Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iPhone OS 3.1 Changelog

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
73 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   kitkat1

kitkat1

iPH Contributor

• 901 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/09/2009 - 15:52

Δεν υπάρχει διαφορά στην μπαταρία.
Δυστυχώς!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/09/2009 - 16:53

Το 3.1 δν φερνει την εγγραφη video στο 3G..Φερνει ομως την δυνατοτητα επεξεργασιας.....Αν δν κανω λαθος και της επιλογης Save στα αρχεια (video) π σταλθηκαν μεσω mms.Αν κανω καποιο λαθος ας με διωρθωσει κανεις!

Φιλε μου αυτο λεω κι εγω. Ειχα διαβασει πως θα δινει τη δυνατοτητα επεξεργασιας video(οχι εγγραφη, μονο επεξεργασια). Στο changelog ομως, δεν βλεπω να αναφερεται πουθενα. Μπορει λοιπον καποιος με iPhone 3G που εχει περασει την 3.1 να μας πει αν εχει επεξεργασια video;;;

#48   kostelos

kostelos

iPH User

• 190 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 10/09/2009 - 19:02

παίδες στην 3.1 τελικά φτιάχνετε η μπαταρία ή περιμένουμε τους τολμηρούς που την δοκίμασαν? sorry αν ρωτάω αυτό που ρωτάνε όλοι αλλά δεν βρήκα και απάντηση..

thanks

φιλε μου διαφορα στην μπαταρια δεν υπαρχει δυστυχως... για να μη σου πω οτι τελειωνει και πιο γρηγορα!!!!!!

#49   djmike

djmike

iPH newbie

• 74 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2009 - 19:52

Τα ίδια χάλια η μπαταρία!!

Τελευταία επεξεργασία από: ipodtouchpro, 10/09/2009 - 22:07

#50   iPodTouchPro

iPodTouchPro

iPH Elite Poster

• 3.187 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2009 - 22:11

Λοιπόν, διεγράφησαν τα άσχετα posts (ούφ!) που αφορούσαν το JailBreak και το Restore της συσκευής.Αν θέλετε να συζητήσετε για Restore/JailBreak της 3.1 εδώ είναι το κατάλληλο θέμα.Εδώ θα συζητιέται οτιδήποτε έχει σχέση με τα νέα features της 3.1 και επίσης τα bugs της.

Καθώς επίσης διορθώθηκαν κάποια posts ορθογραφικώς...

Τελευταία επεξεργασία από: ipodtouchpro, 10/09/2009 - 22:12

#51   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/09/2009 - 22:33

να και η ζωη της μπαταριας μου..δν πειραξα απολυτος τπτ...απο εχθες το βραδυ ειναι φωρτισμένο

Συνημμένα αρχεία

#52   parisgr

parisgr

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 10:47

Χτές το βράδυ εγκατέστησα το 3.1 και όλα μια χαρά !!!! δοκιμασα και να παραλαβω βιντεο απο e-mail και το αποθηκευσε κανονικοτατα ... στο ασυρματο δεν παρατηρησα καμια αλλαγη αλλα να σας πω την αληθεια παντα λειτουργουσε μια χαρα ! για παραδειγμα εχω ενα νετμπουκ και εχοθν ιδιες εμβελιες ...νομιζω οτι σημασια κυριος εχει ο ρουτερ ... οσο αφορα την μπαταρια οταν το ανοιξα πρωτη φορα ακολουθησα πιστα οδηγιες που βρηκα απο το φορουμ εδω και ειμαι κατι πολυ παραπανω ευχαριστημενοσ απο την αποδοση της ... σε καμια φορητη συσκευη δεν εχω συναντησει καλητερη αποδοση χρησης /χρονου ... εχω μια απορεια μονο .. διαβασα κατι για genius mixes αλλα στιν λειτουργεια ipod δεν βρισκο πουθενα τετια επιλογη περα απο το να φτιαξω λιστα genius επιλεγοντας ενα τραγουδι ... καμια ιδεα κανεις ?

#53   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 11/09/2009 - 12:33

Χτές το βράδυ εγκατέστησα το 3.1 και όλα μια χαρά !!!! δοκιμασα και να παραλαβω βιντεο απο e-mail και το αποθηκευσε κανονικοτατα ...

μπορείς να μου εξηγήσεις πώς αποθηκεύεις ένα βίντεο από e-mail? τι φορμάτ πρέπει να είναι και γενικά πώς διάολο το κάνεις?

Follow me on twitter

#54   kitkat1

kitkat1

iPH Contributor

• 901 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 12:44

Το genius mixes μπορείς να το επεξεργαστείς από το iTunes 9.

#55   parisgr

parisgr

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 12:48

μπορείς να μου εξηγήσεις πώς αποθηκεύεις ένα βίντεο από e-mail? τι φορμάτ πρέπει να είναι και γενικά πώς διάολο το κάνεις?

To format πρεπει σιγουρα να ειναι mp4 η .MOV και γενικα τα φορμα που υποστηριζει ο player του iphone υπαρχουν προγραμματα που μετατρεπουν ενα φορματ σε οτι θελεις googlishε το και θα βρεις ... για να το αποθηκευσεις κρατα παρατεταμενα το δακτυλο σου πανω στο αρχειο(ΟΧΙ ενω παιζει το βιντεο) ετσι θα εμφανιστει η επιλογη για αποθηκευση ....

#56   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα
  • Twitter:@levasval
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:val lev

Δημοσίευση 11/09/2009 - 12:50

Χτές το βράδυ εγκατέστησα το 3.1 και όλα μια χαρά !!!! δοκιμασα και να παραλαβω βιντεο απο e-mail και το αποθηκευσε κανονικοτατα ... στο ασυρματο δεν παρατηρησα καμια αλλαγη αλλα να σας πω την αληθεια παντα λειτουργουσε μια χαρα ! για παραδειγμα εχω ενα νετμπουκ και εχοθν ιδιες εμβελιες ...νομιζω οτι σημασια κυριος εχει ο ρουτερ ... οσο αφορα την μπαταρια οταν το ανοιξα πρωτη φορα ακολουθησα πιστα οδηγιες που βρηκα απο το φορουμ εδω και ειμαι κατι πολυ παραπανω ευχαριστημενοσ απο την αποδοση της ... σε καμια φορητη συσκευη δεν εχω συναντησει καλητερη αποδοση χρησης /χρονου ... εχω μια απορεια μονο .. διαβασα κατι για genius mixes αλλα στιν λειτουργεια ipod δεν βρισκο πουθενα τετια επιλογη περα απο το να φτιαξω λιστα genius επιλεγοντας ενα τραγουδι ... καμια ιδεα κανεις ?

συγκεκριμένα ποια post είδες για την μπαταρία? γιατί είναι πολλά και μερικά διαφορετικά..

#57   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 11/09/2009 - 12:59

Σε mov δεν γίνεται τίποτα. Μόνο ένα m4v μπόρεσα να κατεβάσω. Και η πλάκα είναι ότι το mov το έγραψα με το QuickTime X!

edit: μάλλον υπάρχει και κάποιο όριο στα MB. .mov 9ΜΒ δεν το αποθηκεύει!

Follow me on twitter

#58   parisgr

parisgr

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 13:15

συγκεκριμένα ποια post είδες για την μπαταρία? γιατί είναι πολλά και μερικά διαφορετικά..

δεν θυμαμαι ποιο ηταν αλλα ελεγε μολις το βγαλω απο το κουτι να το φορτησω πληρες μετα να το αφησω να ξεφορτισει και μετα να κανω παλι πληρης φορτοση και αποφορτηση ξανα ετσι μετα απο 2-3 τετιεσ διαδικασιες εξασφαλιζα την καλη λειτουργια τησ μπαταριας ... το συνδιασα και με καπιες αλλεσ πλθροφοριες οπως το να μη το αφηνω κατω απο 20% στην αρχη τουλαχιστον ... παντως πραγματικα για να αδιασει η μπαταρια απο το 100% μεχρι 20% (κατω απο 15% δεν το εχω αφησει ποτε) πρεπει να κανω τρελη χρηση! πρεπει να πω οτι το χρησημοποιω και για τη μουσικη μου που ακοθω πολλες ωρες την ημερα και ενω σερφαρω εχοντας το wifi παλι δεν πεφτει γρηγορα ... εχω παρατηρησει οτι απο το 100% -90% φευγει πιο γρηγορα απο το 90%-80% και παει λεγοντας δεν ξερω γιατι και πως γινεται αυτο

#59   parisgr

parisgr

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 13:23

Σε mov δεν γίνεται τίποτα. Μόνο ένα m4v μπόρεσα να κατεβάσω. Και η πλάκα είναι ότι το mov το έγραψα με το QuickTime X!

edit: μάλλον υπάρχει και κάποιο όριο στα MB. .mov 9ΜΒ δεν το αποθηκεύει!

ναι ουτε μπορεισ να στιλεις πανς απο 10ΜΒ το κοβεις και το στελνεις ομως αυτος ο περιορισμος ειναι απο τα email servis ουτε απο υπολογιστη μπορεις να στιλεις ογκο δεδωμενων πανω απο 10ΜΒ!!!! αρα ουτε και να το αποθηκευσεις .επισης απο αιτερια σε αιτερια διαφερει ο ογκος που μπορεις να στιλεις και να παραλαβεις

#60   koun44444

koun44444

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2009 - 11:55

Ερώτηση: με το OS3.1 και με το tethering όμως τι γίνεται?
Σε wind αναφέρομαι (και nonjailbroken iphone 3G) όπου γινόταν να έχεις tethering μέ την πατέντα ''mbent'' κλπ.
Εννοώ ότι αναβαθμίζοντας σε OS3.1 όσοι έχουν wind χάνουν την δυνατότητα tethering?
Αν ναι θα γίνει κάτι για αυτό? αν γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό αν κάνει ένα reply

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες