Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Service?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
41 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 07/10/2010 - 16:50

δυστηχως το συγκεκριμενο καταστημα περιοριζεται μονο στην πωληση προιοντων apple..:(

Οκ δεν το γνώριζα αλλά εάν το αγοράζεις από αυτούς και χαλάσει λογικά θα πρέπει να έχουν κάποιο σέρβις για να το στείλουν

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   dimant

dimant

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 07/10/2010 - 17:13

Οκ δεν το γνώριζα αλλά εάν το αγοράζεις από αυτούς και χαλάσει λογικά θα πρέπει να έχουν κάποιο σέρβις για να το στείλουν

τους πηρα τηλ και δεν πουλανε iphone ολα τα αλλα εκτος απο αυτο!!!
τα iphones τα εχουν αποκληστική διαθεση voda kai cosmote...
το συγκεκριμένο κατάστημα εχει μονο τα υπολοιπα και για το σερβις τους ειναι οι εταιρείες όπως infoquest κτλ
επισης γνωρίζει κάποιος ενα αξιόπιστο μαγαζί για την επισκευή iphone???

#33   pantsos

pantsos

iPH Elite Poster

• 2.247 μηνύματα
  • Twitter:@idrserviceca
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 07/10/2010 - 17:57

Ότι θέλετε για service iphone εδώ ο γιατρός θα σας βοηθήσει.Μαγαζί με έδρα στη Σερρες.Έχω εξυπηρετήσει αρκετά άτομα απο δω.Μπορείτε να δείτε και το profile μου.
Ευχαριστώ.

Τελευταία επεξεργασία από: pantsos, 07/10/2010 - 18:00

#34   rockstar

rockstar

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • GameCenter:PS3

Δημοσίευση 11/10/2010 - 22:09

Παντως ρε παιδια κανεις ακομη δεν εχει βγαλει ακρη για το που μπορει να παει το μηλοφωνο αν παθει κατι....Ειναι τραγικοι κ οι Cosmote-Vodafone!!!

#35   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 11/10/2010 - 22:39

τους πηρα τηλ και δεν πουλανε iphone ολα τα αλλα εκτος απο αυτο!!!
τα iphones τα εχουν αποκληστική διαθεση voda kai cosmote...
το συγκεκριμένο κατάστημα εχει μονο τα υπολοιπα και για το σερβις τους ειναι οι εταιρείες όπως infoquest κτλ
επισης γνωρίζει κάποιος ενα αξιόπιστο μαγαζί για την επισκευή iphone???

Περίεργο γιατί πρίν μια εβδομάδα αγόρασαμε με έναν φίλο μου iPhone 3GS 16gb και είχαν και 32gb το οποίο έχει έλλειψη στα καταστήματα κινητής.
Μιλάω πάντα για το κατάστημα στο Golden Hall και όχι για αυτό που είναι στο Κολονάκι

#36   nvrachatis

nvrachatis

iPH newbie

• 16 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/01/2011 - 20:06

παιδια δυστυχώς μόλις μου έσπασε η οθόνη του μήλου μου (iphone 4) λειτουργει κανονικά ολα οκ αλλα το θέμα είναι οτι πρέπει να το διορθώσω? το πάω στην vodafone που το πήρα η υπάρχουν κ αλλού που το φτιάχνουν...εχω βρει μερικά site που μου φένοντε έγκυρα..

θα φύγει ενα 100αρι ετσι σιγουρα να ελπίζω...

ευχαριστώ για την βοήθεια

#37   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2011 - 20:14

παιδια δυστυχώς μόλις μου έσπασε η οθόνη του μήλου μου (iphone 4) λειτουργει κανονικά ολα οκ αλλα το θέμα είναι οτι πρέπει να το διορθώσω? το πάω στην vodafone που το πήρα η υπάρχουν κ αλλού που το φτιάχνουν...εχω βρει μερικά site που μου φένοντε έγκυρα..

300 κατι θα σου φυγει και να εισαι σιγουρος...εμενα στο 3g που εσπασε η οθονη στην vodafone μου ζητησαν 200 τα εδωσα και μου εδωσαν refurbished
θα τα δωσεις και θα σου δωσουν refurbished ανακατασκευασμενο(ειναι καλα μην τα φοβασαι)

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 10/01/2011 - 20:15

#38   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 10/01/2011 - 20:14

cosmote voda στην arvato τα στελνουν ,τωρα απο service μακρυα απο εμας.

#39   idoctor

idoctor

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 10/01/2011 - 20:55

Στο iPhone 4 το κρύσταλλο αφής και το LCD (Retina) είναι (δυστυχώς) ένα σώμα. Άρα θα πρέπει να αλλάξεις και το δύο μαζί.
Αν έχεις ρίξει μια ματιά στο internet θα έχεις δει ότι η τιμή κυμαίνεται μεταξύ €165 και €220 (με ΦΠΑ). Προτίμησε να αγοράσεις την υπηρεσία με αντίστοιχο ανταλλακτικό και όχι χωριστά LCD και κρύσταλλο.

#40   time

time

iPH User

• 101 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 15/01/2011 - 11:22

καλημέρα, εγώ ένα θέλω να πω.
μερικοί απο εδώ μέσα που διαφημίζουν οτι κάνουν service καλό θα είναι να είναι πιο προσεκτικοί στα κινητά μας και να μην πληρώνουμε οτι πιο μούφα σε ανταλλακτικά για γνήσια. άλλαξα LCD πριν απο κανα χρόνο και τώρα απλά η υποτιθέμενη οθόνη απλά κάηκε.
και κάτι ακόμα....την άλλη φορά να μην αφήνετε και δαχτυλιές να τις βλέπουμε φάτσα φόρα...
παίδες γενικώς να είστε ΠΟΛΥπροσεχτικοί που το δίνετε για service.

#41   idoctor

idoctor

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2011 - 11:29

καλημέρα, εγώ ένα θέλω να πω.
μερικοί απο εδώ μέσα που διαφημίζουν οτι κάνουν service καλό θα είναι να είναι πιο προσεκτικοί στα κινητά μας και να μην πληρώνουμε οτι πιο μούφα σε ανταλλακτικά για γνήσια. άλλαξα LCD πριν απο κανα χρόνο και τώρα απλά η υποτιθέμενη οθόνη απλά κάηκε.
και κάτι ακόμα....την άλλη φορά να μην αφήνετε και δαχτυλιές να τις βλέπουμε φάτσα φόρα...
παίδες γενικώς να είστε ΠΟΛΥπροσεχτικοί που το δίνετε για service.

Γιατί αυτή η απάντηση έρχεται σε δικό μου μήνυμα ?
Εμείς δίνουμε εγγύηση lifetime στη συγκεκριμένη επισκευή. Άρα αν το είχες επισκευάσει σε εμάς δεν θα υπήρχε θέμα.
Τέλος, εμείς δεν αφήνουμε δαχτυλιές γιατί το θεωρούμε μέρος τις δουλειάς μας.

Αλλά γιατί δεν είπες στον τεχνικό που σου έκανε την αλλαγή όταν το παρέλαβες και το λες μετά από ένα χρόνο? Αυτά θα πρέπει να λύνονται επιτόπου για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις βρε παιδιά.

#42   Dmtrs

Dmtrs

iPH Enthousiast

• 408 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:Dmtrs

Δημοσίευση 15/01/2011 - 12:16

cosmote voda στην arvato τα στελνουν ,τωρα απο service μακρυα απο εμας.

Μακρτα απο arvato μαγκες ,μιλαω εκ πειρας (4 μηνες αναμονη)!!!!!!!!!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες