Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Πώς λειτουργεί & τί είναι το 4sqwifi [follow-up]

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
59 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   Antmavr

Antmavr

iPH newbie

• 27 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/11/2011 - 14:00

:blink:
Ζήτα τα λεφτά σου πίσω!
Έ ρε κάτι άνθρωποι...
:mad:
Και για να σε πληροφορήσω, η εφαρμογή είναι πολύ καλή, μόνο που χρειάζεται dataplan...

Φίλε είρωνα ελληνάρα. Καταρχάς σου επιστρέφω τα σχόλια σου και θα ήθελα να σε ενημερώσω τα ακόλουθα:
Η εφαρμογή αυτή είναι κατά την προσωπική μου άποψη μια από τις χειρότερες εφααρμογές που έχω δει.
Σε κάθε περίπτωση απόρησα περισσότερο με το το site και το πως έδωσε χώρο για την παρουσίαση μια εκ των χειρότερων εφαρμογών που έχουν ποτέ παρουσιαστεί, αν μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει αυτή τη βλακεία για εφαρμογή, η οποία ουσιαστικά πρόκειται για hoax με σκοπό να διαφημίσει και να προωθήσει εγγραφές στην υπηρεσία social networking 4square.
Επιπρόσθετα και όσο αναφορά το χαρακτηρισμό για μια "ελληνική προσπάθεια η οποία πρόκειται να μας αποσχολήσει στο εγγύς μέλλον" θα ήθελα να επισημάνω ότι η προσπάθεια αυτή είναι απολύτως ταυτόσιμη με την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας "άθλια" και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μας αποσχολήσει στο εγγύς μέλλον.
Σε κάθε περίπτωση τα σχόλια μου αφορούν την προσωπική μου άποψη και περισσότερο στο σχολιασμό του site, το οποίο χωρίς λόγο έδωσε χώρο για την παρουσίαση αυτής της της ανύπαρκτης εφαρμογής.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   Antmavr

Antmavr

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2011 - 14:04

Άλλος ένας που δεν διάβασε λέξη απο όσα γραφτηκαν, και που σίγουρα μόλις είδε το app υπέθεσε πως είναι σπαστήρι για wi-fi δίκτυα...

Η εφαρμογή αυτή είναι κατά την προσωπική μου άποψη μια από τις χειρότερες εφαρμογές που έχω δει.
Σε κάθε περίπτωση απόρησα περισσότερο με το το site και το πως έδωσε χώρο για την παρουσίαση μια εκ των χειρότερων εφαρμογών που έχουν ποτέ παρουσιαστεί, αν μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει αυτή τη βλακεία για εφαρμογή, η οποία ουσιαστικά πρόκειται για hoax με σκοπό να διαφημίσει και να προωθήσει εγγραφές στην υπηρεσία social networking 4square.
Επιπρόσθετα και όσο αναφορά το χαρακτηρισμό για μια "ελληνική προσπάθεια η οποία πρόκειται να μας αποσχολήσει στο εγγύς μέλλον" θα ήθελα να επισημάνω ότι η προσπάθεια αυτή είναι απολύτως ταυτόσιμη με την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας "άθλια" και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μας αποσχολήσει στο εγγύς μέλλον.
Σε κάθε περίπτωση τα σχόλια μου αφορούν την προσωπική μου άποψη και περισσότερο στο σχολιασμό του site, το οποίο χωρίς λόγο έδωσε χώρο για την παρουσίαση αυτής της της ανύπαρκτης εφαρμογής.

#48   Antmavr

Antmavr

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2011 - 14:05

Μα μην ασχολειστε με τετοια ατομα.

Σταλμένο με iΤσίου, το νεο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (προπαραγγελίες στο www.ikoutsoulame.gr)

Μάλλοην εσύ είσαι τσίου τσίου και για αυτό προφανώς κατεβάζεις τσίου τσίου εφαρμογές.
Η εφαρμογή αυτή είναι κατά την προσωπική μου άποψη μια από τις χειρότερες εφααρμογές που έχω δει.

#49   Antmavr

Antmavr

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2011 - 14:10

εσυ σαν ελληνας που εισαι λιγο ντροπη δεν εχεις να εκφραζεσαι ετσι για εναν συνανθρωπο που σου προσφερει μια ελληνικη εφαρμογη τελειως δωρεαν που βοηθαει παρα πολυ??..το προβλημα ειναι οτι δεν ξερεις εσυ μαλλον να το χρησιμοποιεις και να το ξερεις πως χρησιμοποιειτε και δεν σαρεσει απλα σεβασμος στον ανθρωπο που το εφτιαξε..ουτε λεφτα σου ζητησε να το αγορασεις ουτε σε πιεσε να το εγκαταστησεις..επιλογη καθενος!

Καταρχάς θα έπρεπε να ντρέπεσαι που σχολιάζες κάτι που δεν σε αφορά, καθόσον απλώς εξέφρασα την προσωπική μου άποψη.
Κατά δεύτερον η εφαρμογή αυτή πάντα κατά την προσωπική μου άποψη μια από τις χειρότερες εφααρμογές που έχω δει.
Επιπρόσθετα και όσο αναφορά το χαρακτηρισμό του site για μια "ελληνική προσπάθεια η οποία πρόκειται να μας αποσχολήσει στο εγγύς μέλλον" θα ήθελα να επισημάνω ότι η προσπάθεια αυτή είναι απολύτως ταυτόσιμη με την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας "άθλια" και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μας αποσχολήσει στο εγγύς μέλλον.

#50   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 12/11/2011 - 16:02

Μάλλοην εσύ είσαι τσίου τσίου και για αυτό προφανώς κατεβάζεις τσίου τσίου εφαρμογές.

Καταρχάς δεν σου επιτρέπω να με προσβάλλεις, δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω.

Δευτερον, την εφαρμογή εγω δεν την χαρακτήρισα, είπα νωρίτερα οτι δεν ειναι κατι που θα χρησιμοποιούσα προσωπικά γιατί στα περισσότερα μέρη που κινούμαι έχω πρόσβαση σε wifi είτε έχω το data plan μου, αλλα ευχήθηκα στον δημιουργό καλή επιτυχία γιατί σαν ιδεα δεν είναι άσχημη αυτή η εφαρμογή και σε κάποιους μπορεί να είναι χρήσιμη.

Απο κει και πέρα, το αν ας πούμε εγω ειμουν πχ δημιουργός του facebook και εσύ το facebook το θεωρήσεις χάλι μαύρο, προσπάθεια αποκοινωνικοποίησης και εξόδου των ανθρώπων και περιορισμό του human interaction καθήμενοι πίσω απο εναν υπολογιστή όλη μέρα αντί να πάμε να γνωριστούμε με καποιον πίνοντας ένα καφέ, δικαίωμά σου. Αλλα δεν έχεις κανένα δικαίωμα να βρίζεις και να κατηγορείς το δημιουργό μιας ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογής, μονο και μονο επειδή δε σε βόλεψε ή δε σου άρεσε.

Φαντάσου να την είχες πληρώσει κιολας, θα είχες παει σπιτι του να τον δείρεις?

Αντε λοιπον στο καλό και άσε τον κόσμο ήσυχο.
Whatsapp doc?

#51   Babis2011

Babis2011

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2011 - 18:32

Αγαπητέ Antmavr,

Παρόλο που κανένα από τα copy-paste σχόλιά σου δεν με αφορά προσωπικά, θάθελα να σου επισημάνω τηλεγραφικά τα εξής:
1. Η προσωπική σου άποψη είναι απόλυτα σεβαστή, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ότι θα είναι μέσα στα πλαίσια της ευγένειας, χωρίς ύβρεις, υπεροψία και αλαζονία.
2. Για να κρίνεις το έργο κάποιου, θα πρέπει να ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να είσαι, ή να θεωρείς τον εαυτόν σου, "συνάδελφό" του. Να έχεις στο ενεργητικό σου δηλαδή κάποιο αντίστοιχο έργο. Διαφορετικά κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς "ξερόλας".
3. Αν είσαι δυσαρεστημένος καταναλωτής/χρήστης το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, να ζητήσεις την επιστροφή των χρημάτων σου και το πολύ-πολύ να προειδοποιήσεις τους υποψήφιους αγοραστές για να μην πετάξουν τα λεφτά τους.
4. Αν το προϊόν είναι δωρεάν, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ΜΗΝ το πάρεις. Διαφορετικά θα διακινδυνεύσεις να σου προσάψουν την παροιμία "καποιανού χαρίζαν γάϊδαρο και τον κοίταζε στα δόντια"

Όσο για τον χώρο αυτού του ιστότοπου (site στα ελληνικά), άσε αυτούς στους οποίους ανήκει να αποφασίζουν πώς και με ποιο τρόπο θα τον χρησιμοποιήσουν. Εσένα δεν σου πέφτει κανένας λόγος. Αυτοί ξέρουν. Όπως είδες δεν αρνήθηκαν να σπαταλήσουν (λέω εγώ) το χώρο τους με τις άσκοπα επαναλαμβανόμενες ύβρεις και αγένειες των σχολίων σου.

Αυτά στα γράφω με πραγματική συμπάθεια και "διδακτική" πρόθεση, και πιστεύω ότι δεν θάταν σκόπιμο ούτε χρήσιμο να επανέλθουμε.

#52   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 12/11/2011 - 18:35

Do not feed the trolls
Behind the Scenes...

#53   djmouzz

djmouzz

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2011 - 21:08

Do not feed the trolls

ειδικά την κλασσικότερη των περιπτώσεων.

#54   Antmavr

Antmavr

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2011 - 11:47

Αγαπητέ Antmavr,

Παρόλο που κανένα από τα copy-paste σχόλιά σου δεν με αφορά προσωπικά, θάθελα να σου επισημάνω τηλεγραφικά τα εξής:
1. Η προσωπική σου άποψη είναι απόλυτα σεβαστή, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ότι θα είναι μέσα στα πλαίσια της ευγένειας, χωρίς ύβρεις, υπεροψία και αλαζονία.
2. Για να κρίνεις το έργο κάποιου, θα πρέπει να ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να είσαι, ή να θεωρείς τον εαυτόν σου, "συνάδελφό" του. Να έχεις στο ενεργητικό σου δηλαδή κάποιο αντίστοιχο έργο. Διαφορετικά κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς "ξερόλας".
3. Αν είσαι δυσαρεστημένος καταναλωτής/χρήστης το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, να ζητήσεις την επιστροφή των χρημάτων σου και το πολύ-πολύ να προειδοποιήσεις τους υποψήφιους αγοραστές για να μην πετάξουν τα λεφτά τους.
4. Αν το προϊόν είναι δωρεάν, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ΜΗΝ το πάρεις. Διαφορετικά θα διακινδυνεύσεις να σου προσάψουν την παροιμία "καποιανού χαρίζαν γάϊδαρο και τον κοίταζε στα δόντια"

Όσο για τον χώρο αυτού του ιστότοπου (site στα ελληνικά), άσε αυτούς στους οποίους ανήκει να αποφασίζουν πώς και με ποιο τρόπο θα τον χρησιμοποιήσουν. Εσένα δεν σου πέφτει κανένας λόγος. Αυτοί ξέρουν. Όπως είδες δεν αρνήθηκαν να σπαταλήσουν (λέω εγώ) το χώρο τους με τις άσκοπα επαναλαμβανόμενες ύβρεις και αγένειες των σχολίων σου.

Αυτά στα γράφω με πραγματική συμπάθεια και "διδακτική" πρόθεση, και πιστεύω ότι δεν θάταν σκόπιμο ούτε χρήσιμο να επανέλθουμε.

