Απαίσια εμπειρία από εταιρεία επισκευής iPhone
Δημοσίευση 30/10/2011 - 16:21
Ad
Δημοσίευση 30/10/2011 - 16:55
Όσο καιρό έχω iPhone, μια φορά χρειάστηκα αλλαγή κεραίας Wi-Fi και το πήγα στον idoctor (iPhone lab) και ήταν άψογος και γρήγορος. Το κινητό ήταν αστέρι φυσικά μετά.
Και είμαι σίγουρος απ τις κριτικές, και τα άλλα δύο παιδιά είναι εξίσου καλά.
Οπότε από θέμα επισκεύων αν χρειαστώ κάτι, έχω ξενοιάσει

Δημοσίευση 31/10/2011 - 02:20
Πολυ σωστα ασ το εφαρμοσουμε ολοι παιδια για το καλο μαςΠαιδια το μονο που μπορουμε να κανουμε για να προφυλαχτουμε ,ειναι να κραζουμε οτιδηποτε πεφτει στην αντιλιψη μας!!
Τελευταία επεξεργασία από: soctap, 31/10/2011 - 02:20
Δημοσίευση 29/11/2011 - 10:02
Δημοσίευση 29/11/2011 - 10:10
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 05/03/2012 - 18:36
Δημοσίευση 05/03/2012 - 18:49
Και να σκεφτεις δεν τον εχω δει ποτε
Δημοσίευση 12/05/2012 - 21:24
επισης θα ηθελα να ρωτησω γιατι δε γνωριζω σχετικα και επειδη σιγουρα οπου να ναι θα αγορασω iphone ειτε καινουριο ειτε μεταχειρισμενο υπαρχει καποιοσ που να ξερει ειτε να ελεγξει ενα iphone ειτε να ξερει πραγματικα να επισκευασει ενα iphone!!!ευχαριστω πολυ.
Δημοσίευση 12/05/2012 - 21:31
Δημοσίευση 12/05/2012 - 21:35
τζάμπα τα λεφτά που έδωσες φίλε, αν ρωτούσες πρωτού το πάς τώρα θα είχες τηλέφωνο με το πολύ 30 ευρά...τόσα που έδωσες αγόραζες μεταχειρισμένο στην πένα...αν δεν το έδωσες στους απατεώνες μίλα με κάποιον απο τους τεχνικούς του φόρουμ, θα στο φτιάξουν στην πένα το τηλ.καλησπερα σε ολους.ειμαι νεος στο forum και θελω απλα να αναφερω κι εγω την τεραστια εμπειρια μου σε σχεση με το site iphonerepair.gr.Ημουν δυστυχως κατοχος ενος λευκου iphone 3gs 16gb,το οποιο εμφανισιακα ηταν αριστο και χωρις πτωσεις και χτυπηματα και ξαφνικα αρχιζε να χανει τον ηχο.καποιες φορες οχι παντα.μπηκα στο ιντερνετ πατησα iphone repair και μου εβγαλε το συγκεκριμενο καταστημα.πολυ ενθουσιασμενοσ και απο τη σελιδα τους σκεφτηκα αυτοι κανουν θαυματα.το παω λοιπον μια ωραια τριτη και την ιδια μερα μου το επιστρεφουν και καλα επισκευασμενο και οτι το προβλημα ηταν το chip του ηχου το οποιο αλλαχτηκε και ολα οκ.το προβλημα παρεμεινε και την ιδια μερα το επιστρεφω,αφου εχω πληρωσει 147ευρω.μου ειπαν πως θα το ξαναδουν και θα το επισκευασουν.με αυτη τη δικαιολογια πηγαινωερχομουν στο καταστημα 19ημερες ακριβως.τελικα μετα απο 3εβδομαδες το επισκευασαν και ολα εδειχναν τελεια τα 10 λεπτα μεχρι που διαπιστωσα οτι το κινητο δεν εβρισκε σημα.αποτελεσμα.να εχω πληρωσει σε βενζινες καπου 30 ευρω καθοτι οδηγω μεγαλο σκουτερ,περιπου 20 ευρω σε τηλ και μου επεστρεψαν μονο τα 100 ευρω απο τα 147 και επειδη απελπιστικα και ενιωσα οτι μου διελυσαν το τηλεφωνο μου εδωσαν αλλα 100 ευρω για να μου το αγορασουν λεγοντας πως ρισκα ειναι αυτα και πως τα πραβληματα του iphone ειναι σαν τη λερνεα υδρα!!κοβεις το ενα κεφαλι και βγαινει αλλο!!τα συμπερασματα δικα σας!
επισης θα ηθελα να ρωτησω γιατι δε γνωριζω σχετικα και επειδη σιγουρα οπου να ναι θα αγορασω iphone ειτε καινουριο ειτε μεταχειρισμενο υπαρχει καποιοσ που να ξερει ειτε να ελεγξει ενα iphone ειτε να ξερει πραγματικα να επισκευασει ενα iphone!!!ευχαριστω πολυ.
Δημοσίευση 12/05/2012 - 21:38
Δημοσίευση 12/05/2012 - 23:12
Όσον αφορα την εμπειρία με το iphonerepair.gr τους έστειλα πριν 2 βδομάδες μια ερώτηση για αλλαγη μπαταρίας και δεν απαντήθηκε ποτε. 2 βδομαδες μετα(πριν 5 λεπτά) βρήκα online chat διαθέσιμο οπότε ανέφερα ότι είχα ξαναστείλει μύνημα το οποίο δεν απαντήθηκε και ξαναρώτησα. Ο κύριος "Jim" όπως χαρακτηριστικά έλεγε το chat ήταν μονολεκτικός και αγενής καθώς με μια δόση ειρωνίας ανέφερε ότι οι τιμές αναγράφονται και στο Site, πράγμα που αν ίσχυε δεν θα έθετα την ερώτηση εξ αρχής. Άρα ο κύριος Jim εκτός απο αγενής ήταν και κακοπληροφορημένος. Τραγική εξυπηρέτηση και κάκιστοι υπάλληλοι. Με τέτοιες τιμές αν μη τι αλλο περιμένω και την αναλογη εξυπηρέτηση. Επιεικώς ΑΙΣΧΟΣ
γνωστοι καραγγιοζιδες..... οσο Για το Υφακι τους !!! Δεν εχω λογια επειδει ειχα και προσωπικη εμπειρια με Του κλεφτες και ειχανε και Αυτο το Υφακι την Γλυτωσανε Φθηνα ! ( υπαρχει αναλογο Θεμα μου με ενα IPAD )
Guest_ifix_*
Δημοσίευση 12/05/2012 - 23:36
ειμαι τεχνικος και εγω..ετυχε να μιλισουμε με το παιδι για δουλειες ...2 λεπτα να μιλησεις μαζι του καταλαβαινεις τι αν8ρωπος ειναι!!!Batjump .Αψογος απαγγελματιας και καλο παιδι
Και να σκεφτεις δεν τον εχω δει ποτε
Δημοσίευση 13/05/2012 - 01:23
Γενικά οι καταγγελίες πληθαίνουν και όλες έχουν ένα κοινό συμπέρασμα:
ΜΑΚΡΥΑ από αυτούς τους κομπογιαννίτες!!!
Δημοσίευση 13/05/2012 - 01:37
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες