Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

Απαίσια εμπειρία από εταιρεία επισκευής iPhone

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
153 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   Ngobreak

Ngobreak

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:Ngobreak

Δημοσίευση 13/05/2012 - 01:38

φιλε μου σε ευχαριστω γιατι την ενημερωσει

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   tasozz

tasozz

iPH newbie

• 68 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 13/05/2012 - 01:53

Την καλημέρα και από εμένα. Θεωρείται δεδομένο πως όταν μία συσκευή έχει μέσα δεδομένα (κινητό, σκληρός δίσκος, PC κτλ) και πάει σε κάποιο τεχνικό τμήμα ο ιδιοκτήτης της συσκευής οφείλει να έχει κρατήσει Backup. Κατά τη διαδικασία της επισκευής μιας ηλεκτρονικής συσκευής ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και κατ΄επέκταση να καταστραφούν τα δεδομένα.

Δεδομένου αυτού αφού ο Pantsos σου επέστρεψε μία λειτουργική συσκευή έκανε σωστά τη δουλειά του

οτι στέλνουμε για σερβις απο την vodafone που δουλεύω, γυρνάει πάντα με εργοστασιακές,η/και update. πάντα! τα επίσημα σέρβις κάνουν πάντα αρχικοποίηση. Πάντα!

#78   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 13/05/2012 - 02:09

Αλλαγή μπαταρίας με δικό μου ανταλλακτικό σε iphone 4 στο κατάστημα Πάτρας 30 ευρώ.Στην ερώτηση γιατί τόσο πολύ η απάντηση ήταν το λιγότερο εξοργιστική.
Δε ρώτησα για να πάω να την αλλάξουν,ούτε 3310 παλιό δεν πάω σε αυτούς,αλλά για να δω πόσο αλήτες είναι..

Αναρτημένη εικόνα

#79   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 13/05/2012 - 02:20

Όταν ήθελα να αλλάξω το iPhone 4 μου από μαύρο σε άσπρο, τους πήρα τηλέφωνο.

Είχα πάρει τα ανταλλακτικά από Αμερική και απλά ήθελα κάποιον να μου τα περάσει.

Όταν τους ρώτησα μου είπαν 70(!) ευρώ για τα εργατικά!

Ευτυχώς τα "εδώ" παιδιά (pantsos, batjump, idoctor κτλ) είχαν γράψει ότι προσφέρουν τη δουλειά με 30 και δεν την πάτησα...

Για να καταλάβετε τι μάγκας/λαμόγιο είναι ο Βρετανός/Αμερικάνος σύζυγος της κυρίας Αννίτας Ναθαναήλ, ο περιβόητος "Jim" που ανέφερε και ένας φίλος πριν και που είναι το αφεντικό του συγκεκριμένου μαγαζιού...

#80   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 13/05/2012 - 02:25

75 και δεν θα σου έβαζαν κι αυτά που θα τους πήγαινες...θα σου έβαζαν άλλα φτηνά και θα έβγαζαν κι από κει...

Ένας γνωστός άλλαξε μπαταρία σε 4 σε αυτούς(δεν τον πρόλαβα να του το πω) με 70 ευρώ(!) και η μπαταρία είχε cycle count 200..Καταλαβαίνετε λοιπόν για τι άτομα μιλάμε.

Αναρτημένη εικόνα

#81   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα
  • Twitter:@AlexNannos
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Alex-the-killer

Δημοσίευση 13/05/2012 - 03:09

Ξερει κανεις σε ποια πολη μενει ο Pantsos ?

#82   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2012 - 03:23

Ξερει κανεις σε ποια πολη μενει ο Pantsos ?

Στην Ξάνθη βρίσκεται αυτόν τον καιρό φίλε μου.

Αλλά γενικά μπορείς να του στείλεις ότι χρειαστεί συνεργάζεται με κάποια κούριερ.

Στείλτου πμ να σου πει.

#83   Alexthekiller1993

Alexthekiller1993

iPH Contributor

• 1.515 μηνύματα
  • Twitter:@AlexNannos
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Alex-the-killer

Δημοσίευση 13/05/2012 - 03:26

Στην Ξάνθη βρίσκεται αυτόν τον καιρό φίλε μου.

Αλλά γενικά μπορείς να του στείλεις ότι χρειαστεί συνεργάζεται με κάποια κούριερ.

Στείλτου πμ να σου πει.

Ωραια θα το κανονισω ;) Ευχαριστω !

#84   kaloger1036

kaloger1036

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 13/05/2012 - 14:13

δεν το εχω δυστυχως το iphone.απογοητευτηκα τοσο πολυ που τους το πουλησα 100ευρω γιατι μου εδωσαν την εντυπωση πως ηταν για τα σκουπιδια.αν εχει καποιος καποι καλο iphone3gs λευκο σε καλη τιμη που να δουλευει ας μου πει.

#85   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2012 - 14:36

Αυτό θέλουν οι αλήτες φίλε μου!

Να στο αγοράσουν κοψοχρονιά και να το κάνουν ανταλλακτικά για να βγάλουν ίσως και τα πενταπλάσια λεφτά της αξίας τους!

Το έχουμε πάρει χαμπάρι ότι πλέον οι τύποι είναι για μπουνιές!

#86   kaloger1036

kaloger1036

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2012 - 15:09

και ασε απο τροπους συμπεριφορας- αγενεια και λοιπα.πραγματικη απογοητευση.απορω και σε τετοια περιοδο που περναει η χωρα με οικονομικη στενοτητα.εργαζομαι σε πολυεθνικη και αν μιλουσα εστω και στον ενικο σε καποιον πελατη μας μπορει να εχανα τη θεση μου!!!τι να πω.τωρα ειμαι χωρις τηλεφωνο!ψαχνω να βρω τιποτα αλλα δεν ξερω ποιον να εμπιστευτω!

#87   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα
  • Twitter:@sector2001
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:sector2001

Δημοσίευση 13/05/2012 - 15:12

και ασε απο τροπους συμπεριφορας- αγενεια και λοιπα.πραγματικη απογοητευση.απορω και σε τετοια περιοδο που περναει η χωρα με οικονομικη στενοτητα.εργαζομαι σε πολυεθνικη και αν μιλουσα εστω και στον ενικο σε καποιον πελατη μας μπορει να εχανα τη θεση μου!!!τι να πω.τωρα ειμαι χωρις τηλεφωνο!ψαχνω να βρω τιποτα αλλα δεν ξερω ποιον να εμπιστευτω!

δεν τους ?Νοιαζει Φιλε μου ! Εχει ποιασει ο Ηλιθιος ο Αμερικανος ολους εκει τους Λεφταδες και καλα τις κλικας του και απο στομα σε Στομα Εχει Χεστει στο ΤΑλληρο ο Γελιος ! ο τυπος.... κριμμα ομως γιατι το Υφακι το εχουνε ολα τα Τσογλανακια που Δουλευουνε εκει το Παιζουνε Ξερολλες οτι Αυτοι ειναι και κανενας αλλος...

θα ΧΑρω παρα πολυ αν Δω μια Μερα ενα Τεραστιο Λουκετο Στην πορτα .

#88   kaloger1036

kaloger1036

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 13/05/2012 - 15:17

ναι πραγματι εχει πολυ δουλεια το μαγαζι...οσες φορες πηγα ηταν παντα γεματο!!!!εβλεπα τον κοσμο γυρω μου και λεω πω πω πολλα θυματα ειμαστε εδω μεσα!!μπραβο μας!!!!λυπαμαι πολυ παντως οσους θα πανε που δεν ξερουν!!!πραγματικα!!!ελπιζω καποιοι να μπουν εδω στο φορουμ και να ενημερωθουν!!!απλα για να γνωριζω αυτο το iphonelab ειναι καλα service?το βρηκα κι αυτο ψαχνοντας!!

#89   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.603 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 13/05/2012 - 15:25

Το iPhoneLab είναι μια χαρά και πας άφοβα.

Εκεί θα βρείς τον δικό μας απο εδώ, iDoctor.

Όσο για τα iPhonerepair & PCExpress (τα ίδια είναι) μακριά. Και δυστυχώς ο κόσμος επειδη δε ξέρει, σευνεχίζει και τη πατάει.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 13/05/2012 - 15:25

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#90   panosnm

panosnm

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2012 - 02:44

Γεια και χαρα..! Εχω ενα iphone 3gs αγορασμενο απο αμερικη μεσω ebay.Πριν 2 μερες μου επεσε απο τη σκαλα.Στην αρχη για λιγες ωρες δουλευε κανονικα μεχρι που εφυγα απο το σπιτι και συνειδητοποιησα οτι δεν βρισκει σημα.Εκανα πολλαπλες προσπαθειες βγαζοντας και ξαναβαζοντας τη σιμ αλλα τιποτα.Την επομενη μερα το ξανα ανοιγω και μου εβρισκε 2 μπαρες σημα.Για να μη τα πολυλογω ανακαλυπτω επισης οτι εχει ανοιξει αναμεσα στο καπακι και τη συσκευη,δεν ηταν απολυτα εφαρμοσμενο.Θα ηθελα καποιος με παρομοιο προβλημα να με βοηθησει ή να μου συστησει καποιο εργαστηριο που να αναλαμβανει τη βλαβη που προανεφερα,ευχαριστω!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες