συγνωμη παιδια ειμαι καινουργιος στην κοινοτητα το κινητο μου τα χει φτυσει εχω κανει τα παντα το χω στειλει παντου iphone 4,μπορει καποιος να με καθοδηγησει καπου οπου μπορω να το φτιαξω?ειμαι απο κρητη!

Απαίσια εμπειρία από εταιρεία επισκευής iPhone
Δημοσίευση 05/09/2013 - 08:19
Ad
Δημοσίευση 05/09/2013 - 09:40
δώσε κάποιες λεπτομέρειες τι εννοείς τα έχει φτύσει; πόσο καιρό το έχεις; είναι jb;
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 18/03/2014 - 23:56
Παιδιά βαριέμαι να γράψω ολόκληρη την ιστορία,αλλα είμαι τρελά απογοητευμένος(ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ) και εγώ απο το irepair Γλυφάδας. Δεν χρειάζεται να πω παραπάνω,αν έχω όρεξη κάποια στιγμή θα το γράψω!!!!
Πέραν αυτού απο ότι πήρε το μάτι μου,κάποια παιδιά εδω μέσα ξέρουν και επιδιορθώνουν,Pantsos κλπ;
Θα ήθελα να τους προτιμήσω αυτή τη φορά,αν ευκαιρούν(και αν το βλέπουν και οι ίδιοι) θα ήθελα να μάθω ποιοι είναι και να τους καλέσω..
Δημοσίευση 19/03/2014 - 00:03
Απο αυτα που εχω διαβασει, εντυπωση θα μου εκανε αν ησουν ευχαριστημενος..ελπιζω να μην το κλαις το κινητο.
Τεχνικοι pantos,batjump, xristosmanual(νομιζω) και μερικοι ακομα που δεν τους θυμαμαι..
Δημοσίευση 19/03/2014 - 00:10
Χονδρικά εκεί που έπιασα το νόημα,ήταν όταν άνοιξα να αλλάξω μπαταρία,και οι "ΘΕΟΙ" είχαν στριμώξει μια βίδα(επειδή το έχασαν; επειδή είναι άχρηστοι; ) αντί για το μαύρο κλιπάκι της κεραίας στη μπαταρία...
Τελευταία επεξεργασία από: toxictwin, 19/03/2014 - 00:12.
Δημοσίευση 19/03/2014 - 00:10
Μέχρι να πιάσω το νόημα,είχα σαρώσει όλο το σπίτι με μαγνήτες,για να δω ο βλάκας που μου έπεσε,αλλα δεν ήμουν βλάκας,θύμα ήμουν..
Δημοσίευση 19/03/2014 - 00:13
Κανουν τετοιες πατεντες..Τι να πω, ελπιζω να βγαλεις ακρη, τους εκραξες; Εχουν διαλυσει τοσα κινητα και ακομα δουλευουν..τραγικο.
Δημοσίευση 19/03/2014 - 00:18
Τους έκραξα όταν το βρήκα ναι,και μου το έφτιαξαν. Το θέμα είναι οτι έχει άλλο πρόβλημα που μου είπαν οτι δεν φτιάχνεται, και για αυτό θέλω κάποιον που να ξέρει που πάνε τα 4. Ίσως η βλάβη να σηκώνει επισκεύη.
Στην τελική γιατί να πληρώσω αυτούς και όχι παιδιά "δικά μας".
Δημοσίευση 19/03/2014 - 00:23
Στειλε στα παιδια και θα πανε ολα καλα, καλυτερα να δωσεις χρηματα και να γινει η δουλεια χωρις απωλειες
Δημοσίευση 19/03/2014 - 00:24
Πως γίνεται να λειτουργούν ακόμα με τόσες καταστροφές κινητών;
Δημοσίευση 19/03/2014 - 00:32
Kάποιος το είπε σε προηγούμενη σελίδα... "διαφήμιση"!
Δημοσίευση 19/04/2014 - 11:48
pantsos θελω να επικοινωνησω μαζι σου,σβησε κανα μνμ,ευχαιστω!!!!!!
Δημοσίευση 24/05/2014 - 18:03
Παιδιά θέλω να σας πω ότι είχα τραγική εμπειρία από το service του easy buy world. Αυτοί τα στέλνουν σε ένα easy technology στην Αγία Βαρβάρα , άλλοι απατεώνες σε καινούργιο 20 ημερών mini ipad, μετά την αλλαγή (απαράδεκτη μου κατέστρεψαν το πλαίσιο, το home button κολλάει ....) δεν μου λειτουργεί ο μαγνήτης που έχει το ipad ώστε να λειτουργεί το cover sleep/wake . Ψάχνω τον pantsos αλλά δεν μπορώ να βρω τηλέφωνο του αν δει το μήνυμα μου ας μου στείλει μήνυμα. Εγώ πάντως θα τους καταγγείλω στην αρχή Προστασίας, Καταναλωτή, έβαλα δικηγόρο πρέπει να κάνετε καταγγελίες και εσείς η απατεωνιά πάει σύννεφο στην Ελλάδα
Δημοσίευση 06/07/2014 - 01:26
Προφανώς ξεχάσανε να βαλουνε πίσω τους μαγνήτες που πιάνουν εσωτερικά το cover για την οθόνη κ χρισημοποιησαν κολλά για να σου κολλήσουν το digi η οποία πολύ πιθανόν να έτρεξε στις επαφές του home.Παιδιά θέλω να σας πω ότι είχα τραγική εμπειρία από το service του easy buy world. Αυτοί τα στέλνουν σε ένα easy technology στην Αγία Βαρβάρα , άλλοι απατεώνες σε καινούργιο 20 ημερών mini ipad, μετά την αλλαγή (απαράδεκτη μου κατέστρεψαν το πλαίσιο, το home button κολλάει ....) δεν μου λειτουργεί ο μαγνήτης που έχει το ipad ώστε να λειτουργεί το cover sleep/wake . Ψάχνω τον pantsos αλλά δεν μπορώ να βρω τηλέφωνο του αν δει το μήνυμα μου ας μου στείλει μήνυμα. Εγώ πάντως θα τους καταγγείλω στην αρχή Προστασίας, Καταναλωτή, έβαλα δικηγόρο πρέπει να κάνετε καταγγελίες και εσείς η απατεωνιά πάει σύννεφο στην Ελλάδα
Δημοσίευση 06/07/2014 - 10:22
φίλε μου τι πρόβλημα έχει το τηλσυγνωμη παιδια ειμαι καινουργιος στην κοινοτητα το κινητο μου τα χει φτυσει εχω κανει τα παντα το χω στειλει παντου iphone 4,μπορει καποιος να με καθοδηγησει καπου οπου μπορω να το φτιαξω?ειμαι απο κρητη!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες