Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Καλά νέα για το Untethered Jailbreak του iOS5!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
986 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#871   Chris2kafr0s

Chris2kafr0s

iPH newbie

• 89 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/12/2011 - 18:47

Έχω 3GS και από την ώρα που το πήρα έχω σιχαθεί την όλη φάση του να περιμένεις το jb. Aλλά στο iphone έχεις τουλάχοστον την επιλογή του update. Στο android που ψηνόμουν πριν λίγο καιρό να "μετακομίσω" έχεις τις τραγικές εταιρίες να παίζουν με τα νεύρα σου. Το Android 4 (ICS) που έχει βγεί πριν από λίγο καιρό δεν είναι φτιαγμένο για καμιά συσκευή εκτός από μία (Nexus prime). Τα χρονοδιαγράματα για τις αναβαθμίσεις των συσκευών τις κάθε εταιρίας είναι απαράδεκτα. Είναι λογικό να θέλει ολόκληρη εταιρία μήνες ολόκληρους για να δώσει το update; Μια παρέα βγάζει πιο εύκολα το jb πάρα ολόκληρη εταιρία το update για τα android.

Δε νομιζω Τακη..οι ναυαρχιδες της samsung,motorola,sony ericson, ειναι ετοιμα για q1 2012..και εδω μας κοροιδευουν ακομη οτι και καλα φτιαξανε τη μπαταρια με την 5.0.1 ..εδω μιλαμε οτι οσοι εχουμε 4ς μετραμε μηνες που περιμενουμε jb και τπτ..
και φυσικα η apple , μας εχει γραμμενους στα κακαλα της περι κιτρινων οθονων(θελουν καλιμπραρισμα τα χρωματα, a.k.a yellowgate),προβληματα στα μικροφωνα, χασιμο κλησεων καποιες φορες οταν εναλλασεται 3g/2g , ελειψη διακοπτη αλλαγης 3g/2g, σχεδον μιση διαρκεια ζωης μπαταριας απο το iphone4, μη επιλογη εγγραφης βιντεο σε 720ρ και αλλα..τα ιδια σκατα ειναι παντου..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#872   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2011 - 18:54

Δε νομιζω Τακη..οι ναυαρχιδες της samsung,motorola,sony ericson, ειναι ετοιμα για q1 2012..και εδω μας κοροιδευουν ακομη οτι και καλα φτιαξανε τη μπαταρια με την 5.0.1 ..εδω μιλαμε οτι οσοι εχουμε 4ς μετραμε μηνες που περιμενουμε jb και τπτ..
και φυσικα η apple , μας εχει γραμμενους στα κακαλα της περι κιτρινων οθονων(θελουν καλιμπραρισμα τα χρωματα, a.k.a yellowgate),προβληματα στα μικροφωνα, χασιμο κλησεων καποιες φορες οταν εναλλασεται 3g/2g , ελειψη διακοπτη αλλαγης 3g/2g, σχεδον μιση διαρκεια ζωης μπαταριας απο το iphone4, μη επιλογη εγγραφης βιντεο σε 720ρ και αλλα..τα ιδια σκατα ειναι παντου..

Όταν λες μήνες; Γιατι δεν έχει καλα καλα 1 μήνα κ κάτι που βγήκε; Έχεις δει μήπως το γινόταν απο προβλήματα όταν έβγαινε τον3g 3 gs 4 κτλ;;; Ποιες ναυαρχίδες είναι έτοιμες αφού συσκευές android 1 έτους κ δεν θα μπορούν να φοράνε το καινούργιο λογισμικό... Κ ένα τελευταίο ερώτημα.. Αν δώσεις 10 ευρω κ αγοράζεις 20 εφαρμογές τι ακριβώς θα σου λείπει δηλαδή; Εντάξει είπαμε καραμέλα αυτο το jailbreak. Το μόνο που νοιάζονται όλοι είναι το τσαμπε κατέβασμα. Να τα λέμε όλα με το όνομα τους. 1 μήνα είμαι χωρίς jb κ μόνο προχτες χρησιμοποίησα gps απο το jb 3gs μου. Ειλικρινά τίποτα άλλο δεν μου έλειψε...

#873   tomk

tomk

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/12/2011 - 19:49

Όταν λες μήνες; Γιατι δεν έχει καλα καλα 1 μήνα κ κάτι που βγήκε; Έχεις δει μήπως το γινόταν απο προβλήματα όταν έβγαινε τον3g 3 gs 4 κτλ;;; Ποιες ναυαρχίδες είναι έτοιμες αφού συσκευές android 1 έτους κ δεν θα μπορούν να φοράνε το καινούργιο λογισμικό... Κ ένα τελευταίο ερώτημα.. Αν δώσεις 10 ευρω κ αγοράζεις 20 εφαρμογές τι ακριβώς θα σου λείπει δηλαδή; Εντάξει είπαμε καραμέλα αυτο το jailbreak. Το μόνο που νοιάζονται όλοι είναι το τσαμπε κατέβασμα. Να τα λέμε όλα με το όνομα τους. 1 μήνα είμαι χωρίς jb κ μόνο προχτες χρησιμοποίησα gps απο το jb 3gs μου. Ειλικρινά τίποτα άλλο δεν μου έλειψε...

καποιοι αλλοι ομως μεσα κ εμου θελουν να κατεβαζουν τσαμπα διοτι εχουν την εντυπωση οτι ειναι αρκετα τα ευροπουλακια που δωσανε για την συσκευη.. τεσπα ειναι προσωπικες αποψεις αυτες κ αποφασεις κρισεως για το αν κανεις η οχι τζιμπι ή αν επιλεξεις σαμσουγκ ή μηλοφωνο..

#874   Sakis

Sakis

iPH User

• 114 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2011 - 20:15

Έχω 3GS και από την ώρα που το πήρα έχω σιχαθεί την όλη φάση του να περιμένεις το jb. Aλλά στο iphone έχεις τουλάχοστον την επιλογή του update. Στο android που ψηνόμουν πριν λίγο καιρό να "μετακομίσω" έχεις τις τραγικές εταιρίες να παίζουν με τα νεύρα σου. Το Android 4 (ICS) που έχει βγεί πριν από λίγο καιρό δεν είναι φτιαγμένο για καμιά συσκευή εκτός από μία (Nexus prime). Τα χρονοδιαγράματα για τις αναβαθμίσεις των συσκευών τις κάθε εταιρίας είναι απαράδεκτα. Είναι λογικό να θέλει ολόκληρη εταιρία μήνες ολόκληρους για να δώσει το update; Μια παρέα βγάζει πιο εύκολα το jb πάρα ολόκληρη εταιρία το update για τα android.

Να σου πω την αλήθεια για Android δεν ψήνομαι και πολύ. Εκεί που στρέφομαι κυρίως είναι προς Windows Mobile 7.5 Mango, αν και δεν έχω πιάσει ακόμα συσκευή στα χέρια μου για μια πρώτη εντύπωση από κοντά.

#875   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2.997 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:GioAth

Δημοσίευση 23/12/2011 - 20:16

Τωρα θα σχολιαζουμε android και samsung ? ? ?

Σε topic με τιτλο Καλά νέα για το Untethered Jailbreak του iOS5 ?

Ημαρτον...και μετα λετε γιατι εχει 44 σελιδες ! Πφφφφφφ

#876   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/12/2011 - 20:20

και μας αναχώνουν κιόλας.... βλέπω ανανέωση στο τοπικ λέω βγήκε.....και μετά η απογοήτευση :(

#877   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2011 - 20:24

καποιοι αλλοι ομως μεσα κ εμου θελουν να κατεβαζουν τσαμπα διοτι εχουν την εντυπωση οτι ειναι αρκετα τα ευροπουλακια που δωσανε για την συσκευη.. τεσπα ειναι προσωπικες αποψεις αυτες κ αποφασεις κρισεως για το αν κανεις η οχι τζιμπι ή αν επιλεξεις σαμσουγκ ή μηλοφωνο..

έχω μια διαφορετική άποψη.. Αν δίνεις 660 ευρω για ένα smartphone θεωρώ ότι έχεις κ 10-20 ευρω για τις εφαρμογές. Φυσικά δεν επικρινω κανέναν απλα θέλω να πω ότι γενικά η άποψη "iPhone χωρις jb δεν υπάρχει" είναι κάπως υπερβολική. Κ φυσικά θέμα σύγκρισης με android δεν βαζω καν στο τραπέζι. Παραλίγο galaxy s το πρώτο κ δεν θα του έβαζαν το gingerbread... Οκ ωραίο το jb αλλα δεν πεθαινουμε κιόλας. Και όπως σε όλες τις συσκευές σε όλα τα iOS έτσι κ σε αυτο θα γίνει. Ένας μήνας πέρασε με το 4s και όχι μήνες ολόκληροι όπως αναφέρθηκε.

#878   kle

kle

iPH Addict

• 764 μηνύματα
  • Twitter:@akiskle
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 23/12/2011 - 20:35

to jb δεν ειναι οι δωρεαν εφαρμογες αλλα τα sbsettings, activator, κλπ,κλπ,κλπ
ΕDIT multicleaner

Τελευταία επεξεργασία από: kle, 23/12/2011 - 20:37

#879   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 23/12/2011 - 20:40

Εγώ παντως είπα και θα το ξαναπώ.

Ας αλλάξει κάποιος μοντ τον τιτλο του τόπικ σε "Νέα σχετικά με το untethered jailbreak", γιατί το "καλά" δεν κολλάει.
Whatsapp doc?

#880   Sakis

Sakis

iPH User

• 114 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2011 - 20:51

έχω μια διαφορετική άποψη.. Αν δίνεις 660 ευρω για ένα smartphone θεωρώ ότι έχεις κ 10-20 ευρω για τις εφαρμογές. Φυσικά δεν επικρινω κανέναν απλα θέλω να πω ότι γενικά η άποψη "iPhone χωρις jb δεν υπάρχει" είναι κάπως υπερβολική. Κ φυσικά θέμα σύγκρισης με android δεν βαζω καν στο τραπέζι. Παραλίγο galaxy s το πρώτο κ δεν θα του έβαζαν το gingerbread... Οκ ωραίο το jb αλλα δεν πεθαινουμε κιόλας. Και όπως σε όλες τις συσκευές σε όλα τα iOS έτσι κ σε αυτο θα γίνει. Ένας μήνας πέρασε με το 4s και όχι μήνες ολόκληροι όπως αναφέρθηκε.

Εν μέρη έχεις δίκαιο. Όπως για κάποιον που τώρα ξεκίνησε να ασχολείται με iPhone ίσως το ότι δεν βγήκε ακόμα jb να μην είναι και κάτι τραγικό. Αλλά, όταν κάποιος έχει ξεκινήσει από το 2G και συνδυάζει το κινητό με το jb διότι έτσι έμαθε και έτσι συνήθισε και μάλιστα εν γνώση της μαμάς εταιρείας, τότε δεν φταίμε και εμείς. Και εν πάση περιπτώσει ας μας έκοβε τον βήχα η Apple εξ αρχής, τρόποι υπήρχαν αρκεί να το ήθελαν, δεν το έκαναν όμως! Και για ένα κινητό αυτής της αξίας το δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν έχω δώσει και ούτε ΠΟΤΕ πρόκειται να δώσω όχι 70 λεπτά αλλά ΟΥΤΕ 1 ΛΕΠΤΟ παραπάνω για να αγοράσω εφαρμογή η παιχνίδι. Αν τελικά αποφασίσουν να χαλάσουν το γλυκό με την jb ιστορία, ας ξέρουν λοιπόν ότι υπάρχουν εκτός από μηλιές, και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια...

#881   dimarider

dimarider

iPH Member

• 271 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2011 - 21:27

Φιλαρακι δεν ειμαστε ολοι τσαμπατζηδες...(σεβομαστε τον κοπο των δημιουργων των εφαρμογων) απλα με το jailbreak "στηνουμε" το κινητο οπως αρεσει στο καθενα μας!

#882   aris20

aris20

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2011 - 21:53

Καλά ρε παιδιά , τα 700ευρώ τα σκάτε για να το πάρετε, και τσιγκουνεύεστε τα 50ευρώ για εφαρμογές..?
Οι περισσότερες γνωστές εφαρμογες (skype,msn,fb,opera κτλ) είναι δωρεάν, και όσες κοστίζουν είναι αρκετά φτηνές, παράδειγμα τώρα σχεδόν όλα τα παιχνίδια της gameloft πέσανε σε τιμές στα 0,79ε μόνο, και οι περισσότερες εφαρμογές πάνω από 2ευρώ δεν κάνουν.

Το Jailbreak το θέλω μόνο για 2 λόγους, για κάποια προγράμματα που μπορούν να επέμβουν στο λειτουργικό, (sbs settings, free memory, blacklist, ifile) αυτά στην ουσία είναι που λείπουν, και να κάνω tweak το λειτουργικό στο maximum, να απενεργοποιήσω το κάθε lauch daemon που είναι άχρηστο..

Δεν θα κάθομαι να βάζω patch και σπασμένες εφαρμογές με το iTunes να τα παίξει, (παλιότερα με σπασμένες εφαρμογές μου σβηνόταν και μου κράσαραν οι εφαρμογές από κάποιο sync).

#883   iJulio

iJulio

iPH User

• 151 μηνύματα
  • Twitter:@julio_kk
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:iJulio

Δημοσίευση 23/12/2011 - 21:53

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζεται και γράφεται ανούσια πράγματα σε ένα topic που το θέμα του είναι αποκλειστικά τα "Καλά νέα για το Untethered Jailbreak του iOS5!" .

Για άλλη μια φορά μπράβο σας, καταστρέψατε ένα topic.

#884   Temp0r

Temp0r

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2011 - 21:59

1ον δεν με λένε Τάκη κ ιστορίες . 2ον q1 2012 και το λες και μόνος σου. Φύτρωσε η έκδοση(4), δεν υπήρχαν beta; Να φρόντιζαν οι εταιρίες να τους είχε διαθέσει η κυρα google τις 1ες beta ώστε να είναι έτοιμες 1-2 βδομάδες μετά από το επίσημο release. Αυτά έχω να πω και δεν θα επανέλθω στο θέμα.

Να σου πω την αλήθεια για Android δεν ψήνομαι και πολύ. Εκεί που στρέφομαι κυρίως είναι προς Windows Mobile 7.5 Mango, αν και δεν έχω πιάσει ακόμα συσκευή στα χέρια μου για μια πρώτη εντύπωση από κοντά.

Και γω το σκεφτόμουν γτ διάβασα καλά πράγματακια για τους τύπους αλλά όπου ακούς πολλά κεράσια.......

1000 soz για το off

#885   niav

niav

iPH Elite Poster

• 2.997 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:GioAth

Δημοσίευση 23/12/2011 - 22:01

Ναι ρε φλε αλλα ΜΗΝ το συνεχιζετε. Ειστε Off γενικα ... αντε στειλτε pm ,, γιατι δηλαδη τοσα μελη να βλεπουν τις δικες σας προσωπικες διαφορες ? Αν ειναι δυνατον για ακομα μια φορα....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες