Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iPhone OS 3.1 Changelog

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
73 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   jakeduth

jakeduth

iPH Enthousiast

• 440 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Rambokouklo

Δημοσίευση 13/09/2009 - 08:35

Έλεος ρε παιδιά με αυτήν την μπαταρία, τι χάλια είναι αυτά... Δεν έχω βάλει της 3.1 , αλλά έτσι και είναι όπως τα λέτε πρέπει να βάλω μία πρίζα στον Κ--ο μου για να το φορτίζω συνέχεια.... Ελεος

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   iSt4ri

iSt4ri

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2009 - 17:48

Έλεος ρε παιδιά με αυτήν την μπαταρία, τι χάλια είναι αυτά... Δεν έχω βάλει της 3.1 , αλλά έτσι και είναι όπως τα λέτε πρέπει να βάλω μία πρίζα στον Κ--ο μου για να το φορτίζω συνέχεια.... Ελεος

χαχαχαχ σωστος!!!!

#63   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 13/09/2009 - 19:47

Σεμνάάάάά.......

#64   kakistos

kakistos

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/09/2009 - 23:15

εμενα παντως το προβλημα με την μπαταρια λυθηκε μ την 3.1,καθως και επισης ενα πολυ πιο σοβαρο προβλημα πουειχα και μεχρι τωρα δν το εχω δει σ αλλους,τα μηνηματα τα επαιρνα μετα απο 5-6 ωρες κ συνεχεια οταν μ επαιρναν οι αλλοι ελεγε οτι η κληση δν ειναι θεικτη κ κατι τετοια,ενω ειχα φουλ σημα κ στις 2 περιπτωσεις...Απο οταν περασα την 3.1 δν ξαναειχα αυτο το προβλημα...

#65   PaNoSS®

PaNoSS®

iPH User

• 158 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 15/09/2009 - 23:34

θα συμφωνησω για την βελτιωση της μπαταριας..ηταν πολυ καλη..με 3.0 κραταει 2 με 3.1 κραταει 3 μερες..
με 3.0 το απογευμα της 2ης μερας εσβηνε
με 3.1 το βραδυ αργα της 3ης κραταγε 10% περιπου..

#66   strawb

strawb

Advanced Member

• 633 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:MacBook Pro

Δημοσίευση 15/09/2009 - 23:46

και σε μένα, με την 3.1 η μπαταρία κρατάει αρκετά. :D

#67   jazzman

jazzman

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2009 - 23:53

Σε mov δεν γίνεται τίποτα. Μόνο ένα m4v μπόρεσα να κατεβάσω. Και η πλάκα είναι ότι το mov το έγραψα με το QuickTime X!

edit: μάλλον υπάρχει και κάποιο όριο στα MB. .mov 9ΜΒ δεν το αποθηκεύει!

αμάν αυτή η Apple ρε παιδιά .....αμάν όλο δυσκολίες ...καλή και χρυσή αλλά μια το ένα δεν παίζει μια το άλλο δεν παίζει έλεοοοοοοοοοοοο

θα συμφωνησω για την βελτιωση της μπαταριας..ηταν πολυ καλη..με 3.0 κραταει 2 με 3.1 κραταει 3 μερες..
με 3.0 το απογευμα της 2ης μερας εσβηνε
με 3.1 το βραδυ αργα της 3ης κραταγε 10% περιπου..

σου κρατάει 3 μέρες αυτό δεν γίνεται ...να σου κρατάει 2 μέρες μπορεί ..αλλά σίγουρα θα το έχεις μόνο για τηλέφωνα και θα το κοιτάς απο μακριά .....αποκλείεται να παίζεις και παιχνίδια ...καλά δεν το συζητάμε να ανοίξεις και κανένα gps .... μια μέρα σου δίνω

#68   Athan

Athan

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2009 - 00:39

σου κρατάει 3 μέρες αυτό δεν γίνεται ...να σου κρατάει 2 μέρες μπορεί ..αλλά σίγουρα θα το έχεις μόνο για τηλέφωνα και θα το κοιτάς απο μακριά .....αποκλείεται να παίζεις και παιχνίδια ...καλά δεν το συζητάμε να ανοίξεις και κανένα gps .... μια μέρα σου δίνω

Δεν το έχουν όλοι το iPhone για παιχνίδια ούτε το GPS είναι απαραίτητο καθημερινά. Και σε εμένα τόσο ακριβώς κρατάει με την 3.1, τρεις ολόκληρες ημέρες με WiFi/3G enabled, push disabled και mail fetching κάθε μία ώρα.
Φυσικά αν πέσουν αρκετές κλήσεις, browsing, GPS ή άλλη χρήση ο χρόνος μειώνεται δραματικά, αλλά για να πω την αλήθεια υπό κανονικές συνθήκες τις δύο ημέρες τις έχω σχεδόν σίγουρα. Και σε γενικές γραμμές υπάρχει μια εμφανέστατη βελτίωση της αυτονομίας στην 3.1, βελτίωση που χονδρικά την βλέπω γύρω στο 20% σε σύγκριση με την 3.0 πάνω κάτω τόσο δηλαδή όσο παρατήρησαν και οι υπόλοιποι φίλοι στα προηγούμενα posts.

Τελευταία επεξεργασία από: Athan, 16/09/2009 - 00:47

#69   jazzman

jazzman

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2009 - 01:03

Δεν το έχουν όλοι το iPhone για παιχνίδια ούτε το GPS είναι απαραίτητο καθημερινά. Και σε εμένα τόσο ακριβώς κρατάει με την 3.1, τρεις ολόκληρες ημέρες με WiFi/3G enabled, push disabled και mail fetching κάθε μία ώρα.
Φυσικά αν πέσουν αρκετές κλήσεις, browsing, GPS ή άλλη χρήση ο χρόνος μειώνεται δραματικά, αλλά για να πω την αλήθεια υπό κανονικές συνθήκες τις δύο ημέρες τις έχω σχεδόν σίγουρα. Και σε γενικές γραμμές υπάρχει μια εμφανέστατη βελτίωση της αυτονομίας στην 3.1, βελτίωση που χονδρικά την βλέπω γύρω στο 20% σε σύγκριση με την 3.0 πάνω κάτω τόσο δηλαδή όσο παρατήρησαν και οι υπόλοιποι φίλοι στα προηγούμενα posts.

οκ μπορεί και να έχεις και δίκιο ...δεν κάνω και τα τρελά crash test εγώ έτσι και αλλιώς το χρησιμοποιώ για τα πάντα εκτός απο browsing ...
αλλά αυτά μην πούμε πιο αναλυτικά θα είναι εκτός θέματος

#70   Athan

Athan

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2009 - 01:28

οκ μπορεί και να έχεις και δίκιο ...δεν κάνω και τα τρελά crash test εγώ έτσι και αλλιώς το χρησιμοποιώ για τα πάντα εκτός απο browsing ...
αλλά αυτά μην πούμε πιο αναλυτικά θα είναι εκτός θέματος

Πάντως το ενδιαφέρον είναι πως άσχετα με το πόσο όλοι μας κατηγορούμε το iPhone όσον αφορά την αυτονομία του, αν κάποιος το χρησιμοποιεί με σύνεση και κυρίως ως τηλέφωνο και όχι υποκατάστατο netbook, καταφέρνει και αντέχει περισσότερο ακόμα και από αρκετά dump phones. Για παράδειγμα η σύζυγός μου, που τουλάχιστον τις καθημερινές χρησιμοποιεί το 3GS της σχεδόν αποκλειστικά ως τηλέφωνο κατάφερε να το φτάσει και στις τέσσερεις ημέρες (και νύχτες) και να έχει και 20% περίσσευμα μπαταρίας. Και αυτό με firmware 3.0.1, όχι το πολύ καλύτερο 3.1. Όπως και αν το δεις δεν είναι καθόλου άσχημα για μια μπαταρία 1250mAh και ένα τόσο ...σπάταλο smartphone. ;)

Τώρα θα μου πεις, ποιός αγοράζει iPhone και το χρησιμοποιεί συνετά; Αυτό όμως είναι άλλη ιστορία...

Τελευταία επεξεργασία από: Athan, 16/09/2009 - 01:36

#71   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2009 - 06:22

και σε μένα, με την 3.1 η μπαταρία κρατάει αρκετά. :D

Ναι αλλά δεν έχεις κάνεις j/b ακόμα... Μέχρι να συμβεί στη 3.1 αυτό έχουμε να πούμε πολλά!

#72   soiramk

soiramk

iPH Enthousiast

• 524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:soiramk

Δημοσίευση 16/09/2009 - 14:03

Ναι αλλά δεν έχεις κάνεις j/b ακόμα... Μέχρι να συμβεί στη 3.1 αυτό έχουμε να πούμε πολλά!

Sorry... αλλά τη σχέση έχει το J/B με τη μπαταρία? Το έχουμε πει αρκετές φορές οτι "από μόνο του" το J/B δεν κάνει κάτι "κακό" στο κινητό. Οι εφαρμογές(απο Cydia) που βάζουμε μπορεί να το επηρεάζουν.

#73   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2009 - 14:06

Sorry... αλλά τη σχέση έχει το J/B με τη μπαταρία? Το έχουμε πει αρκετές φορές οτι "από μόνο του" το J/B δεν κάνει κάτι "κακό" στο κινητό. Οι εφαρμογές(απο Cydia) που βάζουμε μπορεί να το επηρεάζουν.

Συνεκτιμώντας αναφερόμουν ότι επηρρεάζει!

#74   soiramk

soiramk

iPH Enthousiast

• 524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:soiramk

Δημοσίευση 16/09/2009 - 14:08

Συνεκτιμώντας αναφερόμουν ότι επηρρεάζει!

Ok then =)

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες