Ξαφνικα εχανα το σημα στο τηλεφωνο μου και θαμπωμενος απο τα βαρυγδουπα λογια και το site της εταιριας iphone Repair, αποφασισα να τους εμπιστευτω το τηλεφωνο μου για servise.Το στελνω με courier, την επομενη μερα το πηραν στα χερια τους, λεγοντας μου οτι θα μου το στειλουν την ιδια μερα το απογευμα. Περιμενω την αλλη μερα να παρω το τηλεφωνο στα χερια μου , δεν το περνω εποικοινωνω μαζι τους μου ελεγαν το συγεκριμενο ατομο που εφτιαξε το τηλ. λειπει, και δεν ξερουμε να σου απαντησουμε. Για να μην τα πολυλογώ, πηρα το τηλ μετα απο 3 μερες ,και το προβλημα παρεμεινε το ιδιο ,σαν να μην το ειχα στειλει καθολου, πληρωνοντας στην courier 100 ευρω , γιατι τους ειχα ζητησει να μου αλλαξουν και το πισω καπακι μια και ειχε ελαχιστες γρατζουνιες. Παρατηρωντας καλυτερα το τηλ. βλεπω οτι το καπακι ηταν τελειως στραβα κουμπωμενο και με το ζορι εμπαινε το καλωδιο της φορτισης, δηλ διπλα χαμενος και το προβλημα του σηματος δεν εφτιαξε ,και το καπακιτο πισω στραβο.Την αλλη μερα παίρνω τηλ. στην εταιρεία, μου απαντούν να το ξαναστείλω πίσω,να το φτιαξουν( τα σχετικα συγνωμη κλπ ). Αντε ξανα μανα χωρις τηλ 2 μερες ακομα, το ξαναπαίρνω πίσω, δεν δουλευε το mute button ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΟΙ ΤΥΠΟΙ.... και επιτελους ειχα τωρα σημα αλλα κατι δεν μου κολλαγε στο σημειο του dock. Τελος παντων σε αυτους τους απαραδεκτους το τηλ δεν το εστελνα ξανα πισω παρόλο που πλήρωσα σχεδον 140 ευρω με τα περα δωθε της courier, απευθύνομε στο forum και εμπιστευτηκα τον φιλο μας τον PANTSOS .Το αποτελεσμα τα λεει ολλα τι ειχαν κανει οι τυποι της iphone repair.

Μεταφέρω αυτούσια τα λόγια του φίλου PANTSOS,με μάρτυρα την FOTO.Εγώ απο την στιγμή που άνοιξα το τηλέφωνο είδα την πρώτη πατέντα όπως είπαμε στο σήμα.Επειδή το καπάκι που σου έβαλαν αυτοί δεν ήταν 100% να ταιριάζει,σου έβαλαν ένα χαρτάκι μέσα ώστε να ακουμπάει την επαφή για να έχεις σήμα.(Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία)To δεύτερο που παρατήρησα είναι οτι κάθε βίδα έχει την δική του θέση άλλες είναι πιο λεπτές και άλλες πιο φαρδιές και δεν μπαίνουν παντού.
Στο κάτω μέρος του dock όπου ήταν και στραβό όταν το άνοιξα είδα οτι επειδή είχαν βάλει λάθος βίδα έσπασε η βάση του.
Και που σου χαλάσαν το mute button ήταν ξεχαρβαλωμένο. Τον εμπιστευτηκα απο την πρωτη στιγμη που μιλησα μαζι του, μου επισκευασε τα παντα αψογα , μου αλλαξε και μπαταρια πηρα ενα καινουργιο τηλ. πισω της κουτας μπορω να πω, τα εργατικα που μου πηρε ηταν λιγοτερα απο 30ευρω , βλεποντας τι τραβηξα τοσο καιρο. Πανω απο ολλα φταιω εγω βεβαια που δεν ρωτησα απο την αρχη το forum .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΦΙΛΕ PANTSOS!!!!! ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΊΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ . ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΌΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.