Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

H Apple πέφτει στη δεύτερη θέση σε πωλήσεις για το τρίτο τρίμηνο του 2011

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
140 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 29/10/2011 - 16:27

Όχι το 3g 3GS ήταν κοκκαλινο 3πλασια αξία υλικού!

Σωστα. Τεσπα καταλαβες τι εννοω. Παντως ναι απαραδεκτοι οι αλλοι με τα πλαστικα
Whatsapp doc?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 29/10/2011 - 16:30

Πολυ απαραδεκτοι, και εχω καθημερινά μόνος τα μου κινητα απο Htc Samsung και πιστεψε με ειναι πολυ πισω κατασκευαστικά! Τα κρατας στο ένα χέρι στο άλλο το μηλοφωνο και δεν συγκρίνεται ρε παιδι μου με τίποτα!

#93   eski

eski

iPH Junior

• 371 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/10/2011 - 17:01

Δεν ειναι ακριβως ετσι, τα πραματα ειναι ακομα χειροτερα για την Apple
Η ZTE εκτόπισε την Apple στην 5η θέση αποστολών smartphones

Δεν εχει να κανει τοσο με iphone 4s 5 αυτα ειναι για τους γελοιους
Εχει να κανει με τα κλειδωματα και τα καραγκιοζιλικια τυπου thethering
Γιατι να δωσω 500€ που δε μου περισευουν να παρω iphone 4 οταν με 149
παιρνω ενα Samsung που κανει τα ιδια (με jailbreak iphone) και πολλα περισσοτερα
απο ενα απλο iphone
Για να πω ZTE που κοστιζει ακομα λιγοτερο και εχει κ ενα radio ρε αδερφε

Τελευταία επεξεργασία από: eski, 29/10/2011 - 17:01

#94   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 29/10/2011 - 17:10

Μπα δε την βλεπω την samsung να χαιρεται για λιγο..πιθανως θα κρατησει η χαρα της μεχρι να βγαλει η apple το επομενο κινητό που θα είναι ριζικά ανανεωμένο. Και δεν ειναι μονο η samsung, προσπαθουνε ολοι να παρουν μεριδιο αγοράς τώρα..
Μετα την παρουσιαση του ICS εχουν αρχίσει να συσσωρευονται πολλοί καταναλωτές/αναλυτες στους πιθανους αγοραστες για nexus galaxy και ας το λενε μπακατελα..
Θα μαθουμε τι θα γινει μονο οταν περασει καιρος και ειναι και τα 2 στην αγορά.

Εγω υποθετικα φανταζομαι οτι θα γινει αυτο που λενε οι περισσότεροι, στις χωρες με siri θα έχει καλες πωλησεις το 4s, στις άλλες όχι και τόσο. Δεν εχει σοβαρο λογο καποιος να δωσει το 4 για το 4s, ακομα και ο α5 οι διαφορες που παρουσιαζει ειναι καλες αλλά οχι σε σημειο να πας να αλλάξεις συσκευή..Ο α5 φαινεται καλα στο ipad2, στο 4s εξαιτίας του υποχρονισμού (για τη κατανάλωση μπαταρίας) δε κανει και θαυματα..σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

#95   Jeronimos

Jeronimos

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2011 - 17:23

ποιός μίλησε γενικά για smartphones.και το qtek που αναφέρεσαι δν έχει καμμιά σχέση με το iphone.resistive touch screen γραφίδα
συρόμενο πληκτρολόγιο και μπορώ να σου βγάλω λιστα με αλλα τόσα που δν πλησιάζουν ουτε καν σε πρώιμο στάδιο την ιδέα του iphone.αν αναφέρεσαι στο design είναι σαν να μου λες οτι το xperia mini pro αντέγραψε το communicator της nokia και επίσης μήπως το design του s100 είναι αντιγραφή του nokia 6600 που βγήκε πολύ πιο πριν απτο s100.άστο!το ποσο original είναι η apple θα το δείς μονο αν βάλεις διπλα τη συσκευή με το κουτί της galaxy s2 και κανεις unboxing διπλα διπλα με iphone 4.μέχρι και το κουτί και τον φορτιστή έχουν αντιγράψει.και δεν σε πάω σε κατηγορία tablet γιατι θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.αμα δν βλέπουμε οτι αντιγράφουν στεγνά την apple εκεί στην samsung μάλλον έχουμε καταρράκτη.εγω προσωπικά γελάω με τα καμώματα της και της ήττες που τρώει στα δικαστήρια.αλλά εν μέρει είναι έξυπνη,τα λεφτά copies κτώνται αυτο βλέπω στην ερευνα.

Μπορεί να το γκουγκλαρες αλλα μάλλον δεν διαβάσεις καλα αυτά που γράφει. Το συρομενο πληκτρολόγιο που το είδες; Τι γραφίδα αν ήθελες την χρησιμοποιουσες, στο Νόκια 6600 που είδες την οθόνη αφής και όχι μόνο αυτο. Το s100 είχε περίβλημα αλουμινίου με πλαστικό στην μπαταρία οθόνη αφής και πλήκτρα στο κέντρο. Και γω μπορω να σου δωσω μια λιστα με τισ ομοιοτητεσ μεταξυ των δυο κινητων οποτε αστο.Αν δεν μπορείς να δεις την ομοιότητα του πρώτου iPhone με το s100 τότε για τον καταρράκτη έχεις δίκιο. Άλλο τωρα το αν αντιγράφει η samsung την apple αλλα σε αυτο δεν έφερα καμία αντίρρηση. Γράφω για την κοπια που αναφέρεις πως η apple δεν ξεκίνησε πρώτη την ιστορία αυτή με τα smartphones όπως τα γνωρίζουμε σήμερα και πως η apple απο κάποιου αλλου τα σχέδια ξεκίνησε και έφτασε εκεί που έφτασε το iPhone.

Τελευταία επεξεργασία από: Jeronimos, 29/10/2011 - 17:29

#96   konstask

konstask

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 29/10/2011 - 18:08

Βασικα στην επόμενη οικονομική τους έκθεση θα συμπεριλαμβάνεται και ο αριθμός πωλήσεων του 4s... Ας χαρεί λιγακι η Samsung! Το δικαιούται μετα απο τόσα σκραπατσα!

Φίλε αυτή δεν έχει τις πωλήσεις του 4s της apple, η επόμενη θα έχεις τις πωλήσεις του 4s αλλά δεν θα έχει τις πωλήσεις του τότε νέου Samsung.
Οι εκθέσεις δείχνουν τις τάσεις της αγοράς και πως αυτές διαμορφώνονται με τα smartphone που κυκλοφορούν, σίγουρα αν κυκλοφορούσε στην ώρα του το 4s θα ήταν καλύτερο το ποσοστό της apple αλλά όχι πολύ.
Γνώμη μου θα γίνει ότι και στους υπολογιστές, PC με πολλούς χρήστες και MAC με λίγους (με οποιοσδήποτε λόγους διαμόρφωσαν έτσι την αγορά.)

#97   Retired

Retired

iPH Member

• 284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 29/10/2011 - 18:19

Χαχαχα Η χαρά του φόρουμ είσαστε .. 3 μέρες ψάχνετε να βρείτε δικαιολογία και ελπίδα για την ανάκαμψη της Apple στους πίνακες πωλήσεων..

Ότι θέλουν θα μας πουλήσουν.. γιατί ? θα μας δώσουν το ζητούμενο μας και μέσα από αυτό θα μας κατευθύνουν εκεί που θέλουν.. Όσο πιο νωρίς το καταλάβουμε όλου μας τόσο καλύτερα για εμάς τι εστι Πολυεθνική..

Άντε να βγει το j/b της 5 να το ξεχάσετε..

#98   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2011 - 18:25

λίγο με νοιάζει αν η apple σε πωλήσεις είναι πρώτη δεύτερη η τρίτη, αυτό που με απασχολεί και θα έπρεπε να είναι το μονο που απασχολεί τον καθένα είναι , αν το κινητό τον ικανοποιεί και του προσφέρει όσα ζητάει... αν όχι την κάνει για αλλου...

#99   mikelev

mikelev

iPH Enthousiast

• 543 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2011 - 23:42

Μπορεί να το γκουγκλαρες αλλα μάλλον δεν διαβάσεις καλα αυτά που γράφει. Το συρομενο πληκτρολόγιο που το είδες; Τι γραφίδα αν ήθελες την χρησιμοποιουσες, στο Νόκια 6600 που είδες την οθόνη αφής και όχι μόνο αυτο. Το s100 είχε περίβλημα αλουμινίου με πλαστικό στην μπαταρία οθόνη αφής και πλήκτρα στο κέντρο. Και γω μπορω να σου δωσω μια λιστα με τισ ομοιοτητεσ μεταξυ των δυο κινητων οποτε αστο.Αν δεν μπορείς να δεις την ομοιότητα του πρώτου iPhone με το s100 τότε για τον καταρράκτη έχεις δίκιο. Άλλο τωρα το αν αντιγράφει η samsung την apple αλλα σε αυτο δεν έφερα καμία αντίρρηση. Γράφω για την κοπια που αναφέρεις πως η apple δεν ξεκίνησε πρώτη την ιστορία αυτή με τα smartphones όπως τα γνωρίζουμε σήμερα και πως η apple απο κάποιου αλλου τα σχέδια ξεκίνησε και έφτασε εκεί που έφτασε το iPhone.

για το νοκια μίλησα στο design.στη γραφίδα κόλλησες.στο συρομενο μπορεί να κανα λάθος οκ.μου συγκρίνεις και μου λες για το qtek και μπορει να πεταχτει αλλος και να σου πει εδω νοκια φαν πρωτοι εμεις βγάλαμε το touch σε πράσινη οθόνη σε κινητό κ.ο.κ. το θέμα ειναι ενα.το ποστ αναφέρεται σε καποιες εταιρείες και γω μιλάω πανω σαυτο για την apple.εσυ τωρα γινεσαι χρονομηχανή και μου λες για qtek.μιλαμε για ενα κολοσσό που τον αντιγράφουν και χάνουν το δάσος οι αλλες εταιρείες και συ μου λες για qtek.αν νομίζεις οτι αντιγράφει η apple τοτε μην ψωνίζεις apple.μη συγκρίνουμε premium συσκευές με πλαστικούρες ειναι ιεροσυλία.τώρα οποιος θέλει να βρει μειονέκτηματα σε apple device ,βρίσκει διάθεση να υπάρχει.

#100   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 30/10/2011 - 01:06

λίγο με νοιάζει αν η apple σε πωλήσεις είναι πρώτη δεύτερη η τρίτη, αυτό που με απασχολεί και θα έπρεπε να είναι το μονο που απασχολεί τον καθένα είναι , αν το κινητό τον ικανοποιεί και του προσφέρει όσα ζητάει... αν όχι την κάνει για αλλου...

Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε!

#101   giorgoc89

giorgoc89

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 01:24

Επισης να σου προσθεσω οτι ο καθενας διαλεγει αναλογα με τα κριτηρια του. Εγω δεν θα επαιρνα ποτε laptop της γιατι δεν αλλαζω τα windows με τπτ. Στα κινητα αν η samsung ειχε την ποιοτητα κατασκευης του iphone και υποστηριζε τους πελατες της οπως επρεπε (με τις νεες αναβαθμισεις του android σε ολα τα μοντελα και δεν εβγαζε κινητα καθε 3 μηνες) τωρα δεν θα εγραφα σε αυτο το φορουμ ;)

Drop Test

Seriously? ΠΟΙΑ ποιότητα κατασκευής; λυσσάξατε με την ποιότητα κατασκευής αλλά εγώ το Galaxy βλέπω να επιζεί!

#102   doctorm

doctorm

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 02:29

και η ψαλιδα θα μεγαλωνει... <_< <_< <_< εχω αγορασει ολα τα κινητα iphone απο το πρωτο που ποτε δεν ηρθε στην ελλαδα (απο την πρωτη εβδομαδα κυκλοφοριας του, απο αμερικη) μεχρι το 4ρι. πρωτη φορα που δεν με νοιαζει καν να αγορασω το νεο μοντελο, αυτο τα λεει ολα.

#103   apostonikos

apostonikos

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 02:52

Drop Test

Seriously? ΠΟΙΑ ποιότητα κατασκευής; λυσσάξατε με την ποιότητα κατασκευής αλλά εγώ το Galaxy βλέπω να επιζεί!

Ρε φιλε η ποιοτητα κατασκευης για εσενα ειναι αμα πεσει κατω τι θα παθει ? Ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι το CPU ?! Μου συγκρινεις Α5 me Μali ? Ο Α5 ειναι πανω απ ολους και ολα τ αλλα ειναι αλοιφες για εκεινον...Ποιοτητα καμερας ? Ποιοτητα application ? Ποιοτητα οθονης ? (resolution+αποδοση χρωματων)? Αυτα δεν ειναι ποιοτητα κατασκευης για εσενα ?

#104   apostonikos

apostonikos

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 02:57

Δεν ειναι ακριβως ετσι, τα πραματα ειναι ακομα χειροτερα για την Apple
Η ZTE εκτόπισε την Apple στην 5η θέση αποστολών smartphones

Δεν εχει να κανει τοσο με iphone 4s 5 αυτα ειναι για τους γελοιους
Εχει να κανει με τα κλειδωματα και τα καραγκιοζιλικια τυπου thethering
Γιατι να δωσω 500€ που δε μου περισευουν να παρω iphone 4 οταν με 149
παιρνω ενα Samsung που κανει τα ιδια (με jailbreak iphone) και πολλα περισσοτερα
απο ενα απλο iphone
Για να πω ZTE που κοστιζει ακομα λιγοτερο και εχει κ ενα radio ρε αδερφε

Φιλε μου τι καλυτερο κανει ? Βγαζει η καθε εταιρια ενα κινητο που εχει κοστος κατασκευης 50$ και το βαφτιζει smartphone και παμε να το συγκρινουμε με το Iphone. Σαν τους καραγκιοζιδες της Samsung που αντιγραφουν στο επακρο την Apple οσο δεν παει.

#105   spartan29gr

spartan29gr

iPH User

• 149 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2011 - 03:03

Σε καθε νεο αυτο θα γινετε!!!θα πεφτουν τα φανμποι να κανουν μπαχαλο το φορουμ!!!!και επειδη επεσε στην δευτερη θεση σε πωλησεις τι παει να πει αυτο!!οτι καταστραφηκανε?Εδω σου εβγαλε κινητο με ιδιο ντιζαιν σαν του 4 με καποιες επιπλεον προσθηκες!!!!και εγινε χαμος ξανα απο της παραγγελιες!!!! :rolleyes:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες