Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iPhone OS 3.1 Jailbreak/Unlock issues

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
116 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/09/2009 - 02:26

Στο 3G έκανες downgrade,σωστά;

δες τν οδηγό που έκανα
http://www.iphonehel...ade-3-1-to-3-0/

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   adenadoume

adenadoume

iPH Addict

• 610 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 06:50

Καλοί λαλάκες πάντως είμαστε όλοι μας. Μας λένε μην βάλετε ακόμα την 3.1 και εμείς σαν να μας είπανε βάλτε την. Και τώρα ψαχνόμαστε πως να γυρίσουμε πίσω. Πάντως ο μόνος λόγος της 3.1 ήτανε μου φαίνεται να μας την σπάσει με το jailbrake.

Λοιπόν είναι η πρώτη φορά που χαίρομαι που έχω (ακόμα) 3G... όμως ρε παίδες η ιστορία είναι:

Όποιος φυλάει τα ρούχα του.. δεν θα του τα πάρει η Apple!

Εννοείται πως ΔΕΝ ακουμπάω upgrade της Apple πριν βγει jailbreak (βέβαια το 3G που έχω τώρα είναι από Αμερική οπότε δε λέει να χάσω το ξεκλείδωμα)

Ούτε καν στην 3.01 έχω αναβαθμίσει (χρησιμοποίησα και το Pwnage 3 για να ανεβάσω το root partition οπότε και νά 'θελα δεν παίζει)

Ούτε το iTunes αναβάθμισα στο 9 αν και όλοι έγραφαν πως δεν τρέχει μία και όλα OK με jailbreak κτλ.

Δυστυχώς πρέπει να είμαστε καχύποπτοι όσον αφορά σε οτιδήποτε κάνει η Apple για το iPhone...

Και δε θα διαφωνήσω ότι τα συμφέροντά της υπερασπίζει η Apple για να μας κλειδώσει στο iTunes και να βγάλει λεφτά (κι άλλα; )
Όμως επειδή χρησιμοποιώ χρόνια Mac και για την δουλειά μου η Apple ποτέ δεν έκανε τόση φασαρία για τα σπασμένα προγράμματα ούτε προσπάθησε να σαμποτάρει όσους τα χρησιμοποιούν...
Τι άλλαξε; Μα δε συγκρίνεται ο τζίρος που κάνει με το iPhone/iPod/iTunes store με αυτόν που κάνει πουλώντας υπολογιστές...

Στο βωμό του κέρδους η αγαπημένη μου εταιρεία έγινε... μπαμπούλας
Πάντως θα συνεχίσει να το χάνει το παιχνίδι με την κοινότητα του jailbreak, εννοείται πως ότι και να κάνει πάντα θα βγαίνει jailbreak απλά το μόνο που θα καταφέρει είναι να ταλαιπωρήσει κόσμο και να φοβίσει/αποθαρρύνει την αμερικάνικη αγορά...Εμείς όμως δε μασάμε.

Τελευταία επεξεργασία από: adenadoume, 11/09/2009 - 06:59

#93   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.684 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/09/2009 - 08:39

Ρε παιδιά εννοείται ότι θα βγει jb και για την 3.1!

Εγώ έχω 3gs και δεν έχω κάνει ακόμα την αναβάθμιση. Περιμένω να βγει το jb (που θα βγει) και μετά την κάνω χαλαρά...

Δεν παει να χεστεί η apple με το store της...

#94   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 09:58

Don't hold your breath. Ψάχνωντας σήμερα στο twitter, για να δω τι γίνεται στις συζητήσεις των μελών της Dev Team, ανακάλυψα 2 πραγματάκια.
1. Μάλλον υπάρχει exploit, άλλα θα χρησημοποιηθεί μετά τις 25/9 οπότε και η Apple αναμένεται να παρουσιάσει την έκδοση 3.1.1. Ο λόγος, για να μην μπορέσει η Apple να μπαλώσει την τρύπα (που μάλλον η ίδια άφησε).

2. Υπάρχει ένα comment του geohot πως έχει να τελέιώσει ένα project και αν το τελειώσει σε λιγότερο από 10 μέρες (πριν την επιστροφή του στο πανεπιστίμιο) θα κάνει το jailbreak της 3.1. (μέχρι τιε 21/9 δλδ.)

Το μόνο που μένει είναι η υπομονή και η προσοχή για τους χρήστες του 3GS. Μην κάνετε τίποτα στο κινητό σας που μπορεί να απαιτήσει restore.

Επιπλέων δείχτε αυτοσυγκράτηση και υπομονή, γιατί πλυθαίνουν τα σχόλια περι αδυναμίας jailbreak σε όσους κάνουν upgrade πριν βγεί το καινούργιο jailbreak procedure. Πολύ πιθανό να δούμε κάτι ανάλογο με την περίπτωση του PSP και το jailbreak απο εδώ και πέρα να παρακάμπτει τελείως το signing της Apple. Αν το σκεφτείτε λογικά μάλον πάνω σε κάτι τέτοιο δούλευε και ο Saurik.

#95   iWizard

iWizard

iPH Member

• 228 μηνύματα
  • Twitter:@limneos
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 11/09/2009 - 10:42

Μην κάνετε τίποτα στο κινητό σας που μπορεί να απαιτήσει restore.

Δηλαδή, ακόμα κι αν δεν έχουμε κάνει ακόμα upgrade σε 3.1, εάν χρειαστούμε restore δεν θα μας αφήσει το iTunes να κάνουμε με το γνωστό shift+restore σε έκδοση 3.0 ? Για 3GS μιλάω πάντα..

Τελευταία επεξεργασία από: iWizard, 11/09/2009 - 10:43

#96   ktzaf

ktzaf

iPH Honored Elite member

• 1.283 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 10:58

Δηλαδή, ακόμα κι αν δεν έχουμε κάνει ακόμα upgrade σε 3.1, εάν χρειαστούμε restore δεν θα μας αφήσει το iTunes να κάνουμε με το γνωστό shift+restore σε έκδοση 3.0 ? Για 3GS μιλάω πάντα..

Ακριβώς.

#97   jazzman

jazzman

iPH Member

• 273 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 12:08

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί βιάζονται να αβαθμισουν ....έλεος

#98   iAgis

iAgis

iPH User

• 141 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 12:13

Καλημέρα σε όλους. επειδή έχω ένα πρόβλημε με το μικρόφωνο και πρέπει να το παω για service στον βοντα μήπως ξέρει κανεις εαν θα μου κάνουν εκείνοι update στο 3.1 ή σε περίπτωση αντικατάστασης αν το καινούργιο θα είναι με την updated version?

#99   PaNoSS®

PaNoSS®

iPH User

• 158 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 11/09/2009 - 12:20

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί βιάζονται να αβαθμισουν ....έλεος

Δεν βιαζονται ολοι φιλε μου..Εγω ειμαι απο τους ατυχους που το βραδυ μολις βγηκε το νεο ΟS 3.1 εκανα μια πατατα στο τηλ και ηθελε ρεστορε..ε ελω δεν βαριεσαι θα κανω αυριο ρεστορε πεφτω για υπνο κ το πρωι μαθαινω οτι η apple καταργησε να γινεται ρεστορε σε 3.0 και αναγκαστικα με τηλ να μην ανοιγει πηγα στην 3.1!!!η απολυτη γκαντεμια..

#100   Apollonios

Apollonios

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/09/2009 - 12:41

Παιδιά όντας καινούριος ζητάω την υπομονή σας στην ερώτηση μου. Είχα ενα iphone 3gs και επειδή μου παρουσίασε ενα ελαττωματακι το έστειλα για αντικατάσταση και περιμένω τώρα το καινούριο που θα μου έρθει. Αυτό λογικά θα μου έρθει με την os3. Θεωρώ ότι η συσκευή μου θα είναι σχεδόν άχρηστη αν δεν την κάνω jailbreak, για αυτό θα είναι και από τα πρώτα πράματα που θα κάνω μόλις την έχω στα χέρια μου. Επομένως δε θα έχω τα αρχεία που είπε o saurik να κατεβάσουμε απο το cydia (αν και τα είχα κατεβάσει πριν μου παρουσιαστεί το πρόβλημα !@@$#$% την ατυχία μου μέσα)

Μετά το μακροσκελή μου πρόλογο και λαμβάνοντας όλα όσα σας ανέφερα υπόψη θα ήθελα να μου απαντήσετε το εξής: Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θα πρεπει να προσέχω ώστε να ελαχιστοποιήσω τις πιθανότητες να χρειαστώ restore, (μέχρι να βγει καθαρό jailbreak για την 3.1 χωρίς να χρειάζεται Ecid και τα τοιαυτα). Κοινώς, τι πρέπει να προσέξω ώστε να μην κάνω και γω κάποια πατάτα όπως ο ατυχος φίλος παραπάνω;

Υ.Γ. Ά, ρε Steve, Geohot που σου χρειάζεται...

Τελευταία επεξεργασία από: Apollonios, 11/09/2009 - 12:43

#101   taitienitsa

taitienitsa

iPH Member

• 208 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/09/2009 - 12:52

Παιδιά όντας καινούριος ζητάω την υπομονή σας στην ερώτηση μου. Είχα ενα iphone 3gs και επειδή μου παρουσίασε ενα ελαττωματακι το έστειλα για αντικατάσταση και περιμένω τώρα το καινούριο που θα μου έρθει. Αυτό λογικά θα μου έρθει με την os3. Θεωρώ ότι η συσκευή μου θα είναι σχεδόν άχρηστη αν δεν την κάνω jailbreak, για αυτό θα είναι και από τα πρώτα πράματα που θα κάνω μόλις την έχω στα χέρια μου. Επομένως δε θα έχω τα αρχεία που είπε o saurik να κατεβάσουμε απο το cydia (αν και τα είχα κατεβάσει πριν μου παρουσιαστεί το πρόβλημα !@@$#$% την ατυχία μου μέσα)

Μετά το μακροσκελή μου πρόλογο και λαμβάνοντας όλα όσα σας ανέφερα υπόψη θα ήθελα να μου απαντήσετε το εξής: Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θα πρεπει να προσέχω ώστε να ελαχιστοποιήσω τις πιθανότητες να χρειαστώ restore, (μέχρι να βγει καθαρό jailbreak για την 3.1 χωρίς να χρειάζεται Ecid και τα τοιαυτα). Κοινώς, τι πρέπει να προσέξω ώστε να μην κάνω και γω κάποια πατάτα όπως ο ατυχος φίλος παραπάνω;

Υ.Γ. Ά, ρε Steve, Geohot που σου χρειάζεται...

Καταρχήν αν σου έρθει με την 3.1 μέσα,ήδη,δεν μπορείς να κάνεις τπτ...

Άν όμως σου έρθει με 3.0 ή 3.01 τότε απλά ΜΗΝ κάνεις update αλλά ούτε κ restore...restore δεν κάνεις ούτε από το iphone ούτε από το itunes εννοείται!

Τελευταία επεξεργασία από: taitienitsa, 11/09/2009 - 12:54

#102   PaNoSS®

PaNoSS®

iPH User

• 158 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 12:56

Να προσεχεις με το τι εγκαταστεις απο cydia..μην κανεις κατι που δεν ξερεις γτ ισως να ειναι μοιραιο..κ γενικα οχι πειραματισμους..αυτα..

#103   Apollonios

Apollonios

iPH newbie

• 83 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 12:57

Καταρχήν αν σου έρθει με την 3.1 μέσα,ήδη,δεν μπορείς να κάνεις τπτ...

Άν όμως σου έρθει με 3.0 ή 3.01 τότε απλά ΜΗΝ κάνεις update αλλά ούτε κ restore...restore δεν κάνεις ούτε από το iphone ούτε από το itunes εννοείται!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά δεν απαντάς στην ερώτηση μου...

#104   Apollonios

Apollonios

iPH newbie

• 83 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 13:02

Οκ πέρα από τα δοκιμασμένα installous και appsync λοιπόν (αν και μου ήταν χρήσιμο και το backrounder) τίποτα άλλο απο cydia... Κατανοητό. Oι σπασμένες εφαρμογές από το appstore πιστεύω να μην επηρεάσουν στην απόδοση του λειτουργικού τόσο ώστε να χρειαστεί restore. Ελπίζω το post μου να βοηθήσε και άλλους χρήστες

#105   PaNoSS®

PaNoSS®

iPH User

• 158 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2009 - 13:34

Οκ πέρα από τα δοκιμασμένα installous και appsync λοιπόν (αν και μου ήταν χρήσιμο και το backrounder) τίποτα άλλο απο cydia... Κατανοητό. Oι σπασμένες εφαρμογές από το appstore πιστεύω να μην επηρεάσουν στην απόδοση του λειτουργικού τόσο ώστε να χρειαστεί restore. Ελπίζω το post μου να βοηθήσε και άλλους χρήστες

εγω θελω απλα να σου πω να προσεχεις με εφαρμογες απο cydia που ισως δεν ειναι συμβατες η που δεν ξερεις τι κανουν και γενικα μην κανεις ενεργειες που δεν ξερεις αν θα πιασουν..το backgrounder δεν βρισκω λογο να μην το εγκαταστησεις..δεν ειπαμε και να μην εγκαταστησεις απο δω κ περα αλλες εφαρμογες..μονο να εισαι προσεκτικος ..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες