Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S Review

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
252 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   jon7

jon7

iPH Member

• 202 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 23/11/2011 - 15:47

Εγω παντως του ειπα οτι ειναι ανεπιτρεπτο να δινουν παλιες σιμ και οτι η κοσμοτε εδω και καιρο δινει μονο 128αρες απο οτι εμαθα, για βονταφον δεν ξερω τι δινει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 23/11/2011 - 15:52

Εγω παντως του ειπα οτι ειναι ανεπιτρεπτο να δινουν παλιες σιμ και οτι η κοσμοτε εδω και καιρο δινει μονο 128αρες απο οτι εμαθα, για βονταφον δεν ξερω τι δινει.

Tης βοντα είναι 128 αλλά δεν το λεει πάνω στη μικροσίμ, μολις την έβγαλα και κοίταξα.

Ξέρετε τι με χαλάει?

1. Που δεν γράφει μοντέλο απο πίσω το Iphone (ξανασυζητημένο)

2. Που γράφει Αssembled in China στο πίσω καπάκι.

Ελεος.
Whatsapp doc?

#168   paris18m

paris18m

iPH newbie

• 91 μηνύματα
  • Twitter:@unitedworx
  • GameCenter:Paris.P.

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:49

έτσι γραφει σε όλα τα προιοντα της Apple "Designed by Apple in California Assembled in China"

το μοντέλο το γράφει! είναι A1387! :) πρέπει και καλά να γράφει 4S στο πίσω μέρος... ποιος ο λόγος?

το ίδιο και δε όλα τα προϊόντα της Apple, αν θες να δεις πραγματικά τι χρονια βγήκε η κάτι από το model number θα το δεις.

και εμένα από Κύπρο 2143123 χρονών είναι η σιμ μου, μάλιστα κομμένη με το ψαλίδι σε μικρή και κανένα πρόβλημα με το σήμα

#169   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 16:52

έτσι γραφει σε όλα τα προιοντα της Apple "Designed by Apple in California Assembled in China"

το μοντέλο το γράφει! είναι A1387! :) πρέπει και καλά να γράφει 4S στο πίσω μέρος... ποιος ο λόγος?

το ίδιο και δε όλα τα προϊόντα της Apple, αν θες να δεις πραγματικά τι χρονια βγήκε η κάτι από το model number θα το δεις.

και εμένα από Κύπρο 2143123 χρονών είναι η σιμ μου, μάλιστα κομμένη με το ψαλίδι σε μικρή και κανένα πρόβλημα με το σήμα

Ετσι, γιατι γουστάρω να δω το μοντέλο να λέει iphone 4. Τι τους πειράζει , τοσο δύσκολο είναι να το βάλουνε? Στη Mercedes δηλαδή δε λέει απο πίσω τί μοντέλο είναι? Λέει απλά Mercedes σκέτο?

Και κακώς που λέει Assembled in China.

Made in China σημαίνει αυτό απλα με λίγο πιο τακτ.
Whatsapp doc?

#170   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 23/11/2011 - 17:04

Το ότι δε γράφει το μοντέλο είναι βλακία αλλά η κίνα τι σε πειράζει;Δλδ τι να έγραφε αφού το εργοστάσιο είναι στην Κίνα;Τι διαφορά σαν κράτος έχει η Κίνα από την Αμερική πιστεύεις;

Αναρτημένη εικόνα

#171   paris18m

paris18m

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 18:09

1.35 δισεκατομμύρια Κινέζοι εναντίον 309 εκατομμύρια Αμερικάνων

σύμφωνα με τον Σιρι! :)

#172   masteras

masteras

iPH User

• 183 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 23/11/2011 - 18:22

που το γνωριζεις οτι εχει 128 η Vodafone?

#173   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 25/11/2011 - 02:00

Δεν μου λέτε.. οι micro sim της vodafone που έδιναν πέρσι με το iphone 4 τι sim είναι?

Εγώ πάντως φέτος που ανανέωσα δεν μου έδωσαν καινούρια sim .. μου είπαν αφού έχω ήδη micro sim από iphone 4 είναι μια χαρά δεν είναι ανάγκη να αλλάξω.. αν και νόμιζα ότι κάθε χρόνο σου δίνουν και καινούρια sim..

#174   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 25/11/2011 - 02:04

Ετσι, γιατι γουστάρω να δω το μοντέλο να λέει iphone 4. Τι τους πειράζει , τοσο δύσκολο είναι να το βάλουνε? Στη Mercedes δηλαδή δε λέει απο πίσω τί μοντέλο είναι? Λέει απλά Mercedes σκέτο?

Εμένα πάντως μου αρέσει καλύτερα έτσι που δεν γράφει iphone 4s .. oύτε καν α νείναι 16,32 ή 64gb.. Περιττό μου φαίνεται και με χαλάει κάπως... δεν ξέρω πως να το πω :P

όσο για το assembled in China σε όλα τα προιόντα apple το γράφει.. ό,τι προιον έχω σπίτι μου της apple (από φορτιστή για επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, magic mouse , remote control μέχρι iphone, macbook pro όλα γράφουν designed by apple in california ... assembled/made in China

#175   paris18m

paris18m

iPH newbie

• 91 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2011 - 09:13

άντε πάλι σε λίγο θα μπορείς να αγοράσεις iPhone 4 με 8 GB που να γράφει Assembled in Brazil! :) από άτι διαβάζω στο ιντερνετ δλδ :)

#176   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2011 - 09:18

Το ότι δε γράφει το μοντέλο είναι βλακία αλλά η κίνα τι σε πειράζει;Δλδ τι να έγραφε αφού το εργοστάσιο είναι στην Κίνα;Τι διαφορά σαν κράτος έχει η Κίνα από την Αμερική πιστεύεις;

Aπλά βγάζει μάτι. Ας το έλεγε απο μέσα :)

Paris, θα το προτιμούσα made in america χαχα!

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 25/11/2011 - 09:19

Whatsapp doc?

#177   nyo77

nyo77

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 25/11/2011 - 10:45

Να δώσω και εγώ τα χαμπέρια μου…
Μετά από 1 χρόνο επίσης με το i4 και 2 εβδομάδες με το i4S έχω να συνοψίσω…
1.Μπαταρία (η μεγάααλη κουβέντα).
Εμφανής η διαφορά από τον προκάτοχο του ακόμα και μετά από την τελευταία αναβάθμιση .Λογικό θεωρώ όταν για παράδειγμα το 3G λειτουργεί ασταμάτητα,
εδώ …Houston we have a problem!!!!
2.Κεραια (Άλο μεγάλο θέμα …)
Εδώ τα πράγματα διορθωθήκαν σημαντικά. Σίγουρα δεν είναι το τέλειο αποτέλεσμα αλλά ποιος είναι τέλειος σε αυτή την ζωή?
3.Επεξεργαστική ισχύ (η ιπποδύναμη κοινός)
Καλά μην περιμένεις να σου σηκωθεί και η τρίχα ,θέλει το χρόνο του ακόμα.
Η δύναμη είναι εκεί απλά πρέπει να του γράψουμε και 10 γραμμές κώδικα για να το ξυπνήσουμε το άτιμο. Σαν γενικότερη αίσθηση θα παρατηρήσεις την διαφορά στο SAFARI και ιδικά στο άνοιγμα εφαρμογών όπως το π.χ. NAVIGON.
4.Siri (μια ιστορία από μόνο του).
Αν δεν το ακούσουμε να μιλά ελληνιστή δεν θα μας κάνει κούκου… όσο έξυπνη τύπισσα και να είναι. Και είναι ,και δυνατότητες έχει και προοπτική για περισσότερα δεν αντιλέγω, αλλά βρε αδελφέ μην μου το διατυμπανίζεις σε χώρες πλην το USA όταν δεν καταλαβαίνει που είναι το elada to eat a dissent stake που λέει και η διαφήμιση !
Αυτά από έμενα, τώρα αν αξίζει την αναβάθμιση φίλοι μου … μόνο αν έχετε τα λεφτά η την καλή επιδότηση η τον καλό φίλο να σας κάνει ένα δωράκι. :rolleyes:
Οι υπόλοιποι καλό θα είναι να περιμένετε, το 4 παραμένει ένα καλό Smart τηλέφωνο.(και με αρκετά καλές και ποιο χρήσιμες ελληνικές φωνητικές εντολές) . ;)

#178   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2011 - 10:50

Αυτό με το σήμα, δεν προλαβαίνεις καν να πεις το Houston we have a problem.

Πέφτει που και που για μερικά δευτερόλεπτα, σπασιμο νευρων.

Δεν το έχει κάνει ευτυχώς ποτε σε τηλεφώνημα (και γενικά μιλάω αρκετά στο τηλέφωνο, οχι ενα λεπτο και κλείνω, οποτε μπορώ να πω οτι τουλαχιστον την ώρα που μιλαγα δεν το χει κανει ποτε).

Το βλέπω μια δυο φορές τη μέρα στο τραπέζι πάνω ξαφνικά εχει πεσει στις μηδέν μπάρες και επανέρχεται.
Whatsapp doc?

#179   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1.058 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 25/11/2011 - 11:14

συγνωμη ρε παιδια που βρηκατε στην cosmote 128? γιατι εγω δεν εχω βρει πουθενα και ουτε τα κεντρικα ξερουν!!!

#180   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/11/2011 - 11:22

συγνωμη ρε παιδια που βρηκατε στην cosmote 128? γιατι εγω δεν εχω βρει πουθενα και ουτε τα κεντρικα ξερουν!!!

Νομιζω οτι η cosmote ειδικα πλεον δινει μονο 128αρες.. Τωρα επειδη μιλαμε για λεπτομερεια δεν ξερω καν αν οι υπαλληλοι θα γνωριζουν περι 64-128 κτλ..
Πηγαινε σε ενα οτεshop και παρε μια...5 ευρω εχει αν δεν κανω λαθος..
Δες αν αναγραφεται το νουμερο επανω (64-128) και τσεκαρε το σημα σου.. αφου εχεις προβλημα αξιζει να το δοκιμασεις για 5 ευρω πριν δωσεις για τυγχων αντικατασταση τη συσκευη σου.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες