Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

Απαίσια εμπειρία από εταιρεία επισκευής iPhone

• Please log in to reply
153 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   dusty

dusty

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:dusty

Δημοσίευση 30/10/2011 - 16:21

Εγω τη γλιτωσα κατα τυχη απο το συγκεκριμενο μαγαζι... Ηθελε αλλαγη μπαταριας το 3GS της κοπελας μου και τους ειχα παρει τηλεφωνο. Μου ειπαν οτι θελουν 1 μερα για να το κανουν και φυσικα επειδη δεν ηθελα να περιμενει τοσο η κοπελα μου, δεν τους το πηγα! Αυτο θα πει τυχη!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1,238 μηνύματα
  • Twitter:@ifritakos
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ifrit

Δημοσίευση 30/10/2011 - 16:55

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε που το μοιράστηκες, μας έσωσες. Κάτι τέτοιοι "αετοί" πρέπει να περιθωριοποιούνται. Μη σου πω και για καταγγελία πάει αυτός. Ψάξτο λίγο.

Όσο καιρό έχω iPhone, μια φορά χρειάστηκα αλλαγή κεραίας Wi-Fi και το πήγα στον idoctor (iPhone lab) και ήταν άψογος και γρήγορος. Το κινητό ήταν αστέρι φυσικά μετά.

Και είμαι σίγουρος απ τις κριτικές, και τα άλλα δύο παιδιά είναι εξίσου καλά.

Οπότε από θέμα επισκεύων αν χρειαστώ κάτι, έχω ξενοιάσει ;)

#63   soctap

soctap

iPH User

• 179 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2011 - 02:20

Παιδια το μονο που μπορουμε να κανουμε για να προφυλαχτουμε ,ειναι να κραζουμε οτιδηποτε πεφτει στην αντιλιψη μας!!

Πολυ σωστα ασ το εφαρμοσουμε ολοι παιδια για το καλο μας

Τελευταία επεξεργασία από: soctap, 31/10/2011 - 02:20.

#64   kourou123

kourou123

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 29/11/2011 - 10:02

Γεια σε ολους θα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι αρκετα ασχετος στον χωρο εχω ενα iphone4 και εχει καποια βλαβη στο ακουστικο και ακουγεται πολυ χαμηλα που μπορω να το στειλω για επισκευη?διαβασα διαφορα ονοματα ατομων που επισκευαζουν απλα θα ηθελα μια πιο ξεκαθαρη εικονα.σας ευχαριστω εκ των προτερων.

#65   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 29/11/2011 - 10:10

Αν έχεις εγγύηση μπορείς να το πας στο service και να μην πληρώσεις τίποτα .Αλλιώς μίλησε με τους pantsos - batjump-idoctor.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#66   Dimalvel

Dimalvel

iPH User

• 135 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 05/03/2012 - 18:36

Όσον αφορα την εμπειρία με το iphonerepair.gr τους έστειλα πριν 2 βδομάδες μια ερώτηση για αλλαγη μπαταρίας και δεν απαντήθηκε ποτε. 2 βδομαδες μετα(πριν 5 λεπτά) βρήκα online chat διαθέσιμο οπότε ανέφερα ότι είχα ξαναστείλει μύνημα το οποίο δεν απαντήθηκε και ξαναρώτησα. Ο κύριος "Jim" όπως χαρακτηριστικά έλεγε το chat ήταν μονολεκτικός και αγενής καθώς με μια δόση ειρωνίας ανέφερε ότι οι τιμές αναγράφονται και στο Site, πράγμα που αν ίσχυε δεν θα έθετα την ερώτηση εξ αρχής. Άρα ο κύριος Jim εκτός απο αγενής ήταν και κακοπληροφορημένος. Τραγική εξυπηρέτηση και κάκιστοι υπάλληλοι. Με τέτοιες τιμές αν μη τι αλλο περιμένω και την αναλογη εξυπηρέτηση. Επιεικώς ΑΙΣΧΟΣ

#67   123abs

123abs

iPH Member

• 239 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/03/2012 - 18:49

Batjump .Αψογος απαγγελματιας και καλο παιδι
Και να σκεφτεις δεν τον εχω δει ποτε

#68   kaloger1036

kaloger1036

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 12/05/2012 - 21:24

καλησπερα σε ολους.ειμαι νεος στο forum και θελω απλα να αναφερω κι εγω την τεραστια εμπειρια μου σε σχεση με το site iphonerepair.gr.Ημουν δυστυχως κατοχος ενος λευκου iphone 3gs 16gb,το οποιο εμφανισιακα ηταν αριστο και χωρις πτωσεις και χτυπηματα και ξαφνικα αρχιζε να χανει τον ηχο.καποιες φορες οχι παντα.μπηκα στο ιντερνετ πατησα iphone repair και μου εβγαλε το συγκεκριμενο καταστημα.πολυ ενθουσιασμενοσ και απο τη σελιδα τους σκεφτηκα αυτοι κανουν θαυματα.το παω λοιπον μια ωραια τριτη και την ιδια μερα μου το επιστρεφουν και καλα επισκευασμενο και οτι το προβλημα ηταν το chip του ηχου το οποιο αλλαχτηκε και ολα οκ.το προβλημα παρεμεινε και την ιδια μερα το επιστρεφω,αφου εχω πληρωσει 147ευρω.μου ειπαν πως θα το ξαναδουν και θα το επισκευασουν.με αυτη τη δικαιολογια πηγαινωερχομουν στο καταστημα 19ημερες ακριβως.τελικα μετα απο 3εβδομαδες το επισκευασαν και ολα εδειχναν τελεια τα 10 λεπτα μεχρι που διαπιστωσα οτι το κινητο δεν εβρισκε σημα.αποτελεσμα.να εχω πληρωσει σε βενζινες καπου 30 ευρω καθοτι οδηγω μεγαλο σκουτερ,περιπου 20 ευρω σε τηλ και μου επεστρεψαν μονο τα 100 ευρω απο τα 147 και επειδη απελπιστικα και ενιωσα οτι μου διελυσαν το τηλεφωνο μου εδωσαν αλλα 100 ευρω για να μου το αγορασουν λεγοντας πως ρισκα ειναι αυτα και πως τα πραβληματα του iphone ειναι σαν τη λερνεα υδρα!!κοβεις το ενα κεφαλι και βγαινει αλλο!!τα συμπερασματα δικα σας!

επισης θα ηθελα να ρωτησω γιατι δε γνωριζω σχετικα και επειδη σιγουρα οπου να ναι θα αγορασω iphone ειτε καινουριο ειτε μεταχειρισμενο υπαρχει καποιοσ που να ξερει ειτε να ελεγξει ενα iphone ειτε να ξερει πραγματικα να επισκευασει ενα iphone!!!ευχαριστω πολυ.

#69   marikat

marikat

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 12/05/2012 - 21:31

μπορεις να απευθυνθεις στους batjump, pantsos, fonikoxeris & idoctor..απ οσο με εχουν ενημερωσει αλλα ατομα του φορουμ, ειναι πολυ καλοι στην δουλεια τους.

#70   petros29

petros29

iPH Hero

• 4,323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 12/05/2012 - 21:35

καλησπερα σε ολους.ειμαι νεος στο forum και θελω απλα να αναφερω κι εγω την τεραστια εμπειρια μου σε σχεση με το site iphonerepair.gr.Ημουν δυστυχως κατοχος ενος λευκου iphone 3gs 16gb,το οποιο εμφανισιακα ηταν αριστο και χωρις πτωσεις και χτυπηματα και ξαφνικα αρχιζε να χανει τον ηχο.καποιες φορες οχι παντα.μπηκα στο ιντερνετ πατησα iphone repair και μου εβγαλε το συγκεκριμενο καταστημα.πολυ ενθουσιασμενοσ και απο τη σελιδα τους σκεφτηκα αυτοι κανουν θαυματα.το παω λοιπον μια ωραια τριτη και την ιδια μερα μου το επιστρεφουν και καλα επισκευασμενο και οτι το προβλημα ηταν το chip του ηχου το οποιο αλλαχτηκε και ολα οκ.το προβλημα παρεμεινε και την ιδια μερα το επιστρεφω,αφου εχω πληρωσει 147ευρω.μου ειπαν πως θα το ξαναδουν και θα το επισκευασουν.με αυτη τη δικαιολογια πηγαινωερχομουν στο καταστημα 19ημερες ακριβως.τελικα μετα απο 3εβδομαδες το επισκευασαν και ολα εδειχναν τελεια τα 10 λεπτα μεχρι που διαπιστωσα οτι το κινητο δεν εβρισκε σημα.αποτελεσμα.να εχω πληρωσει σε βενζινες καπου 30 ευρω καθοτι οδηγω μεγαλο σκουτερ,περιπου 20 ευρω σε τηλ και μου επεστρεψαν μονο τα 100 ευρω απο τα 147 και επειδη απελπιστικα και ενιωσα οτι μου διελυσαν το τηλεφωνο μου εδωσαν αλλα 100 ευρω για να μου το αγορασουν λεγοντας πως ρισκα ειναι αυτα και πως τα πραβληματα του iphone ειναι σαν τη λερνεα υδρα!!κοβεις το ενα κεφαλι και βγαινει αλλο!!τα συμπερασματα δικα σας!

επισης θα ηθελα να ρωτησω γιατι δε γνωριζω σχετικα και επειδη σιγουρα οπου να ναι θα αγορασω iphone ειτε καινουριο ειτε μεταχειρισμενο υπαρχει καποιοσ που να ξερει ειτε να ελεγξει ενα iphone ειτε να ξερει πραγματικα να επισκευασει ενα iphone!!!ευχαριστω πολυ.

τζάμπα τα λεφτά που έδωσες φίλε, αν ρωτούσες πρωτού το πάς τώρα θα είχες τηλέφωνο με το πολύ 30 ευρά...τόσα που έδωσες αγόραζες μεταχειρισμένο στην πένα...αν δεν το έδωσες στους απατεώνες μίλα με κάποιον απο τους τεχνικούς του φόρουμ, θα στο φτιάξουν στην πένα το τηλ.

#71   GeorgeSohos

GeorgeSohos

iPH Enthousiast

• 497 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:lifeowner771

Δημοσίευση 12/05/2012 - 21:38

Εγω τους πηγα ενα backberry επειδη μου εβγαζε μια ενδειξη μιας μισο γεματης μπαταριας με κοκκινη γραμμη και μετα απο 6 εβδομαδες αμετρητα τηλεφωνηματα που δεν κατεληγαν καπου το πηρα πισω και ειδα οτι μου ειχαν αλλαξει housing και οθονη..το καταλαβα γιατι η οθονη μου ειχε γρατζουνιες και το rubber απο πισω φαινοταν ολοκαινουριο..δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο το καναν αν και δεν εχω προβλημα γιατι καναν το κινητο.καινουριο...οπως επισης αλλαξε και η ενδειξη στην οθονη και τωρα κολλαει στο booting...απαραδεκτοι οι ανθρωποι..

#72   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα
  • Twitter:@sector2001
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:sector2001

Δημοσίευση 12/05/2012 - 23:12

Όσον αφορα την εμπειρία με το iphonerepair.gr τους έστειλα πριν 2 βδομάδες μια ερώτηση για αλλαγη μπαταρίας και δεν απαντήθηκε ποτε. 2 βδομαδες μετα(πριν 5 λεπτά) βρήκα online chat διαθέσιμο οπότε ανέφερα ότι είχα ξαναστείλει μύνημα το οποίο δεν απαντήθηκε και ξαναρώτησα. Ο κύριος "Jim" όπως χαρακτηριστικά έλεγε το chat ήταν μονολεκτικός και αγενής καθώς με μια δόση ειρωνίας ανέφερε ότι οι τιμές αναγράφονται και στο Site, πράγμα που αν ίσχυε δεν θα έθετα την ερώτηση εξ αρχής. Άρα ο κύριος Jim εκτός απο αγενής ήταν και κακοπληροφορημένος. Τραγική εξυπηρέτηση και κάκιστοι υπάλληλοι. Με τέτοιες τιμές αν μη τι αλλο περιμένω και την αναλογη εξυπηρέτηση. Επιεικώς ΑΙΣΧΟΣ

γνωστοι καραγγιοζιδες..... οσο Για το Υφακι τους !!! Δεν εχω λογια επειδει ειχα και προσωπικη εμπειρια με Του κλεφτες και ειχανε και Αυτο το Υφακι την Γλυτωσανε Φθηνα ! ( υπαρχει αναλογο Θεμα μου με ενα IPAD )

#73 Guest_ifix_*

Guest_ifix_*

Δημοσίευση 12/05/2012 - 23:36

Batjump .Αψογος απαγγελματιας και καλο παιδι
Και να σκεφτεις δεν τον εχω δει ποτε

ειμαι τεχνικος και εγω..ετυχε να μιλισουμε με το παιδι για δουλειες ...2 λεπτα να μιλησεις μαζι του καταλαβαινεις τι αν8ρωπος ειναι!!!

#74   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 13/05/2012 - 01:23

O "περιβόητος" Jim που ήταν στο Live chat που αναφέρει φίλος παραπάνω είναι το αφεντικό του καταστήματος.

Γενικά οι καταγγελίες πληθαίνουν και όλες έχουν ένα κοινό συμπέρασμα:

ΜΑΚΡΥΑ από αυτούς τους κομπογιαννίτες!!!

#75   tasozz

tasozz

iPH newbie

• 68 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 13/05/2012 - 01:37

Pantsos!!! εγγύηση το παλικάρι! με κλειστά ματιά!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες