Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Service?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
41 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   united_iFone

united_iFone

Newbie

• 628 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/09/2009 - 17:37

Εκει ειναι αλλα δεν εχει καμμια σχεση με iphone.

Ευτυχως που δεν εχει καμια σχεση γιατι ακομα θα τα περιμεναμε να τα φερουνε στην ελλαδα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   blucky

blucky

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/09/2009 - 15:05

Μιας και θα πρέπει να στείλω το δικό μου για service στο mini-jack λογο μη καλής επαφής με το hands free έμαθα για αγορασμένα από Vodafone τι ισχύει και σας τα παραθέτω...

Αποστολή με courier στην παρακάτω διεύθυνση

κα Πατσούμη Κρυσταλία (210 8922000)
Vservices εμπορία τηλ/κων ειδών
και παροχής υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας
Λεωφόρος Βάρης 44 & Κάλβου
166 73 Βούλα

Λοιπά στοιχεία για courier
ΑΦΜ: 999126543
ΔΟΥ: Κοζάνης
Σκοπός Διακίνησης: Τεχνικός έλεγχος

Θα πρέπει να υπάρχει και κάποιο σημείωμα μέσα με περιγραφή του προβλήματος ώστε να ξέρουν αμέσως τι να ελέγξουν. Μέγιστος χρόνος παράδοσης κατά τα λεγόμενα της κοπέλας στο τηλέφωνο 5 μέρες, άλλα προφανός αν το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό ίσως και παραπάνω...

Αυτά...

#18   nemiris

nemiris

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2009 - 09:37

Παιδιά καλημέρα!
Έστειλα πριν μια βδομαδα το 3GS στην vodafone για service γιατί το power button δεν λειτουργούσε καθόλου. Μου το επιστρέψανε χθες και καλά έγινε αναβάθμιση λογισμικού...Το πρόβλημα βέβαια είναι το ίδιο δεν διορθώθηκε...Σήμερα το πήγα και τους ξέχεσα....Θα το έχω σε μια βδομάδα παλί όποτε μάλλον χαμός θα γίνει ξανά....Παίδες προσέξτε πολύ την v services!

Φιλικά...

#19   blucky

blucky

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2009 - 15:49

Μιας και θα πρέπει να στείλω το δικό μου για service στο mini-jack λογο μη καλής επαφής με το hands free έμαθα για αγορασμένα από Vodafone τι ισχύει και σας τα παραθέτω...

Αποστολή με courier στην παρακάτω διεύθυνση

κα Πατσούμη Κρυσταλία (210 8922000)
Vservices εμπορία τηλ/κων ειδών
και παροχής υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας
Λεωφόρος Βάρης 44 & Κάλβου
166 73 Βούλα

Λοιπά στοιχεία για courier
ΑΦΜ: 999126543
ΔΟΥ: Κοζάνης
Σκοπός Διακίνησης: Τεχνικός έλεγχος

Θα πρέπει να υπάρχει και κάποιο σημείωμα μέσα με περιγραφή του προβλήματος ώστε να ξέρουν αμέσως τι να ελέγξουν. Μέγιστος χρόνος παράδοσης κατά τα λεγόμενα της κοπέλας στο τηλέφωνο 5 μέρες, άλλα προφανός αν το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό ίσως και παραπάνω...

Αυτά...

Κι όμως ήταν πρόβλημα λόγο FW 3.0.0 JB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: :blink:

Αναβάθμιση σε 3.1 κανονικό και όλα μια χαρά. Παραλίγο να το στείλω τσάμπα και να μείνω χωρίς κινητό τόσες μέρες!!! :mad:

Πάλι καλά... ;)

#20   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 23/09/2009 - 16:25

To service στην Ελλάδα τείνει να γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο.

#21   acidsonicer

acidsonicer

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 09/03/2010 - 11:33

Εγώ το έστειλα για service στον Γερμανο γιατι έιχε πάρει υγρασία και δεν είχε φωτισμό η οθόνη. μετά 2 βδομάδες η εταιρεία που αναλαμβάνει το service το στελνει πίσω και λέει οτι δεν το επιδιορθώνει (δεν μιλάω για εγγύηση αυτό το ξέρω οτι δεν ισχύει, αλλά ουτε επ'αμοιβή να το επιδιορθώνει;!!!! είναι δυνατόν)

#22   nikoss123

nikoss123

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 09/03/2010 - 11:43

Πρωτη φορα ακουω για infoquest...Σιγουρα εκει το παμε ?

Η Quest πλεον πουλαει τα παντα σε σχεση με apple καθοτι εγινε ο αντιπροσωπος στην θεση της rainbow κανει service σε ολα τα προιοντα apple εκτος απο IPHONE

#23   marios4

marios4

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 12/03/2010 - 14:25

To service στην Ελλάδα τείνει να γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο.

Μάλλων δεν ξερετε και πολλα για service....

cosmote-germanos ειναι ενα και το service ειναι του Γερμανου(και οχι δεν αναλαμβανη συσκευεσ Πλαισιο,vodafone ktl)

vodafone είχε vservice ενω τωρα τα στελνει στην arvato

Πλαισιο k.a. αναλογων που εχουν συμφωνηση,μπορει και αντικατασταση εντος εγγυησης μπορει αποστολει σε καποιο service που εχουν συμφωνησει

#24   DennisTheMenace

DennisTheMenace

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2010 - 17:00

παιδια εχω και εγω προβλημα. εχει μεσα υγρασια το κινητο μου και οι αποληξεις κατω στην εισοδο του καλλοδιου ειναι κοκκινες. Ο γερμανος απ οπου και το πηρα το κινητο δεν το αναλαμβανει. λειτουρει κανονικα σαν συσκευη απλα δεν μου πιανει σιμα 2g και εχω προβλημα σε περιοχες που δεν πιανει 3g. Σκευτομε να μπω στο www.ebay.com να βρω μια καιρεα να την αλλαξω μονος μου γτ δεν γινεται αλλιως. Αν παντος καποιος εχει κατι αλλο δεν εχω προβλημα να μου το πει γιατι αν και εχω ασχοληθει αρκετα ειναι λιγο ρισκο να το κανω μονος μου.

#25   DennisTheMenace

DennisTheMenace

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2010 - 17:04

Εγώ το έστειλα για service στον Γερμανο γιατι έιχε πάρει υγρασία και δεν είχε φωτισμό η οθόνη. μετά 2 βδομάδες η εταιρεία που αναλαμβάνει το service το στελνει πίσω και λέει οτι δεν το επιδιορθώνει (δεν μιλάω για εγγύηση αυτό το ξέρω οτι δεν ισχύει, αλλά ουτε επ'αμοιβή να το επιδιορθώνει;!!!! είναι δυνατόν)

το ιδιο επαθα και εγω. εμενα εχει προβλημα στην καιρεα. γενικα το iphone ειναι πολυ ευαισθητο στην υγρασια, δηλ ελεος, 700 ευρω και δεν εχουν κανει κατι γ αυτο. εμενα το επαθε στο γυμναστηριο οπου το ειχα στην τσεπι μου και μαλλον με τον υδροτα χαλασε ι καιρεα. θα το φτιαξω μονος μου γιατι αλλη λυση δεν υπαρχει. θα παραγγειλω το ανταλακτηκο απο το νετ και θα το εγκαταστησω μονος μου γτ ειναι τελειως μ....κες στα σερβισ εδω στην ελλαδα.

#26   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.812 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 27/03/2010 - 19:00

παιδια εχω και εγω προβλημα. εχει μεσα υγρασια το κινητο μου και οι αποληξεις κατω στην εισοδο του καλλοδιου ειναι κοκκινες. Ο γερμανος απ οπου και το πηρα το κινητο δεν το αναλαμβανει. λειτουρει κανονικα σαν συσκευη απλα δεν μου πιανει σιμα 2g και εχω προβλημα σε περιοχες που δεν πιανει 3g. Σκευτομε να μπω στο www.ebay.com να βρω μια καιρεα να την αλλαξω μονος μου γτ δεν γινεται αλλιως. Αν παντος καποιος εχει κατι αλλο δεν εχω προβλημα να μου το πει γιατι αν και εχω ασχοληθει αρκετα ειναι λιγο ρισκο να το κανω μονος μου.

για ριξε μια ματια εδω φιλε μου.μονο καλα σχολια εχω ακουσει.http://www.iphonerepair.gr/

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 27/03/2010 - 19:01

#27   komitis

komitis

iPH Addict

• 628 μηνύματα

Δημοσίευση 27/03/2010 - 19:20

απευθυνσου σε καποιο μαγαζι (9volto, iphonerepair) γιατι εχω ακουσει-καταλαβει πως το να αλλαξεις-τροποιησεις κατι στο iphone ειναι δυσκολο και συνηθως αφηνει "κουσουρια" :)

#28   dimant

dimant

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2010 - 11:38

Λοιπον ακουστε ακουστε...
πηγα το δικο μου 3gs γιατι μετα το firmware 4.1 αρχησε να κολαει, πηγα στον Γερμανο και η απαντηση γνωστη σε ολους σας ΥΓΡΑΣΙΑ, κοστος επισκευής 510 EYRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εννοειται οτι με εβγαλαν εκτοσ εγγυησης!!!!!!
ΕΛΕΟΣ
δεν μου εχει πεσει καν σε νερα ουτε τιποτα, μονο το καλοκαιρι που φυσικο ειναι υδρωσα οταν μιλουσα!!!!ζεστη...!!!greece sun ect ect!!!!
αναφερει πουθενα στις οδηγιες χρησης οτι δεν πρεπει να μιλας το καλοκαιρι μην χαλασει?????
επισης οταν μια συσκευη περνει υγρασια δεν χαλαει μια και καλή??? εμενα οταν του εκανα restore μια λειτουργουσε κανονικα μια οτι να νε...!!!!!οταν του εβαζα ενα app τοτε ξεκινουσε το μαρτυριο εαν δεν το εκανα τοτε ολα οκ!!!
λετε επειδη ειναι τοσο εξυπνο κινητο να ελεγε στην υγρασια 'τωρα ηρθε καινουργιο app ξεκινα τα κολπα σου'????!!!
κοιτα η τεχνολογια προοδος!!!!!SUPEEEER
εαν παρουμε τηλ στα κεντρικα στο NEW YORK η οπουδηποτε αλλου λετε να βγαλουμε ακρή?
εντομεταξη στον γερμανο ουτε τον τεχνικο δεν μου διναν για να μιλησω ουτε ο πρωθυπουργος τετοια μυστικότητα...!!!
μια λυση βρε παιδια....
καποιος???

#29   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 06/10/2010 - 16:37

Μέσα στο GOLDEN HALL άνοιξε κατάστημα Apple το οποίο πουλάει και iPhone. Αγόρασε φίλος μου χτες οπότε ψάξε το εάν έχουν και Service. Επίσης στα καταστήματα κινητής VODAFONE,COSMOTE μιλάνε για έλλειψη. Στο συγκεκριμένο κατάστημα έχουν και 16 και 32 gb

#30   dimant

dimant

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 06/10/2010 - 19:56

Μέσα στο GOLDEN HALL άνοιξε κατάστημα Apple το οποίο πουλάει και iPhone. Αγόρασε φίλος μου χτες οπότε ψάξε το εάν έχουν και Service. Επίσης στα καταστήματα κινητής VODAFONE,COSMOTE μιλάνε για έλλειψη. Στο συγκεκριμένο κατάστημα έχουν και 16 και 32 gb

δυστηχως το συγκεκριμενο καταστημα περιοριζεται μονο στην πωληση προιοντων apple..:(

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες