Μάλλοην εσύ είσαι τσίου τσίου και για αυτό προφανώς κατεβάζεις τσίου τσίου εφαρμογές.
Η εφαρμογή αυτή είναι κατά την προσωπική μου άποψη μια από τις χειρότερες εφααρμογές που έχω δει.
Σε κάθε περίπτωση απόρησα περισσότερο με το το site και το πως έδωσε χώρο για την παρουσίαση μια εκ των χειρότερων εφαρμογών που έχουν ποτέ παρουσιαστεί, αν μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει αυτή τη βλακεία για εφαρμογή, η οποία ουσιαστικά πρόκειται για hoax με σκοπό να διαφημίσει και να προωθήσει εγγραφές στην υπηρεσία social networking 4square.
Επιπρόσθετα και όσο αναφορά το χαρακτηρισμό για μια "ελληνική προσπάθεια η οποία πρόκειται να μας αποσχολήσει στο εγγύς μέλλον" θα ήθελα να επισημάνω ότι η προσπάθεια αυτή είναι απολύτως ταυτόσιμη με την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας "άθλια" και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μας αποσχολήσει στο εγγύς μέλλον.
Σε κάθε περίπτωση τα σχόλια μου αφορούν την προσωπική μου άποψη και περισσότερο στο σχολιασμό του site, το οποίο χωρίς λόγο έδωσε χώρο για την παρουσίαση αυτής της της ανύπαρκτης εφαρμογής.
Αγαπητέ Antmavr,
Παρόλο που κανένα από τα copy-paste σχόλιά σου δεν με αφορά προσωπικά, θάθελα να σου επισημάνω τηλεγραφικά τα εξής:
1. Η προσωπική σου άποψη είναι απόλυτα σεβαστή, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ότι θα είναι μέσα στα πλαίσια της ευγένειας, χωρίς ύβρεις, υπεροψία και αλαζονία.
2. Για να κρίνεις το έργο κάποιου, θα πρέπει να ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να είσαι, ή να θεωρείς τον εαυτόν σου, "συνάδελφό" του. Να έχεις στο ενεργητικό σου δηλαδή κάποιο αντίστοιχο έργο. Διαφορετικά κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς "ξερόλας".
3. Αν είσαι δυσαρεστημένος καταναλωτής/χρήστης το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ, να ζητήσεις την επιστροφή των χρημάτων σου και το πολύ-πολύ να προειδοποιήσεις τους υποψήφιους αγοραστές για να μην πετάξουν τα λεφτά τους.
4. Αν το προϊόν είναι δωρεάν, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ΜΗΝ το πάρεις. Διαφορετικά θα διακινδυνεύσεις να σου προσάψουν την παροιμία "καποιανού χαρίζαν γάϊδαρο και τον κοίταζε στα δόντια"
Όσο για τον χώρο αυτού του ιστότοπου (site στα ελληνικά), άσε αυτούς στους οποίους ανήκει να αποφασίζουν πώς και με ποιο τρόπο θα τον χρησιμοποιήσουν. Εσένα δεν σου πέφτει κανένας λόγος. Αυτοί ξέρουν. Όπως είδες δεν αρνήθηκαν να σπαταλήσουν (λέω εγώ) το χώρο τους με τις άσκοπα επαναλαμβανόμενες ύβρεις και αγένειες των σχολίων σου.
Αυτά στα γράφω με πραγματική συμπάθεια και "διδακτική" πρόθεση, και πιστεύω ότι δεν θάταν σκόπιμο ούτε χρήσιμο να επανέλθουμε.