Αγαπητέ Babis2011,

Καταρχάς θα ήθελα να σου πω ότι συμφωνώ με το γενικότερο σχολιασμό σου. Κατά δεύτερον όσο αναφορά τα σχόλια σου περί εμού, θα ήθελα να σου επισημάνω ότι κάνεις λάθος, καθώς και τα ακόλουθα:
1. Όσο αναφορά τις "ύβρεις και τις αγένειες των σχολίων μου" το μήνυμα αυτό θα έπρεπε να το στείλεις σε αυτούς που σχολίασαν τα σχόλια μου. Για παράδειγμα αναφέρω την περίπτωση του χρήστη "iMarilina", ο οποίος σχολιάζει "Μα μην ασχολειστε με τετοια ατομα. Σταλμένο με iΤσίου, το νεο ταχυδρομικό περιστέρι της Apple (προπαραγγελίες στο www.ikoutsoulame.gr"!!!

2. Όσο αναφορά τον ισότοπο δεν καταλαβαίνω το ύφος σου, για κάτι που είναι απόλυτα προφανές όσον αναφορά τη θεματολογία, εκτός και αν ο ισότοπος σου ανήκει.

Σε κάθε περίπτωση αποδέχομαι τη πραγματική σου και "διδακτική" πρόθεση, και συμφωνώ από κάθε άποψη ότι δεν θά'ταν σκόπιμο ούτε χρήσιμο να επανέλθουμε.

#55   kopoylos

kopoylos

iPH Member

• 203 μηνύματα
  • Twitter:@@kopoylos
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:kostugos

Δημοσίευση 16/11/2011 - 11:51

fight club!!!βγειτε εξω κ λυστε το σαν αντρες(οι γυναικες θα παρουν προβαδισμα 3 κροσε)!!!!

#56   kosnic

kosnic

iPH Member

• 319 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/11/2011 - 12:02

Do not feed the trolls

εσυ καλα τα λες αλλα οι αλλοι,εκει τα'ι'σμα και ξανα τα'ι'σμα!
παει και αυτο το τοπικ!

#57   Babis2011

Babis2011

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2011 - 15:05

Αγαπητέ Antmavr,

Δεκτές οι παρατηρήσεις σου.
Ας το κλείσουμε εδώ το θέμα.

#58   bomberman

bomberman

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2011 - 19:02

Φίλε είρωνα ελληνάρα. Καταρχάς σου επιστρέφω τα σχόλια σου και θα ήθελα να σε ενημερώσω τα ακόλουθα:

Όχι μόνο είναι Έλληνας o δημιουργός, αλλά μόλις τελείωσε το λύκειο κιόλας.

Φτιάξε ΕΣΥ καλύτερη εφαρμογή που θα έχει ανάλογη επιτυχία στο εξωτερικό, μικροπρεπή άνθρωπε. Η άθλια κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας συνοψίζεται στη δική σου στενοκεφαλιά.
Αν οι εφαρμογές social networking σου φαίνεται άχρηστες, προφανώς είσαι πολύ πίσω στη τεχνολογία.
Εφόσον δεν σου αρέσουν τα applications που προβάλλει το site αυτό, απάλλαξε μας από το αστείο trollάρισμα σου.

Σόρυ, δεν ποστάρω ιδιαίτερα, αλλά κάτι τέτοιοι "τυπάρες" με αναγκάζουν.

Way to go @apas!

#59   XRO78

XRO78

iPH newbie

• 71 μηνύματα
  • GameCenter:xro78

Δημοσίευση 27/11/2011 - 17:38

πολυ καλο app μπραβο!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

#60   sasoulini007

sasoulini007

iPH Contributor

• 1.127 μηνύματα
  • Twitter:@sasoulini007
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:sasoulini007

Δημοσίευση 25/12/2011 - 19:23

συγχαρητήρια για την ιδεα!!και εις ανώτερα!! :)
θελω να ρωτησω κατι...οταν συνδεομαι μου ζηταει να συνδεθω πρωτα σε wifi και μετα να μπω...δεν θα ηταν καλύτερα να μου έβγαζε ολα τα διαθέσιμα δίκτυα (κατι σαν wififorum) και να επέλεγα σε πιο να συνδεθώ, εφόσον μου εμφανίζει και τον κωδικό του ασύρματου τον οποίο πρόσθεσε κάποιο μέλος;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες