Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Panorama στο iOS 5
Δημοσίευση 08/11/2011 - 16:56
Ad
Δημοσίευση 08/11/2011 - 17:02
Δημοσίευση 08/11/2011 - 17:05
Και η ίδια η εφαρμογή είναι σταθερή, καλοσχεδιασμένη και αστεία εύκολη στήν χρήση!
Το Panoramatic το έχω, αλλά το βρίσκω πιό πολύπλοκο και πιό δύσκολο να πετύχεις ποιοτικά αποτελέσματα!
Το Dermandar πολύ καλό και εύχρηστο! Και τα αποτελέσματά του σχεδόν σάν τού Pano (άν και πιστεύω με το Pano πιό εύκολα πετυχαίνεις καλύτερα αποτελέσματα!).
Τελευταία επεξεργασία από: giannisg2004, 08/11/2011 - 17:06
Δημοσίευση 08/11/2011 - 17:12
Ο χρήστης 'Prince', στις 08 Nov 2011 - 14:56, έγραψε:
Μα φυσικα χρησιμοποιει και απαιτει γυροσκοπιο, οποτε iphone 3G/3GS αλλα και ipad (ουτε αυτο εχει νομιζω γυροσκοπιο) δεν μπορουν να το ενεργοποιησουν.πήγα να το εγκαταστήσω αλλά λέει "requires gyroscope capable devide, iphone 4 or newer or ipad 2 " -.-... f**k off xD.. τα άλλα δηλαδή πως δουλεύουν χώρις..
Δημοσίευση 08/11/2011 - 17:19
Ο χρήστης 'giannisg2004', στις 08 Nov 2011 - 15:05, έγραψε:
Εχει αναβαθμιστει το συγκεκριμενο;Τό πιό ποιοτικό και εύχρηστο Πανόραμα (γραμμικό, όχι 360 μοιρών ) το τραβάει η εφαρμογή Pano. Έχει κάπου 0,79€ νομίζω, και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά!
Και η ίδια η εφαρμογή είναι σταθερή, καλοσχεδιασμένη και αστεία εύκολη στήν χρήση!
Το Panoramatic το έχω, αλλά το βρίσκω πιό πολύπλοκο και πιό δύσκολο να πετύχεις ποιοτικά αποτελέσματα!
Το Dermandar πολύ καλό και εύχρηστο! Και τα αποτελέσματά του σχεδόν σάν τού Pano (άν και πιστεύω με το Pano πιό εύκολα πετυχαίνεις καλύτερα αποτελέσματα!).
Απ'οτι θυμαμαι που το ειχα δοκιμασει παλιοτερα δεν λειτουργουσε με το γυροσκοπιο αλλα εβγαζες φωτογραφιες και ουσιαστικα τις ενωνε..
Το panoramatic χρησιμοποιουσα κ εγω, μεχρι που εμφανιστηκε το demandar κ δυσκολα το αλλαζω..
Δημοσίευση 08/11/2011 - 17:33
Απλά βγάζεις φωτογραφίες και τίς ενώνει.
Απλά εμφανίζει στήν οθόνη στήν άκρη σε ένα ημιδιάφανο layer που τελειώνει η προηγούμενη εικόνα, ώστε να τοποθετήσεις κατάλληλα (ώστε να ευθευγραμμιστεί) τήν κάμερα για τήν επόμενη!
Κάτι που είναι πολύ απλό σάν ιδέα, αλλά λειτουργεί εξαιρετικά και δέν απαιτεί γυροσκόπιο (άρα λειτουργεί και σέ παλιότερες συσκευές!)!
Δημοσίευση 08/11/2011 - 17:48
Ο χρήστης 'giannisg2004', στις 08 Nov 2011 - 15:33, έγραψε:
Ναι το Pano εννοω.. Καλα το θυμαμαι λοιπον..Το Pano? Αυτό δέν χρησιμοποιεί γυροσκόπιο!
Απλά βγάζεις φωτογραφίες και τίς ενώνει.
Απλά εμφανίζει στήν οθόνη στήν άκρη σε ένα ημιδιάφανο layer που τελειώνει η προηγούμενη εικόνα, ώστε να τοποθετήσεις κατάλληλα (ώστε να ευθευγραμμιστεί) τήν κάμερα για τήν επόμενη!
Κάτι που είναι πολύ απλό σάν ιδέα, αλλά λειτουργεί εξαιρετικά και δέν απαιτεί γυροσκόπιο (άρα λειτουργεί και σέ παλιότερες συσκευές!)!
Απλα δεν με βολευει τοσο, οχι που ειναι δυσκολο στην χρηση, απλα χρειαζεσαι αρκετο χρονο παραπανω, σε σχεση πχ με το dermandar με το οποιο η δουλεια γινεται πολυ γρηγορα. Αλλα ως αποτελεσμα, συμφωνω οτι ειναι ενα κλικ καλυτερο με το Pano.
Δημοσίευση 08/11/2011 - 17:57
Και ειδικά άν βγάλεις ολόκληρο "κύκλο", στό δείχνει σάν βιντεάκι με προοπτική, πολύ εφετζίδικο!
Μάλιστα τό είχα πετύχει καί free, οπότε δέν μέ χάλασε καθόλου!
Το Pano το χρησιμοποιώ όταν θέλω να βγάλω κάποιο τοπίο με τήν ησυχία μου (όχι ολόκληρο "κύκλο"), καθώς στίς φωτογραφίες που "συρράφει", διατηρεί τήν original ανάλυση (τουλάχιστον σέ iPhone 4) και δέν κάνει downscale!
Και αυτό, ειδικά σέ συνδυασμό άν έχεις χρόνο να μετακινηθείς, ώστε να ευθυγραμμίσεις απόλυτα τίς λήψεις, οδηγεί σε πάρα πολύ καλά αποτελέσματα!
Τελευταία επεξεργασία από: giannisg2004, 08/11/2011 - 17:58
Δημοσίευση 08/11/2011 - 18:05
Ο χρήστης 'giannisg2004', στις 08 Nov 2011 - 15:57, έγραψε:
Εχεις δικιο. Και με το Pano (αλλα και με το Panoramatic) τα αποτελεσματα ειναι παρα πολυ καλα, αν εχεις χρονο στη διαθεση σου και οπως λες περιθωριο να μετακινηθεις καταλληλα.Ναί, το Dermandar είναι ταχύτατο!
Και ειδικά άν βγάλεις ολόκληρο "κύκλο", στό δείχνει σάν βιντεάκι με προοπτική, πολύ εφετζίδικο!
Μάλιστα τό είχα πετύχει καί free, οπότε δέν μέ χάλασε καθόλου!
Το Pano το χρησιμοποιώ όταν θέλω να βγάλω κάποιο τοπίο με τήν ησυχία μου (όχι ολόκληρο "κύκλο"), καθώς στίς φωτογραφίες που "συρράφει", διατηρεί τήν original ανάλυση (τουλάχιστον σέ iPhone 4) και δέν κάνει downscale!
Και αυτό, ειδικά σέ συνδυασμό άν έχεις χρόνο να μετακινηθείς, ώστε να ευθυγραμμίσεις απόλυτα τίς λήψεις, οδηγεί σε πάρα πολύ καλά αποτελέσματα!
Απλα λογω ταχυτητας χρησιμοποιω το DerManDar, αλλα βεβαια τα αποτελεσματα δεν ειναι τοσο καλα πολλες φορες, οπως λες και εσυ.
Τωρα για το συγκεκριμενο που μιλαμε εδω, το πανοραμα στην εφαρμογη της καμερας, καποιες δοκιμες με απογοητευσαν.. Φανταζομαι αν δεν εχεις πολυ χρονο στη διαθεση σου και το κανεις γρηγορα, τα αποτελεσματα θα ειναι ακομα χειροτερα.. Αν δε εχεις πιει και καναν φραπε παραπανω και τρεμει και το χερι σου τοτε αστα να πανε..
Δημοσίευση 08/11/2011 - 18:42
Ο χρήστης 'Jeronimos', στις 08 Nov 2011 - 11:51, έγραψε:
ΣωστοςΜια διόρθωση ειναι χαφταλευρας. Αυτός που χαφτει(τρώει) άλευρα. Συνήθως τα πουλερικα και τα βοοειδη τρώνε τέτοια(ο τελευταίος χαρακτηρισμός ταιριάζει καλύτερα στην apple με αυτά που κάνει τελευταία). Χαρακτηρισμός για κάποιον που η νοημοσυνη του είναι υπό αμφισβήτηση
Δημοσίευση 09/11/2011 - 01:12
Όσοι λοιπόν θέλετε να το ενεργοποιήσετε ακολουθήστε τα εξής 6 βήματα
1) Κατεβάστε το iBackupBot
2) Κάντε backup στο iPhone/iPod μέσω του iTunes
3) Τρέξτε το πρόγραμμα iBackupBot βρείτε το backup και ανοίξτε το
4) Βρείτε το εξής path Library/Preferences/com.apple.mobileslideshow.plist και ανοίξτε το αρχείο (αν δεν έχετε κάνει εγγραφή στο πρόγραμμα θα πρέπει να πατήσετε πρώτα άκυρο "cancel" και μετά θα ανοίξει)
5) Προσθέστε τον ακόλουθο κωδικά: <key>EnableFirebreak</key><string>YES</string>
6) Αποθηκεύστε τις αλλαγές και μετά κάντε restore from backup μέσα από το πρόγραμμα iBackupBot
[via 9to5mac]
Δημοσίευση 09/11/2011 - 01:40
Δημοσίευση 09/11/2011 - 01:56
Δημοσίευση 09/11/2011 - 13:31
Δημοσίευση 11/11/2011 - 07:30
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες