Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Καλά νέα για το Untethered Jailbreak του iOS5!

• Please log in to reply
986 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   sakara

sakara

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • GameCenter:SAKARA214EVER

Δημοσίευση 10/12/2011 - 01:50

Έχει δίκιο ο thanasis πέρα από τις διαφωνίες είναι πολύ καλό που μετά από πολύ καιρό μια τέτοια είδηση κυκλοφόρησε και μάλιστα από τον pod2g το untethered είναι κοντά!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1,046 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 10/12/2011 - 01:54

φανταζεστε να χρειαζεται clean device στην ios5 για να μπει το untethered, κ να μην μπαινει πανω απο το tethered? θα κλαψουμε με μαυρο δακρυ!

#288   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5,344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 10/12/2011 - 01:56

Έρχεται το σάρωθρων....

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#289   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5,344 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2011 - 02:46

Λοιπόν από 33 σελίδες (..μια απ'ολα χωρίς κρεμμύδι)!! τις φτάσαμε στις 15!!

Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να περάσουμε πάλι σκούπα, και να το κρατήσετε καθαρό το τοπικ! Εύκολο! Απλώς κοιτάχτε τι λέει ο τίτλος.

ps: kudos to @thanasis για την ιδέα και την βοήθεια που μου έδωσε, αλλιώς δεν την παλεύαμε!!

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 10/12/2011 - 03:17.

#290   fonikoxeris

fonikoxeris

iPH Enthousiast

• 393 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2011 - 04:35

το καθαρισμα που εγινε απλα απαρεδεκτο!ειλικρινα λυπαμαι αφησα καποια σχολια και σβηστηκαν χωρις να απαντηθουν τουλαχιστον να τα εβλεπε καποιος να μου απαντησει.τελος παντων να ειστε πιο προσεκτικοι αλλη φορα!θα δημιουργησω νεα ενοτητα εκτος αν την κλειδωσετε και αυτη σαν ακυρη τι να πω.

#291   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5,344 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2011 - 05:15

@fonikoxeris: ''Γεια σε ολους.Ρε παιδια τι γινεται με αυτο το θεμα του unlock?Εχω ποση ωρα που διαβαζω και ακρη δεν εβγαλα.Ο ενας λεει δε θα βγει ποτε ξεκλειδωμα (πραγμα που κατα τη γνωμη μου δεν στεκει...σαν να λεμε οτι θα βγουν windows 15 και ξαφνικα δεν θα μπορουμε να τα εχουμε σπασμενα) ο αλλος λεει θα βγει παλι κατι σαν gevey sim ο αλλος οτι θα βγει συντομα ο αλλο πιο αργα.Στην ουσια κανενας δεν ξερει τιποτα.Επισης ειναι εκνευρηστικο απο τη μερια μου να ακουω μερικους εδω μεσα να μιλανε τοσο απαξιωτηκα για το ξεκλειδωμα λες και το χεροντε κιολας που μερικοι οπως και εγω την πατησαμε κανωντας το update σαν χωριατες.450 ευρω κλαιω προσωπικα με το update και διαβαζωντας τα σχολια μερικων ανεβασα πυρετο.Μπειτε λιγο στη θεση μας πριν απαντησετε στο θεμα ξεκλειδωμα με τοση απαξιωση. ''

Μια από τις ερωτήσεις σου. Απολογισμός: 2 σελίδες off topic!! Μιας που όπως πολύ καλα θυμάσαι, τα παιδιά σου απαντησαν από κάτω (όπως ο @kdeilos, o @billytlaver, η iMarilina etc) περί unlock με gevey IMEI Unlock κτλ., ανοίξατε συζήτηση γιατί, ποσο, και από που το πηρες το τηλέφωνο (απάντησες από Αμερική), μερικοί σου απάντησαν ας πρόσεχες! άλλοι '..εν γνώση σου' κτλ κτλ, φτάσαμε σε δυο σελίδες άκυρα!! Και όπως καταλαβαίνεις το θέμα ξέφυγε και για τους υπόλοιπους! (...γιατί να μην ρωτήσουν και αυτοί κάτι άσχετο)!!

Οπότε πριν κρίνεις κάποιον ως 'απαράδεκτο' καλά θα κάνεις ως νέο μέλος να διαβάσεις λίγο του κανόνες του φόρουμ, που και πως ποσταρουμε η ανεβάζουμε τοπικ,(...όχι βρήκαμε το πρώτο πάνω πάνω είχε κόσμο και είπα να μπω και εγώ )!! και αφού κατανοήσουμε τον τίτλο, τότε θέτουμε και την ανάλογη ερώτηση. (... δεν γράφει πουθενά unlock έτσι δεν είναι);;

ps: εννοείτε ότι δεν τίθεται θέμα να σου σβήσουμε ερώτηση η τοπικ που θα ανεβάσεις στον κατάλληλο χώρο (ενότητα), και αν μπορούμε, θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε κιόλας.

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 10/12/2011 - 18:26.

#292   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3,248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 10/12/2011 - 09:21

Ο pod2g δημιούργησε blog για το όλο θέμα

http://pod2g-ios.blo...ml#comment-form

Edit
Έχει αναφερθεί πιο πάνω

Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 10/12/2011 - 09:23.

#293   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2,997 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:GioAth

Δημοσίευση 10/12/2011 - 09:30

Ο pod2g δημιούργησε blog για το όλο θέμα

http://pod2g-ios.blo...ml#comment-form

Edit
Έχει αναφερθεί πιο πάνω

ναι και ζηταει γνωμες . να το κανει release αυτο που εβγαλε ή να περιμενει να βγαλει και για το 4S και μετα να τα δωσει ολα μαζι !

Ποια ειναι η εκτιμηση σας οτι θα βγει η ios 5.1 official ?

#294   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 10/12/2011 - 10:05

Εγώ θέλω και πιστεύω και πως έτσι πρέπει τελικά να γίνει... να βγει το untethered μαζί με το iOS 5.1!
Δεν αξίζει να κάψουνε το exploit για λίγες μέρες που θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα για την official έκδοση του iOS 5.1
Μην γινόμαστε όλοι τόσο βιαστικοί!
Όπως λέει και ο σοφός ελληνικός λαός "όποιος βιάζεται σκοντάφτει!"

#295   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2,313 μηνύματα
  • Twitter:@Doomdiver
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:DooMDiveR

Δημοσίευση 10/12/2011 - 10:11

Εγώ θέλω και πιστεύω και πως έτσι πρέπει τελικά να γίνει... να βγει το untethered μαζί με το iOS 5.1!
Δεν αξίζει να κάψουνε το exploit για λίγες μέρες που θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα για την official έκδοση του iOS 5.1
Μην γινόμαστε όλοι τόσο βιαστικοί!
Όπως λέει και ο σοφός ελληνικός λαός "όποιος βιάζεται σκοντάφτει!"

και εγώ μαζί σου...! ποιος μας λέει ότι σε 2-3 μέρες δεν θα έχουμε την 5.1.1 με την διόρθωση? το μόνο + θα έχουμε ότι καινούριο προσθέσει στην 5.1 αλλά πάλι 1 firmware πίσω θα είμαστε! ίδωμεν

#296   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2,997 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2011 - 10:15

Ακριβως . αφου κανουμε και με το tethered τη δουλεια μας ποιος ο λογος που βιαζεστε για το untethered ? οκ το καταλαβαινω οτι θελενετε να ανοιγοκλεινετε τη συσκευη σας χωρις υπολογιστη αλλα ρε σεις λιγο υπομονη να δουμε πως θα παει και η 5.1 -παιζει μετα απο 2 μερες να βγει 5.1.1,και αντε παλι update-.

Απλα λιγο υπομονη -να πω?- μια βδομαδα !

Τελευταία επεξεργασία από: niav, 10/12/2011 - 10:16.

#297   jimvouts

jimvouts

iPH Member

• 295 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2011 - 10:24

Οκ...Εν μερει συμφωνω...Να περιμενει για να μην χαθει το exploit...δικιο εχεις...Ομως σκεψου το και αλλιως...Οταν βγει η 5.1 θα πρεπει να βγαλουν το jb να το δοκιμασουν αλλη μια βδομαδα κτλ...Μεχρι να γινουν ολα αυτα θα εχει βγαλει η apple ανακοινωση οτι θα βγαλει την 5.1.1 ...Ολα ειναι αλυσιδα...Οπως και οταν παει καποιος να παρει το 4αρι...Δεν πας με την λογικη..Δεν θα παρω το 4αρι αφου θα βγει το 4s...Και επισης αν ηταν να το βγαλουν για την 5.1 γιατι ο pod2g ειχε αναφερει να ΜΗΝ αναβαθμισει κανεις σε 5.0.1???

#298   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2,997 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2011 - 10:26

αφου ειπε οτι συντομα και στην 5.0.1 !

Δλδ τι μισο θα το αφησει ? εγω νομιζω πως τα εχει ετοιμα αυτα , απλα περιμενει να φτιαξει και για την 5,1 !

με λιγα λογια το χει ετοιμο για 5.0 , 5.0.1 και θα του παρει λιγο ακομα για να το βγαλει στην 5.1 Το θεμα ειναι οτι αν δεν αναβαθμισεις σε 5.1 , θα μπορεις να εχεις untethered στις 5.0 , 5.0.1 ?

#299   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 10/12/2011 - 10:29

Οκ...Εν μερει συμφωνω...Να περιμενει για να μην χαθει το exploit...δικιο εχεις...Ομως σκεψου το και αλλιως...Οταν βγει η 5.1 θα πρεπει να βγαλουν το jb να το δοκιμασουν αλλη μια βδομαδα κτλ...Μεχρι να γινουν ολα αυτα θα εχει βγαλει η apple ανακοινωση οτι θα βγαλει την 5.1.1 ...Ολα ειναι αλυσιδα...Οπως και οταν παει καποιος να παρει το 4αρι...Δεν πας με την λογικη..Δεν θα παρω το 4αρι αφου θα βγει το 4s...Και επισης αν ηταν να το βγαλουν για την 5.1 γιατι ο pod2g ειχε αναφερει να ΜΗΝ αναβαθμισει κανεις σε 5.0.1???

Αν γίνει πάλι κάτι τόσο περίπλοκο και η Apple για άλλη μια φορά δεν έχει διορθώσει τα προβλήματα στο iOS 5.1, τότε τι να πω έχω χάσει πάσα ιδέα!
Τότε κάνουν απλά προχειροδουλειές!
Κανονικά θα έπρεπε από την ώρα που βγήκε το iOS 5 να μην έχει κανένα (πολύ σημαντικό) bug γιατί η Apple το δούλευε και το δοκίμαζε πολύ καιρό, αντιθέτως έχει πολλά και σοβαρά bugs!
Τώρα αν βγάλουν την 5.1.1 μόνο και μόνο για να κλείσουν την τρύπα ασφαλείας για να αποτρέψουν το jailbreak δεν νομίζω έτσι να κερδίσουν κάτι γιατί όσοι ενδιαφέρονται απλά για το jailbreak θα το έχουν ήδη κάνει και πολύ απλά δεν θα κάνουν update!
Δική μου άποψη βέβαια πάντα! Αλλά έτσι θα πηγαίνει συνέχεια, είναι η αλυσίδα των πραγμάτων!

Τελευταία επεξεργασία από: SubGam3R, 10/12/2011 - 10:33.

#300   jimvouts

jimvouts

iPH Member

• 295 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2011 - 10:56

Ειναι κολλημα το ατιμο....Εγω το εχω tethered αυτη την στιγμη και εχω πολλα προβληματα σε σχεση με το untethered που ειχα στην 4.3.1...Λευκα εικονιδια στα προγραμματα που ειναι κατεβασμενα απο το cydia,τα γνωστα λευκα εικονιδια( ad sheet diagnostics κτλ)πολλες εισαγωγες σε safe mode και τον μεγαλο φοβο του να κλεισει το κινητο..εχτες ειχα μεινει με 12% μπαταρια και φοβομουν μην κλεισει...Και μετα αντε να εξηγησεις σε ολους οσους σε επερναν τι ειναι tether και γιατι κλεινει...Και μετα ακους και την γνωστη καραμελα...650 ευρω πληρωσες για να κλεινει και να μην ανοιγει???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες