Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Καλά νέα για το Untethered Jailbreak του iOS5!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
986 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#526   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 14/12/2011 - 02:06

Ενταξει θα γινει και το 4S σιγα σιγα δεν υπαρχει λογος να πας και σε 4αρι αμαρτια ειναι!

"σιγα σιγα";
Πιο σιγα και θαχει βγει jailbreak για το iphone 6 πριν βγει για το 4s
Whatsapp doc?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#527   dnnjunior

dnnjunior

iPH User

• 146 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/12/2011 - 02:17

"σιγα σιγα";

εμμέσως πλην σαφώς μας κανουν να αρχισουμε να μαζευουμε $ για το 5 η 6 δηλαδη? :lol:
Ε Μαριλίνα? :lol:

#528   thanosdk

thanosdk

iPH Contributor

• 1.095 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 14/12/2011 - 02:20

"σιγα σιγα";

Ε μην τα θελουμε ολα δικα μας, αν ειχες ποτε ασχοληθει με το πως γραφονται η γινονται τα exploits ειτε μεσω software ειτε μεσω hardware πιστεψε με δεν θα το λεγες ετσι ελαφρα αυτο που ειπες.

#529   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2011 - 11:11

Ε μην τα θελουμε ολα δικα μας, αν ειχες ποτε ασχοληθει με το πως γραφονται η γινονται τα exploits ειτε μεσω software ειτε μεσω hardware πιστεψε με δεν θα το λεγες ετσι ελαφρα αυτο που ειπες.

Δεν το λέω ελαφρά, το λέω ρεαλιστικά. Προφανώς η Apple έχει αρχίσει και κλείνει σιγά σιγά αρκετές τρύπες και τα κάνει ολοένα και δυσκολότερα. Και κάποια στιγμή θα γίνει ίσως και σχεδόν αδύνατο το Jailbreak. Έτσι πιστεύω. Και για όσους λένε οτι και καλά "η Apple τους χρειάζεται τους jailbreakers για να συνεχίσει να πουλάει", αυτό ειναι μια Μ......... και μισή. Άμα ήθελε αυτό η Apple (ανοιχτό λογισμικό), τότε θα το έβγαζε ανοιχτό να μπορούμε να κάνουμε οτι θέλουμε χωρίς όρια, οπως τα jailbroken. ΠΡΟΦΑΝΩΣ δε θέλει αυτό αλλιώς θα το έκαναν απο μόνοι τους.
Whatsapp doc?

#530   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 14/12/2011 - 11:16

To κλειστό λογισμικό το θέλει και για άλλους λόγους.Δεν είναι μόνο θέμα exploits και jailbreak...

Αναρτημένη εικόνα

#531   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2011 - 11:30

Δεν το λέω ελαφρά, το λέω ρεαλιστικά. Προφανώς η Apple έχει αρχίσει και κλείνει σιγά σιγά αρκετές τρύπες και τα κάνει ολοένα και δυσκολότερα. Και κάποια στιγμή θα γίνει ίσως και σχεδόν αδύνατο το Jailbreak. Έτσι πιστεύω. Και για όσους λένε οτι και καλά "η Apple τους χρειάζεται τους jailbreakers για να συνεχίσει να πουλάει", αυτό ειναι μια Μ......... και μισή. Άμα ήθελε αυτό η Apple (ανοιχτό λογισμικό), τότε θα το έβγαζε ανοιχτό να μπορούμε να κάνουμε οτι θέλουμε χωρίς όρια, οπως τα jailbroken. ΠΡΟΦΑΝΩΣ δε θέλει αυτό αλλιώς θα το έκαναν απο μόνοι τους.

Δεν ειναι ακριβως ετσι,

Πρωτον οι jbοκερς δινουν ιδεες στην apple για μελλοντικα της update (το ειδαμε να συμβαινει εξαλλου)
Δευτερον πολλες jb εφαρμογες και tweeks ειναι επι πληρωμη οποτε δεν ειναι τοσο απλο το θεμα
Τριτον η jb κοινοτητα αποτελει ενα μεριδιο αγορας για την apple και γνωριζει οτι αμα τους ''κλειδωσει'' αυτοματα θετει σε κινδυνο να το χασει... οποτε γιατι να το κανει?

Για να στο πω και πιο απλα αν η apple το ηθελε δεν θα υπηρχε JB απο την αρχη...

#532   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2011 - 11:38

Ωραια και σε ρωταω εγω τοτε, αφου ηθελε jailbreak απο την αρχη γιατι δεν το αφηνανε απο μονοι τους το λογισμικο ανοιχτο;

Εγω δεν το ποστευω αυτο που λες. Απλα φτιαξανε το iphone, καποιος χακερ (οπως γινεται παντα), ασχοληθηκε να δει αν μπορει να το ξεκλειδωσει/σπασει για να βαλει κι αλλα πραγματα μεσα κλπ. Και τα καταφερε.

Ετσι γινεται παντα. Καποιος φτιαχνει firewall και καποιοι αλλοι τον κανουν hack και μπαινουν σε συστηματα (κρατικα ιδιωτικα κλπ). Μη μου πεις οτι και εκει θελει η κυβερνηση της Αμερικης η της Χ χωρας να μπει καποιος στο συστημα τους γιατι αν δεν ηθελε δεν μπαινανε οποτε προφανως ηθελε η CIA να μπει καποιος χακερ απο το firewall της.

Γιατι ουσιαστικα το ιδιο μου λες.

Οσο για τον φιλο που ειπε οτι τα θελουμε ολα δικα μας, μαλλον λαθος κανει. Αυτοι που εχουν tethered/semi tethered στην 5/5.0.1 και κλαιγονται καθημερινα για το untethered τα θελουν ολα δικα τους. Εμεις με 4s που δεν εχουμε τιποτα εχουμε καθε δικαιωμα να μιλησουμε.

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 14/12/2011 - 11:39

Whatsapp doc?

#533   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2011 - 11:44

Ωραια και σε ρωταω εγω τοτε, αφου ηθελε jailbreak απο την αρχη γιατι δεν το αφηνανε απο μονοι τους το λογισμικο ανοιχτο;

Εγω δεν το ποστευω αυτο που λες. Απλα φτιαξανε το iphone, καποιος χακερ (οπως γινεται παντα), ασχοληθηκε να δει αν μπορει να το ξεκλειδωσει/σπασει για να βαλει κι αλλα πραγματα μεσα κλπ. Και τα καταφερε.

Για τον ιδιο λογο που φτιαχνουν επεξεργαστες στα 3.4ghz αλλα μπορουν ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ να τρεξουν στα 4.5ghz χωρις επιπλεον εξοδα για ψυξη. (δεν ειναι το πιο σχετικο παραδειγμα αλλα παιρνεις μια ιδεα) Οπως εκαναν το oc μοδα ετσι εκαναν και το jb. Ειναι η διαδικασια που μαγνητιζει τον κοσμο και η αισθηση που εισπαρατεις οταν λες οτι, το ''εσπασα'' η ''το εκανα να δουλευει περα απο τα ορια του'' Εχεις δλδ την ψευδαισθηση οτι κοροιδεψες την εταιρια φτιαχνοντας κατι πιο αποδοτικο.

Οσο για το overclocking που σου γραφω πιο πανω, σκεψου οτι ολες σχεδον οι μητρικες διαφημιζουν τις δυνατοτητες τους στο oc και παρεχουν και manual για το πως θα το κανεις... (Εννοειται οτι η διαδικασια αυτη δεν συνισταται σε καμια περιπτωση απο τους κατασκευαστες των επεξεργαστων και σε βγαζουν εκτος εγγυησης αν κατσει στραβη)

Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 14/12/2011 - 11:47

#534   glk

glk

iPH Member

• 236 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:glk85

Δημοσίευση 14/12/2011 - 11:46

Ούτε εμείς έχουμε δικαίωμα να μιλάμε!Εξ'αρχής ξέραμε τί παίρναμε και πόσο δυσκολο θα ήταν (και ακόμα είναι) να γίνει j/b στο 4s!
Ακόμα περιμένουμε το "θαύμα"!Φυσικά είναι διαφορετικό να προσδοκάς για j/b και άλλο να γκρινιάζεις για το καθετί!
Στο κατω κατω της γραφής εμείς επιλέξαμε να αλλάξουμε συσκευή, δεν μας έβαλε κανείς το μαχαιρι στο λαιμο να το κανουμε!

Τελευταία επεξεργασία από: glk, 14/12/2011 - 11:46

#535   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2011 - 11:47

Αν μπορούσε η CIA να κάνει το σύστημά της απροσπέλαστο θα το έκανε αλλά προφανώς δε γίνεται..Τα πάντα στο Ίντερνετ είναι vulnerable όσο και να λένε ότι είναι ασφαλή.

Αναρτημένη εικόνα

#536   glk

glk

iPH Member

• 236 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:glk85

Δημοσίευση 14/12/2011 - 11:50

Αν μπορούσε η CIA να κάνει το σύστημά της απροσπέλαστο θα το έκανε αλλά προφανώς δε γίνεται..Τα πάντα στο Ίντερνετ είναι vulnerable όσο και να λένε ότι είναι ασφαλή.

Φυσικά! Ισχύει ο χρυσός κανόνας! Ανθρωποι φτιάχνουν τα συστήματα ασφαλείας και όχι μηχανηματα, άρα κάνουν λαθη (ηθελημένα ή μη)!Οποτε και μπορούν να παραβιαστούν απο ανθρώπους!

#537   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2011 - 11:50

Συγκρινεις το jb που σπασανε την ios 5 μεσα σε μια μερα με το συστημα ενος τετοιου οργανισμου που ισως ο πιο ικανος χακερ στο κοσμο να καταφερει να μπει μεσα με απειρη δουλεια?

#538   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2011 - 11:54

Δε συγκρίνω εννοείται...Δεν είναι θέμα ικανότητας σε τέτοια συστήματα είναι θέμα να σκέφτεσαι διαφορετικά κι όχι τετριμμένα.Υπάρχουν κάποιοι κανόνες κρυπτογραφίας και ασφάλειας δεδομένων.Ένας προγραμματιστής/χάκερ που έχει περάσει από κάποιες βαθμίδες εκπαίδευσης πάει με βάση αυτούς συνήθως όσο και να μη το θέλει του έχουν γίνει βίωμα. Αντίθετα κάποιος που δεν έχει τέτοια εκπαίδευση αλλά είναι αυτοδίδακτος ψάχνει και σκέφτεται διαφορετικά με αποτέλεσμα να βρίσκει τρωτά σημεία..Γι αυτό και βλέπετε συνήθως χάκερ κάτω από 18 ή άτομα που είναι υπεράνω υπ'οψίας...

Αναρτημένη εικόνα

#539   gabriella

gabriella

iPH Enthousiast

• 577 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2011 - 13:03

Καλησπέρα παιδιά, να κάνω μια ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί με το θέμα ios5 jb.
Έχω το iphone 4 locked είμαι στη 4.3.3 έχω bb 01.59.00. Το έκανα jb με redsnow και custom_activated_pwnangetool (ipsw)
Διαβάζω για το ifaith για να κρατήσουμε shsh ios5 όχι πια tinyumbrella
Διαβάζω ότι το unt. jb έχει βγει από τον pod2g. Τώρα η ερώτηση μου είναι,
Αφού θα βγει το JB 5.00 για να το περάσουμε στο iphone μας, θα βγει και το Unlock ? και πως θα γίνει? όπως έγινε με την 4.3.3 μέσο ultrasnow? (snowbreeze)
εγώ τώρα στο cydia έχω ultrasnow 1.2.4.
Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα και εσάς :blush:
Σας ευχαριστώ πολύ

#540   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2.997 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:GioAth

Δημοσίευση 14/12/2011 - 13:05

Καλησπέρα παιδιά, να κάνω μια ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί με το θέμα ios5 jb.
Έχω το iphone 4 locked είμαι στη 4.3.3 έχω bb 01.59.00. Το έκανα jb με redsnow και custom_activated_pwnangetool (ipsw)
Διαβάζω για το ifaith για να κρατήσουμε shsh ios5 όχι πια tinyumbrella
Διαβάζω ότι το unt. jb έχει βγει από τον pod2g. Τώρα η ερώτηση μου είναι,
Αφού θα βγει το JB 5.00 για να το περάσουμε στο iphone μας, θα βγει και το Unlock ? και πως θα γίνει? όπως έγινε με την 4.3.3 μέσο ultrasnow? (snowbreeze)
εγώ τώρα στο cydia έχω ultrasnow 1.2.4.
Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα και εσάς :blush:
Σας ευχαριστώ πολύ

κοιτα να δεις ! οτι ξερεις ξερουμε κι εμεις ! Δεν ειμαστε κοληταρια του pod2g . Υπομονη οταν βγει θα το μαθουμε ολοι μας,πιστεψε με . Μεχρι το νεο ετος υπομονη .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες