ποιότητα κατασκευής εννοούν απο πλευράς κόστους των υλικών κατασκευής.το γυαλι ειναι λογικό να ναι πιο ακριβό απτο πολυμερές πλαστικό αλλα απτη φύση του σαν υλικό ειναι πιο ευπαθές.η μειωμένη αντοχή του δν μειώνει το κόστος.και o robben έχει πήλινα πόδια αλλα είναι πανάκριβος σαν μεταγραφή.Drop Test
Seriously? ΠΟΙΑ ποιότητα κατασκευής; λυσσάξατε με την ποιότητα κατασκευής αλλά εγώ το Galaxy βλέπω να επιζεί!
H Apple πέφτει στη δεύτερη θέση σε πωλήσεις για το τρίτο τρίμηνο του 2011
Δημοσίευση 30/10/2011 - 03:29
Ad
Δημοσίευση 30/10/2011 - 07:05
Ωραια λοιπον εσυ μιλεσες για κόπιες και εγώ απλά σου ανέφερα ότι και η apple έχει πάρει στοιχεία απο άλλο κινητο μπας και πάρεις μπρος. Δεν κολησα στη γραφιδα που λεσ αλλα στο γεγονοσ το οτι δεν γνωριζεισ τιποτα περα απο το iPhone. Που το είδες ότι εγινα χρονομηχανη; Η απλά δε σε συμφέρει; Άκου ιεροσυλία...σιγά μην είναι και υβριστες.για το νοκια μίλησα στο design.στη γραφίδα κόλλησες.στο συρομενο μπορεί να κανα λάθος οκ.μου συγκρίνεις και μου λες για το qtek και μπορει να πεταχτει αλλος και να σου πει εδω νοκια φαν πρωτοι εμεις βγάλαμε το touch σε πράσινη οθόνη σε κινητό κ.ο.κ. το θέμα ειναι ενα.το ποστ αναφέρεται σε καποιες εταιρείες και γω μιλάω πανω σαυτο για την apple.εσυ τωρα γινεσαι χρονομηχανή και μου λες για qtek.μιλαμε για ενα κολοσσό που τον αντιγράφουν και χάνουν το δάσος οι αλλες εταιρείες και συ μου λες για qtek.αν νομίζεις οτι αντιγράφει η apple τοτε μην ψωνίζεις apple.μη συγκρίνουμε premium συσκευές με πλαστικούρες ειναι ιεροσυλία.τώρα οποιος θέλει να βρει μειονέκτηματα σε apple device ,βρίσκει διάθεση να υπάρχει.
Δημοσίευση 30/10/2011 - 07:11
Δημοσίευση 30/10/2011 - 07:37
Ωραια λοιπον εσυ μιλεσες για κόπιες και εγώ απλά σου ανέφερα ότι και η apple έχει πάρει στοιχεία απο άλλο κινητο μπας και πάρεις μπρος. Δεν κολησα στη γραφιδα που λεσ αλλα στο γεγονοσ το οτι δεν γνωριζεισ τιποτα περα απο το iPhone. Που το είδες ότι εγινα χρονομηχανη; Η απλά δε σε συμφέρει; Άκου ιεροσυλία...σιγά μην είναι και υβριστες.
οταν το πρωτο touch screen κινητο που εχεις παρει ειναι το iphone ειναι λογικο να απαξιωνεις οτιδηποτε υπηρχε πριν απο αυτο...
ειτε σας αρεσει ειτε δεν σας αρεσει η apple εκανε κοπια τα προηγουμενα touch κινητα και απλα τα βελτιοποιησε...και εννοειτε οτι δεν την κατακρινω γιαυτο....
και πολυ καλα εκανε...μονο ετσι θα παμε μπροστα...να παιρνει καποιος κατι ημιτελες και να το τελειοποιει...
βεβαια αυτο αν το κανει η apple καπιοι το μεταφραζουν επανασταση της τεχνολογιας..αν το κανεις αλλος το λεμε κοπια...
δεν πειραζει συνεχιστε να κραζετε τη samsung η την καθε samsung οτι κοπιαρει τους φορτιστες και τα κουτια της apple...το οτι η samsung κατασκευαζει τον επεξεργαστη
την flash memory την sd ram και ισως και την ρετινα φανταζομαι για εσας δεν παιζει κανενα ρολο...
Sent from my iphone 4
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 30/10/2011 - 07:38
Δημοσίευση 30/10/2011 - 09:09
Οσο και αν ενοχλει μερικους η πτωση εχει να κανει με το jailbreak.
Προσωπικα ολοι οσοι ξερω που εχουν iphone (μπορω να πω εκατονταδες λογω δουλειας) το αγορασαν iphone επειδη καπου ειδαν τις δυνατοτητες του jailbreak
Aκομα και αυτοι που δεν το εχουν κανει τους εχω ακουσει να υποστηριζουν διακαως τις δυνατοτητες που εχει ενα jailbreak iphone -εχοντας παντα στο μυαλο τους οτι μπορουν να το κανουν ευκολα οποτε θελησουν.
Tωρα τι παραπανω κανει ενα samsung εκτος απο Navigator, Remote Desktop, CCTV, Voip, Games(*),VPΝ, etc που τα κανει κ το Iphone εχει ενα radio, Bluetooth, OpenVpn, και μπορεις να σβηνεις τις κλησεις που θες σαν ανθρωπος για να μην τις βρισκει η γκομενα σου..
Ασε που ειναι παναλαφρο και ακομα και να σου πεσει δυσκολα θα παθει ζημια σε αντιθεση με το iphone που γλιστραει και σα μπανανοφλουδα.
Τωρα αν κυκλοφορησει το 5 η το 4S ειναι για κατι ηλιθια υποκειμενα που το μονο που τους νοιαζει ειναι η μουρη και στη πραξη δε χρησιμοποιουν ουτε το 1% απο τις δυνατοτητες του Iphone
Eπαναλαμβανω για μερικους ηλιθιους
ΤΟ μυστικο ειναι στο JailBreak και στο Unlock
Δημοσίευση 30/10/2011 - 11:12
http://www.bgr.com/2...ne-sales-surge/
Τελευταία επεξεργασία από: musiclover, 30/10/2011 - 11:13
Δημοσίευση 30/10/2011 - 11:27
Δηλαδη εισαι στο iphonehellas.gr και ειπες όσους πάρουν το 4s η το 5 oταν βγει με το καλο "ηλίθια υποκείμενα" !!!!Η Samsung εχει φυγει ουτε προκειται να τη φτασει πια η Apple αλλα το θεμα ειναι θα συνεχιζει να πεφτει ειναι ηδη στη 5 θεση και συνεχιζει προς τα κατω.
Οσο και αν ενοχλει μερικους η πτωση εχει να κανει με το jailbreak.
Προσωπικα ολοι οσοι ξερω που εχουν iphone (μπορω να πω εκατονταδες λογω δουλειας) το αγορασαν iphone επειδη καπου ειδαν τις δυνατοτητες του jailbreak
Aκομα και αυτοι που δεν το εχουν κανει τους εχω ακουσει να υποστηριζουν διακαως τις δυνατοτητες που εχει ενα jailbreak iphone -εχοντας παντα στο μυαλο τους οτι μπορουν να το κανουν ευκολα οποτε θελησουν.
Tωρα τι παραπανω κανει ενα samsung εκτος απο Navigator, Remote Desktop, CCTV, Voip, Games(*),VPΝ, etc που τα κανει κ το Iphone εχει ενα radio, Bluetooth, OpenVpn, και μπορεις να σβηνεις τις κλησεις που θες σαν ανθρωπος για να μην τις βρισκει η γκομενα σου..
Ασε που ειναι παναλαφρο και ακομα και να σου πεσει δυσκολα θα παθει ζημια σε αντιθεση με το iphone που γλιστραει και σα μπανανοφλουδα.
Τωρα αν κυκλοφορησει το 5 η το 4S ειναι για κατι ηλιθια υποκειμενα που το μονο που τους νοιαζει ειναι η μουρη και στη πραξη δε χρησιμοποιουν ουτε το 1% απο τις δυνατοτητες του Iphone
Eπαναλαμβανω για μερικους ηλιθιους
ΤΟ μυστικο ειναι στο JailBreak και στο Unlock
Δημοσίευση 30/10/2011 - 12:03
Σιγουρα χανω στις επιλογες και την ευκολια των συσκευων apple, αλλα οχι οτι ολοι προτιμουν τις συσκευες μονο αν ειναι ετσι.
Ειναι σα να λες οτι το android αξιζει μονο αν βαλεις cooked rom, που δεν ισχυει γιατι εχουν βγαλει αξιολογους launcher και roms καποιες εταιριες χωρις να χρειαζεται να το ψαξεις περισσότερο..
Τελευταία επεξεργασία από: hyperlost, 30/10/2011 - 12:05
Δημοσίευση 30/10/2011 - 12:12
Δημοσίευση 30/10/2011 - 12:27
Καλο ειναι οτι ετσι ελεγχουν τα παντα και συνεπως παει σφαιρατο και χωρις προβληματα..
Κακο οτι σε παραγωγικοτητα χανεις ασχημα αν το συγκρινεις με τα σημερινα android.
Παντως και τα android δεν ειναι οτι ειναι "ξεκλειδωτα" απλως δεν εχουν το θεμα itunes που εβαλαν στο iphone και ειχε ξεκινησει απο το παλια..και σε αναγκαζουν να βαζεις μεσω εφαρμογης απο εκει οτι θες..οταν ειχε βγει το 1ο iphone δεν υπηρχε καν σοβαρος ανταγωνιστης, σημερα ειναι αλλιως. δηλαδη αν θες να σβησεις εφαρμογη της εταιριας στο android, πρεπει να εισαι root.. Απο την αλλη δε σε περιοριζει κανενας να βαλεις ταυτοχρονα μια εφαρμογη που να κανει την ιδια δουλεια με της εταιριας, χωρις να εισαι ροοτ. Εκει ειναι η ευκολια του android και αν προσθεσεις οτι το χρησιμοποιεις σαν pc, παει μακρια. Δε χρειαζεται λογισμικο ή συστημα για να το συγχρονισεις (εκτος αν θες).
Και τα 2 εχουν τα καλα και τα κακα τους, απλως σε γενικες γραμμες δε μου φαινεται οσοι εχουν iphone να κανουν αναγκαστικα jb και για αυτο να το προτιμανε..
Δημοσίευση 30/10/2011 - 12:35
απλως σε γενικες γραμμες δε μου φαινεται οσοι εχουν iphone να κανουν αναγκαστικα jb και για αυτο να το προτιμανε..
Αυτο ειναι σχετικο φιλε μου, οι λογοι για jb ειναι απειροι. Το πιο απλο ειναι οτι βρισκεις ολες τις συσκευες δωρεαν. Ειδικα τα προγραμματα πλοηγησης που ειναι πανακριβα ειναι μεγαλη υποθεση. Μετα κανεις τετοιο customization που πραγματικα αλλαζεις το κινητο και το κανεις οπως γουσταρεις.
Για μενα δεν αξιζει μια το iphone αν δεν το jbκαρεις, καλυτερα να παρεις android τοτε που θα σου βγει πιο φτηνα
Δημοσίευση 30/10/2011 - 12:40
Αυτο ειναι σχετικο φιλε μου, οι λογοι για jb ειναι απειροι. Το πιο απλο ειναι οτι βρισκεις ολες τις συσκευες δωρεαν. Ειδικα τα προγραμματα πλοηγησης που ειναι πανακριβα ειναι μεγαλη υποθεση. Μετα κανεις τετοιο customization που πραγματικα αλλαζεις το κινητο και το κανεις οπως γουσταρεις.
Για μενα δεν αξιζει μια το iphone αν δεν το jbκαρεις, καλυτερα να παρεις android τοτε που θα σου βγει πιο φτηνα
Συσκευές δωρεάν?
Το μόνο θέμα με το android απότι είχα διαβάσει είναι οτι είναι πιο susceptible σε ιους?
Δημοσίευση 30/10/2011 - 12:52
Συσκευές δωρεάν?
Το μόνο θέμα με το android απότι είχα διαβάσει είναι οτι είναι πιο susceptible σε ιους?
χαχαχα εφαρμογες ηθελα να πω
Δημοσίευση 30/10/2011 - 12:54
χαχαχα εφαρμογες ηθελα να πω
Oxi γιατι αν ξέρεις κάτι θέλω και γω δωρεάν συσκευή!!
Δημοσίευση 30/10/2011 - 12:56
Oxi γιατι αν ξέρεις κάτι θέλω και γω δωρεάν συσκευή!!
Κληρωνουν παντου, καλο ψαξιμο
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες