Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4S Review

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
252 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   dalas

dalas

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/10/2011 - 12:19

ρε παιδια εγω πως εκλεινα τοτε το 3G στο 4s?
στο γενικα,δυκτιο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   Ntinaras12

Ntinaras12

iPH Member

• 276 μηνύματα
  • Twitter:@Dchriso
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:Ntinaras

Δημοσίευση 26/10/2011 - 12:40

Οντως τραγωδια το 3g αλλα δε παιζει να μην βγει tweek. Θα μου πεις βεβαια οτι δεν αξιζει γιατι μονο οσοι ειναι jb θα βρουν λυση. Ναι αλλα απο την αλλη μονο με jb αξιζει να εχεις iphone πλεον.

Κάτσε φίλε μου να δούμε πότε θα βγει JB για τον Α5 πρώτα....

Εγώ ενώ αρχικα σχεδίαζα να το πάρω, τώρα όλο και πιο πολύ καλοσκέφτομαι να μείνω με το 4άρι μου...

#108   polisan1992

polisan1992

iPH Member

• 349 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:demon1kman

Δημοσίευση 26/10/2011 - 12:52

Προβλεπω οτι αυτην την φορα δεν θα μοιρασουν θηκες και bumbers αλλα θηκες με ενσωματωμενη μπαταρια και ετσι θα την καλυψουν παλι την χαζομαρα τους οπως με τα πρωτης γενιας 4 που ειχαν deathgrip

παρακολουθω τι λες εδω και μερες και εχω να σου πω οτι πρεπει να σεβαστεις την επιλογη καποιων να αναβαθμισουν

#109   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2011 - 13:15

παρακολουθω τι λες εδω και μερες και εχω να σου πω οτι πρεπει να σεβαστεις την επιλογη καποιων να αναβαθμισουν

Δεν θα απαντήσω γιατί σίγουρα αρκετοί θα εκνευριστούν με την άποψη μου. Μπορεί και εγώ εαν έπαιρνα ένα καινούργιο τηλέφωνο να έκανα τα πάντα να δικαιολογήσω τα λεφτά που έδωσα ακόμα και χειρότερο να ήταν απο το προηγούμενο.
Αναμφίβολλα ο Α5 είναι το δυνατό χαρτί του 4s, αν για κάποιον φάνταζει τρομερή ικανότητα να τρέχεις στα 800 hz το αγοράζει, εαν όμως φαίνεται ασήμαντη διαφορά αυτή μένει ως έχει
Απλά δεν μπορω να καταλάβω κατι..επειδή είναι apple πρέπει να το στηρίζω ακόμα και χάλια μπαταρία να έχει? Εαν προσφέραν ένα κινητό ίδιο με το 3310 θα έπρεπε να το στηρίξω μόνο και μόνο επειδή έχει το δαγκωμένο μήλο? Εαν ναι τοτε δεν μιλάμε για απλή υποδούλωση στις μηλοκατασκευές αλλά για πλήρη αποχαύνωση

#110   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.673 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 26/10/2011 - 17:13

Παιδια καλημερα, απο προχτες εχς ενα 4S στην κατοχη μου.
Πρωτη εντυπωση οσον αφορα στην μπαταρια: αισθητα χειροτερη απο του απλου 4, εχοντας κανει 2 πληρεις κυκλους φορτισης.

edit: τεραστιο foul η μη δυνατοτητα κλεισιματος του 3G.

Φιλε πες μας λιγο τις εντυπωσεις σου σε σχεση με το σημα του κινητου τωρα που δεν κλεινει το 3g. Σε επηρεαζει στις κλησεις και στην ενταση σηματος? χανεις κλησεις οταν σε παιρνουν αν δεν εχει 3g και ψαχνει σημα κλπ? ειναι πολυ σημαντικο...

#111   kaklas

kaklas

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2011 - 17:20

Φιλε πες μας λιγο τις εντυπωσεις σου σε σχεση με το σημα του κινητου τωρα που δεν κλεινει το 3g. Σε επηρεαζει στις κλησεις και στην ενταση σηματος? χανεις κλησεις οταν σε παιρνουν αν δεν εχει 3g και ψαχνει σημα κλπ? ειναι πολυ σημαντικο...

η Ποιοτητα του σήματος ειναι κλάσεις ανώτερη! αν δεν βρει 3g δίκτυο συνδεεται αμεσα στο 2g και οχι δεν χανεις ποτε κλήση γι αυτο το λόγο.
Απλά δεν εχεις τη δυνατότητα να είσαι μόνιμα συνδεδεμενος στο 2g δίκτυο, και να μην πηγαίνεις στο 3g..

#112   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.673 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 26/10/2011 - 17:22

Αρα ειναι μονο θεμα μπαταριας για το 3g κι οχι σηματος. Παλι καλα...Η μπαταρια προστατευεται, το σημα οχι...

#113   kaklas

kaklas

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2011 - 17:26

Λοιπόν. το 4s μου εκλεισε απο μπαταρία μετα απο 1 μέρα και 3 ώρες σε αναμονή και 6 ώρες χρήση (με gps,wifi,siri παντα ανοιχτά).
Θα κλεισω το siri τωρα για να δουμε πως θα παει(εχω την εντυπωση οτι καταναλώνει).

Πως σας φαίνονται τα νούμερα?

#114   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/10/2011 - 20:30

Mια χαρά . :)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#115   SPC

SPC

iPH Member

• 238 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 26/10/2011 - 23:29

η Ποιοτητα του σήματος ειναι κλάσεις ανώτερη! αν δεν βρει 3g δίκτυο συνδεεται αμεσα στο 2g και οχι δεν χανεις ποτε κλήση γι αυτο το λόγο.
Απλά δεν εχεις τη δυνατότητα να είσαι μόνιμα συνδεδεμενος στο 2g δίκτυο, και να μην πηγαίνεις στο 3g..

και οι χρηστες του iphone 4 πλεον δεν εχουν προβλημα με το σημα οδηγος βελτιωσης σηματος iphone 4 εδω

#116   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 26/10/2011 - 23:58

Δεν θα απαντήσω γιατί σίγουρα αρκετοί θα εκνευριστούν με την άποψη μου. Μπορεί και εγώ εαν έπαιρνα ένα καινούργιο τηλέφωνο να έκανα τα πάντα να δικαιολογήσω τα λεφτά που έδωσα ακόμα και χειρότερο να ήταν απο το προηγούμενο.
Αναμφίβολλα ο Α5 είναι το δυνατό χαρτί του 4s, αν για κάποιον φάνταζει τρομερή ικανότητα να τρέχεις στα 800 hz το αγοράζει, εαν όμως φαίνεται ασήμαντη διαφορά αυτή μένει ως έχει
Απλά δεν μπορω να καταλάβω κατι..επειδή είναι apple πρέπει να το στηρίζω ακόμα και χάλια μπαταρία να έχει? Εαν προσφέραν ένα κινητό ίδιο με το 3310 θα έπρεπε να το στηρίξω μόνο και μόνο επειδή έχει το δαγκωμένο μήλο? Εαν ναι τοτε δεν μιλάμε για απλή υποδούλωση στις μηλοκατασκευές αλλά για πλήρη αποχαύνωση

Το θέμα είναι ότι σε 1-2 χρόνια όσοι έχουν τώρα 4άρι θα αναγκαστούν να το αναβαθμίσουν σε άλλο μοντέλο λόγω τεχνολογίας, ή απλά θα το χρησιμοποιούν με τις τωρινές εφαρμογές. Μη λέμε ότι θέλουμε το upgrade στον Α5 είναι σημαντικό γιατί πλέον θα "σηκώνει" πιό πολλά κατά τη γνώμη μου. Πόσο μάλλον αν το iPhone 5 βγει 4πύρηνο. Προσωπικά τσαντίζομαι που δε μπορώ να κατεβάσω κάμποσες εφαρμογές λόγω γραφικών κτλ στο iPod 2g μου. Τα iPhone είναι ευρέως γνωστά σαν καλά τηλέφωνα και προτιμώ να δώσω 600 ευρώ για ένα κινητό που κρατάει 2-3 χρόνια και χρειάζεται καθημερινή φόρτιση παρά 400 ευρώ για ένα που βγάζει προβλήματα στον μισό (samsung) ή ένα χρόνο (sony ericsson) και κρατάει 2 μέρες γεμάτες.

#117   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 00:36

Και αυτοί που λένε όχι στην αναβάθμιση αρνούνται να ισχυριστούν πως το 4άρακι πάλιωσε, εφόσον υπάρχει κάτι νέο που είναι καλύτερο σε όλα.

#118   katya

katya

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 27/10/2011 - 00:49

Εντάξει όσων τα τηλέφωνα και κρατάνε,είναι πλήρως ικανοποιημένοι και δεν έχουν και τα χρήματα (γιατί μια κρίση την έχουμε και μάλιστα άσχημα,600 ευρώ κάθε χρόνο δεν είναι και λίγα) δε χρειάζεται να το αλλάξουν. Εγώ όταν είμαι ικανοποιημένη και 50 μοντέλα να έχουν αλλάξει αδιαφορώ πλήρως και δεν έχω την "κάψα" να πάρω καινούριο απλά για να πάρω.
Αλλά γι αυτούς που περιμένουν το 5 δεν είναι ότι καλύτερο.
1ον αν αλλάξει η ισοτιμία ή το νόμισμα,τα κουρέματα χρέους κτλ δεν ξέρω πόσοι θα έχουν την οικονομική δυνατότητα πια ή κάποιοι να μην έχουν το ίδιο εισόδημα που είχαν (ή οι γονείς τους).
Μπορεί να βγει και του χρόνου τέτοια εποχή ή πιο μετά. Μπορεί επίσης να έχει υψηλότερη τιμή (να καταργήσουν ας πούμε το 16άρι) και να μην έρχεται καν Ελλάδα λόγω μη αξιοπιστίας στις αγορές.
Προφανώς και η apple θα διαθέσει μοντέλα σε άλλη χώρα που έιναι σίγουρη ότι θα τα καταναλώσουν. Αυτοί είναι οι κυριότεροι λόγοι που με αποτρέπουν να ανεχτώ το μισοκατεστραμένο από κάποιες (βασικές) για μένα λειτουργίες τηλ μου.

#119   Sparkikif

Sparkikif

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/10/2011 - 12:14

Ρε παίδες μια ερώτηση το airplay ισχύει και για το 4αράκι ή είναι αποκλειστικά για το 4s? Ευχαριστώ

#120   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2011 - 13:18

Μια ερώτηση. Κάποιοι ισχυρίζεστε οτι αν συγκρίνουμε το 4 με το 4s είναι σα να συγκρίνουμε το 3g με το 3gs.. ναι αλλα το 3g με το 3gs πέρα από τον επεξεργαστή διέφεραν και στη ram ήταν μέρα με τη νύχτα. Τώρα που το 4 και το 4s δεν διαφέρουν ούτε στη ram τι ισχύει?
Καλό το 4s αλλά οχι το superntouper που προσπαθούν να μας πείσουν,αυτο λεω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2