Ούτε εγώ το θεωρώ κακό αλλά πηγαίνεις και δίνεις 600€ για iPhone και δεν ξέρεις αρκετά πράγματα για αυτό;(όχι ότι είσαι ο μόνος) Εγώ το 2007 δεν ήξερα τι θα πει iPhone, έμαθα διάβασα όπως λες και εσύ. Μία συμβουλή ,αν θες, μόνο, χρησιμοποίησε το το ρημάδι.
Ευχαριστώ για την συμβουλή, αλλά δεν χρειαζόταν να με στείλεις στο google για να βρώ ανάμεσα στα 480.000 αποτελέσματα, τι σημαίνει "data plan".
Αν μου έλεγες ότι είναι το "Πακέτο Internet" δεν θα χρειαζόταν όλη αυτή η κουβέντα. Φαντάζομαι ότι θα σου πήρε περισότερη ώρα να βάλεις στην απάντησή σου τον σύνδεσμο (link ή url στα ελληνικά) για το Google. Επίσης φαντάζομαι ότι η αγορά ενός τηλεφώνου (έστω και σαν το iPhone) δεν είναι σαν το αυτοκίνητο, όπου πρέπει πρώτα να έχεις δίπλωμα για να το αγοράσεις. Οι οδηγίες χρήσεως φτάνουν και περισεύουν για να μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις και να εκμεταλευτείς τις δυνατότητές του. Άλλωστε εiδικά το iPhone είναι τόσο εύκολο να το "στήσεις", που δεν χρειάζεται να ξέρεις το παραμικρό για να το κάνεις (οι χρήστες τηλεφώνων με λειτουργικό Windows θα με καταλάβουν).
Πάντως, ευχαριστώ για τον χρόνο που ξόδεψες να μου απαντήσεις.
Οι αληθινοί γνώστες, μεταδίδουν τη γνώση τους με σεμνότητα και χωρίς αλαζονία