.

#444   AKITA

AKITA

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2012 - 17:29

οκ θα βαλω της καρτας το πολλη πολλη να φαω ακυρο...αν και δεν το κοβω....

#445   AKITA

AKITA

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2012 - 18:04

Σας παρακαλω οποιος εκανε αγορα απο ελλαδα μεσω apple store αγγλιας να μου πει εβαλε στο παρακατω πεδιο.
Αναρτημένη εικόνα
εκει πρεπει να βαλεις ταχυδρομικο κωδικα αλλα δεν τον περνει και δεν εχει για GRECE στο ποιο κατω πεδιο

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: AKITA, 22/10/2012 - 18:08

#446   petros29

petros29

iPH Hero

• 4.323 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2012 - 18:10

Σας παρακαλω οποιος εκανε αγορα απο ελλαδα μεσω apple store αγγλιας να μου πει εβαλε στο παρακατω πεδιο.
Αναρτημένη εικόνα
εκει πρεπει να βαλεις ταχυδρομικο κωδικα αλλα δεν τον περνει και δεν εχει για GRECE στο ποιο κατω πεδιο

ρε παλικάρι μου, εκεί θα βάλεις τη διεύθυνση απο την aramex υποτίθεται πως είσαι αγγλία, πώς είναι δυνατόν να βάλεις τον ελληνικό ΤΚ?

Η διεύθυνση που θα πάρεις απο aramex είναι κάπως έτσι
Petros χχχχχχχ
ATH χχχ
Aramex House Old Bath Road Colnbrook
Slough, Berkshire SL3 0NS England
Tel: 01753-210399
και αυτός θα είναι ο ΤΚ SL3 0NS

Τελευταία επεξεργασία από: petros29, 22/10/2012 - 18:11

#447   AKITA

AKITA

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2012 - 18:13

ΤΟ ξερω σε εχω πριξει...αλλα αυτα τα πεδια ειναι το Billing Address γιαυτο ρωτησα ποια στοιχεια πρεπει να βαλω

#448   petros29

petros29

iPH Hero

• 4.323 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2012 - 18:15

ΤΟ ξερω σε εχω πριξει...αλλα αυτα τα πεδια ειναι το Billing Address γιαυτο ρωτησα ποια στοιχεια πρεπει να βαλω

εννοείται πως θα βάλεις τη διεύθυνση αγγλίας, αμα ήταν να βάλεις τα ελληνικά τότε δε θα χρειαζόταν η aramex

#449   AKITA

AKITA

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2012 - 18:30

και παλλη ευχαριστω η παραγγελια εγινε υπομονη κανα μηνα τωρα...

#450   petros29

petros29

iPH Hero

• 4.323 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2012 - 18:41

και παλλη ευχαριστω η παραγγελια εγινε υπομονη κανα μηνα τωρα...

άντε με το καλό όλα καλά να πάνε, να ξέρεις ότι όταν θα πάει το τηλ στο λογαριασμό σου, θα σου έρθει ένα μαιλ που θα σε πληροφορεί ότι ήρθε κλπ,κλπ και μετα απο 5-6 μέρες θα σε πάρουν τηλ απο τη Γενική ταχυδρομική να πάς να παραλάβεις με κόστος γύρω στα 8,60 πλέον σου δύνεται η δυνατότητα να ασφαλίσεις τα πακέτα που παραλαμβάνεις, οπότε καλό είναι να τσεκάρεις αυτή την επιλογή, (έχει χρέωση) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες