Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Το SIRI "πέρασε" στις άλλες συσκευές!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
223 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 11/01/2012 - 10:28

Λοιπον παιδια για να μην ανοιγω καινουριο τοπικ γραφω εδω , λοιπον στο twitter παρακολουθω εναν τυπο οποιος εχει proxy για siri, απο τα γραφομενα του φαινοταν οκ και με πολους followers.
H τιμη που θελει για μια διευθυνση proxy ειναι 20$ αλλα μερικες φορες παει κ στα 15$.
Χθες λοιπον λεω δεν @#$$% τι ειναι 15 ντολαρς και αγορασα ενα, η σελιδα του ειναι το http://icrackr.com/.

Ζηταει να δωσετε βεβαια το udid της συσκευης σας αν καποιος εχει προβλημα τοτε απλα δεν προχωραει στην αγορα..
Αγοραζοντας λοιπον απο το site σε 15 λεπτα ηρθε μειλ με οδηγιες (χρειαζετε να κατεβασετε κ το spire απο cydia) και απο χθες το βραδυ μπορω να πω οτι στο 80% δουλευει, μερικες φορες λεει οτι αυτη τη στιγμη δεν μπορει να απαντησει κ τετοια μαλλον επειδη οι server φουλαρουν απο κοσμο :lol:

Προς θεου δεν ειμαι φιλος του ουτε scam αλλα κ ουτε αναλαμβανω καποια ευθυνη αν το αγορασει καποιος..

Στο twitter ο τυπος ειναι ο @ios4me !
Εχω ios 5.0.1 με το τελευταιο redsn0w b3 , επισης μετα την εφκατασταση του spire και γενικα ολης της πατεντας δεν κρασαρει καμμια εφαρμογη η καποιο αλλο προβλημα..

Αν υπαρχει προβλημα με το ποστ ας σβηστει απο τους mods ::)

Να ξέρεις πληροφοριακά (επειδή είχαμε μια σχετική συζήτηση σε άλλο τοπικ προχτές), οτι ειναι ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ να δίνεις το UDID της συσκευής σου σε άτομο/ιστοσελίδα που δεν ξέρεις. Μπορεί να έχεις σοβαρά προβλήματα.
Whatsapp doc?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.213 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 11/01/2012 - 10:28

Αμ δεν το ξέρω...Θυμάσαι κι έμενα με έτρωγε....

Εντέλει κατέληξα να κάνω Restore βέβαια :)
Once You Go Mac You Never Go Back

#168   NinoOaoe

NinoOaoe

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 26/01/2012 - 21:59

Παιδια επειδη και εγω ψαχτηκα παρα πολυ με το siri και το spire καταλαβα τα εξης και ελπιζω να σας βοηθησουν.
1. Για να δουλεψει το spire καλα σε non-4s iphone θελει να αγορασεις θεση σε ιδιωτικο proxy που δινουν ατομα οπως ο ios4me στο twitter και ενας αλλος που δεν τον θυμαμαι. γυρω στα 10-25 ευρω θα κοστισει.Οπως εκανε και ο Mallias4!
2.Κανοντας ολα αυτα παλι το siri δεν θα δουλευει συνεχεια. Υπαρχουν μερες που δεν ανταποκρινεται για ωρες η και για ολοκληρη μερα στην περιπτωση μου.
3.Τα μικροφωνα των αλλων iphone σε συνδιασμο με την προφορα μας και με την καθαροτητα του λογου μας** ειναι απλα απιστευτα σπαστικο και κατανταει το siri αχρηστο θα ελεγα.Αν δεν καταλαβαινει τα μισα απο οσα λες δεν ειναι πρακτικο.
4.Δεν εχει πλακα..Σιγουρα πολυ λιγο το θελετε για να σας βαζει ξυπνητηρια και meetings κλπ.Οταν το ρωτας βλακειες και κανεις χαβαλε δεν απανταει παρα μονο σε ελαχιστες περιπτωσεις.Για χαβαλε κατεβαστε το Voice Control που ειναι και τσαμπα το οποιο και λιγοτερο κοπο θα κανετε για να το βαλετε και απανταει σε πολλες βλακειες του τυπου "do you ever get horny" κλπ.Εγω το εβαλα το siri για να γελαμε με φιλους αλλα μενουμε παντα 10 βλακες πανω απο το κινητο προσπαθωντας να προφερουμε καλα την ερωτηση στα αγγλικα και μετα να απανταει "enough about me" η "you can search the web for that".
5.H μονη λυση για μενα ειναι να βγει στα ελληνικα η να το χρησιμοποιησεις στο 4S που εχει καλυτερο μικροφωνο.Φυσικα δεν ειμαι ειδικος αλλα εχω ακουσει οτι το 4S εχει καλυτερο μικροφωνο και για το siri αυτο ειναι ΜUST!

Τελευταία επεξεργασία από: NinoOaoe, 26/01/2012 - 22:01

#169   leonidask

leonidask

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Twitter:@leokotsonis
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 27/01/2012 - 01:39

https://www.facebook.com/vietSARA

#170   nmout

nmout

Advanced Member

• 1.205 μηνύματα

Δημοσίευση 27/01/2012 - 07:47

https://www.facebook.com/vietSARA

Κατεβαίνει με safari από iPhone 4 5.0.1 και μετά open με Ifile installer
http://www.mediafire...d55nq23rl8o61nk

Τελευταία επεξεργασία από: nmout, 27/01/2012 - 07:49

#171   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1.108 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 28/01/2012 - 01:35

http://gdeluxe.com/s...complete-guide/ και για ipad και για iphone κανει θα το δοκιμασω αυριο!!

#172   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2012 - 01:41

http://gdeluxe.com/siri-ipad-2-how-to-install-siri-on-ipad-2-complete-guide/ και για ipad και για iphone κανει θα το δοκιμασω αυριο!!

θα περιμενω να μου πεις αν εκανες restore λολ!
Whatsapp doc?

#173   maniasg

maniasg

iPH Addict

• 874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 28/01/2012 - 01:42

http://gdeluxe.com/siri-ipad-2-how-to-install-siri-on-ipad-2-complete-guide/ και για ipad και για iphone κανει θα το δοκιμασω αυριο!!

λες.....

#174   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1.108 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2012 - 01:46

θα περιμενω να μου πεις αν εκανες restore λολ!

χαχαχα λες?δε βαριεσαι αλλη μια φορα και τι εγινε??χαχαχα.....αν και πιστευω να πετυχει αυτο! γιατι το αλλο με τα κλειδια απ το 4s δεν το κανω!

Τελευταία επεξεργασία από: giodert, 28/01/2012 - 01:47

#175   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2012 - 01:49

χαχαχα λες?δε βαριεσαι αλλη μια φορα και τι εγινε??χαχαχα.....αν και πιστευω να πετυχει αυτο! γιατι το αλλο με τα κλειδια απ το 4s δεν το κανω!

Λεω γιατί πραγματικά βαριεμαι να κανω restore το ipad, ασε που θα τσιριζει ο μικρος μετα που του χαλασα τα παιχνιδια του λολλλλ
Whatsapp doc?

#176   giodert

giodert

iPH Contributor

• 1.108 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2012 - 01:53

Λεω γιατί πραγματικά βαριεμαι να κανω restore το ipad, ασε που θα τσιριζει ο μικρος μετα που του χαλασα τα παιχνιδια του λολλλλ

στο 4αρι θελω να το βαλω ετσι απο πεισμα και μονο οχι τιποτα αλλο αφου εχω siri!

#177   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2012 - 01:55

στο 4αρι θελω να το βαλω ετσι απο πεισμα και μονο οχι τιποτα αλλο αφου εχω siri!

οφφ τοπικ: δες το τελευταιο (χθεσινο) επεισοδιο του Big Bang Theory με τη Σιρι να λιωσσσσσσσσσεις! Ακομα γελαω! :lol:
Whatsapp doc?

#178   panosfx

panosfx

iPH User

• 196 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2012 - 01:56

Γιατι δεν δινεται 0,79 ευρω για την Evi αν θελετε να παιξετε και δινετε το Udid της συσκευης σας και 20$ για να αποκτησετε κατι που ειναι πραγματικα αχρηστο για την Ελλαδα και πιθανοτατα θα σας οδηγησει και σε restore;

#179   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2012 - 01:57

Γιατι δεν δινεται 0,79 ευρω για την Evi αν θελετε να παιξετε και δινετε το Udid της συσκευης σας και 20$ για να αποκτησετε κατι που ειναι πραγματικα αχρηστο για την Ελλαδα και πιθανοτατα θα σας οδηγησει και σε restore;

ποια evi ρε συ; vlingo δωρεαν και το καλύτερο μακράν.
Whatsapp doc?

#180   panosfx

panosfx

iPH User

• 196 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2012 - 01:58

Ναι κι αυτο.Αν και το εχω το ειχα ξεχασει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες