iPhone 4S Review
Δημοσίευση 26/10/2011 - 12:19
στο γενικα,δυκτιο.
Ad
Δημοσίευση 26/10/2011 - 12:40
Οντως τραγωδια το 3g αλλα δε παιζει να μην βγει tweek. Θα μου πεις βεβαια οτι δεν αξιζει γιατι μονο οσοι ειναι jb θα βρουν λυση. Ναι αλλα απο την αλλη μονο με jb αξιζει να εχεις iphone πλεον.
Κάτσε φίλε μου να δούμε πότε θα βγει JB για τον Α5 πρώτα....
Εγώ ενώ αρχικα σχεδίαζα να το πάρω, τώρα όλο και πιο πολύ καλοσκέφτομαι να μείνω με το 4άρι μου...
Δημοσίευση 26/10/2011 - 12:52
παρακολουθω τι λες εδω και μερες και εχω να σου πω οτι πρεπει να σεβαστεις την επιλογη καποιων να αναβαθμισουνΠροβλεπω οτι αυτην την φορα δεν θα μοιρασουν θηκες και bumbers αλλα θηκες με ενσωματωμενη μπαταρια και ετσι θα την καλυψουν παλι την χαζομαρα τους οπως με τα πρωτης γενιας 4 που ειχαν deathgrip
Δημοσίευση 26/10/2011 - 13:15
Δεν θα απαντήσω γιατί σίγουρα αρκετοί θα εκνευριστούν με την άποψη μου. Μπορεί και εγώ εαν έπαιρνα ένα καινούργιο τηλέφωνο να έκανα τα πάντα να δικαιολογήσω τα λεφτά που έδωσα ακόμα και χειρότερο να ήταν απο το προηγούμενο.παρακολουθω τι λες εδω και μερες και εχω να σου πω οτι πρεπει να σεβαστεις την επιλογη καποιων να αναβαθμισουν
Αναμφίβολλα ο Α5 είναι το δυνατό χαρτί του 4s, αν για κάποιον φάνταζει τρομερή ικανότητα να τρέχεις στα 800 hz το αγοράζει, εαν όμως φαίνεται ασήμαντη διαφορά αυτή μένει ως έχει
Απλά δεν μπορω να καταλάβω κατι..επειδή είναι apple πρέπει να το στηρίζω ακόμα και χάλια μπαταρία να έχει? Εαν προσφέραν ένα κινητό ίδιο με το 3310 θα έπρεπε να το στηρίξω μόνο και μόνο επειδή έχει το δαγκωμένο μήλο? Εαν ναι τοτε δεν μιλάμε για απλή υποδούλωση στις μηλοκατασκευές αλλά για πλήρη αποχαύνωση
Δημοσίευση 26/10/2011 - 17:13
Παιδια καλημερα, απο προχτες εχς ενα 4S στην κατοχη μου.
Πρωτη εντυπωση οσον αφορα στην μπαταρια: αισθητα χειροτερη απο του απλου 4, εχοντας κανει 2 πληρεις κυκλους φορτισης.
edit: τεραστιο foul η μη δυνατοτητα κλεισιματος του 3G.
Φιλε πες μας λιγο τις εντυπωσεις σου σε σχεση με το σημα του κινητου τωρα που δεν κλεινει το 3g. Σε επηρεαζει στις κλησεις και στην ενταση σηματος? χανεις κλησεις οταν σε παιρνουν αν δεν εχει 3g και ψαχνει σημα κλπ? ειναι πολυ σημαντικο...
Δημοσίευση 26/10/2011 - 17:20
Φιλε πες μας λιγο τις εντυπωσεις σου σε σχεση με το σημα του κινητου τωρα που δεν κλεινει το 3g. Σε επηρεαζει στις κλησεις και στην ενταση σηματος? χανεις κλησεις οταν σε παιρνουν αν δεν εχει 3g και ψαχνει σημα κλπ? ειναι πολυ σημαντικο...
η Ποιοτητα του σήματος ειναι κλάσεις ανώτερη! αν δεν βρει 3g δίκτυο συνδεεται αμεσα στο 2g και οχι δεν χανεις ποτε κλήση γι αυτο το λόγο.
Απλά δεν εχεις τη δυνατότητα να είσαι μόνιμα συνδεδεμενος στο 2g δίκτυο, και να μην πηγαίνεις στο 3g..
Δημοσίευση 26/10/2011 - 17:22
Δημοσίευση 26/10/2011 - 17:26
Θα κλεισω το siri τωρα για να δουμε πως θα παει(εχω την εντυπωση οτι καταναλώνει).
Πως σας φαίνονται τα νούμερα?
Δημοσίευση 26/10/2011 - 20:30
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 26/10/2011 - 23:29
η Ποιοτητα του σήματος ειναι κλάσεις ανώτερη! αν δεν βρει 3g δίκτυο συνδεεται αμεσα στο 2g και οχι δεν χανεις ποτε κλήση γι αυτο το λόγο.
Απλά δεν εχεις τη δυνατότητα να είσαι μόνιμα συνδεδεμενος στο 2g δίκτυο, και να μην πηγαίνεις στο 3g..
και οι χρηστες του iphone 4 πλεον δεν εχουν προβλημα με το σημα οδηγος βελτιωσης σηματος iphone 4 εδω
Δημοσίευση 26/10/2011 - 23:58
Το θέμα είναι ότι σε 1-2 χρόνια όσοι έχουν τώρα 4άρι θα αναγκαστούν να το αναβαθμίσουν σε άλλο μοντέλο λόγω τεχνολογίας, ή απλά θα το χρησιμοποιούν με τις τωρινές εφαρμογές. Μη λέμε ότι θέλουμε το upgrade στον Α5 είναι σημαντικό γιατί πλέον θα "σηκώνει" πιό πολλά κατά τη γνώμη μου. Πόσο μάλλον αν το iPhone 5 βγει 4πύρηνο. Προσωπικά τσαντίζομαι που δε μπορώ να κατεβάσω κάμποσες εφαρμογές λόγω γραφικών κτλ στο iPod 2g μου. Τα iPhone είναι ευρέως γνωστά σαν καλά τηλέφωνα και προτιμώ να δώσω 600 ευρώ για ένα κινητό που κρατάει 2-3 χρόνια και χρειάζεται καθημερινή φόρτιση παρά 400 ευρώ για ένα που βγάζει προβλήματα στον μισό (samsung) ή ένα χρόνο (sony ericsson) και κρατάει 2 μέρες γεμάτες.Δεν θα απαντήσω γιατί σίγουρα αρκετοί θα εκνευριστούν με την άποψη μου. Μπορεί και εγώ εαν έπαιρνα ένα καινούργιο τηλέφωνο να έκανα τα πάντα να δικαιολογήσω τα λεφτά που έδωσα ακόμα και χειρότερο να ήταν απο το προηγούμενο.
Αναμφίβολλα ο Α5 είναι το δυνατό χαρτί του 4s, αν για κάποιον φάνταζει τρομερή ικανότητα να τρέχεις στα 800 hz το αγοράζει, εαν όμως φαίνεται ασήμαντη διαφορά αυτή μένει ως έχει
Απλά δεν μπορω να καταλάβω κατι..επειδή είναι apple πρέπει να το στηρίζω ακόμα και χάλια μπαταρία να έχει? Εαν προσφέραν ένα κινητό ίδιο με το 3310 θα έπρεπε να το στηρίξω μόνο και μόνο επειδή έχει το δαγκωμένο μήλο? Εαν ναι τοτε δεν μιλάμε για απλή υποδούλωση στις μηλοκατασκευές αλλά για πλήρη αποχαύνωση
Δημοσίευση 27/10/2011 - 00:36
Δημοσίευση 27/10/2011 - 00:49
Αλλά γι αυτούς που περιμένουν το 5 δεν είναι ότι καλύτερο.
1ον αν αλλάξει η ισοτιμία ή το νόμισμα,τα κουρέματα χρέους κτλ δεν ξέρω πόσοι θα έχουν την οικονομική δυνατότητα πια ή κάποιοι να μην έχουν το ίδιο εισόδημα που είχαν (ή οι γονείς τους).
Μπορεί να βγει και του χρόνου τέτοια εποχή ή πιο μετά. Μπορεί επίσης να έχει υψηλότερη τιμή (να καταργήσουν ας πούμε το 16άρι) και να μην έρχεται καν Ελλάδα λόγω μη αξιοπιστίας στις αγορές.
Προφανώς και η apple θα διαθέσει μοντέλα σε άλλη χώρα που έιναι σίγουρη ότι θα τα καταναλώσουν. Αυτοί είναι οι κυριότεροι λόγοι που με αποτρέπουν να ανεχτώ το μισοκατεστραμένο από κάποιες (βασικές) για μένα λειτουργίες τηλ μου.
Δημοσίευση 27/10/2011 - 12:14
Δημοσίευση 27/10/2011 - 13:18
Καλό το 4s αλλά οχι το superntouper που προσπαθούν να μας πείσουν,αυτο λεω
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες