Το SIRI "πέρασε" στις άλλες συσκευές!
Δημοσίευση 02/01/2012 - 23:25
Ad
Δημοσίευση 02/01/2012 - 23:33
το σκέφτηκα αυτό για αυτό τα κλειδιά τα πήρα από .... και ανήκουν σε demo phones σε όλη την ευρώπη οποτε αν δεν λειτουργεί το σύρεις σε κάποιο τηλέφωνο στα media markt (στα demo) δεν νομίζω να στεναχωρηθεί κανεις (άσε που η apple δεν κόβει τα demo τις γιατί ξέρει ότι έχουν μεγάλη χρίσει...
Το οτι ο κατοχος του τεσσαριού (πχ εσύ) μπορεί να έχει θέμα με την apple το σκέφτηκες; Γιατί έγινε και κάτι τέτοιο που αναφέρθηκε και απειλήθηκε με κλείδωμα του κινητού ο κάτοχος.
Αν πιστευεις οτι αξιζει το Σιρι εστω και μια πιθανοτητα να τουβλιασει το κινητο αντι να βαλεις ενα vLingo τοτε καλή τύχη.
Σταλμενο από τον προ-προπάππου του 4s (iPhone 2G)
Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 02/01/2012 - 23:34.
Δημοσίευση 02/01/2012 - 23:35
Το οτι ο κατοχος του τεσσαριού (πχ εσύ) μπορεί να έχει θέμα με την apple το σκέφτηκες; Γιατί έγινε και κάτι τέτοιο που αναφέρθηκε και απειλήθηκε με κλείδωμα του κινητού ο κάτοχος.
Αν πιστευεις οτι αξιζει το Σιρι εστω και μια πιθανοτητα να τουβλιασει το κινητο αντι να βαλεις ενα vLingo τοτε καλή τύχη.
Σταλμενο από τον προ-προπάππου του 4s (iPhone 2G)
οντως,το μελος @TSOPKAS ανεφερε αυτο:
"μετα απο το ρεστορε και στα δυο τηλεφωνα .... εκανε την εμφανιση του .. ενα ωραιοτατο κατεβατο μνμ ενημερωσης απο την apple.
που με λιγα λογια,, εγραφε οτι δεν εχω δικαιομα να κανω χρηση φωνιτικων εντολων και υπηρεσιων ..κτλ
και αν ξανα γινει θα κλεδωθουν οι συσκευες < χαρακτηριζοντας ως προιον παρανομο >
και θα κινηθουν δικαστικα !"
Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 02/01/2012 - 23:36.
Δημοσίευση 02/01/2012 - 23:49
Δημοσίευση 03/01/2012 - 00:03
ειναι πολυ beta ακομα!παντως για τις πρωτες 2-3 ημερες εχει λιγο πλακα το παιχνιδι μαζι του,κατα τα αλλα δεν χανετε απολυτως τιποτα!
και μην βγει καποιος να πει τα αντιθετα απο αυτα που εγραψα(και πολλα ακομα αλλα βαριεμαι να τα γραψω) γιατι δεν θα μου αλλαξει γνωμη,ειναι προσωπικες αποψεις προς τα παιδια γιατι θα καταλαβουν οτι δεν αξιζει!
Δημοσίευση 03/01/2012 - 00:04
Αυτό που δεν καταλάβατε και με παρεξηγήσατε είναι πως αυτά τα iphone ανήκουν στην apple είναι τα iphone pou pate και παίζεται (p.x στον γερμανό) αυτά τα iphone έχουν μεγάλη χρίσει και στην χειρότερη απλά θα αντικατασταθούνε .... αυτό δεν το λέω εγώ το έμαθα από μέσα δυστυχώς δεν μπορώ να πω πιο πολλά αλλα θέλω να σα πω πως δεν παθαίνει κανεις τίποτα..
Εσυ δεν καταλαβες οτι μπορει να εχει συνεπειες στο ΔΙΚΟ σου κινητό η δουλειά.
Τι να πω, πραγματικά δεν καταλαβαίνω το κόλλημα με το Σιρι. Αφου 1) ειναι κυριως για Αγγλομαθεις, 2) δεν δουλευει ολοκληρωμενα στην Ελλαδα, 3) σας εχει τσακισει τα κινητα στο restore μεχρι στιγμης, τι τρελαινεστε
Και συ που λες οτι δεν παθαινει κανεις τιποτα κανεις λαθος. Δεν μπορεις να πεις ουτε αυτο ουτε το αντιθετο βεβαια με σιγουρια
Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 03/01/2012 - 00:05.
Δημοσίευση 03/01/2012 - 00:05
Αυτό που δεν καταλάβατε και με παρεξηγήσατε είναι πως αυτά τα iphone ανήκουν στην apple είναι τα iphone pou pate και παίζεται (p.x στον γερμανό) αυτά τα iphone έχουν μεγάλη χρίσει και στην χειρότερη απλά θα αντικατασταθούνε .... αυτό δεν το λέω εγώ το έμαθα από μέσα δυστυχώς δεν μπορώ να πω πιο πολλά αλλα θέλω να σα πω πως δεν παθαίνει κανεις τίποτα..
Me ta udid δεν κανεις δουλεια ...
θελεις κλειδι απο 4s το οποιο παραγει το τηλεφωνο απο συναρτηση πολλων πραγματων πχ uuid , ecid, armv7-8, board number , και αλλα..
και στο τελος τα κωδικοποιει με 128κ ολγοριθμο απο apple και symantec .. και<προφανος ,, και κατι αλλο παιζει που δεν ξερω >
το ποιο ευκολο ειναι να βρεις το κλειδι απο 4ς με σνιφινκ πακετων και να κανεις proxy server για 24 ωρες .
μετα το περας.. ξανα απο την αρχη ...
Δημοσίευση 03/01/2012 - 00:34
Δημοσίευση 03/01/2012 - 00:56
Δημοσίευση 03/01/2012 - 01:12
Δημοσίευση 03/01/2012 - 01:18
με δυο λογια επειδη δεν μπορω να διαβασω και ολα τα σχολια εμεις με 4 μπορουμε να εχουμε siri η πρεπει να περιμενουμε? θα μπορουν να το εχουν μονο οι jb χρηστες η θα βγαλει η apple update που θα λειτουργει siri στο 4???
Η Apple δεν προκειται να βαλει Σιρι στο 4αρι, οχι.
Δημοσίευση 04/01/2012 - 18:51
Δημοσίευση 11/01/2012 - 10:02
H τιμη που θελει για μια διευθυνση proxy ειναι 20$ αλλα μερικες φορες παει κ στα 15$.
Χθες λοιπον λεω δεν @#$$% τι ειναι 15 ντολαρς και αγορασα ενα, η σελιδα του ειναι το http://icrackr.com/.
Ζηταει να δωσετε βεβαια το udid της συσκευης σας αν καποιος εχει προβλημα τοτε απλα δεν προχωραει στην αγορα..
Αγοραζοντας λοιπον απο το site σε 15 λεπτα ηρθε μειλ με οδηγιες (χρειαζετε να κατεβασετε κ το spire απο cydia) και απο χθες το βραδυ μπορω να πω οτι στο 80% δουλευει, μερικες φορες λεει οτι αυτη τη στιγμη δεν μπορει να απαντησει κ τετοια μαλλον επειδη οι server φουλαρουν απο κοσμο
Προς θεου δεν ειμαι φιλος του ουτε scam αλλα κ ουτε αναλαμβανω καποια ευθυνη αν το αγορασει καποιος..
Στο twitter ο τυπος ειναι ο @ios4me !
Εχω ios 5.0.1 με το τελευταιο redsn0w b3 , επισης μετα την εφκατασταση του spire και γενικα ολης της πατεντας δεν κρασαρει καμμια εφαρμογη η καποιο αλλο προβλημα..
Αν υπαρχει προβλημα με το ποστ ας σβηστει απο τους mods
Δημοσίευση 11/01/2012 - 10:08
Καλά το έκανες. Ελπίζω να είναι πιο σταθερό τώρα και να μην τρέχεις για restore.
Δημοσίευση 11/01/2012 - 10:24
Τουλαχιστον δουλευει χωρις προβληματα στις αλλες εφαρμογες του μηλου!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες