Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ενεργοποιηση gevey sim σε iOS 5

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
19 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   ipavlos

ipavlos

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/11/2011 - 20:51

καλησπερα! iphone 4 :firm 10.4.01 ver 3.4.1 στο οποιο εχει γινει jailbreake. εχω βαλει την gevey ultra και προσπαθω οπως λενε και οι οδηγιες να το ενεργοποιησω αλλα δεν γινεται τιποτα.κανω κληση στο 112, μετα on/off fly mode αλλα δεν με βαζει στο δικτυο (vodafone)......αν μπορει να βοηθησει καποιος......ευχαριστω!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 12/11/2011 - 01:22

καλησπερα! iphone 4 :firm 10.4.01 ver 3.4.1 στο οποιο εχει γινει jailbreake. εχω βαλει την gevey ultra και προσπαθω οπως λενε και οι οδηγιες να το ενεργοποιησω αλλα δεν γινεται τιποτα.κανω κληση στο 112, μετα on/off fly mode αλλα δεν με βαζει στο δικτυο (vodafone)......αν μπορει να βοηθησει καποιος......ευχαριστω!

Καλησπέρα φιλε μου,

Μήπως θέλεις να πεις έκδοση-ver. (firmware) 3.4.1 και baseband: 4.10.01 (και όχι 10.4.01)!!! Εγώ πιστεύω ότι είναι το δεύτερο! ;-)

Αν λοιπόν ισχύουν αυτά που λέω, λογικά η gevey ultra πρέπει να λειτουργεί, μιας που υποστηρίζει τις παρακάτω baseband: 1.59, 2.10, 3.10.1, 4.10 et 4.10.01.

Κλείσε το τηλέφωνο>βαλε την κάρτα μεσα μαζι με την gevey> άνοιξε το τηλέφωνο> κάνε accept> ακολούθα τις οδηγίες> πάρε τηλέφωνο το 112 μόνο όταν δεις μια μπάρα παρόχου να εμφανίζεται πάνω αριστερά στο τηλέφωνο σου, και ακύρωσε την κλήση αμέσως 2 δευτερόλεπτα μετά. Ανοιγόκλεισε το fly mode και περίμενε μέχρι να εμφανιστεί το pop up παράθυρο που σου λέει ότι δεν υπάρχει valid κάρτα, η ότι δεν βρίσκει κάρτα, το δέχεσαι (πατάς ΟΚ στα παράθυρα) και λογικά θα αρχίσει το ψάξιμο. Περίμενε κάνα 2, 3 λεπτά, ανοιγόκλεισε λίγο το fly mode, και αν δεν πετύχει με την μια, κάνε πάλι την ίδια ακριβώς διαδικασία από την αρχή μέχρι να σου πετύχει.

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#18   deankiss

deankiss

iPH newbie

• 77 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2012 - 08:49

Λοιπον παιδια εχω κανει update και jb το iphone 4 στην ios 5 και τωρα θελω απλα να το ξεκλειδωσω με την GEVEY PRO.
Χρησιμοποιώντας την custom rom εχω αποφυγει την αναβαθμιση της bb κατα την αναβαθμιση.Τωρα ειμαι στην 4.10.01

Τι λετε γινεται τπτ ??
Πως θα το κανω ?

καλημερα φιλε μου θα ηθελα μερικες πληρ. για την καρτα π.χ. με jailbreak δουλευει?, cydia?, και τι παραπανω σου δεινη σε σχεσει με το jailbreak?

σε ευχαριστω εκ των προτερων

κωστας

#19   thanosPiperas

thanosPiperas

iPH newbie

• 15 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 13/04/2012 - 19:34

BaseBand 04.12.01 unlock υπαρχει?? μπορει να γινει τιποτα?? γτ εγινε update se IOS

#20   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 13/04/2012 - 19:35

BaseBand 04.12.01 unlock υπαρχει?? μπορει να γινει τιποτα?? γτ εγινε update se IOS

Δεν υπάρχει Gevey γι αυτή την Baseband!

Δεν αλλάζει και δεν ξεκλειδώνει η Baseband αυτή! :(

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες