Μόνο η μπαταρία θα είναι πρόβλημα, γιατί και τώρα που έχω μονίμως ανοιχτό το 3G (χρειάζομαι ανά πάσα στιγμή να βλέπω τα mails μου κλπ), τα notifications και τα location services πρέπει να το φορτίζω κάθε βραδυ. Άρα όσοι προμηθευτούν το 4S, σε συνδυασμό με την μειωμένη απόδοση μπαταρίας, θα πρέπει να το φορτίζουν αρκετά συχνά.
Εδω και 4 φορτισεις αφηνω και εγω το 3G μονιμα ανοιχτο για να δω περισσοτερο τι γινεται με την μπαταρια.
Χοντρικα να πω οτι μεχρι τωρα και προσπαθωντας να μοιρασω την χρηση κατα τον ιδιο τροπο καθε φορα αυτο που βλεπω ειναι οτι εκει που φορτιζα καθε 2.5 μερες τωρα το κανω καθε δευτερο βραδυ.Επαναλαμβανω οτι κανω συγκεκριμενη χρηση του τηλ οσον αφορα χρηση παιχνιδιων,wifi,χρηση εφαρμογων κλπ.
Οι χρονοι χρησης εχουν πεσει κατα 10-15% περιπου δηλ δεν ξεπερναω τις 6 ωρες ενω με κλειστο 3G εφτανα και τις 7(χοντρικα ολα αυτα αλλα εχω κρατησει και screnshots).Στους χρονους αναμονης η κατασταση ειναι ακομα καλυτερη.
Σαν συμπερασμα θα πω οτι μαλλον δεν θα το ξανακλεισω το 3G γιατι απλα τελικα σου δινει πιο αμεση προσβαση στις εφαρνογες που το χρειαζονται και σαν αισθηση ειναι κατι που με ικανοποιει.Επισης το να φορτιζω καθε 2 μερες δεν μου προκαλει καποιο αγχος.